- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
dokee78 (#49626), LordRajZoL (#49630), kymco (#49642):
Köszi,
már fel is raktam, meglátjuk nálam mennyire lesz pontos a Köpönyeghez és az Accuweather-hez képest...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Az időkép appról mi a véleményetek, tapasztalatotok, pontosabb mint a Köpönyeg?
Szívesen ennék vele egy próbát, csak nem tudom érdemes-e, szerintetek jobb mint a Köpönyeg widgetje?Válaszotokat előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Bocs ha már esetleg volt kérdés, szerintetek melyik jobb kevesebb erőforrás igényű contacts app, a Touchpal vagy a DW ingyenes verziója?
Mindkettőről elég jókat írnak a Playen, én most a Touchpalt használom és meg vagyok elégedve vele, csak sajnos kezd ez is meghízni méretben, 8 mbezért gondoltam hogy kipróbálnám a DW ingyenes verzióját is, ha telepített méretre kisebb, és van ugyanannyira jó...
Válaszotokat előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
VD (#43095), vadkörte (#43104):
Köszi a válaszotokat a Holo launcherrel kapcsolatban!
Már felraktam próbaképp, és jól néz ki,
de sajnos nem tud olyan dolgokat (vagy még nem találtam meg) amit a GO-nál és a Zeam-nél megszoktam, pl.lefele swipeolással a főképernyőre ugrás, felfelé meg az összes képernyő mutatása amik nagyon hiányoznának.
Még próbálgatom majd, de valószínűleg ezért maradok a Zeam-nél, a Holo-hoz meg majd visszatérek később, lehet pár frissítést követően belekerülnek ezek a funkciók is.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A [Holo Launchert] ismeritek, ill. mi a véleményetek róla?
Én [ebben a cikkben] olvastam róla, és nem tűnik rossznak ez sem, csak nem tudom milyen launcher, mert még nem is hallottam róla eddig,
mit gondoltok, gyengébb telefonra a Zeam mellé/helyett érdemes megpróbálni?
Bármilyen infót előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
válasz
Kakumix #42277 üzenetére
Köszi a válaszodat,
ezt próbáltam én is, de rendre visszajött...
Viszont úgy néz ki megoldódott a dolog, mert azóta kijött hozzá egy újabb frissítés, azután előjött újból ez az üzenet, csak bővebb infóval, a bill. egyik módjáról írt benne, és miután be és kikapcsoltam ezt a funkciót, azóta nem hozta elő többször.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A Multiling Keyboard-ban az állapotsávi kijelzést ki lehet kapcsolni valahogy?
Azért kéne az infó, mert tetszik a Multiling, de a legutóbbi frissítés óta állandóan kipakol egy semmitmondó értesítést az állapotsávomba, amit nem tudok kikapcsolni vagy legalábbis nem találtam meg, bár átnéztem a beállításait...
Ezt szeretném megszüntetni mert nem szeretném ha bármelyik app kirakna olyan értesítéseket az állapotsávba, amik teljesen feleslegesek (és ezáltal csak a helyet foglalják) + úgy, hogy nem is engedélyeztem neki, úgyhogy emiatt zavar a dolog...
Azt szeretném megkérdezni, hogy ezt ki lehet kapcsolni valahogy a bill.-en belül (ez lenne az elegáns megoldás) vagy létezik erre is egy app, amivel lehet szabályozni hogy mi kerüljön az állapotsávba?
Bármilyen infót előre is köszi szépen!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Már egy ideje használom fő launcherként a Zeam-et, és egész megszerettem mert tényleg pörgősen megy, de sajnos találkoztam egy furcsasággal (szerintem bug) hogy ha usb kábelen rádugom gépre adatátviteli módban a telefont, akkor ha leválasztom a telót, és kikapcsolom a az adatátviteli módot, akkor rendre meghülyül a Zeam, újra kell indítanom (a Zeam-et nem a telefont) hogy rendesen működjön...
Változó hogy milyen mértékben, volt amikor semmi nem volt, csak fekete képernyő, máskor az app2sd-s appokat nem látta, vagy az az egyik widgetet nem tudta betölteni...Eddig a GO és a sima ADW esetében nem tapasztaltam ilyet, ezért gondolom hogy a Zeam-ben lehet a hiba.
Ti találkoztatok már ilyesmivel, mit gondoltok, mennyire gond ez?
Illetve azt szeretném még megkérdezni, hogy a 3-as GO launcher az milyen lett, tudnátok javasolni az én droidomra (HTC Tattoo) a 3-as GO-t, vagy azzal jobban járnék, ha megvárnám hogy kijöjjön a Zeam-re is egy frissítés, ami lehet javítja ezt a hibát?Bármilyen infót előre is köszi szépen!
VMatteo: (#40608) Én most a Multiling bill.-t használom magyar szótárral, nekem eddig tetszik és szintén ingyenes. A GO-ét cseréltem le erre mert sokat foglalt, de nekem eddig bevált, szerintem egy próbát megér.
-
Canonfan
senior tag
Adamis (#39223), hunfatal (#39224), R19 (#39225), zeorsdfd (#39226), lordfreyr (#39227), (jan) (#39228), Inarus (#39229), Dottore (#39231):
Mindnyájatoknak köszi szépen!
Azzal teljesen egyetértek hogy a GO jobb launcher mint a Zeam, nem is csoda, hiszen a GO az egyik legjobb launcher ami létezik, (tudomásom szerint az ADW EX-el szokták összehasonlítani, ami szintén nagyon jó, bár én sajnos nem próbáltam még
) én is meg vagyok elégedve vele, és igazából a ram mérete (igen, HTC Tattoo...) még elmegy, mert tény, hogy nem maradt utána sok szabad memória, kb 20-30 illetve (gondolom amikor az Android rendszer kilőtt dolgokat) 40 mb körül, de ettől még jól használható az én telefonomon is, annyi volt, hogy néha belassult, és a drawer volt egy kis késése megnyitáskor, illetve bekapcsoláskor lassan szedte össze magát.
Szóval ezekkel még gond nélkül meg tudnék lenni, a probléma az hogy a Tattoo-nak a telefonmemóriája se túl nagy, és a frissítések miatt meghízott a GO launcher és a bill. is, és ezért lement a szabad belső memóriám 20 mb-ra,
(most hogy pluszba fent van még az Android Pro Widgets, és a Zeam is, van 15 mb) és így nemhogy nem igazán tudok új appokat rakni a telefonmemóriába, hanem frissíteni se igazán tudom a meglévőket sem.
Ezért gondoltam hogy felrakom a Zeam-et, aztán ha beválik, akkor egy Titaniumos mentés után törlöm a GO-t és a widgetjeit is, így fel tudnék szabadítani sok helyet.Eddig szerencsére tetszik a Zeam, még hétvégéig tesztelgetem, aztán meglátjuk...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb launcher, a sima adv, vagy a zeam?
-
Canonfan
senior tag
helixP (#38859), VD (#38860), vlevi (#38861):
Köszi szépen!
A Smooth Calendar az sajnos nem jó nekem, mert mindenképp havi nézetes widget kéne, de az Android Pro Widgets-et kipróbálom mindenképp! -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani a GO calendar és contacts widgete helyett olyat ami szintén ilyen jó, és megy a Zeam launcherrel?
Nagyon tetszik a GO launcher, a legjobb, főleg a legutolsó frissítés óta
de sajnos nálam nagyon meghízott a GO keyboard, és a launcher is, így most már maradt kemény 20 mb a telefonban...
Ezért akarom újra kipróbálni a Zeam-et, már fel is raktam, és a fenti két widgetet leszámítva be is laktam, de a contact és a calendar widget helyett nem tudom mit rakjak fel, a contacts widget helyett anno bevált a colorize widget (e része) is de sajnos 1 hónapos naptár widgetből még nem találkoztam olyan jóval mint a GO-é...
Amúgy a Zeam is jónak tűnik eddig, majd kiderül, de valóban érezhetően gyorsabb vele a telefon, gyorsabb mint a GO-val, és mintha javult is volna azóta mikor előzőleg próbáltam
-
Canonfan
senior tag
Nekem a Tattoo sem egy izmos droid, de a GO launchert használom már jó ideje rajta, a GO Calendar és Contacts widgetével.
Szerencsére elfut rajt normálisan, igazából bekapcsoláskor szedi össze lassan magát (míg berakja a témát stb) utána normálisan megy, ritkán belassul home screen váltás közben, de amúgy gördülékenyen megy, a drawer megnyitása az ami nem megy azonnal, meg néha kiesik a memóriából, de nem vészes, nálam simán használható kategória.Bár én azt vettem észre, hogy verziótól is függ, legalábbis nálam azt tapasztaltam, hogy volt amikor mintha egyik verziónál kissé lomhább lett volna, aztán frissítés után gördülékenyebben ment...
-
Canonfan
senior tag
TRob1 (38128), hunfatal (38129):
Köszi! -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Olvastam nemrég itt a fórumon a Mort playerről, és azt szeretném megkérdezni, hogy a pl a Playerpro-hoz képest is olyan jó?
Az érdekelne, hogy hangzásra mennyire jó a Mort, és milyen karakter (nekem a lágy hangzás tetszik, a házimozimat is kimondottan így állítottam össze anno) illetve hogy tudásra mennyire jó, pl van-e lockscreen widgetje, a headset kezelése milyen stb, és mennyire eszi az aksit, érdemes próbát tenni vele?
-
Canonfan
senior tag
Nekem MédiaMánia S díjcsomagom van (T-mobile) abba alapjáraton van 500 megás mobilnet, (itt nem lassítanak, utána túlforgalmazási díj van) én se lógok állandóan a neten, de az alkalmazás frissítések a nagy részét elhasználták, amikor még nem volt otthon wifi.
Amióta az otthoni wifiről frissítem az appokat, csak böngészésre használom alkalmanként a mobilnetet, és így sokkal kevesebb az adatforgalmam mint régebben, most az 500 mb felét sem érem el...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A Play Books app az mennyire szükséges alkalmazás? Azért érdekelne, mert sajnos a telefonom memóriája az elég szűkös, és épp ma néztem, hogy kb 6 mb helyet leeszik a belső memóriából,
így volt kicsivel kevesebb mint 25 mb szabad helyem...
Gondoltam egy olyan app amit nem is használok (az utolsó frissítés óta el sem indult nálam) ne egyen le az amúgy is szűkös memóriámból 6 megát, így leszedtem, de az app tulajdonságainál nem láttam eltávolítás gombot, így az app2sd-vel szedtem le, de nem tudom, hogy ezzel lehet-e gond, bezavarhat valamibe hogy töröltem ezt az appot?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Nektek megy rendesen a Play Könyvek frissítés után?
Nekem most a legutóbbi frissítés után el se indul,bár nem egy tragédia mert úgyse használom, de szeretnélek megkérdezni titeket, hogy ti is tapasztaltátok ezt, vagy csak nálam lehet a gond?
-
Canonfan
senior tag
Én is most próbálkozok újból ezzel a vírusirtós témával, régebben én is a Lookout-ot próbáltam, pár napig fent volt, de lassította a telót (a Tattoo-nál hamar meglátszik, mert kevés a szabad memória) így le is szedtem, pár napja raktam fel az Avast-ot, eddíg jó, legalábbis nem lassítja (vagy nem észrevehetően) a telót, most tesztelem hogy aksifogyasztásba mennyi pluszt jelent, ettől függ hogy marad-e...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Gyengébb telefonra (HTC Tattoo) melyik antivírus appot ajánlanátok?
Légebben próbaképp a Lookout free-t használtam, de azt időközben leszedtem mert lassította egy kicsit a telót, most újra meg szeretnék próbálkozni valamelyikkel, de nem tudom melyiket lenne érdemes kipróbálni, melyik az, ami védelemre is jó, de nem eszi az aksit, és nem lassítja a telefont...Válaszotokat előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
Win7-en én is a MSE-t használom, de nagyrészt Linuxot használok, ott nincs is felrakva víruskereső, mert nem is kell...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A Dolphin HD-ban hogy lehet előhívni a sonar feature-t?
Azt olvastam, hogy a telefon rázásával, vagy a gesture gomb nyomva tartásával lehet elindítani, de nálam egyikre se történik semmi... -
Canonfan
senior tag
Nekem tegnap este frissült a Market Play-re, eddig nekem tetszik, szerintem gyors lett
-
-
Canonfan
senior tag
TRob1, Dottore, ERPY:
Köszi az infókat!
Akkor a bill-t hagyom a telefonban, szerencsére már sikerült felszabadítanom egy kis helyet, de erre a dual mount sd app-ra lehet ránézek majd.Ha már a frissítésekről volt szó, ti frissítettétek most a legújabb verzsönre az Angry Birds alapjátékot? Pár napja néztem, de jogot kér a telefonhívásokhoz és a telefon állapotához...
Bár nem látok benne nagyon gyanúsat, mert gondolom azért kell neki, hogy ha játék közbe hívnak, akkor fel lehessen venni a hívást, de azért gondoltam megkérdezlek titeket, hogy szerintetek is ok így?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Mitől függ, hogy egy appot át lehet-e rakni sd-re?
Úgy értem, hogy vannak olyan appok akiket az app2sd szerint nem lehet átrakni, viszont a droid meg engedné áthelyezni sd-re, szóval hogy ilyenkor mi számít inkább,ha a rendszer engedi, akkor gond nélkül át lehet rakni sd-re az appot (persze kivéve, ha van widgetje amit szeretnék használni)?
Például most a GO keyboard-ot szeretném sd-re áthelyezni, mert kb 8 mb-ot foglal az amúgy is szűkös belső memóriámból, és szeretnék felszabadítani helyet, hátha valamennyire gyorsul a telefon...Bármilyen infót előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
ERPY (#32442), Edi77 (#32443):
Köszi az infót! -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Több telefont lehet használni egy Google fiókkal?
Csak kíváncsiságból érdekelne egyelőre, pl ha valakinek két androidos telefonja van, akkor így (vagy más hasonló módon) megoldható az, hogy google-ba mentéssel illetve google szinkronizálással mind a két telefonon ugyanaz a névjegyzék legyen, pl. ha az egyik telefonon törlök vagy hozzáadok nevet a névjegyzékhez, akkor a másik telefonon is egy egyszerű szinkronizálással meglegyen ugyanez?Bármilyen infót előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
Köszi!
-B-:
Igen kilehet, én is kikapcsoltam, engem is zavart.
Menj be a GO beállításaiba, a képernyő beállításoknál a képernyők áttűnési sebessége pontban válaszd az "egyéni"-t itt meg tudod adni a sebesség és a ruganyosság mértékét, pl nálam a sebesség 100, a ruganyosság 0. Emellett én az effektus beállításoknál a képernyő átmenetet is alapértelmezettre szoktam beállítani, mert nálam a plusz effektek csak lassítanák a telót, így mindenféle felesleges effekt nélkül csak simán váltja a képernyőket.Bocs a duplázásért, TRob1 megelőzött
-
Canonfan
senior tag
válasz
molnarpeter #31351 üzenetére
Igen, azok a régi szép idők...
Nekem pl a Nokia 5110 volt az első telefonom, (a main napig megvan
) sokat játszottam anno ezzel az app-al...
A hőmérő appokkal van tapasztalatotok?
Úgy értem, hogy a mobilban ugye nincs külső hőmérő, (így max az aksi vagy a proci hőmérsékletét mérheti, ami nem biztos hogy köszönőviszonyban van a külső hőmérséklettel) hogy mennyire pontosak, érdemes próbálkozni velük?Bármilyen infót előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Közben megpróbáltam kíváncsiságból a Beautiful Wiidgets-et mint getjaros appot frissíteni, sajnos nálam sem engedte a Market mert "Még nem vásárolta meg." de a progi attól még használható maradt.Úgyhogy a Getjarnál marad az időről időre leszedni a friss verziót megoldás.
Bár azt nem tudom, hogy a Getjaron hogy frissítenek, ti hogy tapasztaltátok, frissítik a fent lévő appokat szóval az van fent mint a Marketen (esetleg valamivel lemaradva), vagy egy verziót ingyenessé tesznek, és az van fent náluk fél év múlva is?
-
Canonfan
senior tag
F-ECT$ (#29095), toth_janika (#29100):
Köszi a válaszotokat,akkor lehet megpróbálom valamelyikkel a frissítést, ha így lesz, akkor mindenképp beszámolok!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Nem akarok floodolni, de [erre] nincs ötletetek, kíváncsi lennék hogy szerintetek mi a helyzet...
-
Canonfan
senior tag
Mr X, Domxc, toth_janika:
Köszi szépen!Kipróbáltam a Convertert, és az ics témát is, mindkettő nagyon tetszik,
a GO Lockert még nem raktam fel, de az is jónak tűnik
Időközbe viszont felmerült bennem még egy kérdés.
Volt téma itt a fórumon régebben, hogy a getjaros appok nem frissülnek, én is szedtem le a getjarról 2 appot (Alarm Clock Xtreme, Beautiful Widgets) és nekem se jelennek meg a Marketen a saját alkalmazások között, hogy lenne rá frissítés.Viszont épp tegnap nézelődtem kicsit a Marketen, és észrevettem, hogy ha pl az Alarm Clock Xtreme-re rákeresek a Marketes appok között, akkor ott jelzi hogy kijött hozzá frissítés, és az adatlapján fel is ajánlja a frissítést...
Ti mit gondoltok, lehet így frissíteni egy getjaros appot?
Azért kérdezem, mert ugye a getjaros appok nem warez verziók, de nem is a Marketen megvett alkalmazások, hogy ilyenkor mi a helyzet, elfogadja a Market hogy meg van véve, vagy frissítés után meg kell venni a Marketen az appot?Bármilyen infó előre is köszi szépen!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó mértékegység átváltó appot?
Olyasmi kéne mint ami a Nokiákon van, szóval sokféle átváltást tud, pl. hőmérséklet, hossz, erő, űrméret stb...Illetve még azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek melyik a legjobb ICS téma a GO Launcherhez?
Előre is köszi az infót!
-
Canonfan
senior tag
válasz
Canonfan #28638 üzenetére
RazorGTR1 (#28641)
Köszi a válaszod,akkor nem is kísérletezek vele, mondjuk nekem a Flash Lite is elég lenne, az 1.6-os romokban volt nálam a Sense miatt, sajna úgy tudom azt sem lehet felpakolni csak úgy, bár annyira azért nem életbevágó a dolog
A régi telefon - 2.3-as rom témához:
Nekem is meg kellett lépnem a 2.3-as főzött romra való áttérést szerencsére kezdetben volt segítségem, aki az első romokat felpakolta és megmutatta hogy kell, de abszolút nem bántam meg a dolgot.
Nekem egy HTC Tattoo-m van ami szintén nem mai telefon, 2009-es modell, és csak 1.6-os android volt a gyári romja ami ugyebár nagyon régi, nem is tudom hogy támogatott-e még. A HTC részéről meg volt ígérve rá a 2.1 de ebből nem lett semmi, bár nem is nagyon baj, mert szerencsére összehoztak rá az XDA-n teljes értékű 2.3-as romokat, és 2.3-al (CM7) minimum 2* olyan használható a telefon mint 1.6-al...Persze megakadások, belassulások előfordulnak néha, (ez szerintem inkább a Tattoo kevés memóriája miatt van) de annyira nem vészes szerintem, sokkal jobb 2.3 + CM-el a Tattoo, mint 1.6-al...
-
Canonfan
senior tag
válasz
atillaahun #28635 üzenetére
Az arm6-ra való flash engem is érdekelne,
azt szeretném megkérdezni hogy csak videókra jó, vagy a flash-es weboldalak is mennek vele?
Nekem igazából csak ara kéne, videókra ott a youtube kliens...Előre is köszi szépen az infót!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Mindnyájatoknak nagyon boldog, és sikerekben gazdag új évet kívánok!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Én is Boldog Karácsonyt, és jó appokban gazdag új évet kívánok mindnyájatoknak!
-
Canonfan
senior tag
Egyetértek, 700-ra én sem merem felhúzni, most is azért van nálam 633-on, mert ez a rom gyári beállítása.
Viszont olyat el tudok képzelni, hogy a Rio jobban megdolgoztatja a procit, és ezért szált el neki, mert 700-on már úgyis a határon volt.Viszont azt nem tudom eldönteni, hogy megróbáljam-e az új alap Angry Birds-öt 633-ra felhúzott procival...
-
Canonfan
senior tag
Bocs, csak lejárt a szerkesztési idő, a posztban azt írta a szerző hogy szerinte a Rio alapjait kapta meg az alapjáték, ebből feltételezem, hogy a játékmotorra gondolt, de ha ez nem így van, akkor én csak örülök neki, mert akkor frissítem is azonnal...
-
Canonfan
senior tag
Teasüti, Probert75, TRob1, porse:
Mindnyájatoknak köszi szépen a hasznos infókat!Az automatikus frissítést én sem szoktam bepipálni egyetlenegy appnál sem, szeretek mindent magam frissíteni.
Szerintem TRob1 megoldása lesz a nyerő, rá is nézek getjaron, hogy ott van-e ingyenesen a Titanium Backup Pro...Amúgy az Angry Birds alapjáték frissítésétől tartok most, mert úgy tűnik, de nem biztos hogy így van csak [itt] olvastam hogy a poszt szerzője szerint megkaphatta elvileg az alapjáték a Rio motorját, és csak azért érdekes nekem a dolog, mert a Tattoo Mobilarénás fórumában, (ami már sajnos masszívan halott) anno volt egy fórumtárs, aki óva intett attól hogy felrakjam a Rio-t, mert akkor ugyanazt a romot használtuk, és neki (bár 700 mh-re túlhúzva a procit) többször is úgy elszált a Rio-tól a rom, hogy csak az újraflashelés segített, és ezt szeretném elkerülni, mert most nekem is 633 mh-en pörög a proci, (518 az alap órajel a Tattoo-nál) smartassv2 govermor mellett, és mindenképp meg szeretném úszni, hogy pl, idegen helyen, buszon, vonaton stb teljesen elszálljon a telefon...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy megoldható-e az, hogy egy appot (legalábbis időlegesen) ne akarjon frissíteni a Market?
Például adott egy app, amit az ember nem szeretne rögtön frissíteni, mert pl. rossz kritikát kapott az új verzió, vagy megnőtt méretben és hardverkövetelményekben is, és pl. egy gyengébb telefonon lehet emiatt nem menne jól az új verzió, akkor ki lehet szedni valahogy a frissítések listából?
Arra gondolok ezzel, hogy pl. van ez az app, amit nem akarok frissíteni (még), de jön hozzá pár nap múlva 5-6 frissítés, így ha nem akarom hogy lefrissüljön, akkor nem nyomhatok egy összes frissítését, hanem egyenként kell lefrissítenem azt az 5-6 (vagy több) appot, ami kényelmetlen, és indokolatlanul is elveszi az ember idejét,és ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy ez a dolog megoldható valahogy, vagy így az ember rá van kényszerítve hogy minden frissítést letöltsön?
Bármilyen infót előre is nagyon köszi szépen!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy azt meg lehet tudni valahogy, hogy az új Angy Birds alapjáték megkapta-e a Rio motorját?
Bocs ha fura a kérdés, [itt] olvastam, hogy van aki szerint a Rio alapjait kapta meg az új sima Angry Birds, és csak azért érdekes nekem a dolog, mert a Tattoo Mobilarénás fórumában, (ami már sajnos masszívan halott) anno volt egy fórumtárs, aki óva intett attól hogy felrakjam a Rio-t, mert akkor ugyanazt a romot használtuk, és neki (túlhúzva a procit) többször is úgy elszált a Rio-tól a rom, hogy csak az újraflashelés segített, és ezt szeretném elkerülni, mert most nekem is 633 mh-en pörög a proci, smartassv2 govermor mellett...Bármilyen infót nagyon szépen köszi!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A Titanium Backup-ban (Free) a "konvertálás rendszer alkalmazásra" funkció az mit takar?
Előre is köszi az infót!
-
Canonfan
senior tag
válasz
hodostamas #25694 üzenetére
Köszi szépen a válaszodat,
azt szeretném megkérdezni, hogy ezt pontosan hogy kell,
még nem csináltam ilyet (Titanium Backup Free-t használok) illetve ezek szerint az nem szerencsés akkor, ha simán az alkalmazásoknál átteszem az sd-re, (ott bőven elfér) mit javasolsz ez a megoldás is jó, vagy inkább a TB?
Válaszodat előre is köszi, ezúttal is!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A Google Mapsot át lehet tenni szerintetek az sd kártyára problémamentesen?
Azért érdekelne az infó, mert ma frissítettem, és kicsit meghízott, már majdnem 10 mb, és így sokat elvesz a telefonom amúgy sem végtelen belső memóriájából, ezért szeretném áttenni sd-re, mert a widgetjeit amúgy sem használom.
-
Canonfan
senior tag
Nekem is eddig a GO launcher vált be, a CM7-ben a sima ADW van gyárilag, azt a GO valóban 1000* veri (szerintem) az ADW EX-et nem próbáltam még, mert nem tudom, hogy nekem megérné-e, szóval hogy az effekteken kívül (amiket nem használok, hogy simábban menjenek a képernyőváltások) nyújt-e valamilyen pluszt az ADW EX a GO-hoz képest,
úgyhogy én is kíváncsian várom a tapasztalatokat!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Köszi szépen az infókat a Fancy widgettel kapcsolatban!
Nálam egyelőre jól működik az accuweather a Fancy-vel, ezért még nem tudom hogy váltsak-e a Beautiful Widgets-re, ti mit gondoltok, ha az időjárás jól működik akkor is tudnátok ajánlani a Beautiful Widgets-et, ezen kívül van más előnye a Fancy-vel szemben, pl aksihasználatban melyik lehet a jobb?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Nektek mi a tapasztalatotok, a Fancy Widgets (free) ben melyik időjárás szolgáltatót érdemes használni, a google-t, vagy az accuweathert, melyik pontosabb?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Go launcherhez létezhetnek Sense szerű widgetek, mind pl. a Launcherpo-nál?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A GO Contacts, és Calendar widgetjéről mi a véleményetek?
Én eddig nem használtam a GO widgetjeit, mert az alap, kék-fehér színösszeállításuk nem tetszik,+ el is ütne így a sötét hátteremtől és a fekete ikonjaimtól, de a Transparency témával már tényleg pofásan néznek ki, így most tennék velük egy próbát, ha szerintetek érdemes...Előre is köszi az infót!
-
Canonfan
senior tag
válasz
domerator #23594 üzenetére
Én is nagyon remélem, hogy nálunk nincs ilyen, de szerencsére főzött romot használok...
Viszont azt szeretném megkérdezni, hogy ha az ember esetleg beszed egy olyan appot ami külföldet akar hívogatni, az ellen elég lehet a Call Confirm is?
Nálam alap progi, mert még az 1.6-os romoknál előfordult hogy magától egy rakás számot felhívott a telefon miközben csak simán a tokjában volt, + alapból is rezisztív a kijelzőm, szerencsére a 2.3-as romoknál már nem fordult elő ilyen, csak nem tudom, hogy ez a vírusok általi hívások ellen is megfelelő lehet, vagy ki tudják játszani?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Na, kipróbáltam én is az MX Video Playert, elég szimpatikus lett volna, csak sajnos nálam volt 2 olyan videó is, aminél lejátszás közbe elment a hang,(QQPlayernél ugyanazzal a videóval semmi ilyen gond nincs) pedig az architektúrámnak (arm 6) megfelelő codeket raktam fel
ezért sajnos le kellett szednem, maradok egyelőre a QQPlayernél...
-
Canonfan
senior tag
porse, xSide:
Már meg is van, köszi szépen mindkettőtöknek! -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az Angry Birds zenéjét meg lehet esetleg valahonnan szerezni mp3-ban?
A Zedgén csengőhangnak már megtaláltam, ha megunom a mostanit, akkor tuti ezt rakom be,csak gondoltam hogy önmagában zeneként is megállja a helyét, ezért szívesen megszerezném mp3-ban ha meglehet...
Ez az MX player amúgy engem is kíváncsivá tett, jelenleg a qqplayert használom, de ha majd wifi közelébe leszek (sajnos túlságosan elhasználtam a mobilnetem ebben a hónapban
) én is teszek vele egy próbát!
-
Canonfan
senior tag
tboldi, atillaahun:
Mindkettőtöknek nagyon szépen köszi! -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Lehet kissé off amit szeretnék kérdezni, de sajnos Google baráttal nem lettem sokkal okosabb...
Azt szeretném kérdezni, hogy CM7 esetén a cpu használati módok (conservative, ondemand, smartassv2, poversave stb) között pontosan mi a különbség, illetve érdemes kísérletezni velük, vagy érdemes gyári beállításon hagyni?
Azért kérdezem mert azt írja a droid, hogy a cpu beállítások megváltoztatása jellemzően rossz irányba befolyásolja a rendszer teljesítményét, az előző (CM 7.0) romomban alapból ondemand volt beállítva, és megpróbáltam conservative-val, de visszatértem ondemand-ra, mert úgy tényleg jobb volt.
A jelenlegi romomban alapból smartassv2 van beállítva, és nem tudom, hogy érdemes lenne-e másra átálítani, vagy érdemes ezen hagyni?
Bármilyen infót is nagyon szépen köszi,
illetve ha nagyon off, akkor azt is megköszönném, ha tudnátok olyan linket adni, ahol ez részletesen le van írva.
-
Canonfan
senior tag
válasz
hodostamas #22643 üzenetére
Köszi!
-
Canonfan
senior tag
válasz
hodostamas #22641 üzenetére
Köszi a válaszodat,
még azt szeretném megkérdezni, hogy elég, ha 2-3 százalékon van az akksi, vagy mindenképp addig merítsem, amíg ki nem kapcsol a telefon?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Mit gondoltok, akkumulátor kalibráció után tényleg ajánlott teljesen lemeríteni az akksit, Ti hogy szoktátok?
-
Canonfan
senior tag
válasz
Verhóó #22313 üzenetére
A CM 7 nekem is tetszik, nekem meg amúgy is rootolni kellett a telefont, mert az 1.6-os gyári romja az elég régi már (mármint az 1.6-os android) nem is tudom hogy még támogatott-e, de már nem is bánom a sense hiányát, mert 2.3-as CM 7 -es rommal sokkal többet ki tudok hozni a telefonból, és a CM 7 van amiben jobb is mint a sense...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Ma felraktam az andoid 2.3.7-et, kíváncsi leszek, hogy akkuidőbe lesz-e változás...
Ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy véletlenül bejelölve maradt a rom első indulásakor, a google account visszaállítása ami hiba volt, mert az összes appomat elkezdte volna leszedni, ezért meg kellett szakítanom, kikapcsoltam a mobilnetet és újraindítottam a romot, és csak azt szeretném megkérdezni, hogy mit gondoltok, ettől nem hülyülhet meg a rom nem?
Bocs, ha hülye a kérdés, most telepítettem először romot, ezért szeretném csak megkérdezni, bármilyen infót előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ti használhatok már 2.3.7-es, CM 7.1-es romot?
Azt olvastam, hogy a 2.3.7-es android nem eszi annyira az akksit, ill.CM 7.1-ben is sok újdonság van a 7.0-ához képest, és ez kissé felcsigázott, de nem tudom, hogy mekkora a különbség...
Én 2.3.3-as CM 7.0-ás romot használok már jó ideje, nemrég, kb 3 hete újra is lett rakva mert valamiért magától offline-ba rakosgatta a telefont, (igazából újabb romot akartam feltenni, de az valamiért nem indult be
) de ennek ellenére nem volt vele soha komoly gond, sőt, az újratelepítés után még jobban is működik mint eddig,
és ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy mit gondoltok, a 2.3.7-es android CM 7.1-el hoz annyi változást az általam használt verzióhoz képest, hogy megéri a romcserét?
Igazából ha lehetne vele nyerni 1-2 nap (vagy esetleg több
) üzemidőt, (most 3-4nap) vagy tudásban nyújtana annyival többet, akkor lehet megpróbálkoznék vele,
de ha nem számottevő a különbség, akkor még meghagynám ezt a 2.3.3.-as romot, mert jelenleg nincs vele semmi gond, ezért kéne az infó...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha pl veszek egy appot a Marketen (nincs semmi konkrét, csak elvben érdekelne) akkor ha kijön a progihoz egy frissítés, azt ingyen le lehet tölteni, vagy ugyanúgy meg kell venni az új verziót?
Előre is köszi az infót!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Nektek is van gondotok az app2sd új verziójával?
Én pár napja frissítettem az app2sd free-t az új, 2.40-es verzióra, de valamiért nálam nagyon gáz, mert el se indul, csak reklamál hogy vegyem meg és kivinne a Market-ra, ha meg no-t nyomok, akkor meg egyszerűen kilép...
Szerencsére volt Titaniumos mentésem a 2.33-asról, azt visszaraktam és azzal minden ok, nem értem hogy mi a gond, eddig egy app sem csinált ilyet nálam frissítés után...
Jarod1 kérdése engem is érdekelne...
-
Canonfan
senior tag
Hát, ízlésejk és pofonok, bár aksifogyasztás terén nem teszteltem a böngészőket, régebben próbáltam az Opera Minit, és a Mobile-t is, különösebb gond nem volt velük, tették a dolgukat, de sokat használtam a Dolphin Minit, illetve nemrég használom a HD-t, szerintem ha használhatóságot vesszük, akkor viszont pl az Opera Mini az a kanyarban sincs a Dolphin minihez képest, illetve az Opera Mobile-nál is jobb szerintem a Dolphin HD, bár adatforgalom tekintetében valóban jobb lehet az Opera, ezt nem vitatom én sem...
-
Canonfan
senior tag
válasz
hodostamas #21049 üzenetére
Köszi szépen a válaszodat,
akkor nem is állok neki kísérletezni, maradok a TP-nél, eddig jól is megy a telefonomon, és mindent tud ami nekem kell...
-
Canonfan
senior tag
Ébresztőórából én is tudom ajánlani az Alarm Clock Xtreme Free-t, igaz régebben 2-3 * volt vele gondom, de amióta nem az sd-n hanem a telefonon van, azóta tökéletes, nincs semmi probléma vele
Mit gondoltok, a DW Contacts Free mennyire lehet fürge gyengébb telefonon?
A GO Contacts EX-nek az én Tattoo-m sajna kicsit kevés volt, így most a Touchpal Dialert használom, és 1 hét használat után meg vagyok elégedve vele nagyon jó app, de a DW-ről is jókat olvastam, csak nem tudom hogy érdemes lenne-e megpróbálnom, a DW Free mennyivel tud többet a Touchpal-nál?Mégy annyit szeretnék megkérdezni, és bocs, ha hülye kérdés, hogy ha mindig az a tárcsázó az alapértelmezett amit épp használok, akkor nyugodtan felrakhatok többet is, (mint pl a launchereknél) pl a gyári és a Touchpal mellé egy harmadikat, nem lehet gond esetleg a Google kontaktokkal emiatt (pl oda mentés és szinkronizálás)?
-
Canonfan
senior tag
A barátnő app szerintem is hasznos,
na meg ugye van az asszony app, de az nehezebben beállítható, és határozatlan idejű hűségszerződést kell aláírni hozzá...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok valami jó mobiltárca appot ajánlani?
Igazából olyasmi kéne, aminek az adatbázisa az sd-n van, és megbízhatóan meg is lehet menteni egy romcserekor, illetve az is jó lenne, ha lennének külön sablonjai a különböző adatokhoz, pl. hitelkártyaszám, netes adatok, stb...Bármilyen infót előre is köszi szépen!
-
Canonfan
senior tag
hodostamas, chab7:
Köszi szépen a válaszotokat, kipróbálom a Touchpal-t, és a DW-t is!Most a Touchpal dialert használom, valóban jól működik az én telefonomon is, úgyhogy eddig nekem is tetszik,
de mindenképp teszek egy próbát majd a DW-vel is
Azt szeretném még megkérdezni ezzel kapcsolatban, hogy a DW dialer szerintetek mennyire lehet fürge gyengébb telefonon, illetve mi a különbség a DW ingyenes és fizetős verziója között!?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Már egy ideje a GO Contacts-ot használom, és nagyon tetszik, de van egy olyan gondom vele, hogy (a telefon hardvere miatt) elég gyakran kiesik a memóriából, és utána elég lassan indul be, van amikor fél percet is várni kell rá, hogy használni lehessen.
Azt szeretném megkérdezni, hogy van más hasonlóan jó tárcsázó, ill telefonkönyv app, pl. Dialer One stb, ami gyengébb telefonokon is elég gyors, ill. érdemes próbát tenni vele?
-
Canonfan
senior tag
Köszi!
Érdekes amúgy,hogy most hogy újra lett rakva a rom mintha jobban működne, pl. az előző (első) telepítésnél valami miatt csak az Opera mini és a Dolphin mini működött vele, a többi böngésző nem, beleértve a gyárit is, pedig szűz telepítés volt, és most, hogy szintén kinullázva (leformázott sd-vel) újra lett rakva, simán megy a gyári böngésző, és a dolphin hd is...
-
Canonfan
senior tag
Weißturul, RazorGTR1, petipetya, Zsolt_72, chab7:
Nagyon szépen köszi a válaszotokat!Én eddig csak automata módban használtam a task killert, úgy hogy a rendszerfolyamatokat ne lője ki, de a telepített appokat (kivéve persze a kivétellista elemei) fél óránként, így volt kb 40-50 mb körül a memóriám, amikor kilőtt mindent, aztán idővel mindig visszaesett 30-26 mb körülire.
Most, task killer nélkül is kb ennyi, 30-24mb a szabad memóriám, de volt így is hogy felmászott 40-re.Szerintetek mi lenne a jobb megoldás, visszarakni az Advanced Task Killert, vagy bőven elég az is, ha szükség esetén a GO task killerével kilövöm az appokat?
Válaszotokat ezúttal is köszi szépen!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Tudom, a "kell-e task killer" téma volt már (talán többször is) téma itt a fórumon és én sem akarom feltenni 20-adjára ugyanazt a kérdést, de azt szeretném megkérdezni, hogy HTC Tattoo-ra szerintetek kellhet?
Komolyabb telefonra én sem raknék, de nálam eddig alap volt az Advanced Task Kiler Free, viszont a héten újraraktam a telefont, és gondoltam megpróbálom enélkül, ill. csak a GO Launcherét használva, viszont így folyamatosan kb 26 mb körül van a szabad memóriám, volt amikor 20 alá is lement, bár eddig az alap dolgoknál,mint pl a homescreen-ek váltása, app drawer stb. nagyon belassulást nem vettem észre.
Mit gondoltok, nálam kellhet a task killer, (kb 40 mb a szabad memóriám, ha kilövök mindent) vagy felesleges?
Bármilyen infót előre is nagyon szépen köszi!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Na, ma nekem is frissült a Market, nem tudom, hogy ez jó lesz-e vagy rossz, majd használat közben kiderül...
-
Canonfan
senior tag
válasz
hodostamas #18517 üzenetére
Igazad lehet, jövő héten lehet úgyis új romot flashelek a Tattoo-ra, (ezzel kapcsolatban, az előző hozzászólásomra bármilyen infót előre is köszi
) akkor lehet kipróbálom milyen Task Killer nélkül, de nekem szerintem azért nem árt ha van, mert van amikor érezhetően belassul a telefon, a GO Launchernél én is beállítottam, hogy maradjon a memóriában, de így is kilövi a rendszer, pl Angry Birds-özés után mindig...
Ennek ellenére szeretem a Tattoo-t, mert annyira nem vészes, én gond nélkül együtt tudok élni vele,de az appokat sajna kordában kell tartani, mert szűkös a memória...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy véleményetek szerint, az appok és adataik lementéséhez, és egy új romba átköltöztetéséhez megfelel az ingyenes Titanium Backup is, vagy a pró biztosabb, mi a különbség köztük?
Bevallom, én használok Task Killert,
(Advanced Task Killer Free) komolyabb telefonon lehet én se használnék, de nekem hasznos, nem is az aksi hanem a memória miatt, nekem simán lecsökken akár 26 megára is a szabad memória, pl van amikor a launchert is kivágja a rendszer, úgyhogy ez esetben nekem hasznos a task killer, mert legalább addig felszabadít memóriát, még vissza nem töltődnek a felesleges appok...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan 4*4-es contacts widgetet, ami gond nélkül megy a Zeam launcherrel is?
Én a Photo Contacts Widgetet próbáltam eddig, a GO launcherrel tökéletes, elvileg a Zeam-mel is mennie kéne, de ott nálam sajna nem működik...Válaszotokat előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Hát, ha ilyen gáz az új Market akkor én is örülök, hogy nem frissült, remélem nem is fog...
Viszont nekem meg a mostani romommal van gondom, bocs, ha már volt téma, de abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy van-e rá mód, hogy egy romtelepítés után az alkalmazásaim ugyanolyan formában megmaradjanak, mint ahogy a régi romban voltak?
Sajnos van olyan gondom a jelenlegi romommal, hogy változó milyen gyakran, de időről időre magától lemegy offline-ba,
(csak egy kb 1.5 hónapja csinálja ezt, eddig semmi ilyen gondja nem volt) és ezért gondolkozom azon, hogy újrarakom, vagy felrakok újabbat, de elég sok appom van már, és ezek újratelepítését mindenképp meg szeretném úszni, és az adataikat is meg szeretném menteni (kiemelten Angry Birds) csak nem tudom, hogy mi erre a legjobb módszer, a telefonszámokat és a naptárbejegyzéseket már rég csak a Google-ba mentem, az sms-ek nem fontosak, és végülis a rendszerbeállítások is megvannak aránylag hamar, de az appokat meg szeretném menteni, nem tudom, hogy van-e olyan lehetőség, hogy az új rom felrakása után aránylag kevés munkával ugyanaz a környezet fogadjon mint a régi romnál...
-
Canonfan
senior tag
aggleány, St3ven:
Köszi a válaszotokat,nem tudom, akkor hogy nálam mi lehet a gond, most újra beállítottam a widgeteket, sajnos a Photo Contacts Widget nem megy nálam a Zeam-mel, ehelyett még szereznem kell egy olyan contat widgetet, ami ezen a launcheren is megy, ezután majd akkor kipróbálom 1-2 hétig napi használatban a Zeam-et aztán meglátjuk hogy marad-e...
Más:
Már kb 2 hete próbálgatom a GO Contacts-ot, és valóban nagyon jó,egyedül az a problémám vele, hogy amikor kiesik a memóriából, (a Tattoo-nál rendszeresen) akkor elég lassan indul, és azt szeretném megkérdezni, hogy erre van valami megoldás, gondoltam hogy beállítom kivételként a task killerben, de az nem lövi ki, és nem is látom benne a GO Contacts-ot...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Ti tapasztaltatok olyat a Zeam launchernél, hogy frissítés után nem tudja betölteni a widgeteket?
Nálam már 2 frissítés után is volt olyan, hogy az összes widget helyén "problem loading widget" szöveg volt csak,és bár főleg GO launchert használok, a Zeam csak próbaként van fent egyelőre, de akkor is furcsa, hogy frissítés után az összes widgetet újra ki kell rakni,
ezért szeretném megkérdezni, hogy ez nálatok is előfordult már, vagy csak nálam lehet valami gond?
Válaszotokat előre i köszi!
-
Canonfan
senior tag
Köszi szépen a válaszotokat!Akkor kivárok még, kíváncsi vagyok milyen lesz az új Market,bár az én kijelzőméretemen és felbontásomon lehet nekem is jobb lesz a régi...
Bocs kétszer ment...
-
Canonfan
senior tag
Köszi szépen a válaszotokat!
Akkor kivárok még, kíváncsi vagyok milyen lesz az új Market,
bár az én kijelzőméretemen és felbontásomon lehet nekem is jobb lesz a régi...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Mit gondoltok, elképzelhető, hogy az új Market nemcsak os verzióhoz, de a kijelző felbontásához is van kötve?
Azért kérdezem csak, mert ugye elvileg már frissülnie kellett volna, de nálam még mindig nem frissült a Market,és arra gondoltam, hogy hátha azért, mert a felbontásom (320*240) kevés neki...
Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged