- Bemutatkozott a Realme 14x
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Ma neztem egy filmet a moziban, mindenkinek surface meg windows phone volt Megy azert még a marketing.
-
tybsen
addikt
válasz turbulencia8 #85323 üzenetére
Köszönöm szépen neked, na megoldódott a dolog, áttettem a kártyát egy androidos telefonba és ott beállítottam.
-
tybsen
addikt
válasz turbulencia8 #85321 üzenetére
Köszi.
A cél az lenne, hogy ne az összes bejövő hibás irányítódjon át egy másik telefonszámra, csak azok, ha nem veszem fel x csörgés után.
Régen volt ilyen, hogy hívásátirányítás "ha foglalt" vagy "ha nincs válasz" vagy "nem elérhető". Vagy ez csak androidon van?
-
tybsen
addikt
Lumia 640 windows 10 - bejövő hívásokat szeretném átirányítani, de nem az összeset, csak "ha nincs válasz". Ilyen lehetőség már nincs? Köszi
-
tybsen
addikt
Be lehet valahol állítani azt, hogy ha lehúzom az értesítési sávot és kitörlöm az értesítést, akkor tűnjön el a lezárt képernyőről is a kis emailt jelző ikon?
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Feltettem 640-re a 10-et. Egy nagy katyvasz az egész, valahogy azt érzem, hogy nincs egy egységes arculat/design, egy összevisszaság az egész. Főleg a store elég fura, minden kicsit zavaros. A letisztulttól elég messze van. Ez az első benyomás és szubjektív persze.
-
tybsen
addikt
válasz ecology_83 #76222 üzenetére
Ez a windows intelligens ébresztő funkciója. Az első ébresztőt biztos nem hallottad. Utána meg minek is ébresztene, ha már ébren vagy?
-
tybsen
addikt
válasz viewdetails #70587 üzenetére
Köszi, szóval akkor ez a magyarázat ezekre a dátumokra.
Még érdekességképpen: korábban nem volt beállítva az automatikus dátum és idő, ezért amikor annak idején amikor magától rendszeresen május 23-ra állította magát vissza, átállítottam automatikus idő beállításra, hogy ne is vegyem észre ezeket az idegesítő újraindulásokat ( persze pin-t ígyis-úgyis kért minden alkalommal, nyilván). de cserébe legalább nem május 23-a volt hanem sikeresen képes volt magát az aktuális dátumra beállítani néhány perc múlva újraindulást követően ..
Aztán egy update után mostmár ugye november 25 az a dátum, amire néha visszaállítja magát, de hiába van beállítva az automatikus dátum-beállítás , nem alkalmazza azt, hanem marad a november 25.
Egyébként teljesen rapszodikusan működik ilyen szempontból mert nem tudom mi lehet az oka ezeknek a reseteknek.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz chipesz #69479 üzenetére
"Szerintem csak a vállalati fiók reseteli magát"
Erre abból következtettél, hogy a dátum november 25?
Ugyanis nálam tegnap megint visszaállt november 25-re a rendszer dátum ( megint csak most vettem észre) és vicces módon egy kollégámnál is rendszeresen előfordult ugyanez egy másik típusú Lumia készüléknél, nemrég jöttünk rá egy beszélgetésnél véletlenszerűen.. lehet hogy a céges levelezésnek van köze ahhoz hogy néha magától visszaáll a dátum erre a napra?
Tavaly egyébként már írtam ugyanerről a problémáról csak akkor május 23-ra állt vissza a dátum... (Ezután jött egy frissítés, azóta már november 25-re áll vissza.. ). Akkoriban azt írták néhányan hogy egyedi hiba meg szerviz, de úgy látszik mégsem egyedi hibáról van szó, legalábbis többekkel előfordul ez.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz #16820480 #70096 üzenetére
Köszönöm szépen, na akkor majd még figyelemmel kísérem a dolgot.
Az androidos alkalmazásokkal kapcsolatban: Igen azt tudom hogy könnyen átfordíthatóak lesznek de tegnap olvastam valamit , persze tényleg csak felületesen, hogy a kiszivárgott wconnect Tool-lal egyszerűbb, mint gondolták.
-
tybsen
addikt
Néhány kérdés, köszi ha valaki válaszol
1. Lumia 625 böngészésnél, képeknél, pdf dokumentumoknál azt csinálja, hogy ha például belenagyítok, akkor először csak homályosan mutatja a képet/szöveget, majd éles lesz. Ez minden wp telefon esetén így van, vagy csak a lumia 625 kevés memória és/vagy gyenge processzor miatt van? Például Lumia 640 ugyanúgy viselkedik?
2. Hasonlóan az első ponthoz, böngészés közben fel--le lapozás közben folyton látni, ahogyan építi fel az oldalakat. Nagyításnál itt is homályos a szöveg először, majd éles lesz. A kérdés ugyanaz, hw vagy sw jellegű dolog ez, Lumia 640 is ugyanígy viselkedik (a topikjában is megkérdezhetem, ha ez nem általános jelenség), esetleg változik a w10 esetén? (Gondolom, a böngésző lapok újratöltése nem fog változni?)
3. Az aktuális sajtóhírekhez kapcsolódóan: tényleg van valami para a windows 10-zel adatvédelem / cortana szempontjából vagy csak a szokásos összeesküvés-elmélet?
4. W10 alatti android apk futtatás: tegnap felületesen átfutottam a napi híreket ill. néztem videókat; lehetünk bizakodóak, hogy teljesen egyszerűen futtathatóak lesznek az androidos alkalmazások? Illetve ezáltal megmarad a w10 folyamatossága?
Köszi
-
tybsen
addikt
Azt szeretném kérdezni hogy Windows 10 ben mennyire működik jól a gesztus vezérlés alapú szövegbevitel (vagy nemtom hogy hívják Swype szerű gépelésre gondolok.. )?
Másik kérdés pedig , hogy lehet- e az alkalmazások értesítéseit blokkolni W10-ben?
Gondolom magyar nyelvű diktálási lehetőség továbbra sincs , még csak tervben sem ? (Leszámítva azt a méregdrága alkalmazást ahol csomagokat lehet venni ha az ember diktálni akar)
köszönöm szépen előre is!
-
tybsen
addikt
válasz zuioch #66077 üzenetére
El kell, hogy keserítselek, erre az A5 biztosan alkalmatlan. A sok előre telepített samsungos cucc és a gyenge optimalizáció illetve ehhez képest kevés RAM mellett nem hiszem, hogy akadásmentesen és azonnal tudnál ennyi minden között váltogatni. Talán eleinte menni fog (bár ezt is kétlem), idővel viszont majd tuti belassul. Esetleg tedd fel a kérdést a milyen telefont vegyek topikban, bár valószínűleg 3GB honor 6 meg 1+1 és hasonlók lesznek a válasz.
A nexus 5-öm nagyjából képes arra amit szeretnél, bár Lollipop-on is voltak/vannak memóriakezelési gondok. De nyilván ez egy tiszta és optimalizált(abb) android.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz zuioch #66073 üzenetére
Samsungot eleve nem vennék; bár az általad említett típussal konkrét tapasztalatom nincs de általában egy idő után belassulnak és amúgy is tele vannak mikrolaggal. Android vonalon inkább Nexust javaslok (bár ez nyilván nem érdekes ha a hozzászólásodban lévő két készülék között kell választani).
Ha a wp app választék illetve azok a funkciók amiket nyújtani tud a rendszer elegendő számodra, én valószínűleg inkább egy wp modellt választanék.
-
tybsen
addikt
válasz Воланд #65989 üzenetére
Köszönöm szépen akkor úgy látszik hogy csak abban az adott üzletben nem volt készleten, esetleg az ügyintéző nem tudta. Szombaton megnézzük aztán megvesszük valamelyiket.
Hina: elég nagy az árkülönbség a két készülék között, 35.000 Ft. Előfizetéses készülék lévén később elég nehéz lesz eladni.
-
tybsen
addikt
Köszönöm szépen mindannyiótoknak a segítséget. Most látom csak hogy a 635 majdnem olyan mint a 630, nekem a 630 nagyon tetszett, szuper forma. De a 735 is szép.
Édesanyám nagyon egyszerű felhasználó, és akkor még finoman fogalmaztam szóval nem gondolom hogy a multitasking gyorsaság fontos szempont, épp elég lesz neki megszokni meg megjegyezni a dolgokat, nem hiszem hogy olyan gyorsan akar váltogatni az alkalmazások között, örül ha ki tud lépni majd belőlük
Mindenesetre nem könnyű döntés, de valószínűleg elég neki a 635. tudom mennyire tudná egyáltalán kihasználni a 735 nyújtotta pluszt, bár azért a kicsivel nagyobb kijelző nyilván eleve előny.
-
tybsen
addikt
válasz Воланд #65983 üzenetére
Köszi Van 735 is 38 ezer körül (havi 1590 Ft kamatmentes részletfizetéssel), megér annyi felárat? Mert akkor kifizetem nekik havonta vagy valami.
640 állítólag nem lesz, illetve 930 van még, de az tényleg sok már. Aranykártya amúgy, T-Home
Szerk.: 735 nekem is tetszik, jobb mindenben ahogy nézem, ha magamnak venném, ezt választanám tuti
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz Воланд #65979 üzenetére
Köszönöm szépen. Sajnos a szolgáltatónál csak 512-es verzió van, de akkor jó az is?
Kizárólag a közelségérzékelő szenzor hiánya lehet talán zavaró, bár lehet hogy fel se fog neki tűnni.
Szerk.: MrCsit: Szolgáltatótól ingyen kapná a 635-öt, Valami 5500 Ft körüli havidíjjal, de előfizetésre mindenképpen szüksége van hogy ingyen tudjanak beszélni apámmal. talán majd még átnézem a tarifákat mert nem vagyok képben.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Anyukának Lumia 635 szerintetek megfelelő? Nem nagyon használná semmire csak telefonálni, sms, viberen telefonálni meg fényképek.
Érdemes várni a 640-re az 1GB RAM miatt vagy szolgáltatótól ingyen az édesanyám felhasználói szokásainak ez a készülék is megfelelne? Ha saját magamnak vennék akkor várnék amíg jön a 640 de őt nem akarom váratni feleslegesen ha úgyis mindegy a teljesítmény, megtetszett neki ez a készülék. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz ZavaBalazs #65590 üzenetére
???
A hozzászólásodban amire én válaszoltam , te a 42 000 Ft-os árra írtad hogy Best Buy.
Én pedig azt írtam hogy mennyibe kerül Ausztriában és Németországban, tudatosan írtam eurót és nem fontot.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz ZavaBalazs #65587 üzenetére
Európai viszonylatban normál árnak mondanám 300 Ft/€ árfolyammal számolva. Nyilván a magyar áfa mindent megdob egy kicsit, de a kizárólag a bruttó árakat nézzük akkor Ausztria és Németország normál áron árulja ennyiért.
Más: 640 XL-t vett már valaki?
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz Pttypang #65446 üzenetére
En valami total mast erthettem, meg sem tudom fejteni igy utolag, hogy miert irtam ezt.. Nem kellene 5:30-kor irogatnom 930-at nem is tudom mire lehetne lecserelni, nem lenne tul erdemes semmire.
(#65447) F.B.I. : en csak ingress-sel jatszom androidon (az utobbi idoben ido es kedv hianyaban mar azzal sem nagyon), de nem lenne rossz, ha jonne wp-re is. Amugy en sem vagyok az a nagy jatekos tipus, psx-szel annak idejen kijatszottam magam illetve xbox az utobbi evekben, de csak ritkan azt is mert nincs ra ido. Ettol fuggetlenul biztosan van igeny a jatekokra (bar az ismeretsegi koromben senki nem nagyon jatszik).
(#65454) Harcosposta: ez a buntetes, amiert az e-mailek, twitter, facebook, instragram es egyebek koraban mms-eket kuldozget valaki (
viccen kivul, persze ertheto a felhaborodasod es add el ha ez akkora nagy para.Nem, ne haragudj, nem tudom megerteni, hogy miert kuldozget valaki mms-t manapsag. Ezt minden rosszindulat nelkul mondom)[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz SOAD19 #65439 üzenetére
Latnad, hogy a lumia 625-om hogy nez ki szegeny (ket hatlap is van hozza, mindketto sarkai ossze vannak torve mert mar annyiszor ejtettem le / csuszott ki a kezembol). Viszont nagyon jol birja a gyurodest, tok es folia nelkul hasznalom es semmi baja, nagyon massziv
(#65444) Crytec210: amugy eleg sokszor van ajanlva wp, ertheto modon persze, mert keves penzbol is jot lehet venni
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz kolosanyi #65428 üzenetére
Nexus S nekem is volt - a maga idejeben gyorsnak szamitott ugyan a tobbihez kepest, de megis akadozott es nagyon kellemetlen dolgai voltak. Ahogy a galaxy note-omnak is utana, ahogy nagyon sok droidnak is, ez vitathatatlan. Sokszor voltak teljesen égo helyzetben, mert mutatni akartam valamit valakinek, es kozben beakadt, nem toltott be, osszeomlott a rendszer...stb. Teljesen igazad van.
Nem mondom, hogy a nexus 5 nem csinalhat elmeletileg ilyeneket, mert belole is ki lehet eroszakolni peldaul ingress (jatek) kozben extrem multitaskinggal egy kis akadozast, de alapvetoen kb 5-6 alkalmazas lagmentes futtatasat es azonnali, akadasmentes valtast az appok kozott siman lehetove teszi az aktualis 5.1. (korabbi 5.0.1-gyel voltak gondok, itt talan megoldodni latszik) A google maps is mint a vaj. Hatnal vagy hetnel tobb alkalmazas eseten sincs akadozas, csak varni kell egy tizedmasodpercet vagy nem tudom mennyit, amig betolt az uj app. Azt gondolom, hogy az android torteneteben tenyleg merfoldko a lollipop. Ugyanakkor tovabbra is erzem, hogy megsincs ugy egyben az egesz, mint wp-n, megsem stabil annyira, vagy nem is tudom. Nem tudom megmagyarazni, ez egy erzes. IOS-nel is ugyanezt erzem, hogy ott is egyben van az egesz rendszer. De androidnal valahogy nincs meg ez az erzes. Ettol fuggetlenul nagyon jo az irany androidon es egyre kevesebb kompromisszummal jar a hasznalata (ezt a nexus szintre ertem, a tobbi androidos cuccal nincs nagyon tapasztalatom). Viszont wp-nek is nagyon sok elonyos oldala van, en szeretem mindkettot es jo igy, hogy van egy wp munkatelefon es egy androidos privat. Ha nem lenne ceges wp-m, akkor lehet, hogy a privatot es wp-re valtanam, mert nagyon szeretem a rendszert a hibaival egyutt.
(#65430) mdraco: lumia 520 anyaghasznalatat nagyon szeretem Jo lenne tobb ilyen gumi-szeru hatlap megoldas
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz MrCsiT #65394 üzenetére
(#65394) MrCsiT: Nincs annyira tapasztalatom here maps-szel kapcsolatban, amikor probalgattam osszehasonlitva google mapsz-szel, meggyozobb volt az utobbi (forgalmi adatokra es gyors utvonaltervezesre).
A viber androidon is csinal hulyesegeket (peldaul rezeg, pedig nem kellene / vagy most ejszaka peldaul felkeltett az uzenetekkel, pedig a telefonomnak elvileg csak a prioritaskent beallitott ertesiteseket kellet volna jeleznie - allitolag ismert viber bug es tud rola a fejleszto).
(#65395) Bukk900: Hálás köszönet erte (3 x ), ez a Voicy nagyon jo hatasfokkal mukodik, pontosan erti amit diktal az ember (harom tesztbol harmat hibatlanul rogzitett). Gyakorlatilag legrosszabb esetben lehet pl. whatsapp es voicy kozott ide-oda valtani es beilleszteni a diktalt szoveget. Nyilvan kevesbe kenyelmes, mint androidon, de legalabb van valami alternativ megoldas, ha pl. vezetes kozben kell valamit irni es nem hanguzenetet akar az ember kuldeni. Koszonom szepen megegyszer!
(#65398) sheratan: ugyanez volt az elso gondolatom es felcsillant a szemem, hogy hatha mukodni fog, de hiaba nyomok a google kereso app-ban megjelenitett talalatok kozott a terkep reszletre, nem tortenik semmi... sajnos nem ugrik elo a terkep, igy nem lehet tervezni sem.
A megosztas-dolgot most pont tapasztaltam meg, ugyanis a Bukk900 forumtars altal ajanlott Voicy-ban diktalt szoveget nem lehet megosztani whatsapp-on / viber-en / kakaotalk-on.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz #16820480 #65391 üzenetére
Egyetertek Veled ezekben, tenyleg. Amugy mar nem kell annyira sokat fejlodnie a wp-nek sem. Ami nekem tovabbra is nagyon hianyzik es erosen visszatart az androidrol wp-re valtasrol a magantelefonom szintjen - de ezt mar irtam tobbszor - az a magyar nyelvu diktalas lehetosege.. hogy uzeneteket / feladatokat irhassak illetve diktalhassak. Ha ezt megcsinaljak, nem nagyon lesz semmi, ami annyira egetoen fontos es nelkulozhetetlen lenne (ingress-t amugy is unom es keveset jatszom de azert lehetne wp-re is) es eselyes, hogy visszavaltok wp-re.
Tegnap amugy a tema kapcsan elkezdtem nezegetni a lumiat illetve az alkalmazasboltot - nem is tudtam, hogy van hivatalos google kereso app! Mindenesetre az alkalmazasban van szovegkiegeszites, amit bing-nel hianyolok es nagyon jol lehet nemet nyelven diktalni. Szoval tenyleg megoldhato minden, csak kicsit keresni kell (bar mivel nincs google maps, igy hiaba jelenik meg a keresesi talalatokban terkep, nem lehet vele utvonalat terveztetni).
Elnezest a tobbiektol ha kicsit elvittuk a topikot!
-
tybsen
addikt
válasz #16820480 #65376 üzenetére
Az etterem csak egy pelda volt a korabbi hozzaszolasomban, barmi masra is vonatkozhatna persze a kereses, peldaul bizonyos uzletekre, stb. A nemet nyelvu cortana hangfelismeresre kivancsi vagyok es nagyon varom
Az akksihasznalathoz: teny, hogy nagyon jol birja 625-om is. Ha nem nyulok hozza, sokszor megdobbento, hogy orakkal kesobb is ugyanugy 100%-on all, mint amikor lehuztam a toltorol (na ilyet a nexus 5 nem tud sajnos, bar rendszeresen nyomkodom is persze - mindenesetre alapallapotban is jobban merul).
En is nagyon szeretem a wp egyseges stilusat, a betutipusokat es az animaciokat (amit irsz pedig a google-s zarokepernyos widget kipakolasrol.. teljesen egyetertek, szamomra is teljesen haszontalan es erthetetlen is pl. a naptar kipakolasa a zarokepernyore - ez lollipoppal meg is szunt). Ugyanakkor elegge elkeserito, hogy nagyon sok wp-s app full igenytelen modon van megcsinalva es osszehasonlitva androiddal (ahol az utobbi idoben egyre inkabb megfigyelheto a design elvek betartasa) wp-n sok olyan app van, ami csak ossze van dobva, nincs egyeges stilus, stb - pedig pont ez a rendszer egyik nagy elonye.
A wp egyebkent olyan szinten nagyon jol fejlodik, hogy emlekszem, amikor meg pl. napi problema volt, hogy whatsapp es egyeb uzenetek nem erkeznek meg / vagy kikapcsolt kijelzonel leugrott wifirol a telefon... Szerencsere ez az idoszak elmult. Mindenesetre wp oldalrol nezre aggodalomra ad okot, hogy az android nagyon jo iranyba fejlodik, a lollipop mar egyaltalan nem hasznalhatatlan (mint regen voltak az akadozo 512-es rammal szerelt ocskasagok, ami miatt a legtobbet utaljak a droidot), szepek az animaciok es gyors a rendszer, egyre kevesebb röccenés vagy bizonytalansag van. Nyilvan vannak bugok de osszessegeben nagyon jo kezd lenni a rendszer. Ettol fuggetlenul en nagyon drukkolok tovabbra is a ms-nak mert szerintem nem jo a google (vagy barmelyik) rendszer egyeduralma. Minel nagyobb a valasztek, annal jobb nekunk felhasznaloknak. Hosszabb tavon viszont biztosan nagy problema lesz a google es ha mar a korabbi akadozasok sem lesznek es jol optimalizalt lesz a rendszer, nehez lesz mas rendszereknek elcsabitania az androidos felhasznalokat. De persze ez az en maganvelemenyem csak es az utobbi evek tapasztalata. Wp-n szerintem tovabbra is gond a szukos alkalmazaskinalat - foleg azokat a felhasznalokat lesz nehez ujra visszaterelni wp-re, akik elpartoltak az androidtol es egy wp proba utan megis ujra visszamentek androidra, mert nem talaltak meg a szamukra fontos alkalmazasokat.
-
tybsen
addikt
válasz #16820480 #65372 üzenetére
Nagyon bizom a ms-ban illetve a fejlesztesekben tobb ok miatt is. Egyreszt mint rendszer szimpatikusabb a kezdettol fogva a wp, masreszt sokkal szebbnek es letisztultabbnak talalom (eleg csak megnezni a gmail webes feluletet es osszehasonlitani az outlook-kal, borzaszto attekinthetetlen es igenytelen a gmail).
Lehet, hogy nalam minden baj forrasa, de ezt mar tobbszor irtam, hogy ket total eltero szintu eszkozt hasonlitok ossze (ceges lumia 625 vs. privat nexus 5), de sajnos ezek vannak nalam napi hasznalatban. Mar gondolkodtam, hogy veszek egy 2 GB-os wp-t, de sajnos nem tudok vele mindent megoldani, amire a privat dolgaimhoz szukseg van. Nagyon sokat/sokfele utazom es menet kozben sokat hasznalom a google keresojet / terkepet.
A keresohoz: szeretnem en szeretni a binget, de egyszeruen nem ugy dobalja a talalatokat, ahogyan es amilyen gyorsan nekem szukseg van ra. Foleg ha menet kozben van szuksegem valami gyors informaciora, akkor nincs idom varni. Majd csinalok esetleg egy osszehasonlitast, amikor a napi rutin kozben ezt vagy azt hasznalom.
De hirtelen egy pelda. Csak ugy talalomra ra akartam keresni a helyben levo egyik pizzeria telefonszamara.
1. google/android: felhuzom alulrol a google now keresojet egy erintessel, elojon a google kereso es elkezdem beirni a pizzeria 7 betubol allo nevet -> a kereso a hatodik betu beirasanal egy kulon sorban mar kiegesziti a pizzeria 7 betus nevet a varos(om) nevevel, majd azonnal ra is nyomhatok a talalatra, ekkor megjeleniti terkepen egy telefonhivas ikonnal egyutt amire ranyomok es mar hivom is oket. Illetve az utvonaltervezo is rogton ott van a talalat mellett a cimmel egyutt. Tenyleg csak nehany pillanat az egesz kereses. Tegyuk fel, ha oda akarok navigalni, akkor ket klikk es megnyilik a google maps es mar mehetek is. Egyszeru, gyors.
2. bing/wp: ranyomok a nagyitora, elkezdem beutni a pizzeria nevet. Gepeles kozben nincsautomatikus kiegeszites/talalatok, ugyhogy beirom a het betus nevet es kereses... felul mennek a kis pontok, varok, ket masodperc talan (lehet, hogy a lumia 625 miatt lassu). Elso talalatkent (a ket hirdetes alatt) kidobja egy internetes adatbazis weboldalat, ami jonak tunik. Klikk ra (egy pillanat amig betolti). Ott a cim es telefonszam, tokeletes. Van utvonaltervezes lehetoseg is, de ha ranyomok, akkor az internetes oldal sajat utvonaltervezoje jeleniti meg a pizzeriahoz vezeto utat, nem a sajat terkep.
Kozben arra gondoltam, hogy lehet, hogy az a baj a bing-nel, hogy nincs beirva a pizzeria neve melle a varos, igy beirom a varost is kezzel (mert ugye nem egesziti ki automatikusan). A varos neve eleg hosszu amugy. A keresesi talalatok elso helyen ugyanaz szerepel, mint az elozo keresesnel. Aztan feltunik, hogy van a bing kereson belul jobbra egy "lokal" helyi kereso is - na ez tokeletesen azt hozza, amit a google maps is, telefonszam, navigalas (az mondjuk rejtely, hogy miert mutat a terkepen rengeteg wifi hotspotot is kis wifi ikonnal, amikor nem kerdezte senki - esetleg ha eltevednek es nincs mobilnetem akkor meg tudok allni ott?). De a lenyeg, hogy terkep is van meg minden, szoval tokeletes.
Tegyuk fel ha nem luzerkedem el es celiranyosan mar eleve a lokal-ban keresek (ami ugyan egy jobbra lapozasra van a normal keresotol, tehat erre is gondolnom kell keresesnel), akkor gyorsabban megtalalom amit szeretnek? Nem annyira, mert itt is hiaba irom be a pizzeria 7 betus nevet, nincs talalat. Csak kiegeszitve a varosom (hosszu) nevevel jelenik meg a terkepes-telefonszamos lista.
Konkluzio: pont az, ami miatt jobban szeretem a google keresot - kevesebbet kell beirni es gyorsabban ad hasznalhatobb talalatot. Nyilvan a peldaba bele lehet kotni, de a kereses mas eseten is hasonloan mukodik. Ha egy tavolban levo abcdefghijk nevu helyre szeretnek menni, eleg beirni az abcdefg-t kb a varos neve nelkul es mar navigalhatok is, latom a forgalmi helyzetet es a kulonbozo utakat, stb. Mig ezzel szemben a bing-ben irogathatok, mire egyaltalan felhoz valamit. (Es akkor meg nem is beszeltunk a google hang alapu keresesrol es utvonaltervezesrol, nemet nyelven hasznalom,, amivel peldaul csak megmondom, hogy tervezzen egy utat haza es maris hangosan mondja, hogy mekkora a forgalom es mennyi ido az ut hazaig illetve mutatja a terkepet / forgalmi helyzetet. Ez nemet nyelven jelenleg nem all rendelkezesre a bing-nel, de jonni fog ha jol emlekszem, szoval ezt csak erdekessegkent irtam ide.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz lorcsi #65338 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok. Én továbbra is a magyar nyelvű diktálást várom, remélem egyszer jönni fog.
(#65339) ZavaBalazs: lehet utálni de miért nem csinál valamit a ms? A bing is le van maradva a google keresőjéhez képest, nem értem, miért nem képesek tenni valamit? Én sem örülök a google egyeduralmának de tény, hogy sokkal használhatóbbak a megoldásai, mint a például a konkurenseké.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Nagyon jól összefoglaltad, legalábbis hasonlóan látom én is.
Nexus 5 5.1 lollipoppal nagyon jól működik. Szerintem érdemes kipróbálniuk azoknak is akik a wp-t részesítik előnyben a rossz androidos tapasztalatok miatt mert nagyon smooth a rendszer; és bár wp-nek is vannak előnyei és szeretném ha megmaradna illetve fejlődne a rendszer, de a nexus-vonal egyre közelebb áll az ios szintű akadásmentes felülethez és egyre kevesebb az ok más rendszert választani.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz kolosanyi #64524 üzenetére
Igen tudom, emlékszem amikor megvetted. Nagyon szép az a készülék, nagyon bejön az a letisztult forma.
A Runtastic Intervallum edzés része jó egyébként tényleg
Na majd lehet, hogy szerzek egy erősebb wp modellt tesztelgetni.
...amúgy nagyon durva hogy mennyire csökkentek az árak , annak idején a lumia 820-at 499 €-ért vettem, most pediggyakorlatilag a töredékéért iszonyat jó telefonokat lehet venni.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz kolosanyi #64518 üzenetére
Persze, ha edzés van akkor én sem a telefont nyomkodom, azért is írtam hogy csak lassú kocogás. Runtastic volt egyébként, lehet hogy azóta már módosítottak valamit, vagy kevés volt a fél giga RAM ( Android ugyanennyivel szintén nem működne normálisan, úgyhogy ilyen szempontból ez user error) , nem tudom. lehet, megint teszek egy próbát, tavasztól szoktam csak őszig futni-kocogni.
-
tybsen
addikt
Ezzel nem értek egyet. Teljesen felhasználófüggő hogy megfelel e valakinek a Windows Phone vagy sem, kezdve azzal hogy nem alkalmas arra hogy szöveget diktálj neki magyar nyelven, de pl. térképben való keresésnél is androidon a Google mapsnél elég ha beírok néhány betűt és már dobja is ki a találatokat, vagy a Google kereső ugyanígy.. De több példát tudnék hozni amivel pl. az én hétköznapi használatomnak egyáltalán nem felel meg, mert nem praktikus , lassú, körülményes. Pl. egy ilyen, számomra abszolút érthetetlen, hogy az alkalmazás telepítés gombot a képernyő legaljára helyezték el , így közvetlenül a vissza gomb felett található. amikor vissza akar lépni az ember akaratlanul is ráléphet és már kezdi is a telepítést..
nem akarom lehúzni a rendszert mert nekem nagyon tetszik , de számos olyan apró bosszantó dolog van benne, amihez nekem kell alkalmazkodnom és nem érzem azt hogy a rendszer dolgozna az én kezem alá.
Tavaly nyáron pl. gondoltam hogy a céges lumiaval fogok futni aztán kiderült hogy nem tudok egyszerre zenét hallgatni meg a futó programomat használni, pláne ne akarjak közben esetleg válaszolni néhány üzenetre és váltogatni ide oda (lassú kocogásról van szó). hozzá kell tenni hogy én nagyon sok helyen vagyok úton , sok mindent csinálok útközben és valószínűleg az én tempómnak nem felel meg az amit a rendszer nyújtani tud a jelenlegi állapotában.
ettől függetlenül én nagyon szeretem magát a rendszert mert szép és letisztult nagyon kellemes használni az alapfunkcióit, nagyon folyékony az egész működése.
-
tybsen
addikt
válasz Pttypang #64487 üzenetére
Dehogynem eppen ezert volt duplan talalo a kifejezes, mert egyreszt wp-hez kepes egy akadozo rendszer volt, masreszt meg ugye maga a logo.
Azota szerintem sokat fejlodott az android, de a kukarobi rajta maradt bizonyos korokben (a "bizonyos" nem pejorativ vagy negativ vagy hasonlo; kerem nem felreerteni).
Nekem is mindketto van, mindkettonek vannak elonyei-hatranyai szamomra. De ami teny, hogy az alkalmazasok szinvonalaban nagyon nagy potencial van még wp eseten (pont tegnap hasonlitottam ossze a Zedge app-ot, bar nem vagyok egy csengohang-valtoztato tipus, csak most ilyen kedvem volt - es szamomra hasznalhatatlanul van megoldva a wp verzio. Nyilvan errol a fejleszto tehet, ez nem a wp hibaja, de felhasznalokent en ezt tapaaztalom).
-
tybsen
addikt
Jön valamikor magyar nyelvű diktálás wp-re, van valami hír ezzel kapcsolatban? (Nem követtem a topicot illetve a wp-s hírek között nem láttam, előre is köszi)
-
tybsen
addikt
válasz gabber01 #55699 üzenetére
Ne haragudj, nem tudom miről beszélsz, nézd meg hogy mire reagáltam:
„De valahogy sosem egy all in one készüléknek néztem az okostelefont. Számomra alapvetően telefon, ami ha kell GPS, ha kell zenelejátszó vagy rádió, ha kell akkor fel tudok ugrani a netre dolgokat megnézni.”
Erre reagáltam hogy a legtöbben nem így kezelik a telefonjukat, többek között én sem így használom Az enyémet.
-
tybsen
addikt
válasz Gery1987 #55696 üzenetére
.. azért nagyon sokan nem így tekintenek a telefonjukra , sokkal több funkciót használnak ki, mint te. én pl. nem is telefonként tekintenek rá hanem egy kompakt eszközre ami mindenre alkalmas és folyton nálam van, amiről menetközben intézhetem az Amazon rendelésektől kezdve a banki átutalásokat, jegyzeteket diktálhatok meg üzeneteket, stb. stb.
-
tybsen
addikt
válasz spider80 #55476 üzenetére
Szépnek szép de ha az ember használni is akarja és rendszeresen nézi akkor szerintem nagyon bántó a szemnek. én annak idején a 820-szal voltam úgy, hogy bár nagyon szép volt a kijelzője de az erős fekete-fehér kontrasztok miatt egyszerűen bántotta a szememet főleg sötétben.
-
tybsen
addikt
"mekkora rakás szar, mármint a droid" "átgondolatlan fos"
"kukarobi"
"őfőkukarobi méltósága"
"egy rakás hulladék szar"
"kuss van"A szemelyeskedes latszatat is szeretnem elkerulni, de elorebb visz a higgadt es kulturalt kommunikacio. Az altalad vazolt androidos problemak tipikusan az also kategoriara jellemzok. Ha megnezel egy felso kategorias keszuleket, nem fogsz ilyenekkel talalkozni - ott is lesznek akadasok (nexusokon kevesbe, de elofordul), stb, de nem ez az altalanosan jellemzo.
Mindket rendszernek vannak elonyei, en is parhuzamosan hasznalok egy nexus 5-t es egy lumia 625-t. Mas kategoria a ketto, nem is erdemes osszehasonlitani oket, de a 625 korlatai miatt en peldaul nem irom le az egesz rendszert. De teny, hogy a wp-nek is vannak hianyossagai (szamomra peldaul a magyar nyelvu diktalas hianya a legfajobb).
En azt gondolom, hogy also kategoriaban a wp folyamatosabb es elvezetesebb felhasznaloi elmennyel bir - nyilvan ha felso kategorias androidos eszkozokkel hasonlitjuk ossze a rendszert, akkor is ugyanolyan elvezetes hasznalni, de felso kategoriaban az android mar nem olyan akadozo, hasznalhatatlan cucc, mint evekkel ezelott volt. Sokat fejlodott tenyleg.
-
tybsen
addikt
válasz eszgabor #54945 üzenetére
A "szerkesztés" alatt azt erti, hogy a forum szabalyzataban leirtaknak megfeleloen "Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat." --> Ez azt jelenti, hogy a mar meglevo hozzaszolasodnal megjelenik egy "szerkesztes" lehetoseg (pirossal, erre ra lehet klikkelni) es igy utolag kiegeszitheted a hozzaszolast --> igy nem lesz egymas utan annyi hsz ugyanattol a forumtagtol. Alul pedig "off topic"-ba teheted azt a hozzaszolast, ami nem kapcsolodik szervesen a forum temajahoz - mint ahogyan en is peldaul most.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Ide is beírom, hátha nem követi valaki az alkalmazás topikot.. ios és android kitkat launcherek érkeztek wp-re!
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Problema: rendszeresen visszaállítja a datumot a telefon (lumia 625), ujraindul es keri a pint. Az utobbi ket hetben haromszor csinalta. 8.1 update utan csinaltam gyari visszaallitast, mivel ceges telefon, alig van rajta nehany letoltott app. Most letoroltem mindet, de okozhatja ezt valami rossul megirt alkalmazas?
Utalom egyebkent, hogy egy ilyen megbizhatatlan keszulek/rendszer ez.... Multkor ejjel indult ujra es nem is ebresztett persze, a datum megint majusra allt vissza.. Aztan a napokban szinten visszaallitotta magat majusra.. Ennek megfeleloen, mivel nem is vettem eszre (nem figyeltem), csak a hivaslistabol derult ki, hogy valami nem oke, mert ugyan a kis csempe mutatta a nem fogadott hivast egy szammal, de ranyomva a hivaslistaban nem latazodott a szam, sot az utolso hivasok sem - aztan nagy nehezen rajottem, hogy mivel nyilván időrendi sorrendben vannak a számok ezért nem a lista tetején vannak az én legutolsó hívásaim, mivel azokat májusi dátummal a lista aljára vagy nem tudom hova teszi.
-
tybsen
addikt
szerkesztve: google segített
tudna valaki segíteni abban hogy ha magától kikapcsolt a telefonom és nem lehet visszakapcsolni ilyenkor mit lehet csinálni? nem tudom mi történhetett vezetés közben láttam hogy elmegy a bluetooth kapcsolat ránéztem a telefonra éppen akkor kapcsolt ki és azóta sem kapcsol vissza..lumia 625.. Koszi
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz tybsen #29443 üzenetére
Lumia 625. Tavaly december 24-en visszaallt marcius 6-ra a telefonom, ma reggel pedig majus 22-re. Erthetetlen Napok ota azt jatssza egyebkent, hogy amikor fel akarom oldani a kijelzot, kb 5 masodpercig azt latom, hogy "folytatas..." - de nem folytat semmit. A beallitott naponta frissulo bing hatterkep nem frissul, ma mar fenykepet sem tudtam kesziteni vele, mert nem mentette el a fotokat, amiket csinaltam vele. Ja es a 8.1 update soran valamiert nem sikerult az onedrive fiokomat frissitenie, igy azota nem erem el (nem frissitheto de le sem lehet torolni, korabban mar irtam).
Mindegy is, most nyomtam egy HR-t, forognak a fogaskerekek. Csak gondoltam megosztom az izgalmakat
Amugy szeretem a keszuleket
-
tybsen
addikt
Tudna valaki segíteni?
A probléma: lumia 625 8.1-re frissítést követően a onedrive alkalmazás nem tudott újra települni, valamilyen hibát jelzett (sajnos nem csináltam screenshot-ot). Jelenleg ott van az alkalmazáslistában de nem lehet letörölni csak kitenni a kezdőképernyőre; ott viszont csak halványan látszódik a csempe. Újratelepíteni sem tudom sem webről, sem a windows store-ból. Tehát valahogy "lóg a levegőben". újraindítás sem segít. Ötlete van valakinek? Koszonom szepen elore is.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
(#45298) woland_y2k: koszonom szepen! (Lejart a szerk.ido)
-
tybsen
addikt
H.lye kerdes: egy ismeros telefonjanak betort a kijelzoje. Ha csinal egy gyari beallitasok visszaallitasat egymas utan ketszer es ugy adja be a szervizbe javittatni, akkor ugye nem lehet kinyerni az elozoleg a keszuleken tarolt adatokat? Elore is koszi.
-
tybsen
addikt
válasz TheZukker #34048 üzenetére
Szerintem nincs ebben semmi fura. Az emberek (a nagy tömeg) nem ertenek hozza es nincs is igenyuk ra ill. az android ismertebb (nalam is ugyanaz volt a reakcio mint Nalad). Nekem volt mar aki azt mondta, hogy olyan, mintha csokkentett modban mukodne a cucc ezekkel a fekete alapon nagy fekete betukkel Az a baj, hogy a legtobb ember nem is erdeklodik a tema irant, nem kivancsi ra es megy a tomeg utan. De mas teren is van ez igy, zabaljak a sok sz.rt, cukrot meg chipset stb-t es kevesen akarnak egeszsegesen taplalkozni. De ott a vallas is, stb. De nem akarok senkit megbantani ezzel, mindenki azt eszik vagy abban hisz amit es amiben akar (moderaljatok legyszi ha serto a hsz).
(#34056) Devas
-
tybsen
addikt
válasz Urban Terror #33983 üzenetére
Én csinálnék neki egy új outlook címet.
-
tybsen
addikt
Az milyen mar, hogy a lumiaval beirt hozzaszolasomban a mosolyt androidon dühös fejnek mutatja? itt egy kep rola
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Tegnap ota mar masodjara csinalja a telefon, hogy nem lehet fogadni a hivast - nem tudom felhuzni a kepet amikor csörög. Vegul ugy sikerult, hogy kijelzo lezár a bekapcsolo gombbal, megint megnyom, es utana mar mukodott. Ez mi lehet vagy ne is foglalkozzak vele? Most ujrainditottam aztan majd meglatom, hogy csinalja-e megint.
-
-
tybsen
addikt
válasz saiyajin #32314 üzenetére
én továbbra sem értem hogy miért nem tudják megnyitni az ismerőseim azokat a linkeket amiket küldök skydrive on. többen is panaszkodtak (ios es android) de fura módon én is csak wp-n tudom megnyitni a képeket, a nexus 4-en fatal errort dob, ha megnyitom a linket nem értem.
-
tybsen
addikt
válasz saiyajin #29822 üzenetére
blackmajesty: koszi a kepet. sosem jottem volna ra amugy, hogy van egy ujabb beallitasi lehetoseg (network+).
ettol fuggetlenul, ahogy saiyajin-nal, nalam is csak a hivasvarakoztatas ki-be kapcsolasi lehetosege van a network+-ban, illetve egy sms-karakterkeszlet allitasi lehetoseg. az oldal legaljan pedig egy beszedhivas-szamlalo, ami mutatja, hogy mennyit beszeltem eddig (gondolom amiota megvan a telefon).
jo hir viszont, hogy megjegyzi azt a telefonszamot, amire az atiranyitas tortent, tehat a funkcio ki-be kapcsolasa utan megmarad a beirt szam. szoval ha mindig ugyanarra a telefonszamra megy az atiranyitas, akkor nem kell mindig ujra beirni a szamot.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz blackmajesty #29813 üzenetére
hm.. akkor passz. talan neked valami frissitest kapott, amit az enyem nem, vagy nem tudom.
-
tybsen
addikt
válasz saiyajin #29797 üzenetére
koszi. azert ez eleg gaz amugy, hogy nem lehet kivalasztani egy szamot a telefonkonyvbol, amire atiranyitanam. ezt a korabbi egyszeru nokia is tudta (nyilvan cserebe meg olyan dolgokat nem tudott, amiket a lumia tud, de akkor is eleg korulmenyes ez igy. remelem ezt beleteszik egy kovetkezo update-be).
-
tybsen
addikt
hivasatiranyitasnal nem lehet kivalasztani a kontaktok kozul nevet es szamot, kizarolag manualisan lehet beirni a szamot, amire szeretnem az atiranyitast? vagy csak nem talalom ezt a lehetoseget? elore is koszi.
-
tybsen
addikt
Epp visszaugrottam az idoben 2013. marcius. 6-ra, aktualisan 04:32 hajnal van Ezzel még mindig nen csinaltak semmit vagy javitjak, hallottatok mar valamit? (Vagy ha ugy vesszuk, kaptam a MS-tol egy kis plusz idot a be nem szerzett karacsonyi ajandekok megvasarlasara )
-
tybsen
addikt
válasz kolosanyi #28763 üzenetére
Tényleg nagyon bosszantó.. szóba került múltkor is utána küldtem egy emailt, de nem kaptam még választ sem. Nem volt időm azóta foglalkozni ezzel, de már gondoltam arra is hogy a hirdető cégeknek fogok írni hátha ők elérnek valamit, nyílván nekik sem jó ha az ember már zsigerből utálja a terméküket, mert naponta többször is akaratlanul ráklikkel. Esetleg ha többen is jelezzük a problémát vagy írunk egy petíciót a MA-nak.
-
tybsen
addikt
válasz JamesHun #27338 üzenetére
Igazad van, lehetett volna ezt normálisabban is, de szerintem semmiről nem marad le az ember, ha nem azonnal hanem csak másnap vagy két nap múlva frissül valami. Nem megmagyarázni akarom, mert egyértelmű, hogy nem jó ez így, csak tényleg nem történik semmi olyasmi, amiről lemarad az ember, ha nem telepít azonnal egy frissítést (nyilván lehetnek kivételek, de nem ez a jellemző).
Androidon ugye gyakrabban jelzi illetve könnyebben követhető ez a frissítés-dolog, de én még sosem tapasztaltam olyat, hogy olyan jelentősége lett volna egy frissítésnek, ami nélkül nem bírtam volna ki néhány napot.
Ettől függetlenül tényleg jobban is megoldhatták volna ezt.
-
tybsen
addikt
User error, vagy jól emlékszem és a telefonálás közbeni dobhártyaszaggató emailt jelző hangok kiiktatására nincs lehetőség?
Izgalmas, amikor 29-es hangerőn a fülembe csippan. Megoldásként csak a hangerő levétele vagy adatkapcsolat kikapcsolása jutott eszembe ha egyébként is laptop közelben vagyok és nem lényeg, hogy megjöjjön egy email a telefonra. vagy van valakinek valamilyen praktikus és bevált tanácsa?
-
tybsen
addikt
válasz daniel909 #26875 üzenetére
ezzel mondjuk teljesen egyetértek, jó lenne ha nem kellene mindig újra töltődnie mindennek. a nexus 4-nél (szintén 2 GB) sokszor az este bezart oldalt masnap reggel is villamgyorsan megnyitja, szinte várni sem kell, de persze ennek nyilván napközben van értelme amikor több alkalmazás között váltogat az ember. nem mondom hogy nem lehet élni az 512-vel, de azért sokkal kényelmesebb lenne ha több lenne. ettől függetlenül továbbra is nagyon meg vagyok elégedve a lumia 625-tel.
-
tybsen
addikt
válasz Laslow #26590 üzenetére
Ertheto az igeny es nem a wp vedelmeben mondom, de az utobbi evekben elore es utolag fizeto elofizetoknel is akar tobb ezer percet lehet beszelni megfizetheto aron. Sokszor korlatlanul, vagy legalabbis ezer percet, halon belul korlatlanul, stb. Sajnos Magyarorszagra ez nem igaz annyira (legalabbis amennyire kovetem a csomagokat), messze van meg az, ami mas orszagokban mar evek ota kialakult, de szerintem mar kezdenek a magyarorszagi szolgaltatok is hasonlo csomagokat kinalni. Van lemaradas persze sajnos 😪 foleg ami az arakat illeti.
Amit szerettem volna ebbol kihozni, hogy talan emiatt is maradt ki ez a funkcio, mert valtozik a vilag, a szokasok - egyreszt egyre kisebb a beszelgetesek idejenek meresere az igeny az ilyen csomagban foglalt percek ill. voip, viber, stb. miatt, masreszt sok szolgaltato keszit app-okat az ugyfeleknek, ahol folyamatosan nyomon kovetheto minden, beleertve a felhasznalt adatforgalmat is, stb.
De ez csak egy gondolat volt, nyilvan, akinek ez fontos funcio, azt megertem es igazan bele lehetett volna rakni ezt.
-
tybsen
addikt
Erdekes dolog torrent ma. Hazajottem, meg akartam nezni, hogy csatlakozott-e a wifire a telefon, es lehuztam a felso savot. Ekkor vettem eszre, hogy valami furcsa kis jel van, pin kod beadas szukseges. Beutottem, es nem is neztem mast. Aztan most latom, hogy az ora atvaltott 07:41-re es a datum 2013 marcius 6-ra. Na most ha nem idoutazas tortent , akkor esetleg az oraatallitas zavarhatott be? Igazabol azert nem ertem a dolgot, mert a hetvegen automatikusan atallitodott az ido es eddig minden rendben volt. Viszont most ugrik be, hogy mintha olvastam volna talan itt a topikban, hogy masoknak is volt ilyen (mindjart utana nezek). Nem ertem. Kell valamit csinalni ilyenkor? Azt hiszem automatan van az ido beallitasa, de most hiaba kerestem, nem latok ilyen beallitast.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Koszi mindharmotoknak, irok a problemarol az oldalnak.
Eddig mindig belenagyitottam de ez igy egy vicc egyreszt, masreszt pont nem azt eri el a reklamozo (a tudta nelkul) amit szeretne, epp ellenkezoleg, az ember zsigerbol utalni kezdi a termeket/szolgaltatast, mert zavaro. Szoval senkinek sem jo ez igy, raadasul csak wp-n jon elo, biztosan lehet vele kezdeni valamit.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Ez a wayteq reklam mindenkinel megjelenik ha az elso hozzaszolasokra akar nagyitani vagy uj hozzaszolast szeretne irni? Mintha megbujna a hatterben es ugy erzekeli a telefon, mintha arra nyomnek.. Androidon nem volt ez sosem, wp/ie vuszont allandoan csinalja, baromira zavar.
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #26216 üzenetére
én még nyáron megnéztem a galaxy megát és simán vállalható, persze kicsit nagy de lehet használni pedig nem vagyok túl nagy ember én sem. a sony z ultra viszont már kezelhetetlenül nagy még nekem is a 6 .44 mérettel. A lumiakra kivancsi leszek.
-
tybsen
addikt
válasz jdirteen #26022 üzenetére
Én már nem is izgatom magam ezen. A barati körömben például nem is mindenki olvassa el azonnal mert nincs idejük é én sem olvasom el sokszor azonnal mert nincs rá időm. De whatsapp sem mindig 100 százalékosan pontos android on, néha arra is várni kell kicsit hogy átmenjen az üzenet. és ahogyan írod mivel egyik platformon sem működik tökéletesen, ezért még ha nálad tökéletesen is működne,a többieknél nem fog tökéletesen működni ( vagy eppen nem olvassak el, stb), kvázi teljesen felesleges emiatt aggódni.
Nekem is változtak a felhasználói szokásaim, régen minden egyes üzenetküldőt telepítettem csak hogy elérhető legyek mindenhol, aztán rájöttem hogy teljesen értelmetlen.. Ha valaki el akar érni akkor elér telefonon vagy emailben vagy whatsappon ill. viberen. Ennyi. illetve annyi jött a dologhoz hogy wp-n elvileg a háttérben megbújva észrevétlenül működik a skype (elvileg). Régen mindig megpróbáltam mindenkihez alkalmazkodni hogy az egyik illető csak ezen a másik csak azon az üzenet küldőn volt elérhető. De mar nem erdekel, a legtobben elerhetok whatsappon vagy viberen es kesz. Ja meg fb ugye.
Az egészből csak annyit akartam kihozni hogy persze gáz hogy nem tökéletesek az értesítések, nyilván vannak élethelyzetek amikor nagyon fontos hogy megérkezzen pontosan és időben, fél évvel ezelőtt nálam is fontosabb volt, de jelenleg nem annyira lényeges és kibírom azt a minimális késést amennyivel késve érkezik meg adott esetben egy üzenet. Most is bosszant, de ennyi. Azt hozzá szeretném tenni hogy jelenleg sokkal jobban működik a viber es a whatsapp (legalabbis nalam) mint fél évvel ezelőtt. akkoriban használhatatlan volt most pedig még ha néha kicsit késik is de nalam jol használható.
Mindentol fuggetlenul jo lenne ha betonstabilan menne a skype meg az osszes tobbi es nem kellene ezzel foglalkozni, csak mukodne es kesz.
-
tybsen
addikt
válasz kolosanyi #25988 üzenetére
Ez az ujraindulas akar keszulekfuggonis lehet vagy nem tudom. Mindenesetre a 820-bol anno sikerult egy szutykot kifogni, a mostani 625 pedig eddig egyszer sem indult ujra, nem akad, gyakorlatilag 1 hibat vettem eszre, hogy a zarokepernyo hatterenek kivalasztasa kicsit bugos. Neha a kivalasztott kepet (csak bizonyos kepeknel csinalja erdekes modon) nem valasztja ki es visszadob az elozo menupontba. Nyilvan ezen tul lehet lendulni bar nem ertem mi ez Ezt leszamitva viszont tenyleg stabil es jol mukodik.
-
tybsen
addikt
válasz rootkiller #25944 üzenetére
Ami meg feltunt, hogy jobban mutatja a wp-s verzio az utolso online allapot idopontjat, mint az androidos verzio (ami mindig online-nak mutatja a kapcsolatokat es nem az utolso feltunes/bejelentkezes idejet jelzi ki).
mbale
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz rootkiller #25938 üzenetére
Nalam neha kesik kicsit de eddig megjott minden uzenet vagy azonnal vagy minimalis kesessel. Viszont minden uzenetnel jon egy hibauzenet ("hiba tortent") is amit le kell okezni (neha 2-3x is egymas utan) es csak azutan latni az uzenetet. Van meg valaki aki talakozott ezzel?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Nyaralás topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik