Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kiszivárgott a Xiaomi 14T modellek eurós ára
- Yettel topik
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Hirdetés
-
Most jöhet el a VR-headsetek kora?
it Az IDC azt mondja, hogy az AI és az alacsonyabb költségek miatt most lesznek csak népszerűek a VR- és AR-headsetek.
-
Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
ma A Samsung új fülhallgatója kicsit olyan, mint a Tesla kettős megítélésű pickupja: nagyon harsány, de biztosan lesz, akinek majd tetszik.
-
Egy mondat borzolhatja az Intel befektetőinek kedélyeit
ph Az átszervezés kedvezőnek tűnik, így szinte senki sem vette észre, hogy Pat Gelsinger lemondott az AI-piac fontosabbik részéről.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
spider80
őstag
válasz csabi94 #43344 üzenetére
És ha éjjelre kilövöd a mobilnetet,meg a wifit? Akkor sms és hívás marad úgyis csak.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Zoli133
őstag
válasz csabi94 #44354 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom, múltkor chateltem skype-on kész rémálom volt.
Jelez, toaston, hogy jött üzenet, ahol meg is jelenik belőle ami kifér, rábökök ~5mp altt megnyílik a beszélgetés, de az új üzenet sehol, még egy 5-10mp-et kell rá várni, hogy meg is jelenjen.Csinálhatna ezzel valamit az MS.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
jockas
senior tag
válasz csabi94 #52220 üzenetére
Az a 4 magos proci gyengébb, mint a régebbi 2 magos proci... De lehet a vásárlói szempontok alapján is nézni...alsó kategóriás telefonok esetében elég sok vásárlónak elég ha annyit lát, hogy 4 magos és máris megveszi (ugyebár android esetében is sokan az egyre több magos procik alapján vesznek telefont...ezt hiányolták WP fronton, hát megkapták ).
Ha minden készülékben 1GB (vagy több) RAM lenne, akkor miért venné meg a többség a drágábbat? Valamivel ösztönözni kell a vásárlókat a drágább készülékek vásárlására, amire elég ritkán elég a PV kamera vagy a nagyobb belső tárhely. -
-
Gery1987
őstag
válasz csabi94 #53867 üzenetére
Remélem. És az akksi üzemidő is jónak tűnik. Tegnap raktam bele. ahogy volt kb félig feltöltve és kicsit használtam. Estére kikapcsoltam meg ma fent van a WiFi-n mióta hazajöttem kb 2 órája. Talán estére lemerül.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Atek000
csendes tag
-
Gery1987
őstag
válasz csabi94 #54177 üzenetére
Hát azért nem annyira gáz az az 512 MB RAM, sok cucc elfut rajta. Az igaz hogy 50 ezerig nincs olyan Nokia ami 1 GB lenne. 1 GB RAM és 50k az a Prestigio 8500 duo. Nekem a kisebb verzió van, brutál a cucc. Nekem nagyon bejött.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
-
félisten
válasz csabi94 #56797 üzenetére
Csorgatom lassan az észrevételeket. Első: Kijelző olyan amilyen. Mivel nem GG3-as így alapból kellemetlen megérinteni (mondom GG2-es BB után tapizva), aztán fénylik. Már egy szobában is. Anyaghasználata épp olyan mint az ára. A telefon gyorsaságával alapból nincs gond, de pl egy kamera indítás keservesen lassú. Egyelőre próbálom tesztre szabni. Belefutottam már szoftveres érdekességekbe, ez a jó szó rá, DE megy meg minden jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Riasztó topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft