Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz Gery1987 #53054 üzenetére
A felsorolt igényeidnek a WP maximálisan meg tud felelni.
Az említett alkalmazást inkább nézd meg a WP store-ban. Attól, mert Win8-ra létezik ilyen app, még nem garantált, hogy WP-re is elérhető.
http://www.windowsphone.com/en-us/store
Magyar store.Skype is van, teljesen jól működik.
Netbankos alkalmazással kapcsolatban pedig az adott banknál kell érdeklődni. (legegyszerűbb a weblapjukról megnézni, mire tölthető le) -
kolosanyi
veterán
Szia!
Netbank nem nagyon van, az OTP-nek van appja, másról nem tudok. Talán még 1 banknak, de nem rémlik, mert pont OTP-s vagyok. Szókereső van, de a droidosnál fapadosabbak, amiket eddig próbáltam (mondjuk nekem 7.8 van). Az általad kiszemelt telefon viszont elég darabos lesz, a Snapdragon 200-as 8.1-es telefonok konkrétan a Lumia 800-am szintjét nem hozzák. Szerintem ha tudsz, dobj rá 15-öt és vegyél egy Lumia 630 dual simet. Elég herélt funkcionalitású telefon, de az általad felsoroltakat tudja, pörgős kis gép és meglepően jó a kamerája, a LED hiányának ellenére is. GSMArenán nézegettem az összehasonlító cuccot, az 5 megapixelesek között az egyik legjobb jelenleg.
-
Bukk900
őstag
Olvastam egy tesztet a 8400-ás Prestigioról:
+ nagyon jó IPS kijelző, akadásról szó sem volt, mint a nagytesónál
+ használat során gyors, pörgős működés, ehhez a felbontáshoz elég a Snapdragon 200
+ (az Antutu teszten megeggyezik (kicsivel jobb is lett) a Lumia 920-al)
+ nagyon jó akkumulátor, átlagos használattal is 2-3 nap
+ jó hangminőség
+ a gyártó nem írja, de van fm rádió
+ Játék: Minion Rush, Alive or Dead 2 zökkenőmentesen futott és közben nem melegedett- nincs hozzá fülhallgató
- olcsó, sima műanyag burkolat
- gyenge minőségű kamerák, nincs autofokusz (a gyártó honlapján pedig szerepel)
- videót csak 480p-ben vesz fel[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Gery1987 #53103 üzenetére
Ég és föld. Itt un. background agent-ek vannak, a háttérben futó appok hibernálva lesznek, továbbá nem töltődnek be kényük-kedvük szerint, így nem eszik fel a rendszert.
Igen van.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Gery1987
őstag
válasz Gery1987 #53103 üzenetére
Tehát nincs itt arra sansz hogy magától beragadjon egy app? Mert még a régi gyári rendszeremmel is előfordul simán hogy beragad akármi és leszívja az akksit mint állat. Ezt utálom a lehető legjobban.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
margithid
veterán
válasz Gery1987 #53156 üzenetére
Jobban preferálnám a kínai márkákat, xiaomi, lenovo, alcatel, huawei, zte, de még a jiayu vagy a thl is jobban tetszik. Minőségben mindenképpen.
Az mtk meg szerintem nem "szar", nagyon jó kis processzorokat gyárt és olcsón, örülnék neki, ha win10 is elfutna rajta.[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Gery1987 #53409 üzenetére
Na igen embere válogatja, bár én biztos leszakítanám az ügyintéző fejét, ha bevinnék egy rossz SIM-et és ő bevizsgáltatná és nem lenne új SIM-em 1 percen belül.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
ryori
senior tag
válasz Gery1987 #54281 üzenetére
Hát ha a számokat nézzük persze hogy több app van droidra mint wp-re, de nem az a lényeg hogy 10.000 vagy 10.000.000 app van, hanem azért a minőség is, mert lehet 10m app ha abból 5-10 használható rendesen, lehet hogy kevesebb app, de azért jobb minőségűek, nem laggosak, stb. vannak kivételek, de a nagyobb fejlesztők appjai azért ottvannak, és ugye a zárt rendszer okozta stabilítás miatt is jobbak az appok.
-
baji
tag
válasz Gery1987 #54406 üzenetére
Az a telefon is tetszik, de már nagyon belebuzultam ebbe a 730-asba, ha kell inkább várok kicsit rá.
Azt hogy rávágják telefonban az egy dolog, de az üzletben úgyis kiderül. Gondolom a bolti garihoz nincs Nokia gyártói garancialevél, szóval ha benne van akkor minden okés.Hát nagyon kiváncsi vagyok rá. A honlapon azt írják hogy minden termékre 1-2-3 év gyártói garancia.
-
blakey
titán
válasz Gery1987 #55384 üzenetére
"Hangouts az nincs, ez ugye a gyári Google SMS kezelő. Ehhez van gyári a WP-ben."
Ne egészen, a hangouts amolyan csevegő (skype), de újabban SMS-eket is támogat, kiváltására tökéletes az IM+.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
confuser
senior tag
válasz Gery1987 #55434 üzenetére
RM-1090
Keress rá. 5", qHD (960x540), vaku, előlapi kamera, on-screen navgombok, dual-SIM, Microsoft branding.
Bár lehet, hogy csak egy ázsiai készülék lesz, de nekem 625 utódnak tűnik (hogy milyen néven, fogalmam sincs, sztem egyedül az 535 szabad a "szokásos" elnevezési palettából).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen