Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Október 12-én mutatkozik be az Oppo K12 Plus
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Magisk
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
MODERÁTOR
-
T.Peter
őstag
válasz Zoli133 #35256 üzenetére
Köszi, tegnap már rájöttem, hogy miben más wp7-hez képest. A toggleswitch-et kell elhúzni "on"-ra, hogy utána a listából kiválasztott elv szerint működjön. Ez ugyebár wp7-en checkbox-szal volt megoldva. Bár ebben a "will turn on when battery is low" állapotban is kéken írja a remaining time-ot (plusz hozzáad pár órát gondolom amiatt, hogy hozzáadja a 20%-nál kezdődő energia spórolásból fakadó megtippelt pluszt), ami wp7-nél maradt fehér. Itt csak akkor fehér, ha "off"-on van a toggleswitch.
[ Szerkesztve ]
-
Laslow
senior tag
válasz Zoli133 #35271 üzenetére
Ja, de ennek nem Ébresztő, hanem Riasztások a neve. A korrekt megoldás az lenne, hogy legyen egy kapcsoló minden riasztás részleteinél, hogy az aktuális hangerőn riasszon, vagy egy előre meghatározottan.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
kolosanyi
veterán
válasz Zoli133 #40698 üzenetére
Ha nem telepíted tele mindenféle baromsággal, akkor használható. De gondolom egy natúr CM sokkal használhatóbb rajta, mint a Samsung bloatware szara.
(#40699) Oppenheimer
Attól még nem egy gyenge vacak. Bőven használható rajta a droid.(#40706) catroot
WP-hez hasonlítsd. A Lumia 800 eddig lepipált minden droidos telefont sebességben. Attól még használható egy droid is, de a 800 gyorsabb. -
-
Mister_X
nagyúr
válasz Zoli133 #41516 üzenetére
A refresh helyére a pages gomb került. Ha jól emlékszem, ott a refresh volt. Mindig megnyitom a menüt, hogy tabot váltsak... A jelszómegjegyzés is lutri, hol feldobja hogy berakja-e, hol nem. Meg mintha megváltoztak volna az oldalak checkboxai is. Valamiért a Data Sense is jobban ment, most órákat kell várni és hibásan is tölto be.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Drag77
senior tag
válasz Zoli133 #42200 üzenetére
Szia!
Én próbálkoztam, rendeltem nfc matricát csak nekem se sikerűlt irnom őket. Odáig jutottam, hogy talán formázni kéne őket és utána tudna vele valamit kezdeni a wp. De prgramot nem találtam. Lehet Droidon van
ilyesmi.If your tag is not formatted you can use a NFC writer or an Android device + NFC TagWriter by NXP application. link
üdv.Drag
[ Szerkesztve ]
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Új konfig 14 év után
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem kell új hűtő az Arrow Lake-S elcsúsztatott legforróbb pontja miatt
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Október 12-én mutatkozik be az Oppo K12 Plus
- Automata kávégépek
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
- További aktív témák...
- Iphone X 64GB Space Gray kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung A5/2017 3/32gb Vodafone, single sim
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld. Új állapotú, gyári garanciás, minimális üzemidővel
- Eladó egy Huawei p30lite új ,gyűjtői ,pici kompromisszum 4/128gb
- Telefonpakk!! Samsung, Huawei, Soyes stb..
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen