- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Absolon88
újonc
válasz
#50751744 #74298 üzenetére
Nekem is rendben vannak az értesítések, nincs vele bajom. A kérdés nem erre vonatkozott.
Szerkesztve: A whatsappnál sem volt gondom az értesítésekkel, de a hívásminőség mindenkivel rosszabb volt. Engem sem hallottam olyan jól, mint viberen és én sem halottam olyan jól a másik felet. Próbáltuk többször, több wifiről és a fogadó készülékek is elég széles skálán mozogtak. Volt filléres wp, drod is köztük, de galaxy s6 és iphone 5s is.
leslieke: Elérhető is, de nem azt írja a másik félnek.
-
Absolon88
újonc
Sziasztok!
Szerintetek a windows 10 mobile-al változik majd a helyzet azon a téren, hogy a viber elérhetőnek jelez, ha neten vagyok? Most úgy működik hogy, ha meg van nyitva akkor jelez elérhetőnek. Droidon mindig elérhetőnek jelzi a másik felet, ha wifin vagy mobilneten van.
Még egy kérdés. Kipróbáltam a whatappot, de nekem a hívásminősége messze elmarad a vibertől, de mindenki dicséri... Csak nálam van baj vagy ti is ezt tapasztaltátok? Több készülékkel is próbáltam (mármint nem csak ugyan azt a készüléket hívtam), ezért nem a fogadó készülék mikrofonjával van baj...
lelslieke: Igen, akkor ha éppen meg van nyitva a viber meg bezárás után vagy 2 percig. Utána csak kiírja az időt, hogy mikor voltam utoljára elérhető. Minden lumiánál ez van.
hroberto: Én ezeket mindig csak olvasom, de semmit nem tapasztalok belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Posta, csomagküldés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest