- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz MasterMark #95918 üzenetére
Én úgy vettem ki a fórumtárs szavából, hogy azért érdeklődött, mert lehet átjönne erre a rendszerre. Ami szerintem már nem jó ötlet. Nem rég írtam ide, elpanaszolván, hogy a térkép állománya nem a legfrissebb. Bő két hónappal ezelőtti utca egyirányúsításról se tud, ergo a navigáció funkciója se 100-as már. Vélhetően az app fejlesztők is, egyre kevésbé fogják fejleszteni, frissíteni az app-jukat.
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Egyre jobban úgy érzem, hogy ideje elhagynom a rendszert. Maga a telefon is, az aksi is kezd meghalni, és sok minden elég döcögős már a telefonon. (pl. videók lejátszása böngészőben megnyitott fb-nál)
Most kíváncsiságból megnéztem, hogy a Térkép alkalmazás térképállománya mennyire naprakész. Bő két hónapja a városomban egyirányúsították a belváros nagyobb utcáit. A telefonon eszközöltem egy útvonaltervezést, és ahogy sejtettem, simán bevinne az egyirányú utcába (gondolom, nem nagyon fog már erre se frissítés jönni). A térkép friss, azt írja naprakész, természetesen nem gyalog üzemód volt beállítva az útvonaltervezésre.
Kár, hogy így elbaltázták windows-ék, ezt a rendszert, pedig láttam benne fantáziát még pár évvel ezelőtt. -
SOAD19
addikt
Ma érkeztem haza egy kirándulásról, és voltam olyan bugyuta, hogy azt hittem, hogy telefont összekötve a géppel böngészőben megnyitva a OD-ot, fel tudom tölteni a képeket. Kijelölöm x db képet és jön a hibaüzenet, hogy csak egyesével lehet. Persze felmerülhet a kérdés, hogy miért nem egyből telefonról töltöm fel a képeket a OD app-pal. Régebben próbálkoztam vele, de nem nagyon volt, abban se köszönet. A kijelölt feltöltendő képek közül volt, hogy csak párat töltött fel, volt hogy egyet se. A supporttal is értekeztem ezügyben, de hiába csináltam meg pár dolgot, amit javasoltak, nem változott a dolog, és inkább hagytam a francba és feltöltöttem kábelen keresztül a gépre.
Most a kirándulás alkalmával is jól jött volna az időzített képkészítési lehetőség, vagy hogy a térkép app tudja azt amit korábban tudott, hogy segítsen találni a környéken éttermeket pl. Biztos van külön app erre, de korábban a Here alapból tudta ezt. Nem hogy fejlődne a rendszer..., bár ezt már régóta tudjuk...
Jövőre valószínűleg android lesz (sok választás ugyebár nincs), amim még nem volt.
Bocs a kifakadásért! -
SOAD19
addikt
válasz touchscreen #89898 üzenetére
Hmm, pedig nálam is ugyanez a felállás... Felettébb érdekes.Megfejtettem a dolgot... A böngészőben asztali mód van megjelölve megjelenítésként, átállítva mobilos nézetre nekem is elindul 1-2 sec múlva.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Nálatok is elég lassan tölti be a videókat az edge. Facebookon is a beágyazott videókat alig tudom megnézni, sokszor inkább feladom a várakozást, mert fel perc után se indul el.
Itt van pl. Ez az oldal, 1-2 perc alatt se indul el a lejátszás. Mondtuk fb-on a képekkel is nehezen boldogul, sok idő kell, hogy megjelenítse nagy méretben rábökés után. Pedig 1-2 hete csináltam hr-t... -
SOAD19
addikt
válasz zsoltzsolt #89605 üzenetére
Igen, most már látom. Az előbb lemerült a telefon, kikapcsolódott, és most már megjelent a google is választható opcióként.
MOD:
Most olvasom a kiegészítésedet. Milyen trükkös...[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz zsoltzsolt #89598 üzenetére
Azt is jól látom, hogy a címsorban történő keresésre, már nem lehet kiválasztani a google-t? Csak a bing szerepel, mint választható opció.
-
SOAD19
addikt
válasz zsoltzsolt #89596 üzenetére
Hihetetlenek...!
-
SOAD19
addikt
Jól látom, hogy a bing keresővel már nem lehet qr kódokat beolvasni, ill. angol szöveget lefordítani?!
-
SOAD19
addikt
válasz tomboy0013 #89557 üzenetére
És tényleg!
Tegnap megcsináltam a hr-et, egyelőre jobb lett a helyzet. Reggelig, 10 óra alatt kb. 20%-ot merült. Meglátjuk, hogy idővel romlik-e majd a helyzet.
-
SOAD19
addikt
válasz tomboy0013 #89550 üzenetére
Lehet, hogy tényleg a Recovery-vel csináltam anno a hr-t. Kiderül hétvégén.
-
SOAD19
addikt
válasz this is life #89545 üzenetére
Egyszer már csináltam hr-t, de akkor a 8-as rendszer fogadott. Remélem igazad van, és marad a 10-es.
Köszi a tippet!(#89547) Wildpath :
Köszi! Remélem használ majd a hr, mert max jövőre tudok beiktatni telefon cserét.
(#89546) ΞΔGLΞ
Jó lenne a 10-es, mert anno a váltáskor, nekem úgy tűnt, hogy egy kicsit jobb lett a böngésző, ill. a swype-t is hiányolnám, bár elég pontatlan (angollal teljesen jó, szinte hiba nélkül eltalálja, amit megadok neki, csak hát a magyar nyelvet használom kommunikációra ). Lehet nem is hiányozna annyira.
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Újfent olyan problémám van a 1020-asommal, hogy pár óra alatt teljesen lemerül a telefon (sokszor melegedés mellett), úgy, hogy nincs app megnyitva a telefonon. Régebben is előfordult már ez, de valahogy mindig meghülyül, és elkezdi újra produkálni, ezt a dolgot. Most 1-2 hete ez megy, és már unom, azt tervezem, hogy csinálok egy eszközölök egy hard resetet, hátha ez segít. Korábban voltam a nokiacare-ben, hogy rákérdezzek, hogy mennyibe kerülne egy aksicsere. Elég húzós árban lenne (14k környéke, ha jól rémlik), és lehet az se oldaná meg a problémát, mert lehet szoftveres baja van a telefonnak...
Viszont insider-rel a 10-es van fent a telefonon, és tudomásom szerint, ha hard resetelek, akkor utána már nem lehet újra feltenni a 10-est. Vagy van valami megoldás már rá? -
SOAD19
addikt
Köszi a tippet, de sajna azt azért nem használom, mert a nekem tetsző videókat a likeolni/tetszik-elni szoktam, és a tubecast-nal nincs opció arra, hogy egymás után játssza le a kedvelt videók mappa tartalmát.
Most néztem, hogy a lejátszási mappák tartalmánál se lehet rávenni, hogy mindet játssza le egymás után.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Csak kíváncsiságból... Böngészőben megnyitott youtube-on akartam volna a kedvelt videóimat lejátszani a melóban. Viszont, amikor lezárt a képernyő, akkor meg is állt a lejátszás. Pedig engedélyezve van az edge háttérben való futása, még takarékos üzemmód esetén is.
1020-asom van, azaz insideres w10-zel. Nálatok, hivatalosan kiadott 10-es értem is fennáll ez a jelenség? Ha jól rémlik, múltkor is elindítottam a lejátszást, akkor nem zárolt le a képernyő, és nem is állt le a lejátszás. -
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Kb. két hete nem akarja szinkronálni az új leveleimet a beállított Yahoo fiókom. Azt dobja fel mindig, hogy elavultak a beállításaim, frissítsem. Mikor rábökök, kéri, hogy adjam meg a jelszavamat. Megadom, de csak nem jó, és újra kiírja, hogy elavult. Már átállítottam a jelszót is, de csak nem jó.
Van itt valaki, akinek szintén van Yahoo-s fiók felvéve, ha igen, Neked/Nektek normálisan működik? -
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Nektek a swype hogy szuperál? Nálam nem túl jó a hatékonysága, de lehet velem van a gond. Angol verziónál szinte tökéletes, alig téveszt, nyilván a magyar nyelv kicsit bonyolultabb a ragozás miatt.
A másik, ami érdekes, az a szókincs, nem létező, baromi hosszú szavakat is felajánl, mint pl. szórakozottalanabbaméról... -
SOAD19
addikt
válasz this is life #84474 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a nyelvjárási beszéd nem hiba.
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Mennyire szokott hatékonyan működni a telefon megkeresése funkció? Nagy valószínűség szerint "lent" hagytam a telefont a próbatermemben (2. emeleten, van térerő), de azért gondoltam lecsekkolom, hogy nyugodt legyek. Viszont a telefon nyomonkövetésnél azt írja, hogy nem található a telefon, és megcsörgetést se tudja megvalósítani.
Remélhetőleg, csak a MS újabb kudarcáról van szó, nem pedig tényleg elhagytam a telefont és már valaki kiszedte a simet...
Múlt héten már felhúzott a telefon... Múlt pénteken elutaztunk Sárospatakra, de nem akartunk hajnalban indulni, így a 11 órási busszal mentünk, viszont így ott "kellett" aludnunk. Gondoltam, csak találunk üres szobát egy éjszakára, gondolván, hogy a tömeg úgyis szombaton csekkol be. Hát nem nagyon volt szabad hely, így rákerestem neten, hogy milyen alternatívák vannak a városon belül szállásra. Sok esetben ki kellett írnom a telefonszámot az adott oldalról, hogy felhívhassam, mert nem volt opció a szám kijelölése után, hogy indítsam a hívást. A google térképet is elég bénán kezeli a telefon, kicsit próbáltam belenagyítani, hogy megnézzem, hogy mi is az utca neve, ahol az egyik szálló volt, erre teljesen máshol kötöttem, több száz km-rel arrébb, össze-vissza elugrált. Lenne még mit fejlődnie, ennek a rendszernek...[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz zsobacsi #81191 üzenetére
Nekem ami tetszik, ill. amit fejlődésnek érzek, az a swype lehetősége, a böngésző talán kicsit jobb lett, a meü kicsit átláthatóbb lett. Az, hogy stabilitásra, gyorsaságra mennyivel jobb/rosszabb, hát passz. Én nem érzem úgy, hogy számottevően lassabb lenne. Viszont egy nagyobb bug jelen van nálam, ami nem más, mint hogy gyorsabb függőleges görgetésnél a kép meg-meg akad, mintha kis hullám alakulna ki a képernyő felső harmadánál. Kellene egy HR-t csinálnom, csak soha sincs időm, kedvem rá.
-
SOAD19
addikt
válasz #38464487 #81106 üzenetére
Én is elsírtam, ez irányú problémámat a Store topikban. Ott másoknak működik normálisan. Egy fél percre már úgy tűnt, hogy megoldottam a problémát, miután értékeltem az app-ot. De utána, csak visszaállt az elutasítás. lehet egy kis támogatást várnának...?! Ha nem csak hitelkártyával lehetne fizetni, akkor még lehet fizetnék is, de mivel nincs, így jártak.
-
SOAD19
addikt
Nem hiszem, hogy az SD miatt lenne, nálam a 1020-assal (aminél nincs SD bővíthetőségi lehetőség) is kínlódás volt korábban a feltöltés, már nem is kínlódok vele. A supporttal is leveleztem párat, de egy idő után nem folytattam, mert pont akkoriban volt szó arról, hogy 5 gigára csökkentik a tárhelyet, így hagytam a dolgot.
-
SOAD19
addikt
válasz zsoltzsolt #80916 üzenetére
Ezért nem hogy azt a pár app-ot megcsinálnák normálisan, ami az emberek nagy részének fontos. Nem kellene rengeteg app, már az is sokat számítana, ha egy tucatnyi fontosabb, népszerűbb app-ot kifejlesztenének és fizetnék a jövőbeni fejlesztését.
-
SOAD19
addikt
válasz dajkapeter #80745 üzenetére
Ismerős eset, ha jól rémlik másnál is előfordult az eset. Nálam korábban azt az eszközkezelőben, hogy nem jó, vagy nincs illesztőprogram. Sehogy se tudtam megoldani a dolgot. Nem rég újra telepítettem a wint, és most már jó. Nem tudom, hogy van-e más megoldás a problémára.
-
SOAD19
addikt
válasz Воланд #79169 üzenetére
Mi is az, tényleg érdekel. Annyit tudok, hogy rövidtávon, idén új telefon nem jön, és kicsit pihentetik a dolgot, persze valamilyen szinten fejlesztik a w10m-et. Jövőre meg jön talán a surface phone? Régebbről rémlik, mintha mondták volna, hogy leállnak a sok szériás telefonok kiadásával, és évi pár telefont adnak csak ki.
Jól rémlenek a dolgok, vagy részben, vagy egészben már nem aktuálisak az általam leírtak. -
SOAD19
addikt
Nálam egy jótállási jegy volt a számla mellett pluszban. Szimpatikus, ez a expansys, már reggel 9 után nem sokkal küldték a számla másolatát pdf-ben. Holnap leadom a telefont, hátha tudnak vele valamit alkotni. Nem ismeri fel a számítógép, és a aksi töltés is több, mint 4 órás művelet, ami kezdetben 1,5 óra volt.
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Lehet kicsit off, de nézzétek el nekem. Van egy L1020-asom, amit holnap akarnék szervizbe adni, viszont az istenért se találom a számláját. Valami olyasmi rémlik, hogy az IMEI szám is elegendő. Amúgy meg van a telefon doboza, jótállási jegye. Ennyi elegendő, hogy bevegyék, vagy a számla feltétlen szükséges?
Köszi!
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Ma vettem észre, hogy a Windows gomb hosszú lenyomásával az egykezes használatot segítő funkció érthető el. Hátha lesz olyan, akinek új lesz, ez az infó.
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Ha jól érzékelem, a napokban feltett 10-es nem nagyon akarja jelezni az mail-ek érkezését (insider-rel 1020-asra). A beállítások/értesítések-nél minden be van kapcsolva, illetve a outlook beállításánál is be van kapcsolva a hangjelzés. Máshol lehet még állítani valamit?
-
SOAD19
addikt
válasz Pikkolo^^ #77202 üzenetére
Eddig még nem próbálkoztam az insider-rel, de lehet ráveszem magam, ezek után. Ha jól olvastam, akkor a segítségével fel tudom rakni a 10-est, viszont frissítések, javítgatások már nem várhatóak. 1020-assal használja itt valaki a 10-est, mennyire vészes a helyzet? Ha jól rémlik, Neked is 1020-adod van, vagy csak volt.
Ha tényleg valamilyen marketing fogás okán maradtak ki a régebbi telefonok, akkor gratulálok nekik. Érdemesebb lett volna kiadniuk, aztán ha lassú az adott telefonnal a rendszer, akkor úgyis kis idő múlva venne az ember egy újabb telefont, ráadásul most nem lenne sok felhasználó berágva. Vagy lehet annyira nem sikerült az optimalizació, hogy nincs pofájuk kiadni a régebbi telefonokra? Bár nem hiszem, főleg, ha egy 435-ösre, azért kiadták.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Francia91 #77057 üzenetére
Te például nem rég vetted a telefont, és talán annak tudatában is vetted meg, hogy megkapja a 10-est. Sokan voltak így, hogy kicsit régebbi telefont vettek, mivel úgyis megkapják a 10-est. Sokszor olvastam itt a fórumon is, hogy nyugodtan megveheted xy telefont, az is meg fogja kapni. Ezért is írtam, hogy nem volt szerencsés anno olyan határozottan kijelenteni.
Anno az ingyenes világszintű offline navigáció miatt, jó kamera miatt, illetve mert az előző telefonom is Nokia volt vettem meg ezt a telefont. A Here is kár, hogy eltűnik, szerintem a német auótgyártó trió szabatolta volna, hogy minőségi lesz a Here térkép állománya.
Lehet jövőre kipróbálom az androidot, bár nagyon tetszik ez az élőcsempés dolog, nem tudom, hogy tudnám szeretni az androidot. -
SOAD19
addikt
válasz Bogyó bá' #77024 üzenetére
Nekem még az első...
(#77025) Francia91
Ha jól látom, az négymagos. Gondolom, ez alapkövetelmény.
(#77027) Dzsosy
Nem lenne, ezzel semmi gond, csak nem kellett volna kijelenteni, hogy megkapjuk, ha nem volt biztos.
Ehelyett azt kellett volna írniuk, hogy törekednek, hogy minél több felhasználó megkaphassa, de nem garantálják.
Most illene elnézést kérniük, illetve egy pár mondatban kifejteni, hogy mégis miért maradtak ki sokan. Persze tudjuk a választ, de azért egy gesztus lenne a részükről, amivel azt a látszatot keltenék, hogy törődnek a felhasználóikkal. Tudom, naivitásom határtalan. -
SOAD19
addikt
válasz Francia91 #76991 üzenetére
Így jártunk! Nekem már az upgrade advisor letöltését se engedi. A közeljövőben tervezem beadni szervizbe mielőtt lejár a két év, hátha nem javítható és hozzám vágnak egy 950-est.
Pedig, arról volt "híres" a wp, hogy elég kis hardverigényű... Azért talán a 1020-asunk még megkaphatta volna, vagy lehet a 10-es már jóval hardverigényesebb?! De, hogy miért kellett anno hitegetni az embereket, hogy a nagy többség meg fogja kapni a 10-est is. Nem kellett volna kijelenteni anno, és most nem venné az ember zokon a dolgot, de így.Sírás OFF!
-
SOAD19
addikt
válasz ZavaBalazs #76691 üzenetére
Én kérek elnézést a feltételezésért... Az adott ország térképe fel van telepítve a telefonra, hogy offline is tudjon navigálni.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz bluemirage #76292 üzenetére
Igazából nem sok minden (a magyar swype-ot, illetve egy kiforrottabb böngészőre vágynék), csak bosszant, hogy nem azt látom, hogy törnék magukat, hogy még jobb legyen a rendszer, kis törődésre vágyok na. Ha tényleg azt akarnák, hogy nagyobb szereplők legyenek, akkor sokkal gyorsabban kellene fejleszteniük, dobálniuk kellene ki az újabb frissítéseket, hibajavításokat, hogy az emberek lássák, hogy van jövője, ennek a rendszernek, mivel fejlődik.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz kiszi07 #75863 üzenetére
Mit értesz nem működik alatt. Nem az van nálad is mint nálam, hogy elég lassan nyitja meg az adott kiválasztott mappát? Anno én is azt hittem, hogy nem jó az app. Nekem viszonylag sok kép van a telefonon, és mikor rákattintok a Filmtekercs mappára, akkor kell neki kb. fél-1 perc mire megjelennek a képek. Sajnos semmi nem jelzi ilyenkor, hogy dolgozna.
-
SOAD19
addikt
válasz Francia91 #75675 üzenetére
Sokszor hagytam, nem vettem észre, hogy teljesen lemerült kikapcsolásig. Lehet ez nem tett jót neki. Majd valamikor elviszem szervizbe, még van pár hónapom, júliusban lesz két éves... Halogatom, mert nincs póttelefonom. Meg először egy másik, hasonló teljesítményű töltővel akarom ipróbálni, hátha csak a töltő adta be az unalmast.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
-
SOAD19
addikt
válasz Nooeca #75534 üzenetére
"Nem tudok olyan appról, amely olyan mint az androidnál, hogy megadom a kódot és összekötöm vele a telefont a géppel - hozzáférek a fájlaihoz."
Esetleg az Easy transfer app?
-
SOAD19
addikt
válasz lugosi #75042 üzenetére
Nekem is ma jutott eszembe, hogy utánanézzek, hogy mikorra várható végre a megjelenése. Azért nem ártott volna valahogy úgy haladni a fejlesztésével, hogy 1-2 hónap késéssel, de megjelenjen az asztali w10 után. Abszolút nem értek hozzá, de laikusként azt hinné az ember, hogy az pc-s wint kicsit nagyobb meló összehozni... Vagy a telefonosnak később kezdtek neki, és emiatt vannak ennyire megcsúszva?
-
SOAD19
addikt
válasz MC Pite #73987 üzenetére
Szerintem igen, vagyis én sem találok opciót a menet közbeni útvonal leírásának az előhívására.
Gyalogos mód: A Here Maps-szet elindítva a jobb alsó sarokban lévő 3 pöttyös Beállítások menüben az útvonaltervezes alatt. (elindítás után felül lehet választani a 3 alternatíva közül, köztük a gyalogos módot is.
Itt, a Maps-szen belül a kiindulási pont is szabadon megadható az útvonaltervezéskor. A Here Drive az már ténylegesen a navigálásra való.
Bankautomata, benzinkút, parkoló: Here Drive-on belül Beállitások/Térképbeállítások/Megj. térképen menüpont alatt bejelölöd őket és azután már remélhetőleg mutatja a térképen őket. -
SOAD19
addikt
válasz MC Pite #73984 üzenetére
Hali!
"bármilyen ponttól bárhová, gyalogos navi"
A Here Maps-szel, ezek megoldhatóak. Útvonal áttekintés a Here Diveban is megtekinthető: beütöd a célt, majd katt az "Autóval ide". Ezután a térképen kijelöli az útvonalat, ill. ezen az oldalon a tervezett menetidő és km mellett lévő ikonnal levezeti az útvonalat.
-
SOAD19
addikt
válasz Mr. Nimbus #73433 üzenetére
Kispályás! [link]
Nincs nagy varázslat benne, csupán 3 évet idő utaztam előre. -
SOAD19
addikt
válasz csabyka666 #73304 üzenetére
Hali!
Beállítások/takarékos üzemmód/akkumulátorhasználat fülre lapozva, majd az adott app-ra kattintva.
-
SOAD19
addikt
Ahogy olvasom, pár hsz-szel fentebb más is írta, hogy nála se tökéletes a OD. Nekem már a kezdetek óta kínlódik, talán, mikor automatán volt a feltöltés, akkor lehet jobb volt, de így kézi feltöltéssel kínszenvedés nálam. Volt hogy 10 kép alatti mennyiséget, vagy 3-4 próbálkozásra tudtam felszenvedni a OD-ra. Pedig a wifi jel erősségével se lehet gond, itt van a router 1 méterre. Sajnálom, hogy ennyi bajom van a telefonnal, mert nagyon bejön a kezelőfelület, nem nagyon akarnék váltani androidra, bár olyanom még nem volt. Lementem a képeimet, aztán elviszem szervizbe az usb csatlakozó, és lassú feltöltés miatt, aztán meglátjuk mi lesz. Bár kb. 1,5 év múlva "kellene" váltanom, kb. 3 évente szoktam telefont cserélni.
-
SOAD19
addikt
válasz Melack #72605 üzenetére
Nem rég raktam fel a w10-et a gépre, és nem ismeri fel a telefont, vagyis felismeri, mert a hardver eltávolításnál kiírja a típusát, de az eszközkezelőben azt írja, hogy hiányzik az illesztőprogram.
Ezért próbáltam volna OD-val lementeni a képeimet, és idegesít, hogy ennyire kínlódik nálam, míg másoknál hibátlanul működik az app értékelésénél olvasva. Valószínűleg az usb csatlakozó hibás nálam, mert eléggé sokáig töltődik fel a telefon (de lehet aksi baja is van), ill. mikor rádugom a gépre, akkor sokszor azt csinálja, hogy csatlakozik-leválasztódik a gépről, nem mindegy, hogy milyen szögben van bedugva a kábel.
De, amúgy az OD-nak se így kellene működnie, ez nem normális, hogy 50 képpel órákat kell játszanom, hogy végre feltöltsem.(#72610) mirci18
Igazad van, csak várni kellett kb. 1-2 percet, hogy betöltsön, de legalább jelezné valami, hogy dolgozik ilyenkor.
Ezzel már apránként le tudom tölteni a képeket. Megkövetem a Easy Transfert. -
SOAD19
addikt
válasz SOAD19 #72566 üzenetére
Erre valaki?
Más: Most az Easy Transfer-rel próbálnám lementeni a képeimet. Elindítom a böngészőben, majd rákattintok a Picture mappára, de nem nyitja meg, rákattintok a letöltés, mondom, akkor letöltöm az egész mappát, de erre se reagál, csak tölt és tölt. Próbáltam ff-szal, edge-dzsel is.
Kezdem kicsit megutálni a telefont, ill. a wp-t. Tudnám lementeni a fontos dolgaimat a telefonról, aztán adnék neki egy hr-t. -
SOAD19
addikt
Hali!
Nektek a Onedrive normálisan működik? Nem nagyon tudok, vagy csak nagy kínlódva feltölteni rá képeket telefonomról, videóról meg ne is beszéljünk. Kézi feltöltés van beállítva.
A gépemen w10 van, és nem ismeri fel a 1020-asomat, bár ez lehet azért van mert az usb csatijával gond lehet. Bár már olvastam többektől is, hogy nem mindig ismeri fel a gép a telefont. Szóval most eléggé fontos lenne, hogy OD-ra tudjam feltölteni a képeket, majd onnan a gépre. Kijelölök 20-30 képet, majd elindítom a feltöltést, ekkor pár másodperc után kilép a kezdőképernyőre. Elindítom újra az alkalmazást, rábökök a "Folyamatok"-ra, ahol kis várakozás után kiírja, hogy "Hiba történt próbáljam meg később", ekkor kijelölök itt pár képet és újraelindítom. Tegnap még így sikerült nagy nehezen feltölteni pár képet, de most nem nagyn akarja. Illetve, most is kijelöltem 50 képet elindítom a feltöltést, majd kidob, újra elindítom az appot, majd kidob, még egy kör, majd telefon újraindul.
Törölni nem lehet az app-ot... Hard reset segítene vajon, nálatok normálisan működik az alkalmazás?Köszi!
-
SOAD19
addikt
válasz ZavaBalazs #72168 üzenetére
Hmm... Köszi! Lehet zargatnálak ez ügyben kicsit privátban. Vagy van valahol pontos leírás, ezen művelet végrehajtásáról?
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Gery1987 #71473 üzenetére
Igen, mikor visszanézem, akkor elforgatva jeleníti meg. Ilyenkor meg kell szerkesztenem, el kell forgatnom a képet. A telefont hiába forgatom el, akkor megint elforgatja, és így nem olvasható a szöveg, csak a szerkesztés a megoldás. De, ha ugyanúgy kezemben tartva a telefont, de már függőleges helyzetben fotózok le mondjuk egy üzleti nyitvatartási idejét, akkor nincs gond. Kizárólag, ha nem függőlegesen tartom a telefont.
Most nézem, hogy ha elforgatom a telefont, és így fotózok le valamit az asztalon, akkor is elforgatja a képet.Itt van két kép is a telefon képernyőjéről lementve, hogy teljesen érthető legyen a dolog. Mindkét kép úgy készült, hogy a telefont normál módon van a kezemben (nem elforgatva, mint mikor videót nézünk), és így lőttem egy képet közel függőlegesen tartva, majd egyet úgy, hogy közelítettem a vízszinteshez.
-
SOAD19
addikt
Hali!
Az miért van, hogy a Lumia kamerával az asztalon fekvő újságról készítek egy képet, úgy, hogy a telefont felé emelem, nem elfektetve , és visszanézve, elforgatva jeleníti meg. Viszont, ha függőlegesen tartva, szintén nem elfektetve lövök képet, akkor jól jeleníti meg.
Remélem érthető a problémám.
Ötlet? -
SOAD19
addikt
válasz tomboy0013 #71365 üzenetére
Nálam is jelen van, ez, hogy lassan tölti be a képeket, igaz nálam akadnak 10 megás képek is, bár néha átteszem őket a gépre, és a telefonon, csak az 5 MP-eseket hagyom.
Sokszor, ha kell pár kép a telefonról, akkor mailben elküldöm magamnak, sokkal gyorsabb így. -
SOAD19
addikt
válasz whited #70941 üzenetére
Zárolási képernyőre, én a Lock Screen Changer-t használom, bár lehet fizetős már, de hátha van kipróbálásra lehetőség.
Háttérképből meg alig találok jót, amin látszódnak normálisan a szavak, ikonok, így nincs szükségem, hogy váltogassa.
Jelenleg ez a hátterem: [link]Az ilyen, sötétebbek jönnek be, mert könnyen kivehetőek, olvashatóak a csempék.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Narakh #70907 üzenetére
Már korábban is olvastam, hogy videóknál sokszor nem sikerül neki feltölteni, bár nekem fényképeknél is kínlódik, kijelöltem valamelyik nap is 10 kép felett, ebből sikerült neki 1-et feltölteni. Pedig a routertől 1-2 m-re voltam, úgyhogy, erre nem fogható. Nálam gyakorlatilag sose sikerül slőre feltölteni az összes kijelölt képet, kell még 1-2 próba mire felmegy az összes. Ez mitől lehet? Elég idegesítő tud lenni. Azt vettem észre, hogy miután kijelöltem neki, hogy melyik mappába töltse fel, utána elkezdi, majd pár másodperc múlva kidob a kezdőképernyőre. Ez nálatok is így van?
-
SOAD19
addikt
válasz ZavaBalazs #70809 üzenetére
Ok-s, tiszta.
-
SOAD19
addikt
válasz ZavaBalazs #70800 üzenetére
Inkább 2, az a 3 év, legalábbis a ph! cikk alapján. Én nem érzem, hogy annyira gyenge lenne a hardver, inkább magával a rendszerrel szemben van hiányérzetem. Nem rég a 1020-as topikba beírt egy fórumtag, aki 1020-ról váltott 930-ra, és elmondása szerint, nem túlzottan érzékelt nagy előrelépést sebesség, felhasználói élmény tekintetében, és szerinte nem biztos, hogy érdemes rá váltani.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Külpolitika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest