Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Üdvözlet! Lumia 530-at tervezünk vàsàrolni. Wondowséknàl van lehetőség állítani a betűméretet? Pl hogy böngészés alatt olvasható legyen az amit az illető nem lát. Aztàn a menüben is lehessen ugyan így. Thx!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Rendeltünk egy 635-öt hát remélem nem lesz bukta. Előtte azért volt alkalmam nyomkodni. Én totál más vonalon mozgok, ez egy kísérlet a WP-re, mert robotot nem akartam faternak.
-
félisten
Üdv! No beüzemeltük a 635-öt. Fekete pont, hogy nincs fólia a telón és fix a töltője, nem USB-s.
Ami elsőre gondot okozott az a mail fiók életre keltése. mailbox.hu-val nem tud mit kezdeni, minden szir szart manuálisan be kellene állítani, van lehetőség ezt kikerülni? Illetve a nokia fiók. Nincs csak az a 3 lehetőség amit felajánl? Ergo nem lehet regelni a rendes mail fiókkal (mailbox)? Nekem csak ezért kell egy MS-es fiók? Hotmail vagy ilyen?2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Család? Gyermek fiók? Időjárás frissítéshez? Hírből nem az van ami a lépések között szerepel.
Na ezt lőjük ki nem értem mi ez. Hol lehet?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Воланд #56400 üzenetére
Időjárást akarok nézni, de frissíteni kell, erre kijön, hogy böngészőn lépjek be ide meg oda, hogy a család beállításokban engedélyezhessem a telepítést. Milyen gyerek milyen család? Érted. Meg amit ott ír az nem úgy van. Mintha zöldet mondana arra ami piros.
polonic! Túl van bonyolítva az egész, sok idő ment el az adatok elküldésének letiltásával az MS felé, csak egy példát említsek. Nekem itt ne küldözgessen semmit senkihez fejlesztési céllal.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Integrale #56406 üzenetére
Ez nem az én telóm hahó, ez csak egy kötelező rossz, hogy az alapokat használni tudjuk a telón belül, pl mint időjárás.
Most törölni próbálom a fiókot a telóról, mert mindig családdal basztat. Nem látja a frissített dátumot.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Nem törölhető az MS fiók a telóról? Csak szinkronizálás menü van, törlés mint a mail fióknál nincs.
-
félisten
Na már alakul a dolog. Szépen megy fel minden ami kell.
Nem free volt, de tudom, hogy nem lesz kihasználva csal alapvető szinten.
Lacus_84! Az sem segített, azzal kezdtem.
bogyo112! Több közöt nem akartam a rendszerhez mint megvesz, beállít annak akié lesz és csáó! Hát most úgy néz ki nem úszom meg a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
12 órája van a házban Wp 8.1. eltekintve pár buta dologtól elég barátságos. Van még min csiszolni, de jó lesz. Kénytelen leszek érteni hozzá, én leszek a teló rendszergazdája.
-
félisten
válasz Burt1793 #56438 üzenetére
Eddig minden nagyon fasza. A nethasználatra vagyok kíváncsi mobneten. Mail és időjárás. Mást elvben nem néz.
Azt is észrevettem, hogy ha frissít akkor nem kell piszkálni, dolgozol nagyban és kilép a főmenübe és lemegy legalulra. Ez nekem új. Mármint, hogy közben nem dolgozhatok a telóval. Lefrissített mindent, feltettem a Mo térképet, hangokat.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
A feket péntek miatt nagyon úgy néz ki, hogy a BB mellett lesz Wp 8.1 is. Több is. Behalok, 2 napja azt sem tudtam mi az a Wp.
-
félisten
-
félisten
Én az elején olyan 3 percet kerestem hogyan tudok tárcsázni. Kezdtem azt hinni kimaradt belőle.
-
félisten
Mennyire igényli az OS az újraindítást néha? Én a BB-t havonta ált 1x azért kikapcsolom.
-
félisten
válasz Burt1793 #56681 üzenetére
Nálunk ha hosszan nyomod a bekapcs gombot akkor visszaszámol és kikapcsol, ha elengeded lehet választani, hogy újraindítás vagy mégsem. Olyat nem ismerek, hogy android. Az egész családot windowsosítom, még magam is részben, dobálós telónak.
-
félisten
válasz kolosanyi #56688 üzenetére
Egy 530-as? Kétlem. Nyomkodtam telenyomorban és a kijelző + néha a menü sebesség hááát. Egy 635 jó lenne, de az fateromé. Ha minden jól megy 3db 530 és egy 635-ös lesz a házban. A korábbi 0-hoz képest. Meg nekem a fő teló a BB.
-
félisten
válasz kolosanyi #56699 üzenetére
Majd elválik hétfőn! Meg kell mondjam a 635 után már készülök rá. Az első egy narancs lesz, még nem tudom az vagy a szürke kell. Van már MS regem. Ergo 5 perc és fent lesz minden ami elsőre kell. A BBM-re nagyon kíváncsi vagyok, meg a 2sim kezelésre. Egyik sztem kap valami alap mobnetet is.
635-ön böngészgettem már és azon elég fürge volt minden, kivétel az oldalak betöltése. Az érezhetően lassú volt a BB10 gyári böngészőjéhez képest. Tudod amikor tudod mennyi idő az OK gomb után a fórum oldala és akkor a 635 még nem ott tartott, de ez szokás kérdése.
Minden esetre az a fekete péntek dolog abból a szempontból jó volt, hogy bekerült pár WP8.1 a házba és talán ez ad egy irányt a jövőre. Nekem is, bár elnézve a BB 10.3-at erre nálam nem sok esély van, de pl faterom meg talán muterom, esetleg tesóm vevő lesz rá.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Türelmetlen vagyok, ezért kérdezem csak meg. A BBM mennyire jól megy wp8.1-en?
-
félisten
-
félisten
válasz Pttypang #56759 üzenetére
Sztem emberfüggő kinek jön be a BBM. Én azért szeretem mert zárt. Oda biztosan csak az ír akire kíváncsi vagyok illetve a hang és videóhívás, telefonképernyő megosztás, kamera megosztás bejön és jól jött többször is. Ajánlom figyelmedbe két BB között a videó és hanghívást megnézni milyen.
Fb-n nem mindig az ír aki érdekel. BBM előtt whatsappoltam. Magam sem hittem, de az első nap után totál eldobtam a whatsappot.ha egyszer ott van erre a fb, azon ugyis egyszerubb megtalalni egy adott szemelyt, mint kulon regeltetni vele ide-oda. >> Én totál máshogy vagyok ezzel a dologgal. Nem akarok senkit megtalálni és van, hogy én sem akarom, hogy megtaláljanak. Hát kell nekem a fárasztás? Költői.
-
félisten
válasz Pttypang #56761 üzenetére
Ebbe már belefutottam. Próbáltam összehozni az értelmesebbikjét BBM-en, de az a reakció, mintha ufó lennék. Az a tipikus csőlátás, hogy android. Én meg igazából ezen nem húzom fel magam, mert Fb úgy van beállítva telón, hogy csak akkor jelez ha benézek, azt meg nem mindig szoktam. Ergo vagy BBM vagy semmi.
Ha rövidre akarom fogni bnőm miatt van 99%-ban. Tudom, hogy a BBM hangja értelmes dolgot takar amiért érdemes elővenni a telefont.
Kameramegosztás meg mind1. Jó az a lényeg. Mit vegyük a boltba? Mutatom.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz tomboy0013 #56772 üzenetére
Előlapi kamera is? 530
-
félisten
Aranyosak ezek az 530-ak és nem csak szerintem.
-
félisten
Nem direkt van, de valami nem kerek az egyikkel (530 DS). Nem tölt. Újra kellett indítani. Ismert hiba vagy újdonság?
-
félisten
válasz MasterMark #56795 üzenetére
power bank és 4 féle töltő. A hiba előtt frissítette magát. Egy rakás szoftot. Talán az kavart be és a restart gyógyította meg?
-
félisten
válasz csabi94 #56797 üzenetére
Csorgatom lassan az észrevételeket. Első: Kijelző olyan amilyen. Mivel nem GG3-as így alapból kellemetlen megérinteni (mondom GG2-es BB után tapizva), aztán fénylik. Már egy szobában is. Anyaghasználata épp olyan mint az ára. A telefon gyorsaságával alapból nincs gond, de pl egy kamera indítás keservesen lassú. Egyelőre próbálom tesztre szabni. Belefutottam már szoftveres érdekességekbe, ez a jó szó rá, DE megy meg minden jó.
-
félisten
Azt áruljátok el nekem, hogy ha megy egy app azt hogyan rakom be a háttérbe és onnan hogyan hozom elő újra?
Aztán yt böngészőben. Hogyan hallgatok zenét a háttérben? Mert amint oldalt váltok vagy menü gombot nyomok azokkal megáll.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Sajnos nem tudok szabadulni pár dologtól amit refelexből csinálok az 530-on csak hát ugye nem történik semmi. Nem terhes nektek a billzár feloldása? Mármint a gomb megnyom képernyő feltol totál felesleges mozdulatsor.
Aztán hogy az akku százalékot csak akkor látom alapból ha belépek a beállításokba. Nálunk kicsit feltolom a menüt és átvált százalékra, de billzár mellett elég ha megnyomom a bekapcs gombot vagy kicsit feltolom a képet, na hogy mondjam. Tehát én azt érzem használat közben így elsőre, hogy sokat dolgozok alap dolgok miatt is.
Nem tudom nagyon hirtelen elmúlt a lelkesedésem. Keresem azokat az alapban gondolt dolgokat amiket használok és nincs. A fenti yt háttérbe böngészőből ilyen vagy az appok gyors kezelése a háttérben. Itt a gyors szón van a hangsúly.
Biztos csak szokás kérdése itt is minden, mert ami nincs azt nem lehet hiányolni. Pedig még féltem is, hogy megszeretem vagy mi. De jó így is csak más.[ Szerkesztve ]
-
félisten
[link]
Tehát gomb nem kell. Be lehet állítani, hogy gomb és utána tolom fel, de minek.SsPL711! Majd nekem is lesz ha hivatalos lesz, belakott rendszert nem piszkálok azért, hogy használhassak egy félkész rendszert.
Nekem nincs okos tokom. Bnőmnek van Q10-hez.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz CJ4567 #56851 üzenetére
Igen az volt. N 808 után nekem igazából minden videó ronda. Még a BB videó is, de ezt BobTail tudja.
Én rákaptam erre a feloldásra, ezek az apróságok ami miatt hiányérzetem van. Valamit azért próbálok kialakítani belőle. Másod telónak szántam a két számomnak csak hát kiderült egyik számom épp kikapcsolták mire elkezdtem volna használni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Semmilyen úton módon nem fog menni nekem az offline gps memkari nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest