- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
-
Bavid
senior tag
Egy kis adalék a Viber-hez:
Adatmennyiség fogyasztás hívások esetén:
240 KB per minute up and down,
14 MB per hour up and down. (A hivatalos honlap szerint).
Valamint a következő Androidos verzióban már benne lesz az ICS support, de még nem tudják mikorra várható a kiadása. -
janez
aktív tag
Mit tudnék tenni auto update ellen a gmail alkalmazással? Ugyanis kicseréltem egy fekete hátterű, 2.3.5 verzióra a rendszerben, de minden nap frissíteni akarja. Ha telepített alkalmazás lenne, akkor kivenném a pipát a marketben, de így nincs pipa. Én viszont az leszek, ha megint elkezdi önkényesen frissíteni.
Köszi az esetleges megoldást. Nekem most nincs ötletem. -
Mcfery
tag
válasz
salieven #30070 üzenetére
Hi!
Úgy látom hamar földbe döngöltek!
(Kérdezed:Zte Blade-ra szeretnék kérni tőletek tippeket ajánlatokat hogy mit is érdemes használni rajta.
Válasz:Szerintem a gombokat + az érintőképernyőt. Ezen kívül a jack dugót és az usb aljzatot.)Az öreg "rókák" itt felsorolják Ők miket használnak(hogy mire valók azt már derítsd ki Te)
Hsz:27952, 27958, 27963, 27967, 27972 -
RootRulez
félisten
válasz
spiritex #30088 üzenetére
Sokat próbáltam, de mind elkezdte számolni az időt a kicsengéstől.
Így ha 10mp-et csengett ki, már 40mp-nél csipog, holott 50-re van állítva, ahogy telnek a percek meg egyre jobban csúszik el.
Kár, hogy nincs rá jó megoldás, mert mér ezer éve is tudta valamelyik Ericssonom.
mod:
(jó sok szomorú szájlim lett, ez is azt bizonyítja, mennyire örülnék én is ilyen egy működő programnak... -
spiritex
veterán
válasz
royalka #30087 üzenetére
Boccs, a legfontosabbat elfelejtettem mondani.
Hívás közben érdekel csak ez a dolog, hogy le tudjam tenni a telefont mielőtt a következő perc elkezdődik. Sok hasonló progit találtam, de mindegyik csak egy előre meghatározott idő elteltével jelez, én viszont a kis hangot vagy vibrálást számolva szeretnék tudni róla, hogy hány perce beszélek, hogy pl. 5 percnyi beszélgetés után, vagyis az 5. vibrálás után letehessem a telót. -
spiritex
veterán
Tudtok esetleg olyan progiról, amelyik minden perc 50. vagy tetszőlegesen beállítható másodpercénél ad egy pici hangot vagy rezeg egyet? Még ez hiányzik a teljes boldogságomhoz.
-
bencus3
tag
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy esetleg tudtok-e olyan alkalmazást ami egy adott program törlése után az üres könyvtárait is letörli.
Köszi -
Ha valaki esetleg lemaradt múlt alkalommal az autókázásról a 10 centes akcióban, az most viheti ingyen a Getjar-on keresztül.
Ennél persze sokkal hasznosabb dolgok is vannak itt...
-
petipetya
nagyúr
Mikor feldobja a launcher választó ablakot, akkor tedd be a pipát a négyzetbe és nyomj rá arra, amelyiket használni szeretnéd.
Később ezt bármikor módosíthatod, ha bemész az alkalmazások kezelése / xy launcher / alapértelmezések törlése menübe. Ezután megint előjön a launcher választó ablak.
spiritex:
Akármennyi launcher lehet fent, és mindegyikben megmaradnak a beállítások egészen addig, amíg az alkalmazások kezelése / xy launcher / adatok törlése gombra rá nem mész.
-
-
spiritex
veterán
Azt lehet, hogy a gyári és a GO mellé felrakok még 1-2 launcher-t, majd leszeden ami mégsem kell? Nem kavarodik semmi sem össze? Vagy először szedjem le a GO-t, és aztán egyessével érdemes próbálgatni?
-
meko1
tag
üdv mindenkinek,olyan.lehetőleg ingyenes és bevált alkalmazást keresek,
ami traffikat előjelez-na nem itthon,mer' nem vagyok tipikus gyorshajtó-de Szlovákiában
járva sokszor sietnék a néptelen és jóminőségű főutakon,sajnos ezt már jónéhány euróm
bánta!Javaslat? meko -
TRob1
veterán
válasz
petipetya #30069 üzenetére
Ok, ok, már értem, csak úgy értelmeztem hogy eleve nem jött össze a magyar hang se...
Voice Speed Dial ? (Nézz utána, vhol azt olvastam hogy jól használható)
-
salieven
aktív tag
Zte Blade-ra szeretnék kérni tőletek tippeket ajánlatokat hogy mit is érdemes használni rajta.
-
petipetya
nagyúr
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya #30066 üzenetére
Ha feltetted Svox Mariskát, akkor a svox-on belül kellene lennie magyarnak...
-
petipetya
nagyúr
Van valami módszer erre: hosszan nyomom a nagyító gombot és bemondom az egyik nevet magyarul (pl. Kis Pista), mire a telefon megnyitja nekem az illető névjegyét?
Ebben a magyar nyelvű cikkben le van írva az, hogy miként lehet magyarul felolvastatni a telefonnal a hívó nevét és az sms-ket stb. - ez rendben van, csak nekem pont ellenkezőleg kellene... Mindent feltelepítettem, de sem a svox-ban, sem a telefonon belül a hang bemenet beállításainál nem találtam magyar nyelvet.
Ha nincs erre módszer azt elfogadom, és használom tovább az emberek widgetet.
-
spiritex
veterán
Tudtok valami modern, hyper, future, vagy valami letisztult (fényes) szürkés, feketés témát Go Launcher EX-re, ami ingyenes?
-
decoati
aktív tag
namégecce'
tud-e-é valaki olyan note-szerű appot, amivel be lehet rakni a szövegbe location információkat, amire rákikkelés esetén ugrik a google maps-ra mutogatni rá?(mint pl. a naptár location mezője)
-
flash-
veterán
nem kell hozza net mert smsben kuldi a pozíciót gps alapjan de ha nem talalja a gps jelet akkor a cellainfót kuldi el.
altalaban 5m2 es korben eltalalja a helyzetet.
viszont cella alapjan kb 1km es pontossaggal mukodik.
bizony ehhez a progihoz kell sim kartya de telefon elhagyásakor vagy asszonykövetésre tökéletes -
rokirobi
csendes tag
Hello all !!!
Az lenne a problémám hogy 2011. december 31.-ig volt egy nagyon jó app "készítő" androidra az app inventor, de azt a google megszüntette. Nem tudtok most valami jó app készítő programot ? -
Fehércápa
aktív tag
Erre valaki valamit?
-
spiritex
veterán
A Go Launcher-ben beállítottam 4 képernyőt, de valamiért a 4. lett a HOME, és arra ugrik, ha megnyomom a Home gombot, és a Szerkesztés menüben látszik is, hogy kis zöld házikóval jelzi a 4. képernyőt, hogy az a Home. Hogy tudom elérni, hogy az 1-es képernyő legyen a Home?
-
Jarod1
veterán
Hali! K9 mailt használok, kimenő email bekonfigurálásával vagyok bajban
hitelesítés tipusának mit kell választani? -
Arween
senior tag
Mondjatok plz egy olyan reklám mentesítőt ami müxik is....nem csak itt ott szedi le a reklámokat,hanem mindenhonnan!(root-t a telóm)
-
flash-
veterán
válasz
toth_janika #30000 üzenetére
Végre sikerült.
A theft aware-t uninstalláltam,majd a 2.0 1732 változatot feltettem,és jelentem magától bekpacsolja a telefon a gps-t smsben elküldi a gps poziciót weblinken térképen bejelölve 15 méteres pontossággal.Nem kell hozzá internet,sem regisztráció.neked is javaslom próbáld ki.
a legjobb ilyen téren. -
Fehércápa
aktív tag
Angry Birds Seasons -on belül megjelent a Year of the dragon. Ezt valaki próbálta már? Nem vírusos vagy ilyesmi?
-
TRob1
veterán
válasz
domerator #30033 üzenetére
Csak annyi, hogy nekem pont nem a "villámság" az elsődleges semminél, énkább a kényelem, a funkcionalitás... ADW-nek még a menüje is káosz. Nekem soha nem tetszett (és ez most nem a vicc része). Egyébként anno még Go előtt se használtam, Lp-t favorizáltam akkor is inkább. Mondjuk akkoriban én 1 romnál se tapasztaltam restartot, de azóta változhatott a helyzet.
ui: Vazze, holnaptól mezítláb járok.
(#30032) spiritex:
Nem a TW-nél kell (kellet volna) alapértelmezés törlést nyomni, hanem a Go-nál. De mivel törölted az adatokat, esélyes hogy már ott se lesznek kint az ikonok (de ebben nem vagyok biztos, mert Launchereknél még nem sikerül ilyen "bakit" elkövetnem)
Appdrawerben egyébként a TW-nek nem volt "indítóikonja"? -
-
spiritex
veterán
Feltettem a Go Launcher Ex-et, simán egyből azt választottam, hogy ez legyen az alapértelmezett. Utána most próbálnék visszatérni a gyári Twlauncher-re, hogy megnézzem melyik ikont hol helyeztem el korábban, hogy itt is úgy állítsam be, de nem tudok átváltani rá. Bementem az Alkalmazások közém, megkerestem a TwLaunchert, majd az Alapértelmezések törlése helyett az Adatok törlését nyomtam meg. Ezzel mit csináltam? Az Alkalmazások között is 0,00KB szerepel a TwLauncher mellett. Mit csináljak?
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #30029 üzenetére
Én meg megvettem az ADW-t, de sokszorosát kellene visszafizetniük, hogy esetleg használjam egy kis ideig. Akkor már inkább az elavult LauncherPro, az még így sem annyira fosch.
Egyébként pont így vagyok a Frászbukkal: Sok millió embernek megfelel, sőt a legjobb, Én meg a hátam közepére sem kívánom. (Még a végén úgy járok mint domi ). A Go meg pont az ellentét: Sok millió embernek megfelel, sőt a legjobb, Te meg a hátad közepére se kívánod.(#30030) domerator
Mi van öregapám, nyúz a csúz? Vagy mi történt? Megemelted magad a nagyképernyős telefonoddal? -
akos727
senior tag
Üdv!
Létezik program ami Bluetoothon át játsza a zenét?
Tehát ha pl a kocsiban lévő bt-al összekötöm a telefont és elindítom a zenét akkor a hangszórókon szólaljon meg?
Mert most csak a telefon hívásokat hangosítja ki.
Galaxy S2
Előre is köszi a válaszokat! -
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #30026 üzenetére
Contact Widget tényleg jó, még jó régen én is azt használtam, míg nem volt Go Contact Widget.
Fércbukk appok meg sztem tökéletesek. Legalább annyira mint maga a fércbukk.
-
atillaahun
veterán
Alap Facebook-on és Friendcaster-en kívül nem létezik más ilyen hasonló faszbukk kezelő alkalmazás ugye? Csak mer egyik szarabb mint a másik.
Ja meg felraktam most ezt a Contact Widget-et, egész korrekt, egyszerű és teszi a dolgát - annak írom, aki szeret az asztalról egy gombnyomásra hívni.
-
lyeany
csendes tag
Halihó. Olyan app, ami felismer egy zenét? Shazam és Soundhoud megbukott a vizsgán
-
frensys
tag
Egy kérdés,tudom már agyon lett beszélve..de azért mégis,ugye a widgetek mozgó livepapper fogyaszt elég rendesen,na már most,szerintetek mikor fogyaszt,mindig,amikor lemegy a képernyő sötétbe bill zár után,vagy csak akkor amikor feloldom és látom mondjuk a tüzijátékot(gondolom ekkor hirtelen elindul,vagy megy folyamatosan sötétbe is..?),a widget időjárás és névnap meg csak akkor ha mondjuk odalapozok a harmadik oldalra ahol vannak és mutatják magukat?Vagy bill zár után is fogyasztanak sötétbe(megy neten keresztül az adat kérik le,azaz kérnék néha szinkronizálnak ha engedném a netet).
Szerintetek?
Köszi!!
-
fatal`
titán
válasz
spiritex #30005 üzenetére
Én használtam egy darabig, komolyabb gondot nem tapasztaltam, mire gondolsz?
Annyi, hogy a gmailnél figyelni kell, hogy ne a gmail appnak tegyél ki csempét, hanem a speciális csempék között válaszd az emailt és utána a beállítások között a gmailt, akkor fog értesíteni.
-
spiritex
veterán
Használta valaki már a Launcher 7-et? Az érdekelne, hogy milyen hibái vannak.
-
toth_janika
őstag
Enyém a 30000. post, de azért várom rá a válaszokat, ha valaki tudja!
-
Mika1227
őstag
Feltettem a Handcent sms progit, klassz meg minden de az a baj, hogy az eredetileg fönt lévő sms program is jelez amikor üzenet jön. Hogy lehet azt kikapcsolni vagy a handcentet beállítani, hogy csak egy jelzés legyen?
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest