Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Már játszható az NBA 2K25
gp A franchise legújabb része még élethűbb megjelenéssel és irányítással, új kompetitív és közösségi funkciókkal jelent meg.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
válasz tomboy0013 #32114 üzenetére
MPAtool nevű programmal tudod megcsinálni.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
zoo8800
veterán
válasz tomboy0013 #32133 üzenetére
Ha jól tévedek, nem a telefonon, hanem a böngészőben kell a fb alapértelmezett megosztási beállítását nyilvánosra állítani. De este megnézem majd.
rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
-
sereeff
aktív tag
válasz tomboy0013 #32137 üzenetére
Oszd meg velem!
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
rgeorge
addikt
válasz tomboy0013 #32235 üzenetére
Az értesítési központnak nem az a lényege, hogy mindenütt elérhető/látható? A bal oldal csak a kezdőképernyőn üres, az alkalmazásokon belül nem.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
TheZukker
tag
válasz tomboy0013 #32245 üzenetére
Szerintem meg legyen beállítás kérdése. Legyen opcionális, hogy ki honnan akarja, ha ez ennyire megoszló.
-
Integrale
veterán
válasz tomboy0013 #32245 üzenetére
Vagy lehetne ugyan úgy 3 pont a bal oldalán, mint a rendszeren belül vagy az appoknál ami az opciókhoz/beállításokhoz vezet, csak itt függőlegesen. Ha ráböksz előúszik balról, de swipera nem történik semmi.
"Bad reklám is reklám too"
-
TheZukker
tag
válasz tomboy0013 #32247 üzenetére
és WinPho
Jogos.Most vettem csak észre, hogy milyen idétlenül fogalmaztam...
-
MODERÁTOR
válasz tomboy0013 #32261 üzenetére
user error, wp8-on is lehet a beállítások fiókokban bármilyen emailt megadni, nem csak exchange van
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
BobTail
őstag
válasz tomboy0013 #32264 üzenetére
MixRadio a neve már.
-
MODERÁTOR
válasz tomboy0013 #32279 üzenetére
csak egy nullával többet írtak rá a kelleténél
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
veterán
válasz tomboy0013 #32279 üzenetére
Ha elszaall a telo toltesvezerlo hibaval akkor meg majd a kinainal reklamalsz?
Everybody lies.
-
Oppenheimer
veterán
válasz tomboy0013 #32443 üzenetére
Én is csak a képeket féltem, de arra csak lesz vmi egyszerű megoldás.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
DaveHutt
őstag
válasz tomboy0013 #32443 üzenetére
Nem hiszem, hogy facebook kontaktokat nem lehet majd hozzáadni a rendszerhez. Ezt még IOSben is lehet, könyörgöm. Logikusan csak a facebook üzenetküldő rész és a Kapcsolatokból a fal fog eltűnni. Mivel ezek oldhatók meg más appal. Remélem a Microsoftnál is így gondolkoznak.
-
kezman
őstag
válasz tomboy0013 #32454 üzenetére
Tán valami Kínai csodát, érdekes nálam is ugyan az a 710 és a 520
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Lall
veterán
válasz tomboy0013 #33167 üzenetére
920-on biztos, de ha egy 625-öd lenne.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz tomboy0013 #33169 üzenetére
Többek között ez is különbözteti meg a felső, közép és alsókategóriát.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Melack
veterán
-
Воланд
titán
válasz tomboy0013 #33174 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Zoli133
őstag
válasz tomboy0013 #33174 üzenetére
Volt ma valami központi baja a vibernek, ami miatt nem ment rendesen.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
savoo
addikt
válasz tomboy0013 #33178 üzenetére
Inkább "hát ez egy ilyen app"!
-
Assdak
őstag
válasz tomboy0013 #33557 üzenetére
És akkor a Whats New fülön mi lesz látható? Twitter oszt csá?
-
veterán
válasz tomboy0013 #33639 üzenetére
Köszi, de ahogy írtam, az ára is nagyon kicsi a 800-nak
Azért ezt 25-ért vettem, holott nem is olyan régen még zászlóshajó volt, és ahhoz illően is viselkedik jelenleg isEverybody lies.
-
Dave™
nagyúr
válasz tomboy0013 #34011 üzenetére
Jól közelítetted meg a kérdést A 925 felé húzok, de ha lenne nagyon jó áron 920, akkor lehet elcsábulnék. Valahol olvastam, hogy 11 szinten lehet állítani a 925 kijelzőjét, tehát elvileg elég jól testreszabható. Persze túlszaturált, meg pentile, de bejön a kontraszt és a teljes fekete fekete. De ha lenne jó áron 920... a külső hamgszórója jobb a 925-nek, nem? A Lumia 800-é nagyon rossz, a korábbi Omnia 7-em sokkal jobb volt. Mivel a 920-nak is hasonló a kialakítása, kicsot félek tőle. A 925-é viszont jobbnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz tomboy0013 #34452 üzenetére
-
veterán
válasz tomboy0013 #34454 üzenetére
Devek kapnak hozzaferest, ahogy a program neve is jelzi. Ha nincs dev acchoz hozzaadva a telefonn, akkor felesleges neked.
Everybody lies.
-
cattus
őstag
válasz tomboy0013 #34461 üzenetére
Itt regisztrálsz az MS accountoddal, aztán az áruházból letöltöd a telefonra a Preview for Developers appot, ott végigmész, oszt' kész, megvárod, amíg kijön a 8.1 és lefrissíted.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
veterán
-
zsamiatt
őstag
válasz tomboy0013 #34466 üzenetére
Kár ennyire ráizgulnod a 8.1-re. Ápriisban még csak bemutatják és utána kezdik kitolni tesztelésekre. A másik, hogy a 8as alá írt progik nem mennek 8.1 alatt. Vagy is lesz egy alap telod amig az appokat át nem állítják a fejlesztők a hivatalos kiadásokig.Nyilván nekik is szükségük lesz pár hétre.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Alexios
veterán
válasz tomboy0013 #34591 üzenetére
hajaj, a percenkénti frissítéssel tényleg lehet majd aggódni hogy melyik szarul megirt app fogyasztja az akkut
-
Slimbie
tag
válasz tomboy0013 #35689 üzenetére
Na igen, így nekem is tetszik, kezdek megbarátkozni ezzel a hátteres dologgal... 😊
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 820
-
dejaris
addikt
válasz tomboy0013 #35726 üzenetére
Nem akadalyoz meg a Telekom.
-
Blyan
félisten
válasz tomboy0013 #35726 üzenetére
Nem fogja akadályozni, az RTM közvetlenül a Microsofttól jön, a Nokia által kreált hivatalos updatet (amber, black) pedig jóvá kell hagynia a szolgáltatónak. Aki szüttyög rajta, meg hasonlók.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
veterán
válasz tomboy0013 #36308 üzenetére
Nekem probléma nélkül megy, ha full képernyőn futtatod és nem teszed háttérbe, akkor nem nagyon van vele gond
(#36309) T.Peter
Inkább pozicionálnak vele[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
-
veterán
válasz tomboy0013 #36321 üzenetére
Mindenkinek megy, szoval nalad a hiba.
Mi a bajod a design-al? O.O[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
btudos
veterán
válasz tomboy0013 #36321 üzenetére
Persze, ellőni negyedszerre is a
920800N9 design-t... BombaötletAmúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
savoo
addikt
válasz tomboy0013 #36964 üzenetére
Simán eltudom képzelni.
-
Blyan
félisten
válasz tomboy0013 #36964 üzenetére
Megjelenéskor 16 nyelven fog menni:
English (India); English (United Kingdom); English (United States)
Hindi (Latin); Polish; Portuguese (Brazil); Russian; Spanish (Mexico); Spanish (Spain); Finnish; French (France); German; Arabic (Saudi Arabia); Italian; Turkish; Dutch (Netherlands)"The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
x1port
addikt
válasz tomboy0013 #37182 üzenetére
Ez lesz.
aztán megkapja anyám. Majd ő elbohóckodik vele.
Szóval részemről zártam a témát.
Tegyetek Ti is így ![ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz tomboy0013 #37721 üzenetére
honnan az infó?
-
SpongyaBob
veterán
-
Blyan
félisten
válasz tomboy0013 #38382 üzenetére
Én azt sem értem, hogy mit hogyan lehet belevenni, kivenni...
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
glehel
senior tag
mg a mobil adatátvitel sem találom...
-
T.Peter
őstag
válasz tomboy0013 #38393 üzenetére
Szerintem az lesz a notification jele. Jelzi, hogy van uj ertesites.
-
blokad
senior tag
válasz tomboy0013 #38393 üzenetére
van értesítésed a notification centerben
-
Воланд
titán
nekem a viber pl ott van.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
T.Peter
őstag
válasz tomboy0013 #38402 üzenetére
Nekem is tolton volt, mikozben frissitettem, utana meg meg akartam varni, mig teljesen feltolt, de ujraindult megint, aztan ki is kapcsolt. Forrosodott rendesen, szoval gondolom ezzel vedte a telefont. Le is huztam a toltorol inkabb.
#38407 negyedes: Pedig van. Pl a reading view-val kapcsolatos beallitasok meg a jelszavak megjegyzese.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
válasz tomboy0013 #38636 üzenetére
Hagyni kell szinkronizálni az fb appot. Nekem úgy harmadszorra kiírta, hogy sikeres volt és utána már ment minden rendesen a People hub-ban is.
mrhitoshi
3 órája frissítettem és azóta nyomkodom. Nálam teljesen stabil és gyors. (Lumia 925)[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz tomboy0013 #38636 üzenetére
Facebook app-> beállítások-> kapcsolat a telefonnal (vagy valami hasonló) ha ki van kapcsolva akkor kapcsold be, ha be van, akkor pedig szinkronizálás. Tetü lassú és többször meg is szakadt, de már azt, írja, hogy utolsó szinkronizáció ekkor meg akkor.
"Bad reklám is reklám too"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen