- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
tmp0124 #36670 üzenetére
A smart-hoz volt egy megkezdett "projektem", balra dőlő karakterek kód alapú átírással
Sajnos behalt a gépem, így elszállt ez is...
Amint lesz kedvem és időm újrakezdem, ha a készítő nem rakná bele a köv verzióba!
Tökéletesen működött, igaz csak az orosz nyelvet írtam át 3-4 soros kijelzésnél... -
dokee78
félisten
Tessék: Instagram 1.0.0
-
petymeg
addikt
sziasztok!
most nyergeltem át htc dhd-ről xperia s-re. a sense-ben van egy olyan naptár widget, ami egész kijelzős, több napot mutat, minden naphoz a beállított eseményeket (facebook, bejegyzések) és a gmail naptárról a névnapokat ünnepnapokat.
létezik ilyen app. a play áruházban? -
-B-
senior tag
-
scream
veterán
válasz
dokee78 #36684 üzenetére
Még szerencse, hogy feliratkoztam honlapján,hogy küldjön értesítőt ...
Amúgy,hogy az SMS dologhoz hozzá szóljak, én GoSMS Pro-t használok és nagyon hiáníolom belőle ezt az opciót,hogy be lehessen állítani,hogy küldés előtt átkonvertálja, így kénytelen vagyok ékezetek nélkül írni (á,ó,ő,ű,ú) ami esetenként elég zavaró tud lenni. (Pedig kb minden másnap jön ki hozzá frissítés,de ezt a fícsört valamiért nem rakják bele
)
-
dokee78
félisten
Van Instagram Androidra.
-
tmp0124
tag
válasz
Luissimo #36672 üzenetére
De, épp xperiam van.
Viszont én szeretném eldönteni, hogy pl "ő" helyett "o" lesz az smsekben vagy inkább "ö". Az SE T700-on bezzeg még be lehetett állítani, hogy smshez standard karakterkészletet adjon gépeléskor, minden más esetben pedig a nyelvnek megfelelőt. Mondjuk sok más tekintetben is igen profi volt az a telefon...
-
firewolf
tag
Üdv!
Azt szeretném beállítani, hogy adott wifi hálózaton (vagy csak titkosítatlanon) milyen programok kommunikálhassanak. Tehát pl nyílt wifin nem akarom engedni, hogy gmail-be bejelentkezzen, de netezni akarok... Hol/milyen appal tudom ezt beállítani? -
blackydan
senior tag
Sziasztok!
Nemsokára kézhez kapom életem első androidos telefonját, de egyből egy kérdésbe is ütköztem. Szóval androidon csomó játékba bele vannak integrálva hirdetések amik a pénzes megvételt próbálják kiváltani. Ezek a hirdetések a játék futtatása közben termelnek netes adatforgalmat vagy sem? Kicsit hülyének tűnhet a kérdésem, de valóságban nem tudom miként is működik ez.
-
Luissimo
veterán
válasz
fatal` #36673 üzenetére
persze, azért kérdezi, hogy mivel irja az sms-eit.
én pl a Galaxy TAB-on nemakarok másik sms-kezelőt használni, a gyári meg az á, é, Ő stb.-ket másképp súlyozza.
ezért vagy ékezetnélkül írok, vagy ha ez zsenánt ( nejemet pl. idegesíti a nemhelyesírás)
akkor a visszafelé dőlő ékezetes karakterekkel operálok és akkor nem számol többet egy é-ért, á-ért stb stb.
Persze , mindenki másképp csinálja... -
tmp0124
tag
Sziasztok!
Van olyan "nyelv" Smart Keyboard-hoz, ami csak és kizárólag a 7 bites sms (GSM 03.38) karakterkészletet jeleníti meg a billentyűzeten? De lehetőleg abból az összes karaktert. Milyen egyéb alkalmazás/módszer létezik ennek elérésére? -
yozsee11
aktív tag
Megadható benne, hogy melyik programok indításához kérjen jelszót (szöveg, pin, minta), az elfelejtett jelszót pedig e-mailben is el tudja küldeni (ha van net természetesen)
-
twine
veterán
Sziasztok...tudtok ajánlani egy kicsi erőforrás igényű, és végtelenül egyszerű programot amivel, le tudom "kódolni" az alkalmazásokat?
Magyarul, ha megnyitnék egy "bármit"(app) a készüléken kérjen nyitás előtt egy általam beállított kódot! Az sem baj, ha ugyanezt a filerendszerben is el tudja végezni,,mondjuk mappák megnyitásánál!(ez utóbbi opcióval máris ellentmondtam magamnak,,valszeg az már nem a "végtelenül egyszerű" kategória)
Köszönettel. -
scream
veterán
Sziasztok !
Olyan programot keresek, amivel meg tudom oldani,hogy WiFi-n keresztül lássam a telefonom fájljait és szerkeszteni/másolni/törölni is tudjam akár root-ban is.
-
Pörp
senior tag
Hi!
Olyan telefonkönyvet keresek, amely kijelzi a névlistában a név alatt a telefonszámot és cégnevet is. A Galaxy-n levő névjegyzékben nem találtam ilyen kijelzési lehetőséget...
-
-
Létezik olyan alkalmazás, ami lezárja a képernyőt telefonálás közben? Azt sem bánnám, ha valamelyik fizikai gombbal (kamera, power) kellene felvenni / letenni a hívásokat, mert már nagyon hergel, hogy beszélgetés közben a fülemmel némítom a telefont. XPERIA Mini Pro-m van, a négy sarkos menürendszerrel, és random módon tiltom vele a mikrofont. Biztosan a proxomity sensor gyengesége miatt van az egész, de jó lenne valami megoldás a problémára.
-
törölt tag
Tudnátok ajánlani olyan alkalmazást, ami rögzíti a beszélgetést?
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Van valami használhato ingyenes zár progi?
Köszi -
sai
aktív tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy kaptam ingyen egy Move by tmobile nevű "csoda" telcsit..
de már csináltak egy google account-ot és most arra nem csatlakozik fel.. ami nem is baj, csak hogy tudok én most csinálni egy újat magamnak?!Egyébként szörnyű ez a telefonde cégesnek jó lesz!
-
Húú gyerekek ez a 3.23-as CM7 nagyon nagyon kevés pontot kap AnTuTu és quadrantba is. Eddig quadrantba a bolygós teszt alatt 40fps volt most 30... Vagy beleszámít mennyire van feltöltve a teló?
-
TRob1
veterán
válasz
Gardoni #36624 üzenetére
Pl. innen is frissítheted, 2 hete fenn van (Én is innen frissítettem, nem vártam
)
-
Gardoni
aktív tag
hello!
kinek melyik google play verzió van fent? mert elvileg frissülni fog, és azt szeretném megtudni hogy valakinek frissült e már? -
Wasquez
senior tag
Sziasztok
Létezik olyan app amivel a telefon kameráját tudom úgy használni, mintha egy mozgásérzékelős biztonsági kamera lenne?
A tinycam program wince 2003-hoz létezik, esetleg valami hasonló program van 2003-ra?
Hol találok olyan fórumtémát, ami kifejezetten 2003-as dolgokkal foglalkozik?
-
TRob1
veterán
2 hét múlva a Gugli is megdob bennünket egy ingyenes online tárhellyel: Google Drive
-
Linkin
senior tag
GTAIII SGS-en fut ICS alatt? és ha igen akkor melyik verzió?
-
twine
veterán
válasz
F-ECT$ #36606 üzenetére
KÖszönöm....
...de "tákolt" ICS-t csak ezért nem rakok fel....(még akkor sem ha pár ember szerint vannak már 100%-os verziók)
"Value Pack" elgondokodtató, ha benne volna gyárilag,,,De egyenlőre annyira stabil és patent a rendszer amit most használok, hogy ha nem muszáj, egy ilyen hangyaf@sznyi dologért nem cserélnék "komplett" ROM-t!
Mondom mindezt úgy hogy semmi bajom a ROM(b)olássalEgyéb ötlet, hozzászólás javaslat? köszönettel veszek minden ötletet
-
volvoguy
addikt
Udv! Play-en valo vasarlasra milyen bankkartya szukseges? Dombornyomott vagy sima?
Kell hozza mas szolgaltatas is a)mit meg kell rendelnem a kartya melle?
-
kymco
veterán
válasz
CoolBoy323 #36609 üzenetére
Örülnék, ha lenne ilyen app...
-
kymco
veterán
Getjarról leszedtem néhány nem ingyenes alkalmazást ingyen. Azóta, ha frissítés érkezik a marketre, kiabál, hogy frissítené, de nem teszi, mert nincs megvásárolva. A getjar nem frissít olyan gyorsan, ezért már hetek óta teleszemeteli az értesítési területet a market/play. Hogyan tudnám szelektíven tiltani az értesítést, elrejteni a frissítésre szóló felhívást ezen termékeknél?
-
tomy86
addikt
Én a widgetsoidot használom ilyenekre.
-
FeRkE
őstag
Mobilnet ki/be kapcsolgatására milyen widgetet ajánlotok?
-
stefi68
addikt
Hoppá szóval ez okozza a bevillanó képernyőzárat néha, ami nálam is jelentkezik.
Azt hittem a BetterSleep az oka.Én korábban a SwitchPro widget ugyanezen funkcióját használtam sokáig csak annál az volt a gondom, hogy újraindításkor nem jegyezte meg és kellet egy be/ki kapcsolást (Lock Enable/Disable) végezni a kihelyezett widget-en.
-
twine
veterán
Sziasztok!
Van arra megoldás androidon, hogy teljesen kikapcsoljam a lock képernyőt? Egy ideig használtam a NOlock nevű progit,,de valahogy nem tetszik...néha néha vannak furcsaságai(lezárna de azonnal fel is oldja, és hasonló villogások,amik nolock nélkül nincsenek...mindezt /"villogás", és furcsaság/ nem sűrűn,,mondhatni ritkán észlelem,,de idegesít)
Talán nem kérek nagy dolgot,,,annyit szeretnék hogy kurvár@ tünjön el a Lock "gyökerestől"...
Ha ezt "rendszerszinten" (Galaxy S) meg lehetne oldani, az volna a legcsodásabb számomra....
Köszönettel
ÜdvEgyébként abnormális számomra, hogy egy ilyen dolgot nem lehet a beállítások között eszközölni az Androidban
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged