- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
atillaahun #50153 üzenetére
Csak ismételni tudnálak,,pont így vagyok én is vele...de most elindítottam,,kíváncsi leszek...ha chatelget az ember az természetes hogy fogyaszt, hiszen nem csak a procc, de a kijelző is fogyaszt gazdagon,,,ha meg beszél az ember akkor meg a rádiók a kijelző helyett,,engem a múltban az zavart, hogy ha nem használtam akkor is pusztította az aksit
Szerk:
Látom egyről beszélünk/maj'nem/ -
noorbertt
őstag
válasz
atillaahun #50148 üzenetére
Nem azért, beállítottam hogy ne menjen offline-ba.
Egyszer néztem, lehet másodjára mást mutatna.. Nem tudom. Különösebben nem érdekel,mivel nem érzek napközben különbséget. Igaz szinte mindig wifin van a telefon és nem a 3g-t basztatja..
-
rum-cajsz
őstag
válasz
atillaahun #49958 üzenetére
Vess erre is egy pillantást (bár ez egy 14 napos próba verzió): DeskSMS
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #49958 üzenetére
Ez menti a gmail szerverére: [link]
-
macilacus
senior tag
válasz
atillaahun #49922 üzenetére
köszönöm
-
macilacus
senior tag
válasz
atillaahun #49899 üzenetére
Erre az Operára gondoltál?
-
barnam_
nagyúr
válasz
atillaahun #49894 üzenetére
Nem, mert nem tudom hol, hogyan van megoldva...
-
barnam_
nagyúr
válasz
atillaahun #49892 üzenetére
Annyi hogy ahol eddig angol szöveg volt, most magyarul jelenik meg.
Magyar utasításokat továbbra sem ért, szerintem az hiányzik belőle. -
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #49765 üzenetére
Ezen már én is gondolkodtam. Arra jutottam, hogy olyan technológia csinálja, amit nem tárnak a nyilvánosság elé - ezért nem tudjuk elképzelni.
-
fdisk
őstag
válasz
atillaahun #49765 üzenetére
Ez így passz.
-
Polllen
nagyúr
válasz
atillaahun #49759 üzenetére
A rendszer maga mar most is tobbet tud, mint hirdetik.
Google hangalapu gepelessel beszelgettem csajocaval...
Kerdeztem: - Itt vagy?
Google irta: - Szep vagyGondolatolvasas rulez
Bar nem mindig szeretnem kiadni, mire gondolok, uh keveset hasznalom.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Ehhez az kellene, hogy valamilyen visszajelzés kapjon, hogy mit ismert fel rosszul, és mi a jó, különben hogyan tanulna? Visszajelzés viszont nincs, hiszen, amit rosszul ismert fel, azt egyszerűen kijavítja az ember kézzel, de az már nem jut el a központba.
-
fdisk
őstag
válasz
Én nem tartom elképzelhetetlennek.
Mivel aktív net kapcsolat kell hozzá,ezért a bediktált szavak bekerülhetnek egy nagyobb adatbázisba.
Gondolom én. -
kymco
veterán
válasz
atillaahun #47581 üzenetére
Én csak fizetőset találtam a betterbatterystats-ból. Van ingyenes próbaverziója?
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #49412 üzenetére
Vagy csak ez nem működik az nem működik és micsoda szar.
(#49413) KaiotEch: Az rendben van, és szerinted az átlag Mari néni is vígan elszórakozna ilyenekkel?
-
válasz
atillaahun #49412 üzenetére
Rendszergazda vagyok elhiheted, hogy nálam nagy szerepet játszik a jogosultsági rendszer.
-
válasz
atillaahun #49393 üzenetére
Hát azért köszi, de pl egy Google Chrome vagy FB appnak mi a kurvaanyja köze van a contactjaimhoz, az üzeneteimhez, phone id, és még sorolhatnám...
-
imi0424
senior tag
válasz
atillaahun #49388 üzenetére
köszönöm mindenkinek
a HTML5-el mivan?
benne van alapbol az androidban?
vagy le kell majd tölteni valahonnan? -
takjoe
tag
válasz
atillaahun #49285 üzenetére
Kösz Neked + a DS39,K850,Bone123-nak is a válaszokért, tanácsokért.Van a gépemen Google Voice Search,megtaláltam a rendszer apk. között (angolul és még egy csomó nyelven működik) csak azt nem tudom, hogy a magyar nyelv hogy fog belekerülni. Az általad linkeltet megpróbáltam betenni a system/app.-ba ,de azt írja ,hogy az apk, beillesztése nem sikerült.
Különben fent van a Google Maps és a Google fordító is, ezek frissülni is szoktak, mindkettőnél lehet hangalapon keresni, de itt is ugyanaz a helyzet, a magyar nyelv beállítást nem látom, gondolom ezek is a Voice Search alapon működnek.
Hát eddig ez van ,talán ha az egész rendszert kellenne frissíteni, de sajnos ehhez nem értek.... -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
atillaahun #49289 üzenetére
A "milyen idő lesz holnap" pont annak a néhány száz egyszerű és gyakori parancsnak az egyike, amire ugye a JB rávágja a holnapi időt (angolul persze). Az ICS vajon (az általad említett hangtárcsázáson felül) már tud direkt választ adni? A guglinav valóban egész jól érti a címet, nem is tudtam h van magyar hangja. A keresőnek viszont van hova fejlődnie.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
atillaahun #49285 üzenetére
A Voice Search a 2.3-as Androidomon ért magyarul, de elérhető a Jelly Bean összevont, válaszolós hangszolgáltatása is? (akár angol nyelvhez) Egyelőre ugyanis a voice search annyiban kimerül, hogy amit bemondok, szépen beírja a böngésző google keresőjébe és kiadja a találatait, nem túl hatékony. Pl. ha megkérdezem "milyen idő lesz holnap" mindenféle marhaságot felhoz, pedig egyből a gugli szervereire navigálhatna. A térkép alatt is meg van kötve az ember keze, nem érti, hogy "navigálj" ide meg oda, noha olyat, hogy "Dob utca 17" megtalál, pl. "Déli Pályaudvart" már nem.
Az a JB-s válaszolós voice cucc marhajó, mezei Android verziókhoz is létezik ilyen?
-
DS39
nagyúr
válasz
atillaahun #49278 üzenetére
szerintem egyik sem, nekem még az a maps és voice search van ami alapból telepítve volt és akkor még nem tudott magyarul. azóta egy szótárprogi felolvasás funkciója miatt telepítettem a svox-ot, meg feltelepítettem a google fordító app-ot, melybe hangalapon is lehet szavakat írni, én inkább erre a kettő frissítésére tippelnék, hogy mitől lett a voice search-ben alap a magyar nyelv, úgy hogy az a progi maga nem frissült.
-
DS39
nagyúr
válasz
atillaahun #49252 üzenetére
erről volt szó a hírekben szerintem hogy akinek már volt korábban telepítve annak még jár némi support. de érdekes hogy nem jelzi hogy van, most hogy mondtad megnéztem playen, rákattintok a "telepítve" gombra és akkor mutatja hogy telepíthetek egy új verziót, de a telepített progik között nem jelezte hogy ehhez van frissítés.
-
barnam_
nagyúr
válasz
atillaahun #49200 üzenetére
Nálam mobilnetről és OpenWrt-s router-ről megy, máshonnan nem
Szerencsére nem sűrűn kell használnom -
hhheni
tag
válasz
atillaahun #49200 üzenetére
Sajnos, 110-nél is ugyanaz a helyzet
A húgomék routeréről egyébként ugyanez gyönyörűen megy. Tudnál valami másik programot ajánlani helyette?
Köszi! -
petymeg
addikt
válasz
atillaahun #49162 üzenetére
Ezek se látják. Szerintem ez egyértelműen a telefon hibája. Megkérdem a topikjába, hogy másnak látják e.
-
petymeg
addikt
válasz
atillaahun #49096 üzenetére
Az az érdekes hogy sajátgépen elérhető a telefon memória, viszont ezek a visszaállító programok nem találják, egyszerűen nincs olyan meghajtó...
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
Azóta megpróbáltam az általad linkelt Talk-ot telepíteni, illetve be helyezni a system\app mappába, de nem engedi "hiba a cél fájl nem írható" , nem tudod, hogy lehetne elérni, hogy bemásolja a mappába.
Total commanderrel próbáltam, rootolt, a teló és van superuser is fent, android 2.2, lg p350 mi kell még?
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
Helló!
Köszi! Azóta szereztem egyet én is ami települt, de nem indul mert első rábökés után rögtön azt írja invalid login or password, nem értem mert be sem léptem még, illetve pont, hogy azért kellene, mert az egyik fórumon közölt megoldás szerint be kell lépnem a talk-ba és ki kell jelentkeznem onnan
Mondjuk azt simán telepítettem nem pedig beraktam a system mappába. Azért ki próbálom ezt is.
bepken kolléga és külföldi fórumokon írták, hogy ezért nem tudom használni a play-t, mert ez hiányzik. Lehetséges, hogy mivel feleslegesnek véltem korábban töröltem.Más kérdés:
A backup programmal nem tudom menteni a gyári eredeti lunchert? -
bepken
veterán
válasz
atillaahun #49104 üzenetére
nem tudom, hogy mennyire szól bele, de az nem lehet, hogy csak egy USB-Debugging engedélyezés hiányzik? bár valóban látnia kéne, mint partíció...max nem lehetne hozzáférni.
(#49105) atillaahun: akkor ezzel kapcsolatban sincs ötletem, de tényleg. a legvalószínűbb az, amit Te is írtál. ha integrálva van a rendszerbe, eltávolításakor nagy valószínűséggel törlődik olyan adat is, aminek nem kéne... de jelen problémánál ez is kilőve, mivel a Kolléga már régebben törölte a gtalk-ot (bár nem emlékszik biztosan), tehát ez a hiba már akkor előjött volna.
-
bepken
veterán
válasz
azt nem tudod véletlenül, hogy az eltávolítása miért okoz teljes kapcsolat vesztést a google szerverrel?
erről én is csak olvastam (sok helyen), saját tapasztalatom nincs ilyen térenmivel a Kollégának is ilyen problémája volt, egyből a gtalk-ra asszociáltam.
ennyi a sztori röviden
-
hudyfiu
senior tag
válasz
atillaahun #49029 üzenetére
Version 4.0.4-2.8.10, a vége az a miui rendszer verziója.
Hívásra semmit nem csinál egyik sem. -
hudyfiu
senior tag
válasz
atillaahun #49013 üzenetére
Én sem értem miért van külön, el is felejtettem hogy van voice dialerem, amíg nem írtad hogy próbáljuk ki addig a sima keresésben próbálgattam mondogatni a "call"-t, ott nem vette be de itt igen.
Nem igazán értem pontosan vagy csak nem logikus ahogy most ezt felépítették. -
szilchi
őstag
válasz
atillaahun #49010 üzenetére
Köszönöm
.Itt egy kép,ezeket mentette le
-
petipetya
nagyúr
válasz
Ha így ejti ki, akkor nincs gond: kép
-
hudyfiu
senior tag
válasz
Beállításokban ugye átállitottam magyarra a voice-ot, így a neveket olyan százalékban ismeri fel mint maga a magyar voice szolgáltatás.
Eddig a neveket magyarul mondva 1% -át ismerte fel (bemakkolta) most olyan 50-60 % mint ahogy felismeri az hangom az alap kereső amit ugye most magyarosítottak. -
hudyfiu
senior tag
válasz
atillaahun #49006 üzenetére
Call furkóferkó, de igen.
-
DS39
nagyúr
válasz
atillaahun #49006 üzenetére
köszönöm az infót (és a fájlokat), elteszem magamnak, de még nem tudom bele merjek-e vágni ilyen "bűvészkedésbe". első androidos telóm a mostani, nem szeretném elba..ni, mert amúgy semmi gondom vele, jól megy
-
hudyfiu
senior tag
válasz
atillaahun #49003 üzenetére
Voice search nekem alapból benne van.
Egy fokkal jobban működik most mint eddig. -
fatal`
titán
válasz
atillaahun #48899 üzenetére
Hehe, a 98at én is annyiszor tettem újra, hogy még most is emlékszem a kódra
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #48901 üzenetére
Naná!
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #48888 üzenetére
"windóz újrahúzás" ??? Hát ne fos xp-t használj, az újabbakmeg a többségnél évekig mennek hibátlanul.
Amúgy jah, kocka vagy. Nekem kellenek a feliratok, me én nem vok kocka. -
darvinya
titán
válasz
atillaahun #48873 üzenetére
Itt nem driver probléma van, mert akkor hisztizne érte.
aminat
Próbáld más USB portot.
Rakd a telot háttértárra(MTP).
Ha van USB hibakeresés lehetőség kapcsold ki, ha be van kapcsolva. -
aminat
tag
válasz
atillaahun #48873 üzenetére
Van driver telepítve mert a droid belsejébe is bele tudok nézni ha nagyon akarok.
-
aminat
tag
válasz
atillaahun #48871 üzenetére
Amennyiben a megosztás nincs bepipálva úgy rendesen kezeli a gép a telefont nem csak kábelen de bluetooth-on is.
-
fdisk
őstag
válasz
atillaahun #48859 üzenetére
Én nem találok ott semmi voice search féleséget,de még hasonlót sem.
-
aminat
tag
válasz
Az USB-s megosztás az, hogy működik? A PC-n én sehogy sem tudom beállítani.
-
Kvazár
őstag
válasz
Jé, tényleg!
Köszi!
-
fdisk
őstag
válasz
atillaahun #48853 üzenetére
Hol találom ezt az os-n belül?
-
Kvazár
őstag
válasz
atillaahun #48851 üzenetére
Hm... Én nem találtam, merre kéne lennie?
(Viszont találtam olyat, ami open hálózatot csinál és ingyenes, meg időkorlát sincs, de az sem szerencsés.)
-
Sátán44
addikt
válasz
atillaahun #48837 üzenetére
Rendben, kipróbálom
-
Sátán44
addikt
válasz
atillaahun #48830 üzenetére
Nincs mobilnetem, még nem fizettem elő rá. Oda is feltettem, de itt jobban pörög a topik. Több szem, többet lát alapon hátha volt másnak is ilyen problémája és tudja rá a megoldást.
-
Sátán44
addikt
válasz
atillaahun #48828 üzenetére
T-home 50 mb-es netem van 8 ms válaszidővel, csak ezen próbáltam.
-
Dexter68
addikt
válasz
atillaahun #48663 üzenetére
Ezesetben ismét felmerül a 48653 -as kérdés.
-
gatto_
senior tag
válasz
atillaahun #48666 üzenetére
Nem FC-zik... Ha ezt mondom neki akkor kidob pár alternatívát egy listában.... pl. "hívd fel Gyurit", erre a lista élén: "szívd fel Gyuri".
Aztán ha rányomok bármelyikre akkor rákeres a böngészőben.
-
vadkörte
addikt
válasz
Tenkjú
-
gatto_
senior tag
válasz
A hang keresésre nekem is csak keres. Pedig az origo videóján mikor azt mondja neki, hogy Budapest időjárása, akkor egy időjárás widgetet nyit meg és mutatja az aktuális időjárást. Lehet hogy ez telefon függő. Nekem a HTC-n a keresésen kívül semmilyen utasítás nem megy. Pedig ha google kereső programban nem diktálok, hanem gépelek akkor feldobja a névjegyeket, és a programokat meg amit beállítok...
És azt tapasztalom, hogy az eddig atomstabil telefonom, amióta fent van ez a hang keresés, és használom is, azóta többször újraindult. Fura...
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #48660 üzenetére
Dehogy, ez csak a gugliban keres magyarul, mást nem csinál. A telefon pedig HTC Desire S, gyári 2.3.5-el.
-
Deck
titán
válasz
atillaahun #48650 üzenetére
Az új Sony frissítéssel csinált 30-at. Jó minőségű volt a felvétel és nagyon jó is. De ugye Cyanogenmod 9 alatt az nem működik, a gyári kamera.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #48656 üzenetére
2.1.3 és a kezdetektől fogva rendszerprogram volt nálam a Voice Search.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #48652 üzenetére
Nálam gond nélkül megy.
-
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #48652 üzenetére
Nekem megy a Voice search magyarul igen.
-
saphancs
aktív tag
válasz
atillaahun #48264 üzenetére
A körmödre csapok, ha így beszélsz a telefonunkról
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #48332 üzenetére
Akkor nekem lehet hogy a GoContactsEx miatt kérdezi meg mindig hogy a telefonba vagy a ...@gmail.com-ra mentse? Mert sosem volt ilyesmi gondom, mindig mentem gmail-re és kész (sosem kellett "utókezelnem"
). Meg eleve csak az van beállítva láthatónak is.
Azt gondoltam ez alap minden romban.
-
Deck
titán
válasz
atillaahun #48326 üzenetére
Teljesen biztos
-
Oldman2
nagyúr
válasz
atillaahun #48264 üzenetére
Írtam a Tasker saját fórumába...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
atillaahun #48261 üzenetére
andras: köszi a tippet, megnézem
atillaahun: köszi neked is. A Tasker saját fórumát már megtaláltam, de már az 1-2 onnan letölthető "szkript/xml" példák értelmezése/aktiválása is problémát okozott.
Gondolom több értelme van arra a topikra írnom ezzel kapcsolatosan, de ahogy látom többen is hasonló módon vélekednek (pilótavizsgás?) a Taskerről.
-
Attila0313
csendes tag
válasz
atillaahun #48156 üzenetére
Ez az érdekes,h az alkalmazásokban nincs.Sehol nem található,csak egy ikon a főképernyőn!Nagyon fura!Alig találok róla vmit!Külföldi fórumon olvastam hasonlót,de ott sem tudták,h lehetne eltüntetni!Simán a kukába nem akarom tenni.Még annyit írtak,h valami app miatt került a telefonra!Biztos másnak is lesz hasonló panasza!
-
válasz
atillaahun #48114 üzenetére
Ja ez engem is zavar egy kicsit, úgyhogy ha majd találsz megoldást írd le ide.
Esetleg nézd meg a RocketDial-t, az elég sokat tud.
-
ddekany
veterán
válasz
atillaahun #48047 üzenetére
Amúgy a Google search widgeten is ki lehet próbálni, ott is lenne elvileg nyíl. Innentől legalábbis biztosan, de lehet hogy már korábban is: [link] A vicc, hogy találtam egy hibajelzést ezzel kapcsolatban az Android bugtrackerben, 4.1.1-hez.
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #48047 üzenetére
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #48045 üzenetére
Nem a nyilak a készülékfüggő, hanem a verzió. --> 6.9.0 vs 6.9.2
Mert ugye vkinek 6.9.0 a verziója valakinek meg 6.9.2, rendszertől függetlenül.
A nyilak az lehet hogy ICS függő, azt passzolom (viszont ddekany-nal meg ICS-vel nincs)
Sok appnál azt írják a verzióhoz hogy Eszköztől függ, és nem csak a gugli appok-nál (pl. Navitel)
És ez akkor is így volt, míg nem volt ICS.
-
ddekany
veterán
válasz
atillaahun #48040 üzenetére
"Böngészőt azt nem tudom, a gyárit nem szoktam használni, töröltem is."
Gondolom a nem-gyári is próbál keresési javaslatokat adni. Vagy bármi más. Talán u.a. az a UI komponens látja el ezt a feladatot több helyen is, szóval esetleg megnézhetnéd.
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #48041 üzenetére
Mivel ugyanaz ez én verzióm is ICS-n mint neked nem ICS-n, ezért nem mondhatom hogy jobb frissítések jönnek a jobb telefonomra (
), de mivel megegyezik a verziónk, azt se állítanám hogy ICS függő. (Pengén ICS-vel 6.9.0, Live with Walkmenen ICS-vel is 6.9.0)
A Gmail viszont ICS függő...Viszont hogy Te nem hiszed, attól még a Play azt írja.
-
ddekany
veterán
válasz
atillaahun #48035 üzenetére
És 6.9.2-t mond verziónak, azaz, tuti már az is fut? És a böngésző címsáv/keresősáv javaslatok mellett nálad van nyíl? (Ez utóbbit én nem néztem ismerős mobilján, csak tudom, hogy szokott lenni Androidon. Tán egyes mobilokon a javaslat megjelenítés univerzálisan hibás...)
Amúgy firtattad, hogy ennek hiánya mennyire gond... Enélkül lényegében nem tudod használni az automatikus kiegészítést ha házszám is van a címben, szóval amennyiben Maps-en keresés számít valakinek, über gáz.
-
zozyk
addikt
válasz
atillaahun #48027 üzenetére
Íme : Gmail v4.1.2
Működik a maps?
-
bepken
veterán
válasz
atillaahun #48029 üzenetére
ott a pont! erre valóban nem gondoltam
na de...jelen programmal kapcsolatban ez ugyebár nem fog összejönni
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #48019 üzenetére
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #48019 üzenetére
Nekem is 6.9.0 a legújabb (készülékfüggő hogy kinek melyik verzió van), de ott a nyíl nálam is (igaz, szintén ICS)
-
zozyk
addikt
válasz
atillaahun #48015 üzenetére
-
Deck
titán
válasz
atillaahun #48010 üzenetére
De tud
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #48010 üzenetére
"viszont pl. az Avast-ot nem irtja ki a factory reset."
Meg ha jól tudom a cerberus(nyá)t sem.
-
Ferenc9292
csendes tag
válasz
atillaahun #47877 üzenetére
Feltelepítem az általad említett System Panel-t és beszámolok a fejleményekről!
Ui.: Nem örülök a 3 napnak, hidd el, ilyen használat mellett meg volt az 5 nap is!
Köszönöm az eddigi segítséget fórumozók!
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #47901 üzenetére
A jó öreg Blade. Természetesen (mármint számomra természetes
) nem gyári Rom, nincs és nem is lesz rá gyári ICS.
Persze tényleg nagyjából úgy van ahogy mondod, ezért is mutattam egy kivételt (mert ugye mindig vannak kivételek)
szerk: Jah, aztán kicsit több serital után meg már a telefonnal fürdök, mi?
(vagy mire kimegyek a vízből egy söré' és nézném a fórumot, má ellopták.
)
-
RaZroX
addikt
válasz
atillaahun #47884 üzenetére
Hát igazából csak a Defendernek találtam meg a fájljait, át másoltam a másik telefonra a helyére, felül írtam de nem működik. Van bármi más megoldás ? Nagyon fontos lenne.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #47884 üzenetére
Ha egyik sem nyert, akkor minimális esély van még a /data/data-ra, de ott inkább csak az alapbeállítások tárolódnak, mentések nem annyira.
Plusz ehhez már Root is kell (vagy adb), amit gondolom nem akarsz. -
Ferenc9292
csendes tag
válasz
atillaahun #47875 üzenetére
Csak az a furcsa,hogy pl.: ma délben 70%-os akku töltöttség volt, mostanra 30%-ra csökkent - végig készenlétben volt!!
Cella készenlét: 49%
Telefon - tétlen: 48%
Kijelző: 2%
Ezek normális adatok?
Nem lehet,hogy a háttérben futó alkalmazások húzzák le ennyire az üzemidőt? -
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #47766 üzenetére
Köszi. Érdekes, nálam fordítva van a zöld és a szürke. Amikor teljes a térerő, akkor zöld. Amikor csak három csík látszik, akkor szürke. A többi stimmel.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #47763 üzenetére
Mit jelentenek a különböző színek a csíkon?
-
törölt tag
válasz
atillaahun #47273 üzenetére
Igen, sajnos várható volt, de mindenképpen szeretném legalább kipróbálni.
(#47274) bigrock Köszönöm
-
bostone
addikt
válasz
Asus tf300t, gyári rom.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
A többinél jól mér, csak zavar hogy pont a keyboard küld valamit szervernek... Nehogy keylogger legyen vagy valami...
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #47137 üzenetére
Csak a telón levő hosts fájlt irja át, utána megszünik a szerepe, akár el is távolíthatod (persze, akkor nem t`od frissíteni) :-) :-)
-
Necc
addikt
válasz
atillaahun #47137 üzenetére
Nem.
-
Necc
addikt
válasz
atillaahun #47131 üzenetére
Luckypatcherrel minden appon egyesevel kell vegigmenned, es nem automatizalt, raadasul belenyul az appba (ritka esetben mukodeskeptelenne teheti azt) mig az adblock/adaway teljesen automatikusan teszi a dolgat a hatterben, es nem nyul bele az app-ba, helyette egy adatbazisbol osszerakott reklamoldalakat atiranyitja a 127.0.0.1-re
-
Richee11
senior tag
válasz
atillaahun #47126 üzenetére
ha jól tudom az is ilyen célt szolgál. Amúgy valaki tudja hogy a Pulse nevű programba hol lehet magyar híreket olvasni?
-
Richee11
senior tag
válasz
atillaahun #47124 üzenetére
és a Pocket-et ismered?
-
Edi77
őstag
válasz
atillaahun #47030 üzenetére
SMS backup+
-
sgergi
veterán
válasz
atillaahun #47030 üzenetére
SMS-re az SMSBackup+ -t tudom ajánlani. Lehet manuálisan szinkronizáltatni.
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #46981 üzenetére
Van neked Linux-od?
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged