- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
Teasüti #48918 üzenetére
Másfél éve cm romokat használok, mindig is tbp-vel állítottam vissza az appokat és adatait (kivéve 2 alkalommal, akkor a Go val), és sosem volt semmi gondom.
Sőt, 2.2-ről 2.3as romra is, és a 2.3-ról ics-re is, minden hiba nélkül.Jah, és mindig kötegelt backupot és restore-t használok (ami együtt nincs több sztem 15-20 percnél ~55-65 appal)
Nem is "romolnék" annyit ha ez így nem müxött volna. Illetve manapság már nem is igen romolok, csak néha-néha.
De TBP full mentések azért mindig vannak...
(#48915) ncc1701:
"full backup marha lassú, elindítom, otthagyom, oszt reggelre tuti kész" Lehet hogy nem Backupot hanem Restore-t akartál írni mert az egy kicsit több idő, de épp most nyomtam egy Backupot 57 appról, nem volt egészen 5 perc. -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #48888 üzenetére
"windóz újrahúzás" ??? Hát ne fos xp-t használj, az újabbakmeg a többségnél évekig mennek hibátlanul.
Amúgy jah, kocka vagy. Nekem kellenek a feliratok, me én nem vok kocka. -
TRob1
veterán
válasz
#40351744 #48886 üzenetére
Te egyesével szoktad kitörölni az appok neveit? Vagy nem mindet szoktad csak némelyiket? Mert igazság szerint ezt a módszert még sosem próbáltam, csak azt hogy a menüből kikapcsolom az ikonfeliratokat (igaz ezt is csak próba erejéig, néhány napig, de így nem jöttek vissza "maguktól"
) Persze így az összes ikonról leveszi, de mondjuk annak meg nem is látom értelmét hogy csak néhányról hiányozzon.
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
gipsztigris #48743 üzenetére
Ha nekik jobb hogy így egyszer sem adják el droidra és mégis használják a júzerek.
-
TRob1
veterán
válasz
Polllen #48706 üzenetére
Play-en már nem is fogja hozni, mert megszűnt 15étől a terjesztése és támogatása... persze vki tuti eltette "talonba" és megosztja a biztonsági másolatát (illetve akinek fenn van telefonon, az is tud apk-t megosztani).
-
TRob1
veterán
"Mivel tudok jó minőségű HD videókat felvenni?" Nem telefonnal.
Különben az operatőrök sem hordoznák azokat a baxott nagy kamerákat, hanem csak előkapnák a zsebből a telcsit.
(És még utána jönnek a félprofi kamerák, majd az amatőr "hendikemek", és utána kb. a fényképezők kamera funkciója, aztán a telefon... vagyis messze a jótól)
(#48615) dekrer :
Ha az jó, akkor viszont miért keresel másikat?szerk: Jaa, me' cm-et használsz? (Én meg még ki sem tudtam próbálni, me ugye nem jelzi a frisset)
-
TRob1
veterán
válasz
CsiguszMaxim #48591 üzenetére
Akartam mondani hogy a telefonod topikjában valószínűleg több sikerrel jársz, de láttam hogy ott is írtad már.
-
TRob1
veterán
válasz
randras #48570 üzenetére
Jah, az igaz.
Amúgy nem hiszem hogy vkinek jobb rajzolgatni a betűket mint begépelni, vagy mondani (jut eszembe, én kimaradtam ebből a swype vagy swift? beta őrületből, de a kedvencem - a Go - az rohadt jól ért sokmindent (
) amit próbáltam vele: "Énekelem" neki hogy gyere gyere ki a hegyoldalba, és simán beírja... vagy angol szavakat angolul kiejtve... jópofa, még sosem próbáltam eddig.
)
szerk: Mégsem. Néha belezavarodik.
(#48567) llll:
-
TRob1
veterán
válasz
sonaj0203 #48551 üzenetére
Te most pdf-et szeretnél olvasni vagy e-bookokat? Mert a pdf nem annyira e-book formátum, még ha vannak is benne könyvek.
(Amúgy PC-re Calibre és konvertálsz
)
szerk: Illetve az utolsó 4!!!! hsz-ed mehetett volna egybe is! (Szerkesztés gomb!!!)
szerk2: Utolsó 5!!!!!
szerk3: Vagy 6?!?
-
TRob1
veterán
válasz
sonaj0203 #48538 üzenetére
Cool Reader szvsz.
-
TRob1
veterán
válasz
darvinya #48510 üzenetére
Nem olvastam erre vonatkozó kritikákat, úgyhogy passz. Sőt, elég jókat írnak róla (és a pontszáma sem rossz több mint 45ezer értékelés után).
szerk: "Csak ajánlani tudom!X8..." - Pl. ha ilyen szöveggel egy x8 használó ajánlja, akkor csak nem kell olyan sok memó (ugyanis abban tudtommal nem sok van
)
Vagy egy csomó Galaxy Mini-s éradozik róla, amiben szintén nem sok a memó.
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
Dicker #48438 üzenetére
Minden ingyenes amit ingyenesnek ír a Play, és minden warez/tört amit fizetősnek ír a Play de te nem fizetsz érte.
Ismeretlen forrás meg pl. ahhoz is kell ha vki leszed egy appot a Play-ről, magyarítja és utána Te azt teszed fel (mert ugye az már nem a hivatalos app hanem egy kicsomagolt, majd újra aláírt "vmi", amibe akár kártékony kódokat is tehetnek)
(#48441) überfall:
Természetesen. Mivel az mégiscsak "van valahonnan", valami módon egy hivatalosnak számító verzió mókolásával/törésével.Persze ha a szomszéd ír egy appot és nem terjeszti a Play-en csak neked odaadja, az nem warez.
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #48332 üzenetére
Akkor nekem lehet hogy a GoContactsEx miatt kérdezi meg mindig hogy a telefonba vagy a ...@gmail.com-ra mentse? Mert sosem volt ilyesmi gondom, mindig mentem gmail-re és kész (sosem kellett "utókezelnem"
). Meg eleve csak az van beállítva láthatónak is.
Azt gondoltam ez alap minden romban.
-
TRob1
veterán
válasz
csongi #48321 üzenetére
"Tegnap este rászabadult az egyik barátom" - Nézd meg nem-e állított be neked névjegy szinkronizálást a google címtárba.
Zenére ami ingyenes, a legjobb a Mort Player (szerintem, de mondjuk sztem a legtöbb fizetőst is veri)
Filmre/videóra MoboPlayer-t (egybeírva) és a BsPlayert ajánlják leginkább (meg még MX Player-t)
PDF-re passz mert én még anno ingyen "megvettem" a Documents To Go-t és azt használom azóta is
A kijelző gombos dolog meg nem biztos hogy jó ötlet, mert akkor folyamat "megy" a kijelző, vagyis nem alszik (gondolom) De erre majd a szakik mondanak vmit. -
TRob1
veterán
válasz
SG3rg0 #48252 üzenetére
Nem lesz gyorsabb, az tuti. A belső mem mindig gyorsabb mint egy akármilyen memkari (sőt, a cl10es kártya telefonban legtöbb esetben még lassabb is mint pl egy cl6os - az már megint más kérdés, hogy sokszor elenyésző a különbség... de sokan tévednek mikor azt hiszik hogy ha cl10, akkor az tuti a jobb)
(#48251) DS39:
Becenevem: Man, a Szuper
-
TRob1
veterán
válasz
csongi #48238 üzenetére
Olvasnivaló, hátha segít a döntésben:
Auto Task Killer - Kell ez nekünk vagy sem?
Tippek, trükkök, tévhitek: A Task Killer
Miért bánjunk óvatosan az Android-os task killer appokkal... -
TRob1
veterán
válasz
Narxis #48235 üzenetére
Persze az is igaz hogy eddig csak a Playen terjedő fertőzött alkalmazásokról olvastam (nem is egyszer), ezen kívül egyről sem.
Sőt, vmi olyan is volt anno hogy google törölt egy alkalmazást a telefonokról!!! mert szintén fertőzött volt 8nem kell ide szinkronizáció hogy lássa amit akar
)
(#48236) csongi:
Sose járj úgy mint pl. sokak mellett Én is, hogy elhagyod a telefonod és mentésed meg csak x hónappal azelőtti volt.(Akkor még nem droidom volt, manapság ez ugye már nem fenyeget hogy bukom a kontaktjaim)
Taskkiller: Sztem (meg sokak szerint) felesleges, de vannak akik használnak. Mindenesetre ha használsz, ne auto killre állítsd...
-
TRob1
veterán
Jaaa, az már más.
De mondjuk az nem is hiányzik, mert általában egynél többet nem is kell beimportálni (rosszabb esetben 2-3at, de ugye az sem tart semeddig) vagy van aki az összes kontaktot egyesével külön-külön csv-be menti?
Én anno egyszer beimportáltam az összes névjegyem egyszerre egy vcf-ből, azóta is jól vannak.
Aztán nemrég asszonyét is helyrepofoztuk ugyanígy...szerk: nekem régi telefon is egybe mentett (samu is, se is) Azt nem tudtam hogy van olyan telefon ami minden egyes kontaktot külön fájlba ment. De akkor ott a hiba, nem a google-nál, mert lehet hogy ezt ők sem tudják.
(Amúgy ilyenkor kell bt-n átküldeni, vagy bowdennel pc-re kötni és vmi progival menteni)
-
TRob1
veterán
válasz
darvinya #48201 üzenetére
Erről van szó...
Még sehol sem volt android meg szinkronizáció mikor már folyamat hívogattak engem mobilon és bowdenesen!!! (sőt, már 10-15 éve is ez ment) is hogy ilyen-olyan biztosítás meg nyaralás...stb.
Amúgy meg manapság ha havi 1-et kapok (abból is az egyik mindig ua. az A betűvel kezdődő biztosító mert mindig kérdi hogy hívhat-e néhány hónap múlva, én meg: persze hívjon - és ez megy már tavaly óta), akkor már lehet hogy sokat mondok (de pl. szüleim is, mert pont szóba került kb. 1 hete, mikor épp hívták fatert nyaralásügyileg - pedig aztán keményen szinkronizálva vannak általam már lassan 2 éve
)
-
TRob1
veterán
válasz
csongi #48198 üzenetére
Lehet hogy van benne kis cinizmus, de bizony igaz... nem beszélve arról hogy ha neked vagy a kontaktjaidnak van bármiféle iskolája, személyije, jogsija, autója, lakása/háza...stb., már ott vannak az adatai a világhálón rég.
És ne sértődj meg ezeken, de megnevettet ha felbukkan a mai Netes világban néha-néha egy-egy Paranoid Android (főleg hogy semmit nem kerülsz el az "óvintézkedéseddel" csak a saját dolgod nehezíted)
(#48196) Necc:
Szerintem meg előbb adja ki bármelyik Mo-i "szervezet" - ahol eleve megvagy ha akarod, ha nem - mint a kugli (ez az én Paranoiám)De komolyan - valaki tényleg meg van győződve arról ha nem szinkronizálja a kontaktjait akkor azok adatai sehol nincsenek meg a neten, ha szinkronizál akkor meg itt a világvége?
Mert ezt Én nagyon nehezen hiszem el hogy van ilyen "net közeli", ""felvilágosult" ember. Nah mindegy, végül is mindenki csinálja ahogy kedve tartja.
-
TRob1
veterán
válasz
gatto_ #48194 üzenetére
Akkor nem kell paráznia, mert az nekem is benne van és én már feltoltam.
szerk: Engem sokkal inkább izgat hogy a szomszéd Pityu meg a haver Bélus telszáma ne kerüljön ki a netre, ezért inkább töröltem is a listából őket és csak fejből tárcsázok. Még a végén pont az én accom törik fel a sok millió júzer közül (me ugye elég fontos embör vagyok), és fel találják hívni őket hogy kössenek má új biztosítást...
-
TRob1
veterán
válasz
csongi #48190 üzenetére
Talán mert eleve úgy indul egy android "beüzemelése" hogy megadod a gmail címed... onnantól meg "minden futkározik a világhálón" ami a telefonodon van... persze ha soha nem lesz rajta wifi kapcsolat sem meg mobilnet sem, akkor félig "védve vagy". Már csak az akksit kell kiszedni hogy teljes legyen a "védelmed".
Amúgy meg hú de nagy dolog hogy a kontaktok neve és telszáma "futkározik a neten" a 21. században (viszont teljesen megkönnyíti/leegyszerüsíti a használatot, karbantartást, és nem utolsó sorban, soha nem fognak elveszni).
Gondolom emailezni sem szoktál mert szintén az adataid futkároznak a neten, meg sehová nem reggelsz be (ide a Ph-ra sem ahol még a telszámod is megadtad), szintén az említett okok miatt, nem vagy semmi közösségi oldalon tag, se egyéb oldalon...
Asszem nem nálam van az érdekes gondolkozás...
De Te "tudod" (viszont sztem sokkal biztonságosabb vmi dzsungel közepe alatti atombunkerben az élet, szigorúan csak áram és net nélkül)
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
SG3rg0 #48143 üzenetére
Ha van root, akkor igen.
(#48145) Richee11:
Nincs frissítési idő, ez nem úgy működik. A gmail ún. push üzeneteket ad, ami annyit tesz, hogy ha kapsz egy mélt, azt már jelzi is... kap egy "lökést". Ez jóval komolyabb mint azok az appok amik "frissítenek" x percenként/óránként... nem kell figyelnie, ne is fogyaszt közben (ha pl. egész nap nem kapsz mélt, egész nap nem fogyaszt... míg egy olyan app ami időközönként frissít, az mindig fogyaszt mikor nézi) Lehet hogy kicsit zavarosan írtam, akkor bocsi(#48146) Zsolt_72:
Ha folyamatosan figyel(ne) akkor folyamatosan fogyaszt(ana) is a nap 24 órájában. Nem? -
TRob1
veterán
válasz
elfelejtette #48140 üzenetére
Ki jogosult egyéni arcképet kérni?
1./a: 800 napja regisztrált nick és minimum őstag rang, vagy(#48141) Richee11:
Mármint a gyári gmail app?Pedig az elég jó cucc. És nekem mindig jelez ha mélem jött, kb. abban a pillanatban.
-
TRob1
veterán
válasz
csaba1203 #48131 üzenetére
Jahm, 256 megával lehet hogy nem a legjobb választás, mert azért elég sok "tudás" bele van pakolva... de mivel kb. 5 perc alatt ki tudod deríteni (felinstallálod, kipróbálod), sztem nem kérdés a kérdés (legalábbis Én mindig szeretek magam megbizonyosodni a dolgokról, és utána eldönteni hogy oké-e avagy sem)
(#48133) hunfatal:
k9 sztem is elég jó (legalábbis anno az volt mikor még használtam, de azóta minden mélcímem gmail-esre "változott", így már nem kell)
-
TRob1
veterán
válasz
#40993792 #48100 üzenetére
Nem csak az Android-user nem célközönség, mert pl. PNA-ra sem tudod megvásárolni (márpedig aki sokat autózik, az PNA-t használ navigálásra és nem ájfónt - természetesen kivételek itt is akadnak, főleg a fiatalabb korosztályban
)
De úgy látom Te az "ékezetes karakterek gyártójának" sem vagy a célközönsége (ez sem egy jó üzletpolitika).
(#48101) ddekany:
És tényleg. Na mingy megsasolom asszony Sonyján a böngetőt...szerk: nála is vannak nyilak böngészőben is.
-
TRob1
veterán
válasz
Vasinger! #48088 üzenetére
Nem Én vagyok a rosszindulatú, hanem a rIgo gyártója/forgalmazója, mert Ők nem engedik neked megvenni.
Nem tudsz Igo primot venni (androidra meg semelyiket), mert nem lehet - sose lehetett venni, csak 1-2 autós navi gyártó kütyüjével együtt, vagy ájfónra... de ha mégis, azért kérdeztem hogy hol vennéd, mert sok mindenkinek segítség lenne.
Amúgy ez már sokszor ki lett tárgyalva, többek között ma is (és nem véletlen számít wareznak az Igo majdnem minden esetben, majdnem minden topikban, majdnem minden fórumon, majdnem minden weboldalon, hanem a fentiek miatt)
-
TRob1
veterán
Mi mindent? Nekem semmit nem változtatott meg. Én változtattam a launcher kinézetét kedvemre, de ő semmit, csak elindult.
És a "nem gyáriak" java részét azért jóval jobban testre lehet szabni mint a gyáriakat.
De akkor ezek szerint te a gyári Launchert preferálod.
Van ilyen is, igaz ritka mint a fehér holló. -
TRob1
veterán
#48050-ben nem jött le senkinek a "rejtett üzenet?"
(#48054) hunfatal:
Swiftkey-t csak megvettem anno occóé', de nem használom (ahogy pl. slideit-et is) -
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #48047 üzenetére
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #48045 üzenetére
Nem a nyilak a készülékfüggő, hanem a verzió. --> 6.9.0 vs 6.9.2
Mert ugye vkinek 6.9.0 a verziója valakinek meg 6.9.2, rendszertől függetlenül.
A nyilak az lehet hogy ICS függő, azt passzolom (viszont ddekany-nal meg ICS-vel nincs)
Sok appnál azt írják a verzióhoz hogy Eszköztől függ, és nem csak a gugli appok-nál (pl. Navitel)
És ez akkor is így volt, míg nem volt ICS.
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #48041 üzenetére
Mivel ugyanaz ez én verzióm is ICS-n mint neked nem ICS-n, ezért nem mondhatom hogy jobb frissítések jönnek a jobb telefonomra (
), de mivel megegyezik a verziónk, azt se állítanám hogy ICS függő. (Pengén ICS-vel 6.9.0, Live with Walkmenen ICS-vel is 6.9.0)
A Gmail viszont ICS függő...Viszont hogy Te nem hiszed, attól még a Play azt írja.
-
TRob1
veterán
válasz
Sterilzona #48036 üzenetére
Ha offline módban használod, akkor semmit, azért offline.
Ha generál forgalmat, akkor meg már online.
Amúgy offline módban még nincs navigáció meg keresés a maps-ben, úgymond egy "sima térkép"-ként használható, persze az aktuális pozíciódat mutatva (ami papír térképen nincs)
(#48037) ddekany:
Mint írtam (és más is írta), a 6.9.0-en is vannak nyilak... a más verzió más eszköz miatt van.
Play is így írja a verziót: "JELENLEGI VERZIÓ:
Eszköztől függ" -
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #48019 üzenetére
Nekem is 6.9.0 a legújabb (készülékfüggő hogy kinek melyik verzió van), de ott a nyíl nálam is (igaz, szintén ICS)
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #48010 üzenetére
"viszont pl. az Avast-ot nem irtja ki a factory reset."
Meg ha jól tudom a cerberus(nyá)t sem.
-
TRob1
veterán
válasz
Probert75 #47999 üzenetére
"Most pedig azok átiratait használja mindenki."
Ez pontosabb lenne most már így: használta mindenki.
Mert azóta kijött a jóval komolyabb Igo Primo, és sokan "átpártoltak".
Persze attól még illegális mindkettő rigo a droidok nagy részén.
De ezektől függetlenül akkor is az Igo Primo a legjobb autós navi szoft (PNA-n használom), túrára/kirándulásra/sétára meg a Navitel (Droidon használom).
-
TRob1
veterán
válasz
bubi92 #47952 üzenetére
Na ez már nem annyira egyértelmű mint az előbbi.
Van akinek igen, van akinek nem... és persze rendszerfüggő is, hisz nem ugyanaz pl. ICS alatt mint gb vagy froyo alatt...
ExDialer-t szokták szeretni, meg a DialerOne-t is, vagy a DW Contacts & Phone & Dialer-t. (Én meg a GoContactsEx-t
)
-
TRob1
veterán
Vazze, akkor kikapcsolt wifivel 10 napom is lenne?
ui: Nekem meg van ékezet a telefonon és a pc-n is, na erre varjál gombot.
(#47905) Necc:
Végülis, jah.Havonta egyszer azért adnék neki kaját.
ui: Nah hagyjuk az akkuidőt, me' nagyon kevésnek érzem. Inkább beszéljünk vmi appokról már. Pl: Melyik a legjobb Launcher? És melyik a legjobb zenelejátszó?
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #47901 üzenetére
A jó öreg Blade. Természetesen (mármint számomra természetes
) nem gyári Rom, nincs és nem is lesz rá gyári ICS.
Persze tényleg nagyjából úgy van ahogy mondod, ezért is mutattam egy kivételt (mert ugye mindig vannak kivételek)
szerk: Jah, aztán kicsit több serital után meg már a telefonnal fürdök, mi?
(vagy mire kimegyek a vízből egy söré' és nézném a fórumot, má ellopták.
)
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya #47894 üzenetére
Me' éjféltől repzajmódban van... Tudod ha alszok, még annyit se használom mint nappal.
Huh, de könnyű mindenkinek minden hülyeséget bedobni, mikor sokan sírnak hogy reggeltől estig se bírja úgy hogy hozzá se nyúlt.
Amúgy itt tényleg csak full kockák vannak, egy átlag ember sem akad?!?
(#47892) nimfas:
Tudod, Én meg inkább az asszonyt baxtatom a telefon helyett, meg a strandon nyomatom a sört (ahová el sem viszem a telefont, hú micsoda szentségtörés!!!)...stb.
-
TRob1
veterán
válasz
randras #47890 üzenetére
Nem vagyok az, soha nem is állítottam. Én az vagyok akinek van a telefonon túl is élet. Nem nyomkodom reggeltől estig, soha nem is nyomkodtam, még gyerekkoromban sem.
Amúgy nem ez a jellemző, sőt, a kb 2 hónapos ics használat alatt még sosem értem el 5 napot, ez ma volt először, csak pont kapóra jött arra, hogy még készenlétben sem érhető el 4-5 nap, meg még 3 se.
Egyébként 1:35 perc volt a bekapcsolt képernyő... ami ugye nem is számol, ha pl. telefonálásra használja a telefont az ember.
De itt csak a készenlét volt a lényeg...
(#47891) air:
Talán mert így megkapom mindig a méleket, és ha jelez, ránézek.(vagy akár a frissítéseket, vagy ha épp kell vmi nem kell a csatlakozásra várni...stb. Tudod, kényelem... nem gyúrok az akkuidőre
)
-
TRob1
veterán
válasz
Ivanovich #47878 üzenetére
Én használom elég gyakran (többek között ma is) Chrome alatt, eddig még nem volt gondom. Amúgy mindig a kliens által megadott ip-n jelentkezem be, jelszó meg fix-re állítva...
(#47880) €uro:
Nagyon szívesen.(#47875) atillaahun:
"Az okostelefonok nem tudnak 4-5 napos üzemidőt. 3 naposat sem. 2 napot esetleg ha a zsebedben vagy az asztalon pihen."Hihi:
(Jah, amúgy AirDroiddal másolva
)
-
TRob1
veterán
válasz
zho-lee #47847 üzenetére
Én meg ezt használtam a Go előtt.
De Go jobban tetszik.
Meg amúgy 1x1-et ki lehet rakni alapból is, extra app nélkül (ICS alatt tuti, de emlékeim szerint a CM7 alatt is lehetett)Nálam asszonynál pont nem dob fel semmit, Ő fix hívásra van belőve, a többi kontaktnál dobja fel hogy épp mit akarok (hívás, sms, mail, lakcím a maps-en)
-
TRob1
veterán
válasz
#40993792 #47825 üzenetére
Na látod, ez igaz. Ez csak tőled lenne úgy ahogy hiteles, hisz te telefonról nyomod mert az a kényelmesebb (Én meg ugyebár PC-ről, me' nekem meg az
És természetesen a "fotósoppolt" kamuképek a specialításom, me' az jujjdejó
)
ui: Na jó, bevallom, ez kamukép. Nem is lehet wifizni repülőmódban... aki nem hiszi, járjon utána.
Aktív témák
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest