- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
bubi92 #50099 üzenetére
Ha ékezetes qwertz-et akarsz látni, akkor jobb az AnySoftKeyboard és a hozzá tartozó magyar kiegészítés.
-
Probert75
addikt
Azért nem működnek, mert a rendszer nem támogatja. Kernelt kell cserélni. A sima Ace-en Pl. a KETUT féle kernelekkel rendesen megy a BLN Control Pro. Nekem a b84-es van a romomban és jelezi rendesen villogtatással a nemfogadott hívást, olvasatlan sms-t és a gmail-t. Az "i"-s készülékekhez nem tudom milyen kernel kell. Ahhoz még szinte semmi sincs.
-
Probert75
addikt
Úgy értettelek, hogy te nem használsz launchert, hanem csak az ikonokat cseréled ki. De ha használsz, akkor tárgytalan a dolog. A fórumtársnak írtam, hogy nálam a launcher alakítja a téma alapján a mappa kinézetét. Azt a kis keretet, amit ő szeretne megváltoztatni.
Sorry, ha kicsit bonyolult voltam. -
Probert75
addikt
Nekem kell használnom másik launchert, mert a Galaxy Ace-men alul csak 4 ikon van. Az alkalmazások ikon is a szélén van nem középen. Miután a GO fenn van, a gyárit el is távolítom. A GO-ban egy oldalon több is lehet. És ez még fokozható, hogy a dock is lehet körbeforgó. Akár három oldalas is lehet. Szóval rengeteg progit lehet oda is betenni. Így nem rondítom el a főképernyőt a sok ikonnal. Élvezni tudom a képeket, amiket háttérnek beteszek, mert nem takarja el semmi.
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
tybsen #48936 üzenetére
És erre hogyan lehet frissíteni, mert sehogyan nem akarja? Kiolvasztottam a Market frisítőt is, de semmi. Megpróbáltam letölteni, majd azt telepíteni, de úgy sem ment fel. Azt írja, hogy cseréli az alkalmazást, mondom igen, majd kiírja, hogy nem sikerült telepíteni. Samsung Galaxy Ace-em van.
-
Probert75
addikt
válasz
bepken #48560 üzenetére
Köszönöm hogy mellém áltatok! Igaz nincs szükségem védelemre. Pláne nem az ilyen kis mitugrászok ellen. Én csak azért tettem szóvá, mert így is sok a hozzászólás. Nem kell még feleslegesen szaporítani is. Egyre nehezebb keresni a hozzászólások között, ha éppen szükség van infóra. Így sokszor már tényleg egyszerűbb kérdezni. De azért ne 5-6 hozzászólásban tegyük ezt, ami beleférne egybe is. Ha részletes leírás kell, akkor kérje azt privátba például.Téma részemről lezárva. Ha neki ez tetszik és lekezelően teszi, legfeljebb egy idő után nem kap majd választ.
-
Probert75
addikt
válasz
Babetta-X #47995 üzenetére
Androidra barátom!?!? Még nincs, csak arra a két bizonyos készülékre volt. Most pedig azok átiratait használja mindenki.
Zsolt_72 Nem vásárolható meg androidra sehol. Mutasd már meg hol lehet megvenni, mondjuk Galaxy Ace felbontására valót hivatalosan? Azokon a készülékeken volt előtelepített és támogatott egy darabig.
-
Probert75
addikt
válasz
ztelaci #46268 üzenetére
Az android egy operációs rendszer linux alapokon. Csekély a valószínűsége, hogy van ilyen. Mondjuk annyira csekély, mondhatnám 0. A laptopodon vagy asztali PC-den sem tudsz ébresztést beállítani, ha ki van kapcsolva. Tedd a telót repülő üzemmódba, akkor nincs a hálózaton, szóval senki nem ér el, de a telefon fog neked ébreszteni.
-
Probert75
addikt
A GO Launcher-ben hogyan lehet oldalanként különböző képet rakni a főképernyőre? Lehet egyáltalán? Vagy mivel oldható meg? Egyszerű és könnyen beállítható megoldás érdekelne, mert nem nagyon tudok angolul sajnos.
A segítséget előre is köszönöm! -
Probert75
addikt
válasz
Victoryus94 #43899 üzenetére
Profile Scheduler RootRulez kolléga jóvoltából magyarul.
-
-
Probert75
addikt
Sziasztok!
Olyan magyarul is tudó progira lenne szükségem, ami jelez teljes töltöttség esetén. Cyanogen romot tettem fel a telómra és az nem jelez teljes töltöttségkor.
A segítséget előre is köszönöm! -
Probert75
addikt
válasz
GabeeeS #42700 üzenetére
Úgy látom te az a típusú ember vagy, aki előbb üt aztán kérdez. Újoncként szerintem eléggé elvetetted a sulykot! Hogy jössz ahhoz, hogy elmond azoknak az embereknek, akik szeretik, hogy mennyire xar az android rendszerű telójuk. Pláne úgy, hogy még szinte meleg a telód, annyira rövidke ideje ismerkedsz vele. Azt sem tudtuk meg a kemény 4 hozzászólásod alatt, hogy milyen telód van. Ha így kérdezel, akkor ne csodálkozz, ha hasonszőrű válaszokat és reagálást kapsz érte. Ha az android nem tetszik, akkor használj más rendszerű telót. Ami persze nem ad akkora szabadságot, mint az android, mert zárt rendszerűek. Ezért való az olyan embereknek, mint te, akik csodát várnak a telójuktól és nem hajlandóak azt megismerni, hanem csak azonnal használni akarják.
Na szóval inkább normálisan kérdezz és esetleg kapsz normális választ is. És jó lenne, ha megosztanád velünk milyen teló és milyen android fut rajta. Mert akkor talán tudunk, tudnak segíteni az okosok. Ha más nem, akkor meg a teló topikjában érdeklődj. Ott lehet jobban tudnak segíteni neked. -
Probert75
addikt
válasz
Mika1227 #42058 üzenetére
Az Opera Mini-vel, ha megnyitsz egy oldalt, akkor előbb az elmegy az Opera szerverére, majd onnan a telefonodra optimalizálva, jóval kisebb adatmennyiséget generálva érkezik meg. Így tudsz az adatmennyiségen spórolni jó sokat. A sima Opera nem tömörít, ha csak be nem kapcsolod az turbót benne, de az nem olyan hatékony, mint a mini.
-
Probert75
addikt
válasz
philoxenia #41217 üzenetére
Elnézést kérek!
Valóban nem lehet meccsekre klikkelni. Elsőre nem mélyedtem ennyire bele. Viszont a Galaxy Ace-em gyári böngészője simán kezelte és mindent megnyitott.
-
Probert75
addikt
válasz
philoxenia #41213 üzenetére
Az általad említett oldal nálam az Opera Mini-n ugyanolyan, mint az asztalai PC-n. Mi vele a bajod?
-
Probert75
addikt
válasz
philoxenia #41206 üzenetére
A PH rendesen néz ki az Opera Mini-vel is. Amelyik oldal tartalma nagyon érdekel, azt teljes nézetben zárom be és legközelebb ugyanúgy nyitja meg. Szóval semmi hátrány nem ér azért mert Opera Mini-t használok. Be lehet állítani, hogy a képeket is betöltse és még a minőségét is lehet szabályozni. Nekem az is kiválóra van állítva. Szóval nem értem az aggályod a Minivel kapcsolatban.
-
Probert75
addikt
válasz
macilacus #40552 üzenetére
Nem jó hozzá. Csak a free verzákat magyaríthatják a kollégák. Nézegesd ezt a fórumot és ott közzé szokták tenni, a frissített progikat is. Itt pedig már a magyarított progik listája van.
-
Probert75
addikt
Profile Scheduler - Hangprofil kezelés könnyen automatikusan magyarul
-
Probert75
addikt
válasz
localhost #40388 üzenetére
A telefont leveszi a hálózatról. Semmi elérhetőség és adatkapcsolat. A kikapcsoló gomb hosszú nyomására felugró ablakban bökhetsz rá vagy lehúzod a rolót és ott is szokott lenni. Ez arra is jó, hogy a teló ébresszen. Mert ha kikapcsolod, akkor nem kapcsol be az ébresztés idejére sem, mint a régebbi telók. A Timeriffic-kel pedig tudod időzíteni ezt a tevékenységet, hogy automatán csinálja.
-
Probert75
addikt
válasz
localhost #40383 üzenetére
Használd a Timeriffic-et. Ezzel időzítheted a teló egyes dolgait. Pl a te esetedben 22:00-től 08:00-ig repülőbe teheted vele a telefont. Így senki nem tud elérni. A teló be van kapcsolva, csak nincs a hálózaton és szinte semmit nem fogyaszt.
-
Probert75
addikt
válasz
Arthuro_Adam #40303 üzenetére
A KeepScreen (now free)-t is megkukkanthatod.
-
Probert75
addikt
válasz
aakosch #39952 üzenetére
A konyhán főzzél egyet.
UOT Kitchen
Galaxy Ace-emre így kell csinálni:
Egyéni Framework készítése:"Megjegyzem hogy egy kis minimális angol tudás nem árt! Előfordulhat hogy várnunk kell a konyhára, akkor kiírja hogy pl "Requests left: 15", tehát 15 kérés még hátra van. Ilyenkor időközönként frissíteni kell az oldalt. Ha sikerült bejutni az oldalra, akkor egy sorban olvashatjuk hogy "Battery" "Icons" "Status bar", stb... Most csak az aksijelzőt fogom leírni, de a többinél is hasonló az eljárás. Válasszuk a Batteryt, pipáljuk ki az "use this mod"-ot majd válaszuk ki a nekünk szimpatikus aksijelzőt (nézhetünk előnézetet is, persze mindenhol!). (Ahol telefon kijelző méretet kell beállítani (Phone screen size), ott "mdpi 320x480"-at kell választani.) Menjünk a "File upload" Fülre, itt az "update binary"-nál "Type Galaxy"-t kell választani, a "Patch9 autofix" és a "ThemeChooser preview"-ból vegyük ki a pipát. Jobb oldalon válasszuk a "System files"-t. Töltsük fel a rom eredeti "framework-res.apk"-ját és a "twframework-res.apk"-t és ha Gingerbread romot használunk, akkor a "SystemUI.apk"-t is fel kell tölteni. (Elérési utak: system/framework/framework-res.apk és twframework-res.apk és system/app/SystemUI.apk (ha XXKPH ROM-ot használunk, akkor ebből a zipből is feltölthetjük.) Ha készen vagyunk akkor a "Summary" fülön a lap alján kattintsunk a zöld "Submit work to kitchen" gombra (ha nem aktív a gomb akkor valahol valami hiba van, amit narancssárgával jelöl az oldal). Ezután várnunk kell amíg elkészül az új frameworkünk. Kattintsunk fent a "Pickup" fülre és onnan tudjuk majd letölteni."
-
Probert75
addikt
válasz
volvoguy #38838 üzenetére
Timeriffic-kel lehet időzíteni, hogy napszakonként milyennel használja kijelzőt. Magad tudod beállítani.
-
Probert75
addikt
válasz
asdasdasd #38651 üzenetére
És ott lehet full visszaállítani mindent. Már amit előtte ugyanitt elmentettél. Pár klikkeléssel lehet. A SDcard gyökérkönyvtárába ment a tibi a TitaniumBacup könyvtárba.
Biztonsági Mentés/Visszaállítás Titanium Backup Pro-val. -
Probert75
addikt
válasz
Tesztelo.hu #38466 üzenetére
Februárban azt mondták, csak az NNG üzleti partnerei számára lesz elérhető. Tehát csak bizonyos készülékeken előtelepítve. Egy hónapra rá meg, hogy lesz a Play-en is. Na akkor melyik az igaz. Majd, ha kész és tölthető, akkor elhiszem. Addig meg warez, akármit mondtok.
-
Probert75
addikt
válasz
GrandeP #38446 üzenetére
Én sem kezdem el keresni neked, de nincs hivatalosan. A riGO egyik képviselőjével készült interjúban cáfolta a megjelenést. A spica valóban úgy jött ki és azok portolt változatait tudod elérni, ami warez. Szóval hagyjuk ezt a témát, mert nincs hivatalos és még véletlen megütjük a bokánk.
-
Probert75
addikt
Tévedsz! Nem USB-n megy ki a jel azon a vidin lévő SE-n, hanem microHDMI-n.
Ezen a videón, a 1p 07mp-nél látszik, hogy milyen csati.
USB-n nem lehet a telók képét a tv-kre tolni. -
Probert75
addikt
Biztonsági mentés a Titanium Backup Pro-val .Root jogot igényel a program.
-
Probert75
addikt
válasz
volvoguy #38183 üzenetére
Timeriffic. Tud magyarul. Nekem nappal 25%, 18 óra után 22 óráig 15% és onnantól reggel 8-ig 0%.
-
Probert75
addikt
Nem kell megválnod tőle. Rendelj hozzá 100MB-os netet, vagy nagyobbat akár. Minden szolgáltatónál kb. 1000píz a 100MB. Töltesz le egy Opera Mini-t és már olcsón tolod is a böngészést. Nekem a Telenornál olyan van, hogy nem feláras a túlforgalmazás, hanem csak lassítják.
Én sem lógok a teló netjén, de ha van rajta és azonnal kell valami infó, akkor kéznél van bárhol. Nekem UPSZ 60/6-os van mellette az asztalin, mégis van a telón is. -
Probert75
addikt
Hát nem hinném! A Telenornál(Okos tarifák), és persze a másik kettőnél is, van olyan csomag, hogy a böngészésért egyáltalán nem kell fizetni. Kifizeted az alapot, oszt csókolom.
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
Opera Mini-től nincs kevesebb adatforgalmat generáló. Azért kevesebb az adatforgalmad az operán, mert a letöltendő oldal előbb az opera szerverére megy és optimalizálva érkezik a telefonodra. Ebből kifolyólag, hogy szerverre megy előbb, ezt a böngészőt védett oldal megnyitására nem ajánlom(Pl.: OTP). Az Origo nevü app, ha jól emlékszem az maga a gyári bögésző, miért akarod letörölni, majd újra a gyárit feltenni. Egyébként rootolt telón a TitaniumBackup Pro nevü progival tudsz törölni rendszer alkalmazásokat.
-
Probert75
addikt
Mindenkinek írom, hogy nem használtam még a PC-re letöltő progit, csak fontosnak gondoltam és elmentettem a böngészőmben, majd ide újra belinkeltem, hogy más hátha használni tudja. Tehát nem tudom hogyan működik.
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
Lecseréltem a romot a telómon és a kamera app xarul működött, ezért letöröltem. Felraktam camera360-at, de ez meg videót nem rögzít. Tudnátok valamit ajánlani, ami jó.
A segítségetek előre is köszönöm! -
Probert75
addikt
válasz
gyuszmó #34532 üzenetére
AnySoftKeyboard + Magyar AnySoftKeyboard.
Előbb az első, majd a második és mindent tud amit kell. Igaz sok beállítási lehetősége van, ki kell ismerni és nagyon jó. -
Probert75
addikt
válasz
atillaahun #33939 üzenetére
A beállításában kell csak a qwertz magyar 4 sorosat választani. Beáálítások/Billentyűzet/Magyar(qwertz, 4 soros), csak ez után legyen pipa, a többi után ne. Ja és a telóban is ezt kell alapértelmezetté tenni. Mármint az AnySoftot.
-
Probert75
addikt
válasz
mefistofeles #33292 üzenetére
Root Explorer-rel tudsz mindenhonnan. De a TitaniumBackup-pal a a legegyszerűbb.
#33297YxVs Nem 4 a szokásos, hanem az 5 vagy áttetsző ikonokkal nem rendelsz hozzá semmit és lesz kevesebb látható. Vagy van olyan beállítása, hogy 3x5 vagy 2x5 és akkor nem csak az asztalt tudod rángatni jobbra-balra, hanem a dock-ot is.
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest