- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
correctman
tag
válasz
Kolondrum #57449 üzenetére
Az ilyen pompás videók készítése helyett inkább tényleg kezd el olvasni azt a füzetecskét.
szaracsempe
A BB ajározásra meg szerintem hidd el hogy itt senki sem kíváncsi. -
Coulson
tag
-
BiP
nagyúr
válasz
Kolondrum #57213 üzenetére
Én is fél8 körül néztem, már nem volt.
A másik, amit azonnal elkapkodtak, az az iphone 5s
Főleg annak fényében, hogy a többi, ami már elfogyott, az mind olcsó készülék.A néptelefon státusz először az 520-é, az volt eddig a legkelendőbb Lumia. Az 530 annyival jobb pozícióban indul, hogy már többen ismerik a WP-t, és a Lumiákat. (no meg még olcsóbb, mint az 520 volt)
-
-
Воланд
titán
válasz
Kolondrum #57181 üzenetére
rossz szolgaltatot hasznalsz (vagy szar a bb
), mert nalam anno negy fiok volt push-on es semennyivel sem merult gyorsabban tole a telefon. az idokozonkenti lekeres az ugy nez ki, hogy a "telefon" szepen folmegy a serverre, hogy megkerdezze tole, hogy van-e uj email - ha van, akkor azt letolti -, push eseten viszont a server kuldi le a kliensre az uj elemeket.
-
-
Burt1793
veterán
válasz
Kolondrum #57077 üzenetére
Le van némítva a telefon, de a rezgés be van kapcsolva.
Ez aranyos volt!
Nyomd meg valamelyik hangerőgombot úgy, hogy nincs bedugva fülhallgató, menj a lefele mutató kis nyílra, majd a skálázás bal oldalán nyomj erre a rezgőjelre és visszajön a hang (vagy nyomkodd sokat a hangerő + gombot). -
-
Dave™
nagyúr
-
cattus
addikt
válasz
Kolondrum #56895 üzenetére
A további fölösleges kommentek elkerülése végett ajálnom figyelmedbe ezt az oldalt, illetve a topik keresőjét.
-
-
btudos
nagyúr
válasz
Kolondrum #56833 üzenetére
Egyszerűség. Amiket felhoztál, máshol sem sokkal egyszerűbbek. Hosszan nyomod a visszagombot - taskáltó. Lehúzod egy centit az állapotsávot - százalékos akkukijelzés. Start gomb megnyomásával háttérbe kerül az aktív alkalmazás és visszatérsz a kezdőképernyőre, ennél nehéz egyszerűbben megcsinálni.
Ha jól értem, nem az egyszerűséget, hanem a BB-nél megszokott reflexszerűen használt funkciókat keresed, holott ez egy teljesen más OS, nyilván nem lesz ugyanolyan a kezelés.
-
SsPL711
őstag
válasz
Kolondrum #56833 üzenetére
BB-t hogy oldod fel?
Vagy nyomsz egy képernyőzár gombot és feltolod a képernyőt.
Vagy kiveszed az aktív tokból és feltolod a képernyőt.
Vagy ha be van állítva, akkor feltolod a képernyőt és nyit.Ha ezen felül be van állítva kódos feloldás, akkor még a fentiek után azt is be kell írnod, majd OK.
Képes feloldásnál meg még szórakozni kell, hogy hova is húzzam a számot? -
válasz
Kolondrum #56823 üzenetére
Jól emlékszem, hogy lesz akksi %-os kijelzés a GDR2-ben?
--
Droid alatt nekem rajzolós feloldás volt, míg egy kollégámnak kódos van még mindig... A lényeg, hogy az már eleve érdekes dolgokat vet fel, ha kezembe kerül a mobilod és egy gombnyomással belépek az életedbe a mátrixodba... Ez kb. olyan, mint az egyszeri ember akinek a bankkártyája a tokjára van a pin kód felírva.De te tudod.
Tehát az lenne a normális, ha lenne itt is mondjuk rajzos feloldás vagy ilyesmi. Ehhez képest furi, hogy az egyébként sajnos nulla védelmes redőnynek már felhúzása gondot okoz. -
-
válasz
Kolondrum #56763 üzenetére
En nem pazarlom az ilyesmire az energiat meg az idot, tudom, hogy ugy se lenne belole semmi.
Inkabb igazodok, sokkal egyszerubb.
Nem vagyok korulveve olyan emberekkel, akik kepesek lennenek a telefonjaiknak legalabb bizonyos %-nyi funkciojat hasznalni a kotelezo 5%-os telefonalason kivul.Az mondjuk mokas, hogy a wp-s BBM kinezete mennyivel jobban illik a wp-hez, mint mondjuk a fb messengere.
-
válasz
Kolondrum #56760 üzenetére
De ha valakit nem erdekel, hogy csak miattam felrakjon meg egy appot a telefonjara es amugy mindenkivel fb-on kommunikal, akkor nem feltetlenul eroltetnem.
En mindig elerheto vagyok, ha valakivel nem akarok beszelni, akkor nem irok vissza neki. Ertem, hogy ket bb kozott a hang es videohivas nagyon jo, de nekem egyikre sincs szuksegem. Talan kepeket kuldok neha, meg chat szintjen hasznalom a messengert, nem akarom vele megvaltani a vilagot, csak arra hasznalni, amire nekem kell.
Ezek egy atlagember igenyei szerintem, ebben azert valamennyire atlagos vagyok legalabb -
válasz
Kolondrum #56736 üzenetére
Nekem nem lathato a letjogosultsaga a tovabbi uzenetkuldo alkalmazasoknak, ha egyszer ott van erre a fb, azon ugyis egyszerubb megtalalni egy adott szemelyt, mint kulon regeltetni vele ide-oda.
Ti miert hasznaltok meg kulonbozo extra alkalmazasokat? Igy, hogy kulon van a messenger, mar vegkepp nem ertem. -
kolosanyi
veterán
válasz
Kolondrum #56689 üzenetére
Nem rossz ám az a kis 530 se. A 630-am meg kifejezetten szeretem, nagyon jó kis telefon, pedig hogy fosoztam, mikor megjelent. Hát ennyit jelent, hogy használat közben alkot véleményt az ember, vagy csak előítéletes. Tény, hogy a 800 gyorsabb volt, meg kevesebbet pöttyözött, de így is rendben van az egész.
-
-
Burt1793
veterán
válasz
Kolondrum #56439 üzenetére
Annyira nem spórol az IE az adatforgalommal, mondjuk én szokásos-ra raktam a tömörítést. Napi 200 megát elnetezek 3G-n, pedig videókat nem is nézek. Viszonylag gyorsan betölti a lapokat. Kicsit ugrál az IE egyelőre, de ez megszokható.
Mi ez a teló? Nekem L930-am van, frissítés közben is azt csinálsz amit akarsz. Persze ha nem pont azt az appot frissíti, amit éppen használsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest