Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
bubi92 #50097 üzenetére
De minek?
Beírod ékezetek nélkül (lehet hogy végig sem kell írnod a szót), és felbukkanó súgóban kiválasztod az ékezethelyes javaslatot...
Ez az esetek 98% -ában elsőre működik. Ha mégsem, kijavítod és ezt követően legközelebb már felajánlja az előzőleg megtanított szót is automatikusan.
-
Probert75
addikt
válasz
bubi92 #50099 üzenetére
Ha ékezetes qwertz-et akarsz látni, akkor jobb az AnySoftKeyboard és a hozzá tartozó magyar kiegészítés.
-
tomy86
addikt
válasz
bubi92 #49595 üzenetére
Ha ES file explorert használsz, akkor menü - manager - app manager és itt megjelenik az összes telepített app (rendszerappokat kivéve). Kijelölöd mindet, hosszan rányomsz valamelyikre és a felugró menüben kiválasztod a backup funkciót. Elmenti az apk-t az sd kártyára és root sem kell hozzá.
szerk:megelőztek
-
Oldman2
nagyúr
válasz
bubi92 #49595 üzenetére
Ahány ember annyi szokás, én feltoltam az AppMonster Pro appot, ami minden app-ot automatikusan elment (verziószámmal a névben) az SD kártyára. Így most 5 verzióig visszamenőleg minden használt app megvan offline.
Persze többek szerint egyszerűbb kimásolni a /data/app alól, de ez automatikusan megcsinálja ugyanazt.
-
TRob1
veterán
válasz
bubi92 #47952 üzenetére
Na ez már nem annyira egyértelmű mint az előbbi.
Van akinek igen, van akinek nem... és persze rendszerfüggő is, hisz nem ugyanaz pl. ICS alatt mint gb vagy froyo alatt...
ExDialer-t szokták szeretni, meg a DialerOne-t is, vagy a DW Contacts & Phone & Dialer-t. (Én meg a GoContactsEx-t
)
-
r4z
nagyúr
-
313313
addikt
válasz
bubi92 #46379 üzenetére
Trés a wifis net is, lehet náluk van a hiba?
FriendCaster nem igazán jön be, lassú, első ránézésre túlkomplikált...
Várható, hogy megjavul a gyári FB kliens, vagy kilőve a telefon ezen része?Szerk: Képeket wifis nettel se jeleníti meg a FriendCaster, számomra kuka, nem megfelelő alternatíva...
Szerk2: ha van GPRS neted akkor azon kommunikál, hiába vagy wifin is... (legalábbisz úgy veszem észre...) -
törölt tag
válasz
bubi92 #46354 üzenetére
Akartam ajánlani
Maga a Friendcaster teljesen jó, minden megvan benne ami az alap Facebook app-ban megtalálható, sokkal gördülékenyebb minden, telefont se akasztja meg....5 perc alatt átszoktam rá
Van egy másik app-juk, a FriendCaster Chat...Na az viszont nem nyerte el a tetszésem....kicsit fapados megoldás, de ha mondjuk a Facebook Messenger-rel is gondod lenne, ajánlom kipróbálásra a FriendCaster-es Chat-et
-
törölt tag
válasz
bubi92 #46352 üzenetére
Panaszkodtak erről elég sokat, melyik szolgáltatónál vagy? Nekem T-mobile-nál volt 500-as netem, 10-ből 9-szer nem működött mobilnettel ( Asszem valami Connection Lost hibaüzenet )....másodpercekkel utána viszont Wifi-ről gond nélkül.
Sokan mondják hogy a Facebook app közelít a ******-hoz
-
törölt tag
válasz
bubi92 #46174 üzenetére
Amúgy igen, ES-t használtam eddig én is ( Most már Astro-t, de ez mellékes
) de ilyen funkcióval én sem találkoztam... atillaahun, hol találom ezt a lehetőséget ES-ben?
SD-s telepítésnél én úgy tudom, hogy édes mindegy, hogy mivel helyezed át, az mindig ugyanannyit fog átrakni, de sosem az egészet...maximum ott van az a megoldás, hogy átparticionálod az SD-t, de ebbe nem ástam magam bele annyira.
-
törölt tag
-
xSide
őstag
-
válasz
bubi92 #38817 üzenetére
Persze, hogy be lehet állítani! Az is igaz, hogy jól el van dugva!
Megnyitva a fiókodat: egyebek, beállítások, fiókbeállítás (itt tapicskolj a fiókodra), a legalján értesítendő címkék, beérkezett üzenetek, csengőhang.
Igaz milyen egyszerű! Valami elmebeteg programozó dugta el ennyire.
-
-
-
bigrock
addikt
-
-
bubi92
őstag
válasz
bubi92 #10450 üzenetére
na megnéztem, és elindítás nélkül ezek mennek advanced task killer szerint: opera mini, road sync, böngésző, kapcsolatok, power amp, smooth calendar.
ezek általában mindig mennek ha megnézem, az utolsó kettő gondolom a widget miatt. de a többi se olyan hude nagy dolog, hogy ennyire leszívja az akksit.
-
-
sir fg
aktív tag
válasz
bubi92 #10309 üzenetére
Ha az akksis dolog nem jött be: vannak olyan billentyűzet kombinációk (hangerők, meg menü gomb, meg bekapcsoló, stb. megfelelő módon kombinálva), amit ha megfelelően lenyomsz (kikapcsolt állapotban), akkor vissza tudod állítani a telefont a gyári értékekre (factory reset). Tehát el sem kell indulnia a telefonnak, így kikerülöd ezt az ördögi kört. A kombinációt nem ismerem, de biztos van, keress rá a neten.
Persze ekkor minden beállításod elveszik, szóval ez a végső, de biztos megoldás legyen.(A Google-nek vajon már hányan tartoznak virtuális sörrel?
)
-
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest