- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
Nem csak a Roidmi csődölt be. A japán Neato is, pedig szuper porszívókat gyártottak, az enyém lassan 7 éve megy az eredeti akksival, és még mindig jól takarit (igaz a gumihenger kezd szétszakadni). Alkatrészt már nem leeht hozzá venni, mert nem gyártanak, nem garis, stb. Annyi a szerencsém (egyelőre), hogy a szervereket még üzemeltetik és megy az app meg a hardver is. Ennyivel normálisabbak szerencsére, pedig már két éve megszűnt a Neato Robotics. Pedig nagyon jó gépeket gyártottak, prémium kategória talán. Pedig ez volt az egyetlen porszivó, ami képes kiharapni a pókot a sarokból, mert nem kör alakú, hanem U.
-
-
-
Á, a jó kis Perplexity
-
-
Nincs.
Talán valami 10 éve beragadt raktárkészletes iRoomba vagy a fapados Lidlis silvercrestek esetleg.
Nem az általad leírt irányvonal volt a gyártóknál és a kényelmi funkciók miatt a kutya nem venné, bármennyire is furán hangzik.
De megértem az ellenpólust is, hogy de hát ők nem akarnak felhőt, meg nem akarnak távoli vezérlést, meg különben is...
De erre jelenleg csak az otthon barkácsolás nyújt megoldást, nincs kézenfekvő. ( Valetudo egyes Dreame és Roborock gépekre elérhető, de ez saját felelősségre )
Kérdés a Vale-tudósok rámennek-e a Roidmi témára, és hogy az eszköz módosítható-e.
Supported listán nincs: [link]
-
rattan
tag
Ez sajnos minden eszközre egyre inkább igaz lesz, mert minden online. Pl a villanyautóknál is simán előfordulhat ilyen, ha némelyik kínai márka majd megszűnik.
Visszatérve a porszívókra, van olyan amelyiket lehet wifin kívül akár BT-on is kezelni, hogy ne járjunk így? -
bandigyerek
senior tag
Bog! Ha legközelebb a Nagy Népi Kínában jársz-kelsz, és beszélsz porszívó-ügynökökkel, feltehetnéd a millió dolláros kérdést, hogy megoldható-e a porszívók offline működése, működtetése, beüzemelése. Tudom én, hogy a begyűjtött adat fontos, de pont az ilyen akciók kivédésére fontos lenne. (több napos szerver leállás pl.)
Több embert is tudok, idősebbek, akik vennének robotporszívót, de nincs internetjük (vagy éppen a mobil hiánya). Csak ezért Net-et nem akarnak, de a takarító nagy segítség lenne. -
Nemrég olvasgattam a téma után, amikor a logout-os bejegyzést megírta egy fórumtárs.
Nagyjából már december óta beállt a krach, érdekes, hogy hozzánk ennyire sokára ért ide az infó és még a forgalmazók sem kaptak kellő tájékoztatást az ügyben, hanem még tán a megmaradt készleteket akarták rámelegíteni a forgalmazókra.
A Roidmi ugye begyártott a Xiaomi alá és gondlom az elején megtolták lóvéval őket, de aztán a Xiaomi inkább a Dreame-vel partnerkedett...
Amúgy ez a robotporszívós téma is olyan, hogy annyi OEM van, hogy nem lehet lekövetni...
Van olyna Roidmi gép, ami szögazonos a Lydsto masinákkal... A Roidmi is szerintem csak bérgyártatott valakivel.
Az EVA-k amúgy kifejezetten jó ár-értékűek voltak, de valóban a konkurencia erősebb lépéseket tett felfelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest