Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 200 megapixeles zoomkamerával készül a Xiaomi is
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zoli133
addikt
válasz Alexios #28933 üzenetére
"google ir egy g+ appot" - nah ja, meg engedélyezi a push-t is mailenknél nem? A Kívánságlistámon nekem is fent van, de nem mozgolódik a google nagyon.
Majd mikor nyáron ráeszmélnek, hogy a WP lenyomta a droidot akkor megcsinálják.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zoli133
addikt
Valószínű noob kérdés de jobb biztosra menni.
A biztonsági mentést más modellen is vissza tudom állítani ugye?
Amíg szervizbe lesz a 920-am, addig 520 lesz és nyilván egyszerűbb lenne, ha magától beköltöztetne oda mintha manuálisan kellene megtennem."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zoli133
addikt
Találtam egy bosszantó hibát a rendszerben. Ha zenét hallgatok és hívnak akkor kihúzom a fülest és úgy beszélek, de a hívs után megindul a zene a mobil hangszóróin.
Ha nem hívnak és kihúzom a fülhallgatót elhallgat a zene.
Utóljára a zárf rendszerű Sony Ericsson modelleken találkozzam ezzzel."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zoli133
addikt
Még egy apróság eszembe jutott, jól sejtem, hogy a az automatikus mentés az csak egyirányú és csak HR után állítható vissza az adat onnan?
Ugye most itt az 520 is igaz csak pár hétre, de vannak napok amikor a 920-at használnám, gondolom a kettő közti folyamatos szinkronizáció a felejtős kategória.
-
Zoli133
addikt
válasz viewdetails #30051 üzenetére
Én meg 1 hónapja szenvedtem a gmailel...
Köszi az infót megy már nekem is a push és szinkronizál onnan is mindent.
-
Zoli133
addikt
válasz Dzsosy #30983 üzenetére
Majdnem rávágtam, hogy nem normális, de inkább megnéztem és nálam is egy pillanatra akad minden számváltásnál. Nem vettem észre, mert nem sűrűn váltok manuálisan számot, csak albumot szokásom váltani. (L920)
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz Oppenheimer #31446 üzenetére
Előfordulhat, hogy rossz volt a szerver, szerveren mókoltak, mondjuk módosították az adatbázist, de a módosított adatbázis már nem kompatibilis a jelenlegi programverzióval (más mező nevek, függvények) emiatt kell a szoftverfrissítés is a szolgáltatás helyreállításához.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
Zenéről jut eszembe, ha album borítón a play-re kattintok, akkor hibakódot ír, hogy ne tudta megnyitni a számot és az album második számával kezd. Visszalépek megy, ha az album nevére kattintok, bejön a számlista és úgy az első számra akkor is lejátssza a zeneszámot. Tehát gyaníthatóan a zenéimmel nincs gond.
Valaki találkozott hasonlóval?
-
Zoli133
addikt
Gondolkozom már egy ideje, hogy összefoglaljam miért nem lehet jó a bal oldalról bejövő notif center / gyorskapcsolós rész és miért logikusabb a felülről elérhető verzió. Nos, szerintem úgy van a legtöbb értelme ha közel bárhonnan elérhető. A balra lapozás nagyon sok helyen másra van használva, persze a lefelé görgetés is, viszont felül már van egy területünk, az állapotsáv amin ezt lehet alkalmazni, tehát nem igényel plusz helyet a képernyőből a plusz funkciók elérése, az állapotsáv meg a legtöbb helyen látszik tehát elérhető így elérhető hozzá kapcsolt funkciók is, míg ugye egy balra rakott notif center csak a főképernyőn lehetne logikus, minden máshol szinte elérhetetlen lenne.
-
Zoli133
addikt
válasz mukibuci #31912 üzenetére
HA az állapotsávot fogod meg előjön a notif center, ha bármi mást görgetsz, a balra levő notif sávnál ez nagyobb probléma lenne, hisz nincs bal oldalt elkülönülő rész amivel mondjuk lehet különbséget tenni, ellenben felül van.
-
Zoli133
addikt
válasz mukibuci #31916 üzenetére
Itt is lapozol jobbra balra a főképernyő és az alkalmazás lista közt (droidon teljesen egyirányú a dolog), illetve az appokon belül is erősen dominál az oldalra lapozás lehetősége, nem csak a függőleges görgetés.
A nagy "ha" teljesen véletlen volt az előbb, mostanában kicsit tovább ragad a shiftre a kezem mint kellene és nem veszem észre mindig.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
MI most a helyzet a gmail push-al? Megmarad HR után vagy már nem tudja visszaállítani? (mintha lett volna mindkettővel tapasztalat)
-
Zoli133
addikt
Jelenleg van is push-om, tudom, hogy megy.
A kérdés arra irányult, hogy mivel január 1 után már nem megy azoknak akik újként próbálják így használni. (anyumnak se ment, illetve itt is volt visszajelzés), HR után megy e tovább ez az opció vagy elvesztem HR-el. (Volt olyan akinek errort dobott HR után, volt olyan is akinek nem emlékeim szerint). Tehát mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban idén.
-
Zoli133
addikt
válasz Oppenheimer #32969 üzenetére
Ezek szerint csak nekem jut mindig EZ eszembe a normandy névről?
-
Zoli133
addikt
válasz tomboy0013 #33174 üzenetére
Volt ma valami központi baja a vibernek, ami miatt nem ment rendesen.
-
Zoli133
addikt
Hali, időközben felmerült két kérdés a rendszerrel kapcsolatban.
1. Írtam születésnapkat a névjegyeimhez. (homtailes névjegyek), elvileg ezeknek meg kellene jelennie a naptárban, a régi dátumok (amiket még az adatátvitel hozott át az előző rendszerről) meg is jelennek, de amiket WPn írtam be nem jelennek meg. 1 hete írtam be őket, gondoltam kell szinkronizálásra idő vagy bármi, de semmi nyomuk a naptárban.2. Ez ugyan nem túl fontos, de a Bing képek a lock screenen elég furán frissülnek, Van, hogy kihagy napot, meg a frissítési idő se tudom mikor történik, az előző HR előtt este 6-7 körül váltott képet, most meg az éjszaka közepén ami szerintem nem olyan praktikus. Valaki felfedezett benne valami logikát?
-
Zoli133
addikt
válasz Freddycom #34111 üzenetére
Onnan a két nap, hogy a zárképernyő késik majd egy napot (520-on, 800-on, 920-on néztem), azaz az előző napi képet rakja ki lockra. Mikor beállítod akkor nincs előző napi, így aznapit állít be, ami másnap már előző napinak számít ezért marad még egy napot. Legalábbis valami hasonlót figyeltem meg.
-
Zoli133
addikt
válasz viewdetails #34120 üzenetére
Azok nekem szombat-vasárnap voltak két napig.
De ha már itt tartunk, kinél mikor frissül a kép? Nálam egy darabig este 6-7 fele frissült újabban meg éjfél után...
-
Zoli133
addikt
válasz Oppenheimer #35832 üzenetére
Én azt remélem, hogy visszakapom eddig, az utóbbi 4 hetet 5 nap kivételével szervizben töltötte a telefonom. (L920)
-
Zoli133
addikt
válasz Oppenheimer #35841 üzenetére
Egyébként tényleg meg kellene ragasztani azt a kék házat, nem?
-
Zoli133
addikt
válasz Oppenheimer #35843 üzenetére
Van nálunk szervizbe valamilyen kétkomponensű ragasztó, vékonyan fellehet vinni és tart rendesen (+ csiszolható ha vastagra sikerül), az szerintem megfogná. (láttam már csodákat művelni)
Ha kell tudok belőle hozni."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zoli133
addikt
válasz this is life #37305 üzenetére
A 'hivatalos' álláspont szerint, amíg nincs meg a 920am nem jöhet ki a 8.1, tehát reménykedjetek, hogy hamar visszakapom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen