- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
inkubator
aktív tag
Milyen programot ajánlotok a bringázások rögzítésére androidos telefonhoz (Galaxy S)?
Most a Sport tracker-t használom, van jobb?
Tetszik benne hogy 2 km/h alatt nem számol, meg elég felhasználóbarát, de a pontosságát illetően ebben a cikkben lehúzták kicsit. Várok minéltöbb ellene/mellette érvet. Vagy ha van jobb kivele! -
inkubator
aktív tag
Mióta kikapcsoltam a 3g-t, meg llámának beállítottam hogy ha itthon vagyok, akkor kapcsolja be a "wifit mert kevesebbet fogyaszt mint a mobilnet" by BBC Click műsor azóta nőtt a készenléti időm érezhetően. Jah és a köpős lovas (láma) program amikor éjszakára fligh-t módba kapcsolja a telefont, olyan 1-2 %-ot merül. 5-6 óra alatt!
perfect
-
inkubator
aktív tag
Mondjatok nekem olyan bevált, keveset fogyasztó programot, ami adótornyok alapján váltja a profilt és a wifit. Egyenlőre a lámát használom. Van jobb?
-
inkubator
aktív tag
válasz
saphancs #38788 üzenetére
LogMeIn amivel nem csak látod a gépedet mintha monitor előtt ülnél, hanem ugyan úgy egerezhetsz gépelhetsz stb. Teljes elérés. 5 ismerősöm gépét tartom karba mobiltelefonról anélkül hogy elmennék hozzájuk vagy számítógép lenne a közelemben. Jó mert zoom is van benne.
Saját kérdésem a többiekhez: Melyik chat program eszik keveset és lehetek vele egyszerre MSN, Gtalk, Facebook chat-en? Most az IM+ Pro van fent, de akkuhasználatnál 70-77%-ot ír és észre is veszem hogy kegyetlenül merül a Galaxy S. Bár kinézetre, kezelésre tökéletes és a kapcsolatot is tartja szépen.
-
inkubator
aktív tag
MA délután néznék egy Galaxy S-t! Mondjatok már valami jó teszter programot vagy programokat! Vagy valami beépített kóddal előcsalható nincs? (Omniámban van) Programból ha linkeltek akkor olyat aminek a telepítője letölthető gépre, mert mikro sd-n vinném kipróbálni. THX!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged