Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iOS alkalmazások
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Ha észreveszik, hogy cserélted a hátlapot az garivesztéssel jár. Mellesleg a hátlapba van építve az NFC, a vezetéknélküli töltés illetve a vaku. Ezeket át kell buherálni a másik hátlapba ami úgy tudom nem egyszerű dolog. Lehet venni indukciós tekerccsel és NFC-vel ellátott hátlapot is aminél ugye csak a vakut kell átszerelni de az egy kicsit drágább mulatság. A sima hátlap úgy emlkszem 5000 körül mozog, a másik pedig 15-20 000 környékén.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
zojjektum
senior tag
Én megfogadtam, hogy samsungot soha az életben többet. Pedig volt esélye nálam. Volt fényképező, tv, dvd, telefon, mikró... mindenből szinte amit gyárt merthát samsung csak jó lehet ééés nem, mind tönkrement egy és másfél év között épphogy lejárt a garancia, pedig nem a legolcsóbb darabokat vettük. Úgyhogy nekem a samu olyan, mint ördögnek a tömjén.
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Ez jó, de 2 napja telepítettem újra! Minden működik, játékok, Ofice, a Onedrive, a fiókommal szinkronizál, ha feltöltök egy képet a gépen, pár mp múlva látja a telefon. Az eszközkezelő meg az írja, hogy nem ismeri a hardvert, nem tud frissíteni. Hát még egyszer nem lesz Win install, az fix, inkább kuka az egész...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
28 kód.
Lehúzás, eltávolítás, PC és telefon újraindítás megvolt.
Az alkalmazás sem csinált semmit.
Telefon kikapcsolva, elindítva.
A haldokló W8.1 felismerte, ez meg 2 napos...
Biztos valami egyszerű a megoldás, csak nem jövök rá..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
btudos
veterán
Mihez kepest... CB hianya miatt nagyon tukrozodik, a 8X es a 720 mellett kifejezetten rossz volt napfenyben hasznalni, ezen a max. fenyero se segitett sokat, mert tobbet lattam sajat magambol es a kornyezetembol a kijelzon mint a megjelenitett tartalombol.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Hunork
veterán
Atyaég... Jó, értem, én 40 múltam, elég konzervatív vagyok, okos windowsphone is csak most figyelt be... Tehát maradok a zene és/vagy filmnézésnél, kis póker, meg jól jön vész esetén (fórum kérdés gyorsan-rögvest, üzenetek megtekintése, meg a puttó számok ...) És természetesen Nokia meg főleg a Here-cuccok miatt...
UI: fiamnak ezt a képet meg nem mutatom meg...
MOD: nem semmi, ennyiért inkább veszek egy Revoltec/Logitech billentyűzetet. Vagy egy SSD-t, vagy egy Samsung fekete lézer printert. Vagy elmegyek vacsorázni, moziba asszonnyal. vagy előrendelem a GTA 5-öt...
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Integrale
veterán
Már minden embernek van telefonja, így nem feltűnő, ha csörög a buszon egy.
(általános iskolában, kb egy évig csak nekem volt telefonom, az egész intézményben, kivéve persze a tanároknak, na akkor feltűnő volt, amikor csörgött)
Azért van, hogy csörögjön. Engem speciel nem zavar, ha buszon, vonaton megszólal egy-egy csengőhang. Az már annál inkább, ha csörög, és hosszú másodpercekig bámulja, hogy ki hívja, majd hangosan elkezdenek ugatni.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Lall
veterán
-
Integrale
veterán
Insider háttérbeli tevékenységére egy példa:
Indítsd el a zseblámpát Insideren belül, kapcsold be, majd ki és zárd le a képernyőt (ne lépj el a zseblámpa kapcsolójáról) 1-2 óra és töltheted is a telefontAtiv S-en 625-ön és a 930 -on is így működik sajnos.
J.J. András: a másik topikban már kaptál választ .
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen