- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
Narakh #72676 üzenetére
Szerintem arra gondol, amikor a webes felület külső fiókot kezel (Beállítások, Fiókok és importálás, E-mail küldése erről a címről). Vagyis egy címen lép be a gmailbe és onnan több feladóként tud írni.
(#72675) Slipandris
Mobilon az outlook.com-on beállított alias-ok közül sem tudsz választani. Írni az alapértelmezett fiókról ír, válaszolni meg a beérkezett alias szerint válaszol.
-
Mustármag
őstag
válasz
Narakh #72284 üzenetére
Mindig hosszútávon tervezek, folyamatosan csökkenő eladások meg rosszul szoktak elsülni...
(#72285) junior11 : Még nem döntöttem el, a 735 és a 930 között vacillálok. Sok a pró és a kontra. Egy SGS3-at cserélek mert elhalálozott (jó hogy van tartalék telom.)
Ja az összefüggés amúgy csak annyi hogy haver le akar róla beszélni. Almát nem veszek a zöld droiddal meg tele van a répám. Amúgy csak a cikk igazság tartalma érdekelt hogy valóban vissza estek a WP-telefonok eladása??
-
válasz
Narakh #71613 üzenetére
A telefonon lévő Outlook tud ilyet... azaz nekem a kábelTV-s és a céges Exchange fióknál is látszik, ha másik felületen már olvastam a levelet. Így nem értem,hogy nálad egy Gmail-es fióknál miért nem megy.
Arra gyanakszom, hogy az a felület ahol olvastad... nem állítja át a fiókban a jelzést...olvasottra, ezért máshonnan nézve... pl. WP-s telefon... sem látszik olvasottnak.
-
lbence
aktív tag
válasz
Narakh #71613 üzenetére
Szia!
Nem vagyok egy nagy szakértő, de nálam ez működik. Most küldtem magamnak egy emailt a gmailben. Megvártam, hogy letöltse a telefon is. Letöltötte egyből. Elolvastam a gépen böngészőben. Ráfrissítettem a mobilon outlookjában. És olvasott lett ott is. Nem lehet, hogy a gmail POP beállításait kell módosítani?
Nálam így van:
Beállítások:
Átirányítás és POP/IMAP:
Letöltés POP protokollon keresztül:
2. Az üzenetek POP-alapú letöltése esetén a Gmail példányának megjelölése olvasottként.Mondjuk az irodában a laptopomon is be van állítva az Outlook ugyanígy, és az is jól szinkronban tartja.
Ha hülyeséget írtam, akkor meg elnézést.
Üdv.
-
SOAD19
addikt
válasz
Narakh #70907 üzenetére
Már korábban is olvastam, hogy videóknál sokszor nem sikerül neki feltölteni, bár nekem fényképeknél is kínlódik, kijelöltem valamelyik nap is 10 kép felett, ebből sikerült neki 1-et feltölteni. Pedig a routertől 1-2 m-re voltam, úgyhogy, erre nem fogható. Nálam gyakorlatilag sose sikerül slőre feltölteni az összes kijelölt képet, kell még 1-2 próba mire felmegy az összes. Ez mitől lehet? Elég idegesítő tud lenni. Azt vettem észre, hogy miután kijelöltem neki, hogy melyik mappába töltse fel, utána elkezdi, majd pár másodperc múlva kidob a kezdőképernyőre. Ez nálatok is így van?
-
-
mirci18
addikt
válasz
Narakh #70706 üzenetére
Sajnos nagy valószínűséggel nem oldják meg mert már eddig sem volt benne a szoftverben.
Ha erre vársz szerintem 10 nap kevés lessz inkább add vissza a telefont.Mi már megszoktuk.
Hidd el sokkal rosszabb dolgok is voltak annó a wp 7-es szoftverben és a 7.8-asban ennél mégis túléltük. -
nbukta77
addikt
válasz
Narakh #27776 üzenetére
En is droidrol valtottam. Amiota droid van droidoztam. Volt kozben egy kicsi wp7 es egy kicsi ios, de droid volt a fun. Most valtottam wp8- ra egy 520 szemelyeben egy honapig hasznaltam. Azt valtottam 820-ra. Az asszony meg megkapta az 520- at. O eddig is wp parti volt. Nem bantam meg. A fontosabb appok megvannak. Viber,skype stb..
-
DaveHutt
őstag
válasz
Narakh #27776 üzenetére
Saját vélemény: én a helyedben a kijelzőket hasonlítanám össze, minden másban hardverügyileg már pariban van ez a három készülék. Illetve sebességben és megbízhatóságban a WP felé gördül a mérleg. Azt nézd meg talán még, hogy a neked szükséges alkalmazások megvannak-e WP-on.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Narakh #27726 üzenetére
Alatta megjelenik rendesen a szöveg, olvasható az egész meg minden, csak baromi ronda így. Mondjuk abból a szempontból kényelmes, hogy nem kell görgetni oldalra, kvázi az asztali oldalból is mobilt csinál. Egyébként szerintem az a baj, hogy az általuk reader mode-nak nevezett valami mindig be van kapcsolva. Hiába megyek rá, nem történik semmi, szóval szerintem ez a bibi.
(#27728) Blyan
Bezzeg a KitKat, az már 512-vel is faszául megy...Mindenesetre sikerült megnyugtatnod. Gondolkodtam, hogy karácsonykor vegyek-e egy 520-ast a 800 helyett, de akkor hagyom a fenébe. Majd cserélek, ha lejár a két év, addig elleszek ezzel is. Akkor majd talán jön valami frankó akció megint, aztán sikerül kifogni valami jó modellt értelmes áron.-------------------------------------------
Azt tudja valaki, hogy miért van, hogy baromira nem tudom áttelepíteni a fiókom más régióba? Amikor elkezdeném, egy megerősítő kódot küld ki elvileg a rendszer, de se email, se sms, se hívás nem érkezik meg nekem, pedig tegnap este óta próbálom.
-
kolosanyi
veterán
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Narakh #27718 üzenetére
Az 520 ellen egyetlen dolog szól szerintem, az, hogy csak az első üzembe helyezés által meghatározott országban működik az offline navigáció! Jól tudom, srácok? Ha fontos a GPS, akkor a másikat választanám! Amúgy nagyon jó az ára, jó a hardver is, mondjuk nekem a külső megjelenése egy kicsit snassz. Na de ennyi pénzért?
-
Lall
veterán
-
DaveHutt
őstag
válasz
Narakh #27710 üzenetére
Egyértelműen az 520 az ajánlott ebben a kategóriában.
Adattömörítésre Nokia Xpress, vmint Data Sense van.
Mellesleg Internet Explorerrel sem vészes az adatforgalom, tapasztalataim szerint.Videólejátszásra ezt használják mostanában: MoliPlayer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest