Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ryori
senior tag
Üdv, beszereztem egy Lumia 930-at szuper készülék, minden jó, de USB-re kötve nem látja a gép.
Eszközkezelőben pedig azt írja hogy: Az eszköz nincs megfelelően konfigurálva. (Kód: 1)
Mi lehet a probléma? köszi.
Akit érdekel, pár benchmark kép: [link]Amúgy a hátlap kicserélése garancia vesztéssel jár? mert elég sok bolt árul hátlapokat, és a simkártya bay-el nyitható a hátlap. (gondoltam kicserélem a feketét egy narancsra)
[ Szerkesztve ]
-
ryori
senior tag
-
ryori
senior tag
Hogy lehet a data sense (adatforgalmi segéd) -ben a számlálót resetelni?
Mert a telenor hó közben resetelte az internetet, így a data sense-ben 165/500 - míg a valós 437/500 MB
próbáltam a dátumot állítgatni, stb. amiket olvastam angol fórumokon, de nem sikerült. -
ryori
senior tag
válasz ecology_83 #53974 üzenetére
legutóbb én csak a garancia jegyet vittem és elfogadták, de az a t-mobil szervíz időszak volt.
-
ryori
senior tag
válasz Gery1987 #54281 üzenetére
Hát ha a számokat nézzük persze hogy több app van droidra mint wp-re, de nem az a lényeg hogy 10.000 vagy 10.000.000 app van, hanem azért a minőség is, mert lehet 10m app ha abból 5-10 használható rendesen, lehet hogy kevesebb app, de azért jobb minőségűek, nem laggosak, stb. vannak kivételek, de a nagyobb fejlesztők appjai azért ottvannak, és ugye a zárt rendszer okozta stabilítás miatt is jobbak az appok.
-
ryori
senior tag
válasz karldergroße #54284 üzenetére
Mondjuk android előbb jött be mint wp, ez is benne van.
zene-videót talán azért nem fejlesztik nagyon, mert azthiszik hogy az alap jó, naptárat gondolom úgyszintén. bár..
(Utánam kommentelő )[ Szerkesztve ]
-
ryori
senior tag
Tapasztalt valaki olyat, hogy a zseblámpának használt vaku felmelegedett?
-
ryori
senior tag
válasz Hunork #54362 üzenetére
Na, ilyen problémám nekem is volt, írtam is a fórumra, nekem egy gép reinstall segített, 520 drivere zavart be a 930-amnak. vagy valami ilyesmi. aztán a reinstall után jó lett. ami egyébként egy 8.1-es windows. bedugtam, pár mp-mulva már megjelent a filekezelő.
[ Szerkesztve ]
-
ryori
senior tag
válasz Bandi8bácsi #54410 üzenetére
nekem L520 max fényerőn + olvashatósági opcióval, elég jól olvasható volt napfényben
-
ryori
senior tag
válasz Bandi8bácsi #54413 üzenetére
Az olvashatóság napfényben be van kapcsolva, és full fényerő? esetleg még a takarékos visszább veszi a fényerőt. ha minden stimmel és nem olvasható napfényben az...
-
-
-
ryori
senior tag
válasz csibukaaa #54588 üzenetére
üdv 4:3 as oldalarány-nál van 19MPX - a két képet (nagyobb+kisebb) usb-n látod vagy file kezelővel, öm, 5+16, a DNG az RAW képet készít, Photoshophoz stb. valamint ha panoráma képet szeretnél akkor külön progi kell, a lumia panorama. Fotóklippek esetén pedig kb 4mp-et rogzít, ilyen kis mozgóképek lesznek belőle
[ Szerkesztve ]
-
ryori
senior tag
válasz Dtomka #54635 üzenetére
#1 toolkit - rengeteg minden van benne és widgetek is.
Camera 360 - jó kis fotós app, van benne hdr, meg minden féle jóság
Fresh Paint - egy festő app, igazi festék hatása van stb, rajzos.
Insider - készülék tesztelés, infók, stb.
Lumia Panorama - Panorámához elengedhetetlen.
MyMy Flashlight - alap, nincs hirdetés, legjobb
Számológép2 - áfát is tud, kicsit jobb mint az alap.
The veil - egy nagyon szép game
Age of Empires Castle Siege - jó kis online stratégia -
ryori
senior tag
válasz Pttypang #54660 üzenetére
Én valahogy nem tudom elképzelni hogy zenéljen a telefon, még a sima csörgést sem nagyon szeretem inkább csak a rezgés, pl ha buszon vagy és bazi hangerővel elkezd szólni a kedvenc számod refrénje hát nem tudom A sima csengés még úgy ahogy, de akkor is, az egész busz oda néz, és mindenki azt nézi hogy a kék ingest keresik telefonon szeretem ha jó diszkrét, csak én tudom hogy hívnak. Otthon vagy autóban csenghet, de amúgy én nem szeretem, de nem tudom más hogy áll vele
-
ryori
senior tag
válasz gyurkikrisz #54886 üzenetére
Lehet hogy VIP Developer, és ő előbb megkap mindent
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Asztrofotózás
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Dobozukkal kártyafüggetlen Iphone 11 128gb,80% akksi,gyári!
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Mi 11i okostelefon tökéletes állapotban dobozában, tartozékaival eladó!
- Független Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue !! 1 Hó GaranciA
- Eladó iPhone 12 black független újszerű!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen