Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
elmouse
aktív tag
GMail-hez kérnék kicsi segítséget. A problémám az, hogy nem szinkronizál visszafelé. Vagyis a leveleket letölti, de hogy mi történik a levéllel (elolvasás/törlés) azt már nem. Tehát a köv. szinkronnál újra azt írja ki, hogy van X db olvasatlan levelem, bár a mobilon ezek már nem jelennek meg, csak a webes felületen.
Szerintem minden jól be van állítva. Mit nézzek meg? -
elmouse
aktív tag
Mappa alapú zenelejátszáshoz ajánlom a MortPlayer-t ill. a beszédes nevű Folder Player-t.
-
elmouse
aktív tag
Én a The Oregon Trail: Settler-re tippelek.
-
elmouse
aktív tag
Én a Sports-Tracker-t használom.
-
elmouse
aktív tag
Olyasmi Gmail / mail widgetet keresek, mint ami az ICS-hez van. 2.3.7-hez.
Van egyáltalán ilyen? Köszi. -
elmouse
aktív tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Először az XBMC-ben kell engedélyezni az HTTP-n keresztüli távirányítást. (Rendszer - Beállítások - Hálózat - Szolgáltatások - XBMC távoli vezérelhetősége HTTP-n)
Itt beállítod a portot, a felhasználónevet és a jelszót. Nekem jelenleg a port a 80-as, a felhasználó az xbmc és nincs jelszó.
Még egy lépés: felírod a PC-d IP címét. (Persze azét ,amin fut az XBMC.
)
Ezután az androidos remote controllerben (van pár) beállítod az IP-t, a portot, a felhasználót és a jelszót.
Működik. Örülsz.
-
elmouse
aktív tag
Üdv!
Hogyan lehet a GMail-ben beállítani, hogy a Notification Bar-on minden olvasatlan levélnek külön értesítése legyen? Ha csak 1 olvasatlan van, akkor jó, de ha már 2 vagy több, akkor csak annyit ír ki, hogy hány olvasatlan levél van.Még egy kérdés. Van-e a Mort Player-en kívül olyan lejátszó, ami nem veszi figyelembe a mappában levő ".nomedia" file-t?
Aktív témák
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)