-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
válasz Gery1987 #75329 üzenetére
Okozhat, ez a lényeg, nem 100%, hogy okoz. Neked kellett, elismerem, hogy tudnak hibák lenni, de nekem meg még jópár embernek felment gond nélkül a 10 és HR sem kelett a nromális működéshez, igazából jól megszivattam magam volna a HR-el, de nem kelett mert nicns hiba, szerintem felesleges szivatni direktbe a usert olyannal ami nem biztos, hogy szükséges. Ha baj van akkor cisnáljon HR-t.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zoli133
addikt
válasz Gery1987 #75317 üzenetére
MIért van ajánlva ész nélkül a HR? Elég sok user jelezte vissza, hogy HR nélkül sem volt gond.
NEm elég akkor a HR ha tapasztalunk is valami problémát? Teljesen felesleges szivatni a usert ezzel akkor ha nem feltétlen van rá szükség.[ Szerkesztve ]
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
aszti75
senior tag
válasz Gery1987 #75184 üzenetére
Volt routerem,de bedoglott.Veszek majd masikat.A fiam teloja 4G-s es mint irtam 50Mb/s netet mertem.Adatkerete valoban elfogyott,de Telenornal most olyan csomagban van,hogy 1 honapig korlatlan Fb,bongeszes.Es neki a play aruhazbol is full sebesseggel tolt le.Ezert irtam,hogy a paromnak is droidos a twloja es neki is full sebesseggel toltott a play aruhazbol.Csak nekem szarakodott a windows aruhaz.Na mind 1.Megyek veszek egy routert😊
-
aszti75
senior tag
válasz Gery1987 #75181 üzenetére
Leszedtem az Insidert,de kozben meggondoltam magamat es nem toltottem a Win 10-et le.Mivel hiaba toroltem az Insidert a frissitest Win 10-re meg mindig eroltette volna,ha wi-fi-re engedem.Ezert csinaltam egy HR-t,majd ujrahuztam.Mig nem toltottem le az Insidert semmi gondom nem volt,de azota.....
Hiaba raktam ujra,mobiladattal allandoan "Koppintson ide,stb"
hotspottal meg csiga lassusaggal frissit le.Egyenkent is.
Wi-Fi-m nincs,ezert hasznalom a fiam droidos telojarol a hotspot-ot.
Majd kiprobalom valahol Wi-Fi kapcsolattal is.Hatha ott gyorsabb lesz. -
aszti75
senior tag
válasz Gery1987 #75177 üzenetére
Szia!Kosz a valaszt
Hat,mivel ujra raktam,ezert szinte minden programot.Beallitottam,hogy csak kezzel frissitsen,egyenkent,de akkor is kozel 20 percbe telett,mire pl leszedte a FB appot 😒
A mobilnetrol meg ne is beszeljunk.Egy rohadt kepet nem tudok FB-ra feltolteni telefonrol a lassu magentas nettel.Chhh[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Gery1987 #72687 üzenetére
Az x20 szeri ket magosai, hiaba kozel hasonlo teljesitmenyuek mint az uj 4 magosok , a 4 szalon jobban skalazodik a w10 , s faragni kell meg hogy aregi snapikon is jol fusson. Mondjuk proba keppen feldobtam a 820-ra, es erdekes kevesbe melegedett a hata, uzemido fele forma ,(a 820 nem egy uzemido bajnok amugy se) , s a tempo se volt sokkal rosszabb mint nyolchuszon . Alakul ez szepen , csak tenyleg valami hasznalhatot tegyenek le az asztalra.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
őstag
válasz Gery1987 #72687 üzenetére
Műszaki magyarázat nincs rá, csak Marketing.
Szerintem vegyenek a régiek újat, ha kell a W10. Mesterséges késleltetés... De legalább mindegyik megkapja, ami azért droidos fronton nem így van. Szerintem a régi 2 magosoknál (L925) már nem is lesz optimalizálva annyira... "vegyél újat elv"Meliora sunt bono inimica
-
Jones528
tag
válasz Gery1987 #71560 üzenetére
Hát most meg nem mondom milyen volt ( majd megkérdezem ) de megkért hogy importáljam a névjegyeit simről mert hogy ő nem ért hozzá és az első dolog ami szembetűnt az a beállítások menü volt.
De most ahogy nézem nem a wp10 volt mert annak ilyen kék ikonos a felülete ez meg fekete fehér volt és más elrendezésű.
Akkor ez valami köztes lehet amíg ki nem jön a végleges.
Nokia Lumia 1020
-
Jones528
tag
válasz Gery1987 #71557 üzenetére
Értem én csak azért kérdeztem mert egy ismerősöm 2 napja vett egy telefont amin gyári Wp10 volt és hogy akkor végül is hol tart a helyzet.
Nekem is csak egy telóm van amit használok minden nap úgyhogy én sem vetném alá ennek.
Egyébként szolgáltatók nem szoktak olyan csinálni hogyha bemész és szépen kéred ( $ ) őket akkor felteszik neked? (valami ilyesmit már hallottam)
Nokia Lumia 1020
-
Bukk900
őstag
válasz Gery1987 #71473 üzenetére
Nem, akkor kergül meg, ha az asztal lapjával párhuzamosan, állítva fényképezel. Visszanézéskor forgathatod akárhogy a telefont, egy 90-fokkal elforgatott képet mutat.
SOAD19: a megoldás, csak fektetett telefonnal fényképezz és a tárgyat forgasd el 90-fokkal, akkor jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Gery1987 #71473 üzenetére
Igen, mikor visszanézem, akkor elforgatva jeleníti meg. Ilyenkor meg kell szerkesztenem, el kell forgatnom a képet. A telefont hiába forgatom el, akkor megint elforgatja, és így nem olvasható a szöveg, csak a szerkesztés a megoldás. De, ha ugyanúgy kezemben tartva a telefont, de már függőleges helyzetben fotózok le mondjuk egy üzleti nyitvatartási idejét, akkor nincs gond. Kizárólag, ha nem függőlegesen tartom a telefont.
Most nézem, hogy ha elforgatom a telefont, és így fotózok le valamit az asztalon, akkor is elforgatja a képet.Itt van két kép is a telefon képernyőjéről lementve, hogy teljesen érthető legyen a dolog. Mindkét kép úgy készült, hogy a telefont normál módon van a kezemben (nem elforgatva, mint mikor videót nézünk), és így lőttem egy képet közel függőlegesen tartva, majd egyet úgy, hogy közelítettem a vízszinteshez.
-
dane
senior tag
válasz Gery1987 #69985 üzenetére
Azt hiszem azért lehet mert mióta megvan kb le sem tettem. Folyamatosan nyomkodom. Estére (6 körül) már ki akar kapcsolni. Az akku statisztikái meg most arra épülnek hogy fél napot bír a telefon. Most hogy nem piszkálom annyira a telefont, elkezdett az üzemidő lessan felmenni. Talán normalizálódik ha nem ilyen intezíven fogom használni.
-
válasz Gery1987 #68944 üzenetére
"Az viszont tény, hogy a Win 10 futattni fogja mint az iOS-re mind az Android-ra megírt alkalmazásokat!"
Sajnos ezt a mondatot félreértetted a híradásokban, nem ezt vállalják, hanem hogy a fejlesztők könnyen átültethetik az alkalmazásaikat Windowsra.
“All nothings are not equal.”
-
MrCsiT
addikt
válasz Gery1987 #68728 üzenetére
830-ra a restartos frissítés tegnap települt nálam. Most megint talált valamit, épp próbálja a teló előkészíteni a telepítést.. azért, biztos ami biztos, csináltam előtte egy biztonsági mentést.
update: azt írja: "A frissítés letöltése megtörtént, de nem sikerült megnyitni (8018830f)" - rákeresek, mi baja lehet.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
drfedayn
tag
válasz Gery1987 #68672 üzenetére
Naptár--->Beállítások. A fb pipálni aztán a többit is. A színeket meg ugy varialod ahogy akarod. De ha jot akarsz magadnak hagyod a gyarit nekem képtelen outlookcalbol a névnapnaptarat kiolvasni. Inkabb cal vagy chronos
Nem vagyok rasszista, mindenkit egyformán utálok
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Gery1987 #57516 üzenetére
Az 530 kijelzője valóban pocsék (a 920 mellett legalábbis ), de maga a készülék teljesen korrekt. Nekem mindkettő van, a 920 a saját, a kicsi meg a "céges". Fotózni nem szoktam egyikkel sem, így erről nemigen tudok véleményt nyilvánítani. Az 530 GPS-e még épületen belül is "feltalálja magát", nem rossz!
(#57532) ZavaBalazs: a 610 nagy kedvencem, az volt az első okostelóm, jelenleg az asszony nyüstöli. Imádtam! Ha "tervezhetnék" egy olcsó belépő szintű telefont, akkor az az 530 belseje lenne a 610 házában és kijelzőjével.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
kcsa
veterán
válasz Gery1987 #57529 üzenetére
Sejtettem hogy ilyesmi van a háttérben. Saját tapasztalataim alapján a Nokia szerviz se egy matyóhímzés, ellenben telefont cserélni nem nagyon szoktak. Ahogy látom Prestigio pont ezt teszi most neked, szóval rágódj egy kicsit rajta, nincs jó döntés
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kcsa
veterán
válasz Gery1987 #57522 üzenetére
Láttam már olyan IPS-t ami rosszabb volt mint egy normális TN színek tekintetében. Ezért kéne összehasonlítani valahogy Mondjuk nem különösebben dícsérik 530-at. Radikális változásra mindenesetre ne számíts, esetleg megbízhatóságban.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
cattus
addikt
válasz Gery1987 #57455 üzenetére
Ez nem (teljesen) igaz. PfD-snek lenni nem kerül pénzbe és az egész program igazán arra lett kitalálva, hogy a fejlesztők az _alkalmazásaikat_ teszteljék a legújabb rendszeren, mielőbb az hivatalosan megérkezne az átlakuserekhez. Külön adatküldéssel úgy tudom nem jár, hiszen nem az a célja, amit a PfD-s kap, az a rendszer már véglegesnek tekinthető.
Do the thing!
-
v.attis
őstag
válasz Gery1987 #57455 üzenetére
Hát a gépen a kis SDK tollkittel már csatlakoztam. Ennyi az egész?
Mert van a store-ban egy Preview for developers nevű alkalmazás, az további regisztrációkat kér, nem tudom, hogy az kell-e, vagy az SDK már elég?Meg a helymeghatározás nem is kell neki, a Cortanaval kevertem.
-
Bukk900
őstag
válasz Gery1987 #57095 üzenetére
Másnak is nehéz választani az 520 - 530 - 535 között. [link] Nálam a vaku eldöntené a kérdést.
(#57079) thegaben86: ha fontos a kamera akkor 925 (jobb képminőség, van képstabilizátor, dupla vaku, veszteségmentes zoom videónál, a 735-nél ezt nem tudom van-e), egyébként 735 a jobb választás.
(#57104) SymbianOS: "Lumia camera frissült" csak az a baj, hogy nem az 5.x.x.x verzióra
(#57112) rinpocse: ezt telepítsd, töröld a meglévő térképeket, átállítod a mentés helyét SD-re, majd újra letöltöd a térképeket.
-
Burt1793
veterán
válasz Gery1987 #57097 üzenetére
Én sajnos nem ismerem a telefont, a 930-at is kb erre használom, az nagyjából használható ezekre a feladatokra. A FB app kicsit más/szarabb, mint az androidos, meg kell várni, mire betölti előre a falat (0,5-1 sec) és utána már minden gördülékeny, addig szar. Ez gondolom 520on több idő és akkor zavaróbb.
-
-
tybsen
addikt
válasz Gery1987 #55696 üzenetére
.. azért nagyon sokan nem így tekintenek a telefonjukra , sokkal több funkciót használnak ki, mint te. én pl. nem is telefonként tekintenek rá hanem egy kompakt eszközre ami mindenre alkalmas és folyton nálam van, amiről menetközben intézhetem az Amazon rendelésektől kezdve a banki átutalásokat, jegyzeteket diktálhatok meg üzeneteket, stb. stb.
-
cattus
addikt
-
confuser
senior tag
válasz Gery1987 #55434 üzenetére
RM-1090
Keress rá. 5", qHD (960x540), vaku, előlapi kamera, on-screen navgombok, dual-SIM, Microsoft branding.
Bár lehet, hogy csak egy ázsiai készülék lesz, de nekem 625 utódnak tűnik (hogy milyen néven, fogalmam sincs, sztem egyedül az 535 szabad a "szokásos" elnevezési palettából).
-
blakey
titán
válasz Gery1987 #55384 üzenetére
"Hangouts az nincs, ez ugye a gyári Google SMS kezelő. Ehhez van gyári a WP-ben."
Ne egészen, a hangouts amolyan csevegő (skype), de újabban SMS-eket is támogat, kiváltására tökéletes az IM+.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
baji
tag
válasz Gery1987 #54406 üzenetére
Az a telefon is tetszik, de már nagyon belebuzultam ebbe a 730-asba, ha kell inkább várok kicsit rá.
Azt hogy rávágják telefonban az egy dolog, de az üzletben úgyis kiderül. Gondolom a bolti garihoz nincs Nokia gyártói garancialevél, szóval ha benne van akkor minden okés.Hát nagyon kiváncsi vagyok rá. A honlapon azt írják hogy minden termékre 1-2-3 év gyártói garancia.
https://makerworld.com/en/@Bayi
-
-
ryori
senior tag
válasz Gery1987 #54281 üzenetére
Hát ha a számokat nézzük persze hogy több app van droidra mint wp-re, de nem az a lényeg hogy 10.000 vagy 10.000.000 app van, hanem azért a minőség is, mert lehet 10m app ha abból 5-10 használható rendesen, lehet hogy kevesebb app, de azért jobb minőségűek, nem laggosak, stb. vannak kivételek, de a nagyobb fejlesztők appjai azért ottvannak, és ugye a zárt rendszer okozta stabilítás miatt is jobbak az appok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest