Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Elkészült a Dragon Quest III: HD-2D Remake, nincs akadálya a premiernek
gp A megjelenésig kicsit még türelmesnek kell lenni, novemberben debütál a játék.
-
AI segít tanítani az olasz iskolákban
it Úgy érzik, hogy le vannak maradva az IT-s képzettségben, ezért AI segítségével javítanának az olaszok az oktatáson.
-
Gátoljuk meg játékaink halálát!
lo A cél az, hogy a kiadók és az értékesítők a videójátékokat működőképes (játszható) állapotban hagyják.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi94
őstag
Sziasztok! WP 8.1-nél nem megoldható valahogy az, amit androidnál csendes módnak hívtak? Annyi, hogy éjszakára kikapcsolna minden értesítést, de ha hívnak, az szólna. Valami ilyen alkalmazás nincsen, vagy erről ennél a rendszernél még ne is álmodjak?
Köszi! -
csabi94
őstag
Voltatok már úgy, hogy felvettetek egy videót, és több órán át nem volt meg a galériában, már fikáztátok a rendszert, meg az Androidos időkre gondoltatok (mert nekem ott számtalanszor volt ilyen), aztán pár nap múlva meglett a galériában a videó?
Ez mitől lehet? Vagy lehet, hogy csak ennyire figyelmetlen vagyok? -
csabi94
őstag
válasz viewdetails #44349 üzenetére
Az oké, de nálatok a skype nem lassú? Én akármilyen hálózaton is vagyok, legalább fél percet várok mire tudok bárkinek is írni skypeon, a leglassabb alkalmazás a 820-on nálam.
-
csabi94
őstag
válasz havasil #44517 üzenetére
A múltkor azt hittem, hogy edzés közben (bringa) megtört a kábel. És megjavult. Szóval már értem...
MÁS, FONTOS:
A frissítés után nem ismeri fel az SD kártyámat, és a rajta levő alkalmazásokat. Formázni akarja. Mit csináljak vele? Nem akarnám formázni a rajta levő kb. 27 gb-nyi adatot... A gépre meg az alkalmazásokat nem tudom lementeni...
Ez mi??? -
csabi94
őstag
válasz mdraco #44552 üzenetére
Köszi, már formáztam, mert végülis a képek le vannak mentve OneDrive-ra, a többi meg nem fontos, de azért csak felhúzta az idegeimet.
Főleg az, hogy most lesz vagy 2 nap mire újra belakom, meg a csempék kint vannak attól még, és ha rábökök, azt írja, hogy várja az SD kártyát, amin van a cucc (de az ugye már nincs... ) -
csabi94
őstag
válasz tomboy0013 #44568 üzenetére
Tényleg kezdem androidon érezni magam én is, csak a felület nem olyan, és gyorsabban csinálja a hülyeségeket.
-
csabi94
őstag
-
csabi94
őstag
Miért van az, hogy mostanában a Nokia az olcsóbb telefonjait 4 magos procival szereli, de a ram meg csak 512 Mb? Nem lenne fontosabb az 1 Gb ram, mint az erős proci? Vagy optimalizáció kérdése?
-
csabi94
őstag
válasz sata005 #52861 üzenetére
Ezek ilyen kezdeti aggodalmak Android után, én is csomó funkciót nem értettem illetve utáltam... Aztán 2 hét után már oda voltam a rendszerért, és bár vannak dolgok amiket azóta sem szerettem meg, alapvetően nem szabadna a két rendszert egy lapon említeni.
Ha már írok ide: nem tudja valaki, hogy mit lehet tenni az ellen, hogy a helyesírás ellenőrző amit nagyon szeretek ne javítsa ki a mondat közbeni szavakat nagybetűsre csak azért, mert sokszor használom a szót nagybetűsként mondat elején?
-
csabi94
őstag
-
csabi94
őstag
Hát maradnék a Nokiánál, nekem egy 820 van, és ez használtan beszerezhető lenne, csak szerintem ez nem annyira nőcis. Mondjuk egy piros/sárga hátlappal talán, vagy nem tudom.
-
csabi94
őstag
válasz jockas #52905 üzenetére
Tudom, nekem 820 van, de szerinted a 920/925 hol csajos? Ha az előzőekben nem olvastad volna, Barátnőmnek lesz. Ráadásul 40-50 ezer Ft-ot is csak nehezen tudok rászánni. Lehet, hogy sztornó lesz, mert a matek magántanár is sok pénz, hogy bent maradjak az ELTÉn...
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
válasz this is life #52917 üzenetére
Igen, 820 lesz, az egy elég jó készülék, csak kicsit nehéz.
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
Adott egy 620, amire a mostani tulaj rakott 8.1-et "fejlesztőként". Ha megveszem, tudok rá rakni normál 8.1-et? Úgy tudom, hogy a Telenoros 620-ra már elérhető. Mondjuk biztos nem sok különbség van a 2 verzió között, mint ahogy a 820-amnál sem, a mai napig a Preview-al felrakottat használom nagy megelégedéssel. -
csabi94
őstag
Sziasztok! A Windows Phone 8.1 nem tudja egyszerre több alkalmazás számára biztosítani a gps-t? Tegnap navigációval tekertem, és mellette nem futott el az Endomondo.
Ez így nem túl jó... Régebben úgy emlékszem, hogy működött.[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
Mert hülye. Engem is baromira idegesít, de még nem tudott rá senki megoldást. Ráadásul ha kikapcsolom, hogy a mondat elején automatikus nagybetű legyen, akkor is fennáll a hiba.
(#53619) BiP: dettó, én is így vagyok.
Viszont ez a kijelölős shiftes dolog jó, majd kipróbálom, hátha segít valamit. Hiába, nem érünk rá.
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
Én úgy használom pár hónapja, Amoled kijelző, nincs eddig még baja, az akkuidő az így is, úgy is szar.
Nem tudom miért, de ha fejre fordítom ugye kikapcsol a glance, és úgy is óránként 4 %-ot merül. Szerintem annyit nem kéne.
Szóval nagyon nem befolyásolja nálam az üzemidőt, késő délután töltőn van... -
csabi94
őstag
Tegnap elkezdte a Messenger app azt, hogy értesített, de csak az értesítési sávban jelent meg az értesítés, meg ugye rezgett, csörgött, viszont a csempén nem, és ezáltal a záróképernyőn sem, és így a glancen sem. Újratettem a telefont, jó volt egészen máig. Viszont lassított netem van, és az az érdekes, hogy amikor wifire csatlakoztam, akkor rendben volt minden az értesítésekkel... Miért van ez összefüggésben a net sebességével? Értesítés az értesítés nem?
-
csabi94
őstag
válasz ecology_83 #54091 üzenetére
Én kivágtam magamnak annak idején, azóta is azt a kártyát használom.
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
Barátnőm öccse kért meg, hogy nézzek neki egy (lehetőleg Nokia) WP-s telefont, játékra, és szokásos használatra. Az csak a bajom, hogy nem tudom, hogy ezeken a fél gigás ramos Nokiákon (pl. 630, 635) elfutnak-e rendesen a játékok, mondjuk egy Asphalt 8. Ajánlanék én neki mondjuk egy 830-at, csak azt a kassza sem engedi meg, meg szerintem egy majd 13 éves gyereknek nincs még szüksége ilyen drága, jó mobilra.
Nincs esetleg valami olyan olcsóbb Nokia amit lehet kapni újonnan (Telenornál, vagy függetlenül), viszonylag nagyobb a kijelzője (4" feletti, mert játékhoz jól jön), és elfutnak rajta a mai játékok? Max keret mondjuk az 50-ezer.
Köszönöm szépen előre is a segítséget! -
csabi94
őstag
Hiányzott a Swiftkey X, mert az tanulta a szavakat, és voltak rajta ékezetes karakterek egy gombnyomással, még 3,7'-on is jó volt. Itt is nagyon jó a billentyűzet, de el tudnám viselni, ha mondjuk le lehetne cserélni, meg annyi is elég lenne, hogy ki tudjak rakni ékezetes betűket, mint a gépen. Még egy hiányosság, hogy nincs Strava app rá, de azt megoldom másképp, ami még zavart, hogy flac formátumú zenéket az alap lejátszó nem játszik le. Ezen kívül más nem volt, bár 8.0-nál voltak apróbb zavaró dolgok, amiket nehezen szoktam meg, de azóta már több helyen logikusabb a rendszer (pl. hangerőszabályzás, értesítések kezelése).
-
csabi94
őstag
válasz koxkids #54765 üzenetére
Nekem droidon idegesítő volt, hogy nem mindig működött, újra kellett indítani hozzá a telefont, meg ilyenek, aztán WP-n is újra kellett néha indítani, mert nem volt hajlandó csatlakozni, de az utolsó frissítés óta hibátlanul megy. Egy gombnyomás, és kész, 2 mp múlva már rá is van csatlakozva a laptopom.
-
csabi94
őstag
válasz aaronlukacs #55152 üzenetére
Endomondo.com
-
csabi94
őstag
Sziasztok! 1-2 hete vettem észre, hogy a Lumia 820-am Windows gombja időnként nem világít, hanem villog, és olyan is van, hogy a vissza és a kereső gomb szépen fényesen világít, a Win gomb meg csak pislákol. Érdemes emiatt szervízbe vinni? Sokszor elő sem jön, hogyan tudnám bizonyítani?
Elég a szervíznek egy számla? Mert annak idején 0 percesként vettem itt Hardveraprón, és csak egy számlám van hozzá (még van rá több mint fél év gari elvileg).
Illetve még egy kérdés: Az Amoled kijelző (bár beégve nincs, de) a fekete részeken néhol furcsa, apró, még feketébb pöttyöket tartalmaz. Ez nem zavaró, csak teljes sötétségben látja az amúgy nagyon jó szemem, és csak akkor, ha már hozzászokott a sötéthez, tehát nem zavar. Viszont ha emiatt kicserélnék gariban a kijelzőt, talán jó lenne, ha vadi újat kapnék. Megoldható a dolog?Köszönöm a válaszokat előre is!
-
csabi94
őstag
válasz tomboy0013 #56774 üzenetére
620-on is van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft