Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Mi az a stan up?
-
zapkorte
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
A törött kijelzős 635-ösömön meg vagyok vele elégedve, tán csak a 820-ason se menne rosszabbul...
-
Partyface007
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
skype-nak központilag van valami gondja
sokaknál nem megy...
-
mtomi95
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Perpill nem megy a Skype se androidon se windowson sem ioson.

-
NGA
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ezt meséld az apple-nek is el.
-
betegphiu
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Én beszéltem 735-ről.
-
btudos
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ez nem mobil, ez egy tablet, Snapdragon alapokon jon az LTE modemmel szerelt Surface Pro.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Remenykedek ✌...
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Azért az esély meg van rá ,hogy az rs2-ot nagyjából felhozzak az rs1 szintjére, csak mire eljutnak odáig addigra itt lesz az rs3 és jó eséllyel megint lehet szívni a bug halmazzal...de amúgy a lényegen nem sokat változtat,hisz lassan nyussz lesz .
Starr
Valószínűleg a onedriveon lévő biztonsági mentésben vagy felhőben ,de azt kinyerni esélytelen. Talán w10 desktopon ha oda is le szinkronizálja a wifi jelszavakat ,akkor pc-rol valahogy kinyerhető a szükséges adat. De ez csak tipp részemről. -
betegphiu
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Messengert amúgy sem szerettem. Skypeot sem.
viber,line,netezés,telefonálásra használom. Úgyhogy nekem ezért marad a WP. Nincs messenger,meg Facebook app,azt pont leszarom,megy az böngésző ből is. Filmezésre ott a tablet,játékra pc.. 
-
eladogeppc
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Hát igen, de ott is a chipsetet a rohadék google nem engedi tovább.
Snapi 801 a videokari miatt nem mehet.... Vicc...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Azért vannak vicces árak!

(#92899) eladogeppc: sorra szűnnek meg az alkalmazások erre a platformra. A CU ugyan kijött, de semmi igazi újdonságot nem hozott, a hibák nem tűntek el, és nem jött semmi értékelhető plusz dolog (pl. magyarul értő Cortana) sem. Az MS inkább a konkurens platformokra fejleszt. Mi ez, ha nem halálhír?
Még működik (?) a rendszer, de egyre inkább semmit sem ér sajnos. Én kevés dologra használom a Lumiámat, nekem még egy évig eldöcög amire kell, de nálam aktívabb felhasználóknak ez már a nagy semmi. Valaki meg most akar komoly pénzt feccölni ebbe a rendszerbe 950 vásárlásával? Vicces.... ....vissza kellene olvasni egy pár hónapot pl. ebben a topikban, és magad is rájönnél, hogy ennek bizony VÉGE lett. Kár érte, szerettem.
-
A Zéé
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
automatán nem szeretem, ha bármi is frissít, ez saját hülyeség. Nem is tetszik a mostani w10 rendszerben (asztalin sem). Amúgy tök mindegy, valóban user error -vagy még inkább szimplán csak hülye user szokások- volt.
De a lényegen nem változtat: attól ,hogy folyton jöttek a frissítések hozzá, az a konkrét telefon még akkor is használhatatlanabb volt, mint a hasonló összegért beszerzett Lumia 650-em, amihez valóban, ugyanannyi idő alatt tized annyi frissítés jött.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Hogy ON legyek, épp az előbb ránéztem a telóra (reggel óta a kezemben sem fogtam), PIN kódot kér, tehát újraindult valamikor, de hogy mikor és mitől, azt csak a Jó Isten tudja, mert az MS biztos nem!
-
mirci18
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Én g5-öt használok imádom.
Sokkal jobban tetszik az Lg rendszere mint a Samsungé. -
Clemi
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Én meg azért fázok még most is váltani, mert a 950 mellett van egy Galaxy Tab S2 8" táblagépem, amin a 6.01-es rendszer fut és elvileg ugyebár ez a Samsung zászlóshajója a táblagépek között és még csak fél éve van meg és az első belakás óta változatlan a tartalma, viszont már most érzem, hogy néha laggol, de olyan szinten, hogy az már kezd zavarni. Ezzel szemben itt a 950 ami egy éve megvan, minden vackot telepítek rá és eltávolítok, de még soha nem éreztem semmilyen lassulást.
-
NGC
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Megnevezni nem tudok, mivel nem vagyok jártas androidos bennfentes körökben. De ezt olvastam: G-Data
Egyébként wp-n nyugodtam intézem a banki ügyeimet az applikáción keresztül, amit androidon akkor sem mernék, ha teljesen tisztának tűnne a rendszer. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Érdekes, hogy a nem is tudom hány éves droid "jelenlétem" alatt, ami, kb azóta van, mióta egyáltalán létezik, nekem még nem sikerült letöltenem egy vírusos applikációt sem. Jah, hogy aki warezol, az meg meg is érdemli...
-
szürke
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
tomboy0013, this is life
Köszönöm a válaszokat!
Valahol mélyen sejtettem hogy ilyen válaszokat kapok majd. ...de a remény hal meg utoljára mint mondják.
Akkor mi is búcsúzunk a WP táborától és új vizekre evezünk.
Köszönet a segítségért ismételten! -
zoger
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
A leonba ki kell javítsam magam, azt mondja mióta minden este újraindítja és törli a gyorsítótárat magához képest egész használható.
-
zoger
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Attól hogy nincs fb-m meg Messenger még használok pár appot, és működnek is rendesen így nem esek kétségbe ha nem jönnek rá a napi 2 frissítések mint droidon (24.hu, 8 zip, awesome tube, bkk, boxtube, formula 1, icsekk, jófogás, m4sport, mega, mobile-pocket, office lens, otp, pc remote, simple, sofascore, tunein, tv24, viber, waze, és a microsoftos alkalmazások) nekem ennyi elég. Azt kéne itt egy pár embernek megértenie, hogy vannak sokan akik így vannak vele és elégedetten használják a telefonjukat. Hiába nyomjátok, hogy mekkora szar. (bár akkor nem értem miért nem használtok másik telefont)
Az hogy nem jön a CU mindegyik mobilra az még ok, de hogy lelövik a 8.1-et szerintem is szemét dolog.
Nyugodj meg ha lelövik az általam sokat használt alkalmazásokat akkor én is azt fogom mondani, hogy szar és váltok androidra. Talán sikerül majd épeszű áron kifogni egy olyat ami minőségre és stabilitásra hozza a Windows szintjét, mert sajna azt tapasztalom, hogy stabil androidos telefon olyan mint a fehér holló. Talán csak a huawei amire nem panaszkodnak./az említett lg leon csodán nem csak a Messenger hanem néha az üzenetek vagy a telefonkönyv indul el 5 -10mp alatt, ennyit arról/
-
Vegha
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Feltűnt mar hogy ez senkit sem érdekel itt rajtad kívül ?
-
sfefe
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Jajj ne mar szerinted a droid felhasznalok hany %-a nez ilyeneket?
Atlag felhasznalo telefonal meg fenykepez a kutyuvel les.arja, hogy melyik appnak mennyi a hasznalati ideje. -
sfefe
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nem merem perc alapon meddig birja de kb ugyanugy kell toltenem mint elotte, ennyi... Nincs semmi felreduma meg munder vedes, hogy konnyu azt mondani leirtam mi van es pont.
Azzal meg megint ne gyertek mar, hogy mennyi hasznos droid app van mert mindenkinek az a hasznos amit es amennyit hasznal ebbol kifolyolag tok mindegy mennyi van osszessegeben.... Tehat ha nekem nem kell 500 app akkor hiaba van annyi mert nem kell.
-
Aethelstone
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nem szoktam ilyesmit bámulni. Bekapcsolom, használom, töltöm. Eccerű csávó vagyok

-
Aethelstone
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nem értek egyet. Nekem az is kiválóan mutatja, hogy milyen gyakran kell tölteni.
-
Aethelstone
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nah az aztán egy kibaxott fontos feature. E-penis támogatáshoz max...

-
sfefe
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
650esre jott mar par frissites az akku ugyanugy megy mint eddig....
A biztonsag meg ahogy irod a legtobb esetben felhasznalo hiba de ez plane droidnal lehetseges... a 1.5 milla appbol kb a harnada kuka ( bar lehet tobbet olvastam mar nem emlekszem) meg ki tudja ki toltoltotte fel.
Meg azert a legtobb felhasznalo nem pro telefon ugyben igy nem ertenek hozza csak probalgatjak az appokat..
Nem leszolom a droidot de az nekem sem jon be ( bar a szifon sem) van a csaladban de nem kerem....
Ameddig lehet maradok winen ha nem visszavaltok butafonra.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Egyik szemem sír, a másik nevet. Ugyan jó lett volna kimenteni az adatokat róla, de legalább így nem kell bajlódni a radírozással. Köszi wp.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ja tehát emiatt nem kell már aggódnom? Formatálta saját magát?

-
monosgeri21
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ne folytasd, mert sírva fogok röhögni megint
-
Clemi
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Te most melyik részét nem érted annak a mondatnak, hogy a "telefonnak hardveres hibája van".
Nekem is 950 van szeptember óta és eddig semmilyen még csak hasonló problémát se tapasztaltam, mint amin itt pörögsz. Igaz lehet kinevetni, de nem insiderezek (a 930-on igen még anno) és még se le nem esett soha, se víz nem érte, se magas hőmérséklet, se pedig valamilyen röntgen sugár. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Most egy Samu J5-ről ment, ugyandoda.
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Esetleg keszulek vagy sd download mappa ?
-
zoger
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Tudom nem segít rajtad, de két 735-ös között csont nélkül megy.
...mint minden más amit használok. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Oké, értem én, nekem sem lenne, de most is az mondom/írom, 100%, hogy összeomlott a rendszer ezen része (is). Nem hardverhiba lesz ott. A BT egy időben engem is kiedegelt, aztán több hónap után (valamelyik frissítésre) jó lett. Bár nálam az autóm kapcsolatával volt gondja.Kiszálltam az autóból és csontra fagyott, de az meg a 950 XL volt még.
-----------
(#91567) scyllarus
Ebben is egyetértek, baromság volt emiatt írnom, vissza is vonom.
Csak itt terjedt el, hogy muszáj szerkeszteni minden lóf...fülét. -
meszipeti
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Hát, nekem sincs gondom a 950DS-el, teszi a dolgát amire használom.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ezeket próbáltam.
Az utolsó érdekes lett.640--> 950 wav, mp3
s7edge--> 950 wav, mp3
ájfonnyhét-->950 aiff wav m4a Az iphone lefagyott
, komolyan nem hinném el, ha ezt mástól olvasnám. Nem tudom, hogy mi nem tetszett neki, de ilyennel én még nem is találkoztam. Ha jól láttam valami settings frissítés ment a háttérben és, hogy közben Bt-on rányomtam a küldésre itt valami nagyon összeakadt(hatott). Aiff-et meg nem tudja lejátszani alapból win.
Egyébként másodszorra ez is jó lett, vagyis a 950-en ott csücsül minden küldött file. -
Sjkolrd
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
2 óra múlva kipróbálom neked 735 - 950 között
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Hazaérek, megpróbálok egy másik usa fast ringes 950-ről kldeni,csak ne felejtsem el.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Oké, de akkor nem fog kiderülni a hiba.
Viszont én azt írtam, hogy WDRT és amikor végzett, ami ugye kb félóra a 950-en, utána az általa visszatelepített/felrakott régi build-on próbáld és teszteld, ha ott működik, a mostani bugos (lett).------------
Viszont az utolsó stabilnak kikiáltott rendszerig a telepítés belakással együtt, az meg lehet akár 4-5 óra is, ez is igaz. Viszont itt félóra után rögtön kiderül, hogy volt-e értelme újból WDRTézni, vagy szerviz.
-
Ennyike
csendes tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Szerviz... , hátha tudnak valamit kezdeni a hibás készülékkel. Remélem garis még.
-
zsamiatt
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Úgy őszintén, mennyi beleszólása van? Persze, tejelhetett volna és akkor VALOSZINÜLEG viszi tovább a fész. De alapvetően nincs értelme. Inkább az UWP-be tegyenek pénzt.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nem facebookozom, mert egy bughalmaz akar melyik os-t nézhetjük. Drodidon is szar vagy jelez vagy nem. Skype köszi napi szinten használom video/hang hívás ez is működik. Más egyéb?
-
zsamiatt
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
De a Messenger nem az OS. A Messengert a fészbuk lőtte ki. Semmi köze a Windowshoz.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
925-el kezdtem el a mobilos windows használni, amivel az égvilágon semmi gondom nem volt 8.1-el, majd mikor meg volt ra lehetőség insider kereten belül feltoltam a w10-t azóta is azon vigan megy! Legutolsó th2 buildel. Amikor megjelent a 930 erre költöztem át, beírtam az outlook-os fiókom nevét,jelszavát ott folytattam ahol a 925-on abbahagytam. Majd volt egy bank valtasom, kaptam egy 535 ajándékba arra is bejelentkeztem, ott is megvolt mindenem. Hozza teszem a 930-t ahogy lehetett kapni rendeltem is meg. Mikor bejelentettek a 950-t vártam kb. fél évet, s akkor vettem csak meg. A 950 készülékembe is szimplán bejelentkeztem, s ott folytattam ahol abbahagytam az elobbivel...Kontaktok,zenék,filmek,adatok maguktól nem tűnt el amióta mobilos windows-t használok. Szóval ami nálad lesz az bármely más os-nel előfordul, ha hw hiba lehetősége fennáll. Továbbá mindenki tudja mi a baj, vagy mi a jo ebben a rendszerben, s oltári unalmas minden alkalommmal a rínyakát olvasni. Tudom tekerjem tovább, de te meg meg teheted azt,hogy nem rínyalsz amit x alkalommal mar le van írva.
Navi meg köszönöm jól működik, s dumám is, ha engedélyezem neki! Nemetorszagot megjártam a gyári térképek appal, s nem navigalt rosszul. Szóval ez sek alja meg az általad említett problémádat.
Off.: Ha annyira dicsered a droidot akkor biztos, minden rendben van ott ( csak kar,hogy a tapasztalatok amiket en látok nem fedi a valóságot) ha mar támogatást nézzük, max. 2 év támogatás vagy egyes esetekbe talan 3, de ilyet nem tudok. Az ahutott Samu meg max 1 fő verziót enged azt...
MS: A 8.1 készülékek meg 930 04/14; 640 03/15; 735/830 09/14...2/3 éves készülékekről van itt szó.Ennél régebbi 8.1 még régebbi...szóval támogatásra sem lehet oly módon panasz. Persze mindig vannak elégedetlenek akiknek semmi sem jo.
Apple támogatja a legtovább a készülékeit 5 évig pl Iphone 5 09/12, s erre fel teheted a 10.3-is.
-
bcl
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Erre kaptam fel a fejem:
Hagyjuk már ezt a memória hibás baromságot, egyértelműen a szoftver a szar. Ha elolvastad volna amit írok akkor azt is láttad volna hogy az SD kártyát is kivettem... Tehát az sem lehet gond.Csak egy gyors kérdés: szerinted az a 32GB nem flash-alapú memória, ami a telefonban van?
És az nem sérülhet meg? (fáradás, anyaghiba, reptéri szkenner, esés...)Vagy annak a vezérlője? Vagy éppen az SD vezérlője? A vezérlőhiba gyakoribb, mint a tároló hibája.
Az általad írtak - egyéb információ hiányában, amit mondjuk szervízben tudnának kideríteni - igencsak erre utalnak...
De RAM hiba is okozhat hasonló tüneteket.
Az sem értem, hogy tud csak úgy random eltűnni akár egy névjegy is úgy, hogy csak telón van beállítva a fiók
Hibás háttértár -> eltűnik a névjegy -> telefon észreveszi, hogy nincs -> szinkronizál, töröl.
Sőt, lehet, hogy nem is maga a névjegy tűnik el, hanem valamelyik metaadatban keletkezik a hiba, és onnantól a végeredmény kb ugyanaz...Jelentem, a telefonom (950 XL DS) szeptember óta van meg, ami hiba adódott, az egyik sem volt megoldhatatlan, vagy megmagyarázhatatlan.
Az elődje tavaly májustól szeptemberig egy 950 volt, az azóta is a családban működik, hibátlanul. -
NGC
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nézd, mindenkivel előfordulhat, hogy kifog egy hibás tárhelyű telefont, vagy egy selejtes SD kártyát ami miatt eltűnhetnek a zenéid, de ez ugyanúgy előfordulhat androidos telefonon is. Nálam ez a jelenség nem fordul elő, a kapcsolataim is szinkronban vannak mind a telón, mind a PC-men vagy a felhőben levő profilomban. És ha valamit módosítok, vagy felveszek egy új kapcsolatot, az mindhárom helyen is megtörténik. Azt hogy eltűnnének újratelepítéskor, nehezen tudnám elképzelni, mondjuk nálam újratelepítés is több mint fél éve volt, akkor is csak mert rootolással próbálkoztam.
A Térképek appot is fejlesztik, már van köztes pont megadási lehetőség is, egyébként a forgalmat is észleli, útvonal tervezésnél fel is ajánl több lehetőséget is. És az hogy nem szövegel állandóan, miközben vezetek és rádiót hallgatok, az nálam kifejezetten előny
-
zsamiatt
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
jah.. De azért nem gondolod, hogy kicsit furcsa, hogy sok embernél még csak nem is jelentkezik hasonló hiba?
Pedig az 950xl-t szinte a legelején vettem. Nem volt rajta gyári reset vagy szoft ujrahuzás. -
zsamiatt
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
mondjuk hibás a memoriája pl. Simán okozhat ilyet.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Hogy csináltad a költözést Google-ba?
-
Ennyike
csendes tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nálam is minden ok. Szerintem a te készüléked makkant meg,csak ezt a lehetőséget nem akarod figyelembe venni.
-
zsamiatt
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
érdemes lenne mondjuk átnézni a security beállításokat. Én is volt, hogy lekapcsoltam valamit amire szüksége lett volna valamelyik proginak és emiatt hülyeségeket csinált.
-
zsamiatt
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Már bocs, de én nem tapasztaltam ilyen hibát. Egy zeném se tűnt el amit felmentettem, és a bluetooth átvitellel se volt gond.
A NAVIS problémádat meg másnak meséld. Napi szinten használom a sygict folyamatos utinfot ad ki. Kontakt törlésről se hallottam még senkitől. Lehet neked valami nagyon selejt példány jutott.
Én csak azt láttam, hogy mellettem az androidos p9-s a barátomnak fagy a teloja egy pillanatra bejövő hívásnál. Konkrétan nem tudta felvenni. A másik cégnél befagyott az exchange szinkronba csak az újra indítás segített. Az imádott fészbuk app gyakorlatilag romá fagyott androidon is. De amúgy biztos minden jó. -
NGC
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ajánlom a Gépház ->Rendszer ->Tárterület menüt, és nézd meg mi van beállítva az "új zenék mentési helye" fülön.
Egyébként a korábbi hozzászólásodra reagálva, a L950-esemen semmi probléma nincsen a csempékkel, nem ragadnak be (lehet valami kezdeti buildben így volt), a telefonom (lekopogom) hibátlanul működik, ha nem így lenne, valószínűleg már én is váltottam volna róla. Da amíg a rádió, böngésző, navigáció, wifis nyomtatás, glance, naptár, posta, időjárás, zenelejátszás, office (még ha a maga spártai módján is), continuum, telefon, egy csomó játék, app, ébresztő, fényképezés, 4K videó, és még sorolhatnám... nálam kielégítően működik, addig eszembe sincs az android felé kacsingatni, bárki bármit is mondjon, hogy az mennyivel jobb. A L950-nek remek a kijelzője, a Qi töltés egy luxus funkció, és a fekete bőr Mozo hátlapommal még a prémium kinézet is megvan. -
hroberto
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ne haragudj, de az a szánalmas amit te csinálsz itt az utóbbi időben.
-
univerzita
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ha telefonról telefonra akkor wifin a SHAREit appal ( fel kell tenni mindkét telefonra)
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Mert egy átlag felhasználónak, pont arra lesz pénze,hogy kb 335.e kiadjon egy telefonért. Amikor itthon, sok ember örül annak ha ki tud adni 50-70.e ft. Maradjunk annyiban,hogy ezek a próbálkozások és magas áru készülékek elsősorban nem átlag felhasználóknak készülnek, s abban is hogy ha mar ennyire szépen fel tornázta a samu "csúcs" készüléke árát miért ne vásároljon inkább ios-t. A zárt rendszere miatt ami biztonságosabb, s az ios lopás védelme is jobban működik mint wm,droid . Viszont már az is pofatlan,hogy lassan egy telefon ára 400.e ft lesz, s elhiheted, hogy sok ember (főleg itthon) nem ezt fogja előtérbe tenni amikor ennyi pénzért mast is vehet, stb stb.
-
turbulencia8
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
A topik hangulata hasonlit az egy evvel ezelotti Blackberry 10-es forumokhoz, annyi kulonbseggel, hogy ahhoz az oprendszerhez kifejezetten ragaszkodtak (volna) az akkori felhasznalok. (Mellesleg a BB10 az eddigi legjobb rendszer volt, amit valaha hasznaltam, de a whatsapp stb. megszunese miatt "koltozni" kellett.)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Érdekes, hogy te egyből leírtad a lényeget, hagyták megszűnni, hagyták mert....izé hogy is fogalmazzam, ha én vagyok a fejlesztő és nem kapom meg a nyersanyagot, a jó nyersanyagot, amiből jut tudok csinálni (kódolni), hát akkor ba....tok meg. De nyilván nem így működik, mert fejlesztik azt, csak nem a mostani rendszerre, a 8.1 után a w10 is erre a sorsra jut...majd. És itt nem Józsibácsiról beszélünk, a hitelből megalakított IT forradalmárról bivalybasznádról egy tanyán lévő kunyhóban, hanem az MS-rról, aki röhögve és kilóra megvehetné ezt az országot, hagyta, hogy a messenger-t, az egyik legtöbbet használt programot elsüllyedni, és ezáltal a felhasználóinak újabb szájba köpését nézze kitárt karokkal, talán még mosolyogva is.
Nem tudom, emlékeztek-e még, de volt itt (is) egy nagy MS hittérítő, konkrétan olyan beton stabilan ajnározta az MS-t napi szinten orbitális hülyeségekkel, hogy neki már sok pénzt kellett volna kapnia az ms-tól. Hát ez a nooeca....
, jah kb nyár óta hirtelen lépett droid-ra. Áruló! 
És azt álmodtam, hogy...
Szerintem a CU április 25-én olyan lesz, amit mindenki várt.
Gyors, kegyetlen gyors, a beton hozzá képest csak vaj szintű, annyira stabil lesz. És a store-ban a minőségi applikációk hada lesz úrrá, vadiúj messenger és facebook, amik azonnal megnyílnak. Rengeteg banki applikáció és emiatt nem kell készüléket, vagy pc-re váltani, eltudom intézni már az MS készülékén. Nyomtató programok sokasága, ha fényképezek, természetesen a már a kiváló adottságokkal és az egyik legjobb lencsével ellátott 950-es telefonoknál az UA nem rontja el a képet, amit aztán az utolsó pontig szerkeszteni tudok és wifin, nfc, bt-on, vagy a világ másik tájáról unottan kinyomtathatom az otthoni nyomtatón, mire hazaérek.
A névjegyeket másik telefonra akár egyetlen kijelöléssel és küldéssel eltudom küldeni BT-on, mint a másik rendszerű telefonokon és emiatt nem kell 8 pontot végigzongoráznom egyetlen emberre 2017-ben!
Tudom vezérelni az otthoni riasztómat, a pioneer házi rendszeremet, az okos tévémet a már valóban okos telefonommal és sok sok mindent mást, ami miatt mindig készüléket kellett cserélnem.
Na, ilyen lesz a CU! -
NGC
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Biztos úgy van ahogy mondod, nem nézegettem melyik üveg hátlapos telefonokon van Qi töltés, hogy már váltsak is, csak annyi, hogy nekem megfelel egy olyan telefon, amelyikről nyugodtan bankolhatok például, és az sem zavar hogy 5 időjárás app közül tudok választani, nem pedig 1000 közül. Mindenkinek megvan az igénye, ehhez képest választ telefont. Tudom hogy lassan halott a rendszer, amikor vettem a L950-et akkor is tudtam, csak éppen ez tetszik. Jó fényképeket lő, 4k videót is tud lassítással együtt, rádió, pár app amire szükségem van, böngészés, nekem csak ennyik az igényeim. Plusz a continuumot se felejtsd el, vannak használható részei. Azért még fejlesztgetik néha, még megjelenik egy-egy újabb build. Vagy lásd például a térképek appot, ahol már van köztes pont tervezésnél, amit sokan annyira hiányoltak.
Most olvasom a Galaxy S8-at, hogy már van always-on display, meg írisz alapú feloldás, na bumm, ez megvan a L950-ben is. És az mennyiért? 275 meg 300e.-ért. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Kb ugyanezt akartam írni én is.
Ezt hívom úgy, hogy szövegösszefüggéstelenül próbálja elhitetni magával (még az aktuális user), hogy amit használ az (még mindig) nagyon jó. A 950 XL-t 250 ezerért vettem, mikor megjelent, és ahogy írod a 950 is bő 200 felett nyitott, tehát mi a franc köze van annak, hogy valami akcióban megvette 70 körül, vagy azért mert az MS a sárba tiporta az összes készülék árát ezzel az egész gané rendszerével és hozzáállásával a saját felhasználói felé.
Csak úgy mellékesen, egy akkor szintén 250K körül vásárolt ájfont, most is simán eladok 170 ezer környékén, ezzel szemben az MS flagship-je 60-80 ezer körül (több darab) rárohad az ismerősömnél a gsm szaküzletben.
(garancia, doboz, patika állapotúak), de ez az összes MS készülékre igaz, ezért már nem is vesz ilyen telefonokat, csak szinte már fillérekért. Fémhátlap, annak mi köze hozzá? A csempék nekem is jobban bejönnek, de a tkm aki nézegeti a rengeteg semmimondó infóival együtt, mikor mögötte már minden hajszálvékony lábakon áll, feltéve ha éppen nem úgy dönt, hogy most egy időre kidöglök.-------------------------
(#91125) k-adi
berakta a GPS jelet Bp. Keleti pályaudvarra mikor konkrétan Firenzében voltam...
Simán belefér ennyi "tévedés", nem is értelek...

-
laceszgamer
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Tényleg extrém pofátlan ez így, akárhonnan is indul ki a dolog.
Családtag akinek az 530 van szinte mindent messengeren keresztül írt, mivel net úgy is van, az meg ingyen van így.
Erre most tessék. Egyelőre most simán böngészőből belépve tudja használni, csak ugye így kicsit macerásabb, meg nem is jelzi a telefon ha új üzenet van. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Mondjuk én felkészültem inkább. Van w10m-es telefonom, Telekomos, androidos tabletem, Telenoros

Így ami kell megoldom
Mindegyik rendszer másben jobb. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Megkerestem, a lényeg itt az volt, hogy az egész rendszer omlott össze, de annyira, hogy a készülék használhatatlan lett, nos ebből lett az, hogy csak a postafiók omlott össze. Azért az jóval kisebb hibának tűnik, mint maga a rendszer. Tökmindegy már, mert átszerkesztették!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Sok mindent kaptam én már, de lepereg, mint mindig.

Nem fogok én védeni egy készüléket sem, vagy rendszert, mert azt használom. Az s7 edge mikor megjelent olyan trágya volt, hogy pár hét után eladtam, de közben persze úgy szidtam többed magammal, mint a bokrot, hát utáltak is érte bennünket a topikjában, mert miért ne... Nekik az van, akkor ilyet nem szabad írni!
Nonszensz! De ott Samuék megcsinálták olyan frankóra, hogy a nyáron visszatértem rá egy Huawei p9 plus-ról, a hetes nougat-tal meg egyszerűen fasza!
--------------------------------(#90243) Lalikiraly
Ha már neki állsz a WDRT telepítésnek, mindenképp tartsd be azokat pontokat, különben csak időpazarlás lesz a vége. Ez egy 650-en, kb mire végez az applikáció frissítéssel, ugye ez a vége az egész műveletnek, akkor az legalább két óra, de utána még be kell laknod a telefont, az meg egyénfüggő, két óra biztos az is.
De legalább lesz egy tiszta rendszered. -
válasz
tomboy0013
üzenetére
Na szóval.
Ugye ott volt a telefon.
De felfrissítette a 41 alkalmazást, aztán meg én hülye akkor jutott eszembe, hogy van e rendszerfrissítés. Hát volt, így azt is megcsinálta. De ha a WDRT-vel újrahúzom, akkor nem fog kevesebb helyet foglalni és a legújabb soft megy rá? Ezt most nem értem.Köszönöm a tanácsokat

-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Jobbat nem tudok írni, több, mint 90% az esély rá, hogy migrálást/optimalizását el fogja cseszni, de TALÁN" nem.

-
Spet
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Sok a szabadideje

-
starr
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Gondoltam aki a "Windows phone szakmai topic"-ot olvassa, érdeklődik a platform esetleges jövője iránt is.
-
karway
csendes tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
nahh +1 kilót megint híztál mi?
-
Partyface007
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
elég sok androidos telefonom volt a teljesség igénye nélkül: Nexus, Acer, Samsung, Sony most épp egy Z5 compact van ami említésre méltó és friss szoftverrel van és azért a hardware se olyan túl koros
bizony még a 7-es androiddal is vannak pici megröccenések, 6-ról 7-re váltáskor teljesen meghülyültek az értesítések, most nyomtam egy fr-t és még nem laktam be így nem tudom hogy egy alkalmazás okozza-e az anomáliát vagy maga a rendszer kiforratlan még.
mondjuk nem értem a gyártókat köztudott hogy az első főverzió mindig szar androidon is nem értem miért erőltetik. A 7.1 már biztos stabilabb..
-
hroberto
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Én még csak három hete váltottam a csúcs szuper S7 Edge-re, de már kezdem bánni!
Két naponta csonttá fagy... Pont az ilyen és hasonló dolgok miatt hagytam ott a droidot anno, de úgy látszik ezen a téren sok minden nem változott... -
7s26c
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
....amit eléggé gyászolok...
-
npnp
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Rosszul fogalmaztam: jelenleg melyik alkalmazással fotózható a legjobb minőség.
?
-
sch_a
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nem találom, hol van ilyen opció. A fiókoknál megjelenik a Gmail fiók, írja is alatta sárgával, hogy "beavatkozás szükséges", de ha rányomok csak egy hibakódot dob, hogy nem elérhető az eas.outlook.com.
-
SOAD19
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
És tényleg!
Tegnap megcsináltam a hr-et, egyelőre jobb lett a helyzet. Reggelig, 10 óra alatt kb. 20%-ot merült. Meglátjuk, hogy idővel romlik-e majd a helyzet.
-
SOAD19
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Lehet, hogy tényleg a Recovery-vel csináltam anno a hr-t. Kiderül hétvégén.
-
Pearce
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
A károgásod unalmasabb.
-
Aethelstone
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nyilván nem a Surface Phone, mint eszköz a lényeges, hanem az, hogy milyen egyéb (szoftveres, ökoszisztéma) képességekkel lesz ellátva. Ami biztos, MS a dokkolható, kvázi asztali géppé alakítható irányt tolja + x86-os emuláció, amivel egy megfelelően erős készüléken gyakorlatilag valódi asztali gépként tud működni minden. Szerintem ez egy teljesen jó irány. Egyedül az a kérdés, hogy nem jön-e egy kicsit későn ez a történet, jóllehet ilyen a piacon nincs. Illetve, hogy mennyire lesz fogadóképes a közönség. Azt már látni, hogy a W10-es hibridek, lapi+tablet (Dell, Lenovo, Surface) nagyon bejönnek a közönségnek.
-
starr
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Meghagyják az asztali verziót, amit majd a Surface Phone x86 emulációval fog futtatni.
-
Wildpath
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Persze, hisz minecraft nélkül nem lehet élni, talán az élet is megáll nélküle

-
Partyface007
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
tavaly év vége felé valószínűleg már kijött volna a surface phone ha az Intel nem hátrál ki a mobil szegmens mögül...
ezért tolják most ARM-en az x86-ot
persze az is lehet nem lesz belőle semmi... de ennek kicsi a valószínűsége látva ezt a videót
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
már megbocsáss, de hogy lehet nagyon király, ha nem windows phone a neve, hanem windows 10 mobile?

-
Ranger^41
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
A kép beallitasanal a crop halonal mutatja, hogy mennyi a hatter es mennyi a gorgetos sav. Talan ha annyival nagyobb felbontasu hatteret raknek be, akkor azt kapnam amit szeretnek, de sehol se talaltam erre a meretre vonatkozó nformaciot
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ja és tíz alatt is így van. Képzelheted hogy 6 colos kijelzőn mennyire látható volt

-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
nem kerülte el, mindössze arra próbáltam utalni, hogy arról nem az MS tehet, hogy a jelenlegi tulaj olyan GSM-ből vette meg, ahol nem adnak hozzá IMEI számos számlát (amivel, ha meglenne, vállalná is a javíttatást a care).

-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
szóval nálad gond nélkül megy a gariztatás az IMEI számos számlával, szemben a MS telóval, ahol... gond nélkül menne a gariztatás az IMEI számos számlával?
ok. -
hroberto
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Mondjuk engem kifejezetten izgatna, hogy nincs rendszer update. Főleg android vonalon, ahol heti szinten derülnek ki az újabb és újabb biztonsági hibák!
Ráadásul a csodálatos kinaí telefonok amiket ajánlgatsz, egy részük már gyárilag kémprogramot tartalmaz(hat).
Úgyhogy csak használd... -
jeni
félisten
válasz
tomboy0013
üzenetére
A Telenornál sincs semmi. Egyedül a Vodafone árulja még a 550,640,650 modelleket.
Innentől ha igaz akkor a GSM boltban szerezhetőek be újak.
pl.:950/950XL -
Aethelstone
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Pontosan, önmagában egy jó os alkalmazások nélkül édeskevés. Itt viszont az os sem vitézkedik

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Mert mit is kapsz 40 ezer forintért Android vonalon (ennyiért már lehet 650-et venni)? 5.0-ás (tehát két főverzióval régebbi) oprendszert, ami soha a büdös életben nem fog frissülni. Ja, és azt is echte kínai gyártótól.

-
hroberto
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Befejezhetnéd a trollkodást!
Köszönöm! -
Dalai Láma
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Mondjuk 36k körül androidosból sincs erőmű.
-
hroberto
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Rendben, igazad van. A telefon szar a Windows szar az MS is szar.
Remélem így már megnyugszol, és nem offolunk tovább!
-
hroberto
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ez is csak egy vélemény, amiből csak az szűrhető ki, hogy nem használsz W10-es telefont. A szóban forgó 950-est meg talán fényképen láttad. Olvasol itt-ott ezt-azt, aztán néha beböfögöd.
De nem szeretnék erről vitázni, mert én használom ezt a telefont, és nem a hallott dolgok alapján, hanem a személyes tapasztalatom alapján alkotok véleményt.
Azt meg mindenki döntse el, hogy mit és kinek hisz el. -
Aethelstone
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Egyetértek. Ipari hulladék ez, nem OS. Pár címszó tőlem is: waze, messenger, viber....használhatatlan kategória. És senki ne mondja, hogy ettől függetlenül az os jó. HR nem jó csak a wdrt? Wtf? Ettől függetlenül egy jó wp-t továbbra is szívesen használnék, de ez most még nem az.
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Azért 40 ezerért egy kolonc t-mobilos 950 jó vétel 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android felhasználók OFF topikja
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

viber,line,netezés,telefonálásra használom. Úgyhogy nekem ezért marad a WP. Nincs messenger,meg Facebook app,azt pont leszarom,megy az böngésző ből is. Filmezésre ott a tablet,játékra pc..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)