- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
Google mapshez lehet külön térképeket tölteni? Mert gondolom akkor lehetne offline is navigálni. Vagy rossz nyomon járok? Ha igen, akkor hogy/hol? Én a programon belül nem találtam erre lehetőséget. Ha ez működik, akkor a Navigon menne a levesbe. Köszönöm!
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok! Mx Video Player beállítási tippekre lenne szükségem. Ki lehet választani, hogy hány magot használhat a program. One X-em van, így akár mehet a 4 is. Gondolom a fogyasztásban van szerepe. Ha használhatja a 4-et, akkor kevesebbet fog fogyasztani, mintha 1-et használhatna. Jól gondolom?
Plusz van a szoftveres, vagy hardveres dekódolás. Ez min változtat, illetve mire érdemes rakni?
Köszönöm!
-
pingwin011
aktív tag
Nem értitek, amire ki akartam lyukadni. Rendben van a kódolás, a handcent konvertálás, meg a balra dőlő ékezetek... Arra akartam kilyukadni, hogy nem mindenki van felvértezve ezzel a tudással, így persze, hogy kérdeznek, sokan pedig nem értem miért értetlenkednek emiatt. Van aki sokat smsezik, és nem ismeri a kódolást, a balra dőlő ékezeteket, meg a handcentet sme...
-
pingwin011
aktív tag
válasz
TazLeacher #29695 üzenetére
De másoknak más szokásai vannak... Én meg pont azt nem értem, hogy miért nem lehet azt felfogni, hiogy valaki szeret mondjuk smsezni, vagy sokat ír... Mások a felhasználói szokások. Te nem érted, más meg a te dolgaidat nem érti, ennyi. De ha nem is szeret valaki smsezni, akkor is vannak helyzetek, amikor "muszáj"... Pl olyan helyen vagy, ahol beszélni nem tudsz, de pár dolgot meg kell beszélned pl pároddal, de izibe...
-
pingwin011
aktív tag
Egyrészt... Azért, mert neked mások a telefonálási szokásaid, még nem feltétlenül furák mások, csak szimplán másra használják a készüléket. Én pl ha smst írok, akkor az nem fér bele 70 karakterbe, de mint említettem, én pont tudom a nyitját a dolognak, nem magam miatt írtam...
Email... Az smsnek pont az a lényege, hogy akinek írsz, bárhol is van, el tudja olvasni. Nem csak okostelefonnal és mobilnettel rendelkező embereknek szoktak általában írni...
Nem mindenkinek teljesen egyértelmű a balra dőlő ékezet, valamint nem azzal a tudással születik valaki, hogy a Handcent sms konvertál egyből. Szóval szerintem ezek a kérdések jogosak, csak szeretnének rendesen írni, ennyi. HA téged zavar, hogy páran felteszik, akkor lapozd át azokat a részeket, majd más válaszol. De mondom, mások miatt írtam...
-
pingwin011
aktív tag
válasz
frensys #29685 üzenetére
Azért szerintem egyébként járna annyi a magyar embereknek, hogy rendesen lehessen ékezettel smst írni, mert valaki (én is) szeret úgy írni, ahogy kell. Nem hiszem, hogy annyira kivitelezhetetlen lenne a dolog. Én magamtól jöttem rá a balra dőlő ékezeteknek, de az ő, ű betűknél ez akkor sem megoldás. A többi oké, végső soron mindegy, merre dől egy ékezet. De azért nem mindenki jön rá erre magától, így természetes, ha kérdeznek, és az sem lehet válasz, hogy olvass vissza, mert ennyi komment között ember nincs, aki képes kibogarászni, hogy hol kaphat erre választ.
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
2 programot keresek.
Az egyik egy olyan contact backup/restore program, aminek használatával nem romlik a névjegyek minősége. Sima gmailes szinkronizálás, mybackup pro használatával, és névjegyek sd kártyára való importálás után is gyenge lesz a névjegyekhez társított kép minősége, így egy esetleges adatvesztés utáni restore során újra kell raknom az összes képet. Szóval olyan kéne, aminek során nem romlik a kép minősége.A másik már fogósabb kérdés lehet. Adott egy s48 kiterjesztésű hangfájl, ami alpvetően mpeg2re épül, és valamiféle diktafonoknál használatos formátum. Ennek lejátszására keresnék valamit. Igazából gépen sem tudom lejátszani semmivel, így telefonon kevesebb esélyt látok rá, de hátha...
Köszönöm szépen!
-
pingwin011
aktív tag
válasz
Jano_023 #24512 üzenetére
Igen, ez is kb phonedeck szintű csak, sajnos nekem nem erre van szükségem! Nem olyan kell, amivel meg tudom nézni auz smeket, vagy esetleg tudok is írni, hanem olyan, amivel teljesen tudom irányítani a telefont. Mondjuk látom gépen a telefon képét, és azt csinálja a telefon, amit én a gépen csináltatok vele. Ha gépen rákattintok a viber iconra, akkor telón is menjen a viber. Hogy tudjak gépről is viberezni. Sajnos eddig csak olyan programokat találtam, amivel max smst tudok írni gépen keresztül, de ez nekem nem elég. Elképzelhető, hogy nincs olyan program, ami nekem persze...
Azért köszönöm!
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
Korábban már kérdeztem, kaptam is választ, de nem igazán vált be.
Olyan programot keresnék, amit egyrészt telóra, másrészt pc-re kell telepíteni, és a pc-n teljes egészében irányíthatom a telefont. Sms írás, hívás, minden! Kaptam egy programot, aminek segítségével küldhetek smst, meg kezdeményezhetek hívást is, meg készülődik ez a phonedeck dolog is, ami jó lesz, de az sem az lesz, amit én keresek, mert pl a vibert nem tudom azon keresztül irányítani. Szóval van valami? Köszönöm!
-
pingwin011
aktív tag
válasz
s7evcsenko #23866 üzenetére
MArketen beírod, hogy birthday, és rengeteg variációt kidob.
-
pingwin011
aktív tag
válasz
Something_ #23695 üzenetére
Köszönöm! Bár ez nem segített, ugyanakkora maradt a hangerő, hiába nyomtam rá +4re. Ez mitől lehet? Vagy ez is csak root után működik?
-
pingwin011
aktív tag
Esetleg olyan program, amivel a media lejátszások hangerejét lehet növelni mondjuk 200-400%ra? Némely film igencsak halkan szólal meg sajnos.
Köszönöm szépen!
-
pingwin011
aktív tag
válasz
Csigusz 1 #23682 üzenetére
Köszönöm szépen, de én valami komolyabbra gondoltam. Konkrétan olyanra, ami esetleg teljesen a telefon képét mutatja. Így rendben, tudom kezelni a gépről, de csak minimálisan. Pl azt nem sikerülzt beállítom, hogy hívásnál a pc hangszórójáról jöjjön a hang és a pc mikrofonjába beszéljek. Ez lehet az én hibám. Szóval alapvetően ilyesmi programra gondoltam, csak kicsit komolyabbra. Így például Viber hívást sem tudok kezdeményezni.
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
Van valami olyasmi program amivel a pc-n tudom nézni, sőt irányítani a telefont? Tehát mondjuk a gépen kattintok az smsre, ott írom meg, ott küldöm el, stb... Vagy ha hívok, az is a gépen keresztül történik mondjuk...
Köszönöm!
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy pdf-eket olykor .snp formátumban kapok meg, amit nem igazán tudok telefonnal megnézni. Legalábbis a documents togo, illetve a picsel samrt office nem ismeri. Mit lehet tudni erről a formátumról? Van program, ami kezeli? Mindenképpen telefonra kell, tehát mondjuk a gépi konvertálás kiesik. Köszönöm!
-
pingwin011
aktív tag
válasz
Keresztapper #21634 üzenetére
Köszönöm!
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok! Találtam pár csengőhangszerkesztő progit, de valahogy egyik sem az igazi. Egy dolog hiányzik mindből, de az nagyon. Nem lehet beállítani, hogy fokozatosan hangosodjon a zene. Van olyab progi, ami ezt tudja? Köszönöm!
-
pingwin011
aktív tag
válasz
petipetya #17860 üzenetére
Köszönöm!
Ezzel a programmal már találkoztam, de azt gondoltam, hogy csak vágni lehet.
Többieknek is köszönöm! Azzal még nem próbálkoztam, hogy sd kártyán hozzak létre ilyen mappát. egyébkébt én is astroval próbálkoztam, leástam a telefon memóriájáig, de ott nem engedte a paste funkciót. Mindegy, ahogy látom van alternatíva bőven! Köszönöm még egyszer!
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok! Ha egy android rendszer nem képes arra, hogy saját zenét rakjunk be csengőhangnak, akkor ugye 2 választás van. Az egyik, hogy a zenelejátszóból állítjuk be, a másik, hogy a telefonmemóriában a megfelelő mappába átmásoljuk. Engem ez utóbbi érdekelne. Astroval nem sikerült. Hiába másoltam a file-t, a megfelelő mappához érve nem engedte a paste-t. Melyik az a file manager, ami engedi? Előre is köszönöm!
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
MEgdöbbenve tapasztaltam, hogy IGo my waybe nem lehet koordinátákra rákeresni. Vagy csak én nem találtam?
HA tényleg nem lehet, akkor melyik program képes rá? Motonav? Navigon?
Előre is köszönöm szépen!
-
pingwin011
aktív tag
válasz
St3ven #12388 üzenetére
Ahogy sejtettem, nem azt veszi alapul, hogy más mobilhálózat vagy sem, hanem az időszakokat sajnos. Így nekem ez nem fog soha pontos adatot mutatni sajnos, csak smsnél. Mondjuk nem vagyok programozó, de egy ilyet szerintem nem olyan nehéz összetákolni, ha valaki ért hozzá. De ez egy alapvető hiányossága a programnak szerintem.
-
pingwin011
aktív tag
válasz
St3ven #12388 üzenetére
Köszönöm!
Mondjuk eddig is használtam, de csak a számláló része miatt. Nézegettem a tarifa beállítási részét is, de valahogy engem nem győzött meg. Rendben, tud 2 tarifa szerint számolni. De mondjuk honnan tudja, hogy mi az a 2 különböző tarifa? Megadtam névnek, hogy T-Mobile, a másiknak pedig hogy más mobilhálózatok, de ebből nem hiszem, hogy tudja, hogy a 2. tarifa a más mobilhálózatokra vonatkozik. vonatkozhat akár hangpostára, akár külföldi hívásra is, szóval nem vagyok benne biztos, hogy ez teljesen egyezik a valósággal, de majd persze kiderül
Még valami. videó hívás program, ha már van előlapi kamerám. Van olyan szoftver (miután gyárilag kimaradt), amivel lehet? De nem a fringre, és társaira gondolok, amivel akkor tudok videótelefonálni, ha másnak is fent van a szoftver, és éppen fent is van, hanem offline, névjegyzéket használó programra. Leszedtem egy sereg alkalmazást, de min ilyen skypeszerű volt.
Köszönöm a sok segítséget!
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit lapozgattam az oldalak között, de nem találtam ilyesmit, a 10000 hsz meg kicsit sok. Olyan programot keresnék, amivel nyomon tudom követni, hogy épp hol tart a számlám. Amin be lehet állítani a különböző napszakokat, más mobilhálózatokba való hívások árát, szóval tényleg mindent. Vagy t-mobile előfizetéses csomagnál van valami olyan opció, mint dominónál a *102#? Mert úgy a legegyszerűbb megnéznem a számlám :-)
Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged