- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi bogyó kész. Lumi 530 ment, Redmi Note 4 jött és megtanultuk, hogy soha többet windows alapot. Sajnos ez van.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Üdv. Adott egy lumia 530 és ami rajta ketyeg OS, nem tudom mi az. A benne lévő több száz névjegyet át lehet költöztetni gyorsan Android 7-re? Anélkül h egyesével mindent be kéne írni. Itt nincs felhő semmi, mindent a telefon tárol. Köszönöm!
-
Fiúk kérnék egy kis megerősítést. Ha gariztatni viszek egy lumiát akkor bemutatom a garlevelet amin a bolt pecsétje meg minden dolga ki van töltve és ennyi (hivatalos nokia garis)? Mert legutóbb amikor harcoltam velük ennyi elég volt.
-
Én és az 530 4 órán át kizárólag. Próbált már meg valaki BBM-en vagy akármi máson beszélgetni és közben böngészni? Érdekes egyveleg. Berakod egyik a háttérbe előhozod a másikat, folytatás... leírod amit akarsz, be a háttérbe, behozod a böngészőt, folytatás... és még lapot is újratölt. Eredmény? Vagy ez vagy az, a váltás lassan és vontatottan megy. VAGY csak a ram a baja? (folytatás...lap újratöltés) Valaki 1G rammal mit mond erre?
-
válasz gyurkikrisz #57949 üzenetére
Azt miért? Nálunk sem rózsás a helyzet, de sokkal jobb. Eleinte tölti rendben a részelteket semmi gond, majd elkezd lassulni a betöltés, aztán még lassabban tölt, végül tetű lassú lesz. Ilyenkor képes megenni 1 giga ramot is a tumblr oldal akár, de ki nem lép. Lumián eleinte jó, aztán ott is lassul aztán hirtelen kidob, alig jutok lejjebb. Nem baj, mert nem csak így a friss dolgok végére nem jutok el egyes oldalakon.
-
RAM hiány?>> Görgetem lefelé a tumblr oldalt és egyszercsak kidob a menübe, IE bezárul. MInden ilyen oldalon egy idő után.
-
Költői megállapítás következik!
Sd kártya eltávolítása, ez ok, de minek, ha csak akkor tudom kivenni, ha az akkut is kiveszem?2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Létszámfölény: [link]
BobTail! Én sem! És még így is hiányzik 1 Wp a képről.
[ Szerkesztve ]
-
válasz blakey #57467 üzenetére
Köszi! Ez eddig is megvolt, de akkor meg a lapok közötti váltás a problémás, mivel a kedvencek jönnek elő. Marad a gyári felállás, a lapok közötti gyors váltás fontosabb.
Amúgy mit kéne bírni egy 530DS-nek 1simmel ha nyomkodják? Anyum töltővel jár mindenhova.[ Szerkesztve ]
-
válasz correctman #57451 üzenetére
Látom jelen vagy. Egyszerű hogyan váltsunk appot, vagy tegyük háttérbe, vagy oldjuk fel a billzárat. Mindig jó eltenni a HSZ-ben egy kis magot amiből bármi kialakulhat, te megnyerted és reagáltál rá. Leszokhatnék erről, régen is szerettek ezért 2005 táján. peace!
[ Szerkesztve ]
-
válasz correctman #57448 üzenetére
Még ha nem is az jön le nem vagyok ellenséges az OS-el, ha az lennék az máshogy jönne le. Nem csak az olcsósága miatt vettem meg, hanem mert látok benne lehetőséget. Az ember alapnak gondol valamit amiről kiderül, hogy nem az. Ennyi. Neked mid is van? Semmi info rólad, avatar sem mond sokat.
-
válasz cattus #57446 üzenetére
Ok így már látja köszi. Alapból is fent lehetne ez az app.
correctman! Csak neked: [link] egyszerűség, magától érthetőség.
[ Szerkesztve ]
-
válasz cattus #57441 üzenetére
Megtörtént és semmi, nem látja. Letöltöttem a fájlok appot és az MP3-at belemásoltam a ringtones mappába. Ha csak gépen oldható meg abból semmi sem lesz, nem nekem kell, akinek kell az űrkörszak lenne.
Magát a csengést én csináltam semmi védelem nincs rajta. Többet is kipróbáltam nem látja.[ Szerkesztve ]
-
válasz Burt1793 #57436 üzenetére
Köszi! Úgy volt, hogy a T-s és a Vodás számomat is használatba tudom venni. A fő számom a 20-as. Aztán jött a pofára esés, mert a 70-essel nem tudtam telefonálni, a gép közölte, hogy kikapcsoltak. ÜSZ szerint valóban és mivel nem 2 napos téma ezért vissza sem tud kapcsolni. Hát akkor ennyi. Én ezért nem veszek még egy SIM-et. Így is 4k veszett el. Maradt a 30-as. Persze a 20-at meg a 30-at egybe lehetne tenni, de a BB a fő teló. A kör bezárult.
Egyre jobban megismerem a rendszert és alkalmazom a trükköket de akkor sem megy mint fő rendszer.Csengőhangot hol lehet betenni? Mert hiába küldöm a telóra az MP3-at, az nem jelenik meg a cs.hangok listáján. Biztos lehet betenni.
Illetve a böngésző hogyan indítható úgy el, hogy a kedvencek lista legalább bejöjjön. Nem is kell kis képben az oldal, csak legalább a lista. Ergo ne kelljen nekem gépelni vagy fölöslegesen érinteni a kedvencek listához.[ Szerkesztve ]
-
Ez mit takar h 10 perc? BBn nincs ilyen.
[link]2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
535: Még mindig csak 480P-t tud? Istenem.... Legalább 720P lenne.
-
válasz masterful87 #57370 üzenetére
Nekem is ezt csinálja. Manuallal most jó semmi gond.
-
-
válasz Plazmacucci #57214 üzenetére
Az is komoly eladás ~30pacr alatt. Annyi 530 kerül használatba.
-
-
válasz gyurkikrisz #57190 üzenetére
Gondoltam, az erős volt. Fapados a symbian volt.
Olcsó volt, többet is vettem. Család amúgy el van vele a maga módján.Koncentráljuk az emag akcióra. Még több WP-t a népnek.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Воланд #57185 üzenetére
Figyu, nekem már nem kérdés, hogy a wp fapados. Kellett ez a kis szappantartó, hogy be is bizonyítsa. Mint korábban mondtam az alapok sem mennek neki. A BB10 jelenleg (amit én használok utolsó hivatalos OS) nem tökéletes. Ismert pár hiba főleg mailnél, de még ezeken nekünk javítanak, ti marha messze vagytok az alapoktól is.
[link]
Az a kis off zárójelben látod mit művel a gondolatokkal?Ettől függetlenül el lehet vele lenni és használható mint bármelyik más. Minden szokás kérdése!
[ Szerkesztve ]
-
válasz Partyface007 #57180 üzenetére
Ez engem is érdekel. Igaz nem néztem még meg, de nekem mailt a BB 15 percenként néz, mert máskülönben (push) olyan iramban merül, hogy hihetetlen.
-
válasz cattus #57171 üzenetére
Na az jó lesz. Illetve hol van nálatok az éjszakai üzemmód amikor lejön wfiről, mobnetrő, hálózatról, ergo alszik, de mégis egy mozdulattal felkelthető. Ami miatt nem eszik sokat az akkuból. Bár így sem vészes, de ha lehet növelni az jó lenne.
-
Nem látom ha valami "történt". Egy értesítési led semmi. Más WP-n esetleg van?
-
-
Lumia camera frissült. Gyakran jönnek frissítések?
-
Az a 3 hullám a wifi jel mellett mit csinál? Anyum elnyomkodta... [link]
Köszi!Fúú. Thx!
[ Szerkesztve ]
-
Meg kell mondjam meglepett a telefon, pontosabban a fb. Hát mondom belépek és küldök üzit. Erre valami messengert akart telepíteni. Erre külön app van? Hol maradtam le? Költői. Én a Fb-n belül lehúzom az üzik fület és ott van minden, pont mint gépen.
-
válasz CJ4567 #56994 üzenetére
Vagy épp nálam onnantól vette a telefon a töltés. Akkuban nagyon jó ez az 530-as. A power bankomra kiírja, hogy lassú töltés ami nem indokolt mert 1 és 2A-es a kimenete. Mértem és valóban kb felével tolja mintha a Nillkin 2A-es töltőt kapná meg. Ezek olyan érdekességek.
Crytec210! Evvan. Amúgy a frissítés közbeni munka baromság. A BB is írja, hogy dolgozzál nyugodtam a telóval. Hát én inkább lerakom addig.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Pttypang #56991 üzenetére
Jópofa, mert belépek és ott már a valósat látom. Kilépek a kis nyíllal és elkezd számolni a valós százalékig egyével. Késve mutatja a valósat. Jó nem gond, tájékoztató jellegű a dolog.
Még a legelején a 635-nél mondtam, hogy miközben frissít nem szabad piszkálni mert kilép a menübe és lemegy a menü aljára. Na ez mindkét 530-nál így volt. Ez sem gáz, csak mondtátok, hogy ilyen nincs. Van. És nem bonyolult dolgot csináltam csak a beállításokban görgettem le, vagy volt hogy beléptem egybe.
Azt is észrevettem, hogy szoft telepítés után illik restartolni. Nem is tudom mi volt ami amikor indult közölte a telefont újra kell indítani, Ok gomb.
Én úgy érzem ennek az OS-nek fejlődni kell még, de van jövője. Azért remélem nem kell tőle nagyon tartani, bár a droidot kicsit megszorongathatná, mert miért ne.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz Alexios #56985 üzenetére
Én nem bánok rosszul a telefonokkal, mármint amit tartok valamire.
Azért adok el több éves telefonokat kis túlzással új állapotban.
530-at sem dobálom, de más. Már meg is találtam a gyakorlati hasznát a mindennapokban.[ Szerkesztve ]
-
válasz CJ4567 #56977 üzenetére
Az a baj, hogy ítél az ember a fapados alapján is. Lásd 530 ami számozás ellenére gagyibb mint az 520. A 635 sem valami húúúú, de azért azt jobb nyomkodni. Nincs meg a "tisztelet" az 530 felé. az repülhet az ágyra, az lerakható tok nélkül is. A Z10 nem.
-
Dave™! Észben tartom, mert mos megviccelt. Sztem ki is lövöm ezt benne.
Fényerős dolog oké, ez sem OS hanem a fapad eredménye. A sörtétben elővettem és vakított közepesen és ugye dolgozni kell vele, hogy átállítsd.
MasterMark! Épp a lényeg maradt el.buca84! Még nyúzom, de úgy tűnik néha lassan küldi el az üziket, ami nem olyan nagy baj. A meghívó küldés több teszten is elbukott, mert vagy 15 percig nem ért célba. Ellenben ha megadom a PIN-em és a másik fél hív meg akkor azonnal jó. Gépelni lehet és a hang is átmegy amit felmondok. Más nem nagyon van. Hang,videóhívás,időzített üzi stb. Fapados, de megy. Sztem sokat várok, ennyi.
Akkuval nagyon jól áll az 530-as. Legalább 2x olyan jól mint a Z10-em. Ez átültetném.
Crytec210!
JA és van ez a battery widget. A kiírt érték hírből nem sem az mint ha belépek a takarékosság menübe.
[ Szerkesztve ]
-
20% alatti akku okozhatta, hogy megmukkan a BBM? Mondom csak nem ír vki csak nem ír. Belépek és üzi hegyek.
Más: Fényerő. Ez a 3 féle van és kifújt? Valami automata vagy csúszka?2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Azért csak rájöttem a képmentésre addig nyomkodtam.
-
No kérem a BBM wp alatt hát na. Menni megy, de telepítés után újra kell indítani (telót) mert nem lép be. Aztán a meghívó kérés késik, 10-15 perceket. Az üzik lassan mennek át, nagyon lassan. A felület meg wp alapú, mintha az övék lenne. És épp az utóbbi miatt nem tetszik. Az ismert hiányosságokról meg tudtok.
[ Szerkesztve ]
-
Idejön egy SymbianOS nick nevű fazon akinek BlackBerry-je van és egy Wp8.1-et próbál megérteni/elfogadni/használni? Cö!
Amúgy eladó 530-at keresek. 20-as vagy nyitott lehetőleg közel újat. Szürkét.
[ Szerkesztve ]
-
Semmilyen úton módon nem fog menni nekem az offline gps memkari nélkül?
-
válasz CJ4567 #56851 üzenetére
Igen az volt. N 808 után nekem igazából minden videó ronda. Még a BB videó is, de ezt BobTail tudja.
Én rákaptam erre a feloldásra, ezek az apróságok ami miatt hiányérzetem van. Valamit azért próbálok kialakítani belőle. Másod telónak szántam a két számomnak csak hát kiderült egyik számom épp kikapcsolták mire elkezdtem volna használni.
[ Szerkesztve ]
-
[link]
Tehát gomb nem kell. Be lehet állítani, hogy gomb és utána tolom fel, de minek.SsPL711! Majd nekem is lesz ha hivatalos lesz, belakott rendszert nem piszkálok azért, hogy használhassak egy félkész rendszert.
Nekem nincs okos tokom. Bnőmnek van Q10-hez.[ Szerkesztve ]
-
-
Sajnos nem tudok szabadulni pár dologtól amit refelexből csinálok az 530-on csak hát ugye nem történik semmi. Nem terhes nektek a billzár feloldása? Mármint a gomb megnyom képernyő feltol totál felesleges mozdulatsor.
Aztán hogy az akku százalékot csak akkor látom alapból ha belépek a beállításokba. Nálunk kicsit feltolom a menüt és átvált százalékra, de billzár mellett elég ha megnyomom a bekapcs gombot vagy kicsit feltolom a képet, na hogy mondjam. Tehát én azt érzem használat közben így elsőre, hogy sokat dolgozok alap dolgok miatt is.
Nem tudom nagyon hirtelen elmúlt a lelkesedésem. Keresem azokat az alapban gondolt dolgokat amiket használok és nincs. A fenti yt háttérbe böngészőből ilyen vagy az appok gyors kezelése a háttérben. Itt a gyors szón van a hangsúly.
Biztos csak szokás kérdése itt is minden, mert ami nincs azt nem lehet hiányolni. Pedig még féltem is, hogy megszeretem vagy mi. De jó így is csak más.[ Szerkesztve ]
-
Azt áruljátok el nekem, hogy ha megy egy app azt hogyan rakom be a háttérbe és onnan hogyan hozom elő újra?
Aztán yt böngészőben. Hogyan hallgatok zenét a háttérben? Mert amint oldalt váltok vagy menü gombot nyomok azokkal megáll.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz csabi94 #56797 üzenetére
Csorgatom lassan az észrevételeket. Első: Kijelző olyan amilyen. Mivel nem GG3-as így alapból kellemetlen megérinteni (mondom GG2-es BB után tapizva), aztán fénylik. Már egy szobában is. Anyaghasználata épp olyan mint az ára. A telefon gyorsaságával alapból nincs gond, de pl egy kamera indítás keservesen lassú. Egyelőre próbálom tesztre szabni. Belefutottam már szoftveres érdekességekbe, ez a jó szó rá, DE megy meg minden jó.
-
A korábbi 0 helyett [link] és még talán lesz egy 530-as.
-
válasz MasterMark #56795 üzenetére
power bank és 4 féle töltő. A hiba előtt frissítette magát. Egy rakás szoftot. Talán az kavart be és a restart gyógyította meg?
-
Nem direkt van, de valami nem kerek az egyikkel (530 DS). Nem tölt. Újra kellett indítani. Ismert hiba vagy újdonság?
-
Aranyosak ezek az 530-ak és nem csak szerintem.
-
válasz tomboy0013 #56772 üzenetére
Előlapi kamera is? 530
-
válasz Pttypang #56761 üzenetére
Ebbe már belefutottam. Próbáltam összehozni az értelmesebbikjét BBM-en, de az a reakció, mintha ufó lennék. Az a tipikus csőlátás, hogy android. Én meg igazából ezen nem húzom fel magam, mert Fb úgy van beállítva telón, hogy csak akkor jelez ha benézek, azt meg nem mindig szoktam. Ergo vagy BBM vagy semmi.
Ha rövidre akarom fogni bnőm miatt van 99%-ban. Tudom, hogy a BBM hangja értelmes dolgot takar amiért érdemes elővenni a telefont.
Kameramegosztás meg mind1. Jó az a lényeg. Mit vegyük a boltba? Mutatom.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz Pttypang #56759 üzenetére
Sztem emberfüggő kinek jön be a BBM. Én azért szeretem mert zárt. Oda biztosan csak az ír akire kíváncsi vagyok illetve a hang és videóhívás, telefonképernyő megosztás, kamera megosztás bejön és jól jött többször is. Ajánlom figyelmedbe két BB között a videó és hanghívást megnézni milyen.
Fb-n nem mindig az ír aki érdekel. BBM előtt whatsappoltam. Magam sem hittem, de az első nap után totál eldobtam a whatsappot.ha egyszer ott van erre a fb, azon ugyis egyszerubb megtalalni egy adott szemelyt, mint kulon regeltetni vele ide-oda. >> Én totál máshogy vagyok ezzel a dologgal. Nem akarok senkit megtalálni és van, hogy én sem akarom, hogy megtaláljanak. Hát kell nekem a fárasztás? Költői.
-
-
Türelmetlen vagyok, ezért kérdezem csak meg. A BBM mennyire jól megy wp8.1-en?
-
válasz kolosanyi #56699 üzenetére
Majd elválik hétfőn! Meg kell mondjam a 635 után már készülök rá. Az első egy narancs lesz, még nem tudom az vagy a szürke kell. Van már MS regem. Ergo 5 perc és fent lesz minden ami elsőre kell. A BBM-re nagyon kíváncsi vagyok, meg a 2sim kezelésre. Egyik sztem kap valami alap mobnetet is.
635-ön böngészgettem már és azon elég fürge volt minden, kivétel az oldalak betöltése. Az érezhetően lassú volt a BB10 gyári böngészőjéhez képest. Tudod amikor tudod mennyi idő az OK gomb után a fórum oldala és akkor a 635 még nem ott tartott, de ez szokás kérdése.
Minden esetre az a fekete péntek dolog abból a szempontból jó volt, hogy bekerült pár WP8.1 a házba és talán ez ad egy irányt a jövőre. Nekem is, bár elnézve a BB 10.3-at erre nálam nem sok esély van, de pl faterom meg talán muterom, esetleg tesóm vevő lesz rá.[ Szerkesztve ]
-
válasz kolosanyi #56688 üzenetére
Egy 530-as? Kétlem. Nyomkodtam telenyomorban és a kijelző + néha a menü sebesség hááát. Egy 635 jó lenne, de az fateromé. Ha minden jól megy 3db 530 és egy 635-ös lesz a házban. A korábbi 0-hoz képest. Meg nekem a fő teló a BB.
-
válasz Burt1793 #56681 üzenetére
Nálunk ha hosszan nyomod a bekapcs gombot akkor visszaszámol és kikapcsol, ha elengeded lehet választani, hogy újraindítás vagy mégsem. Olyat nem ismerek, hogy android. Az egész családot windowsosítom, még magam is részben, dobálós telónak.
-
Mennyire igényli az OS az újraindítást néha? Én a BB-t havonta ált 1x azért kikapcsolom.
-
Én az elején olyan 3 percet kerestem hogyan tudok tárcsázni. Kezdtem azt hinni kimaradt belőle.
-
-
A feket péntek miatt nagyon úgy néz ki, hogy a BB mellett lesz Wp 8.1 is. Több is. Behalok, 2 napja azt sem tudtam mi az a Wp.
-
-
válasz Burt1793 #56438 üzenetére
Eddig minden nagyon fasza. A nethasználatra vagyok kíváncsi mobneten. Mail és időjárás. Mást elvben nem néz.
Azt is észrevettem, hogy ha frissít akkor nem kell piszkálni, dolgozol nagyban és kilép a főmenübe és lemegy legalulra. Ez nekem új. Mármint, hogy közben nem dolgozhatok a telóval. Lefrissített mindent, feltettem a Mo térképet, hangokat.[ Szerkesztve ]
-
12 órája van a házban Wp 8.1. eltekintve pár buta dologtól elég barátságos. Van még min csiszolni, de jó lesz. Kénytelen leszek érteni hozzá, én leszek a teló rendszergazdája.
-
Na már alakul a dolog. Szépen megy fel minden ami kell.
Nem free volt, de tudom, hogy nem lesz kihasználva csal alapvető szinten.
Lacus_84! Az sem segített, azzal kezdtem.
bogyo112! Több közöt nem akartam a rendszerhez mint megvesz, beállít annak akié lesz és csáó! Hát most úgy néz ki nem úszom meg a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
Nem törölhető az MS fiók a telóról? Csak szinkronizálás menü van, törlés mint a mail fióknál nincs.
-
válasz Integrale #56406 üzenetére
Ez nem az én telóm hahó, ez csak egy kötelező rossz, hogy az alapokat használni tudjuk a telón belül, pl mint időjárás.
Most törölni próbálom a fiókot a telóról, mert mindig családdal basztat. Nem látja a frissített dátumot.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz Воланд #56400 üzenetére
Időjárást akarok nézni, de frissíteni kell, erre kijön, hogy böngészőn lépjek be ide meg oda, hogy a család beállításokban engedélyezhessem a telepítést. Milyen gyerek milyen család? Érted. Meg amit ott ír az nem úgy van. Mintha zöldet mondana arra ami piros.
polonic! Túl van bonyolítva az egész, sok idő ment el az adatok elküldésének letiltásával az MS felé, csak egy példát említsek. Nekem itt ne küldözgessen semmit senkihez fejlesztési céllal.
[ Szerkesztve ]
-
Család? Gyermek fiók? Időjárás frissítéshez? Hírből nem az van ami a lépések között szerepel.
Na ezt lőjük ki nem értem mi ez. Hol lehet?[ Szerkesztve ]
-
Üdv! No beüzemeltük a 635-öt. Fekete pont, hogy nincs fólia a telón és fix a töltője, nem USB-s.
Ami elsőre gondot okozott az a mail fiók életre keltése. mailbox.hu-val nem tud mit kezdeni, minden szir szart manuálisan be kellene állítani, van lehetőség ezt kikerülni? Illetve a nokia fiók. Nincs csak az a 3 lehetőség amit felajánl? Ergo nem lehet regelni a rendes mail fiókkal (mailbox)? Nekem csak ezért kell egy MS-es fiók? Hotmail vagy ilyen?2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Asustor NAS
- EAFC 25
- Digitális Állampolgárság Program
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest