Hirdetés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Aktív témák
-
-
Mauzes
addikt
Nem működik.
K9-ben próbáltam, ahol minden adatot meg lehet adni, de azt írja, nem tud csatlakozni a szerverhez.
Alapból a mail.cégnév.hu címet írta be, az se jó, én átírtam mail.google.com-ra, az sem.
Asztali verzióban engedélyezve van a POP, IMAP is...Mit kellene akkor csinálnom, hogy elérjem a céges google mailt?
-
Mercutio_
félisten
Van valami program amivel egyben lehúzhatom könyvtárszerkezettel együtt ezeket a fontokat ha megadom a címét?
Edi77: Ez tényleg klassz progi, kiírja a telefonkönyvből a névnappal érintett ismerősöket
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
TRob1
veterán
Én értettem mire gondolsz, csak én meg arra céloztam, hogy én használom a dolgokat, és nem tesztelgetem. (Ha vmi nagyobb dolog kellene ami 1 évben kétszer ha van, akkor meg Usb kábel)
Egyébként AirDroiddal másolok, de az nem mutatja a sebességet, csak százalékot (vagy én nem vettem észre)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
ko9
addikt
Konkrétan az, hogy nem tudok szétbontani egy bizonyos appot APK-Toolal. Vagyis szétbontani még megy (bár az XML-ekben lesz egy csomó APK_TOOL_DUMMY), de utánna nem lehet összerakni... Nem az első appom csinálnám így, de ez kifogott rajtam
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
dokee78
félisten
Már egyszer kérdeztem,de nem jött válasz.
Most ingyenes a Camera360ultimate,viszont a telom szervizben.
Ha rányomok,hogy install,akkor ha visszakapom a telot,akkor az ingyenes települ vagy a fizetős fog?Tudtok linket az adb telepítéséhez?
PCn gyorsan feltenném és ott installálnám a Camera360-at.[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Kiszedés alatt pc-re csatlakozást értettem, nem vagyok én egy állat .
Ilyenekre gondolok én amúgy hogy swiftkey, battery indicator, juicedefender simán lehetne sd-n csak ha újraindítom a telefont ezek biztos nem indulnak el. És ugyan ez a helyzet amikor az sd kártya leválasztódik, ezért lenne jó mondjuk ezt a 3-at egy kattintásra elindítani.
-
sittes79
addikt
Kezdem érteni ezt Llamat, a cella tanítással az a gondom, hogy túl közel van a melóhelyem a lakáshoz így megkattan néha, amikor keresi az otthoni wifit, de közben melóban vagyok.
milyen akksi kímélő eseményeket adtál neki. én kipróbáltam a képernyő kikapcsra a wifi ki és bekapcsolást azt kell mondjam pöpecül működik.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Akciókamerák
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- AliExpress tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- HP14,1"FullHd,Core i7 6500, IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akkumulátor, szép állapot
- Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series Ultra 2,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Asus ROG Spatha ( "kis ritkaság")
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Használt,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest