Hirdetés
- Google Pixel topik
- IFA 2024: Csúcskategóriás chip és kamera az OLED strapakirályban
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
Hirdetés
-
Ilyen egy teljes kör a Call of Duty: Black Ops 6 zombi módjában
gp Ahogy arról korábban már szó volt, az idei COD részben elfelejthetjük a nyílt világú élőhalott vadászatot.
-
Roppant kecses lesz az S25 Ultra
ma Farag a Samsung a méreteken, mégsem kurtít a komponenseken.
-
Elérhető a Radeon Anti-Lag 2 fejlesztőkörnyezete
ph A frissen kiadott SDK DirectX 11 és 12 API-hoz kínál támogatást.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Elnézést, hogy ide fordulok, de mivel ha jól láttam nincs külön még Windows Phone Dual SIM-es topic itt kérdezném meg. Meguntam az Android marhaságát. Egy Samsung Galaxy S Advance-et használok bő másfél éve és meguntam hogy romolni kell. Szeretnék egy olyan készüléket amit felveszek az asztalról vagy kiveszek a tokból és tudom használni és nem félek hogy összetojja magát.
A kinézett telefonom ő lenne: [PRESTIGIO 8400 Multiphone DUO]
Az lenne a kérdésem, hogy van bármi hátránya a WP-nek az én igényeimhez mérten az Android ellen? Amire használnám az első sorban telefonnálás, mobilnet, vagy Wifi-s internet, rádió, zenehallgatás. Lenne némi játék is benne. Nagy kedvencem a szókereső. Illetve van még egy de azt tudom hogy van WP-re mert cimborám gépe Win8-at futatt ami tud WP-s appokat futtatni. Ami kellene még az Skype. Illetve netbankos nem tudom mennyire van erre a rendszerre.
Előre is köszönöm! És bocsi hogy itt, de az okostelefonos topikba írtam valamit és azóta nincs kedvem oda írni.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Gery1987
őstag
válasz kolosanyi #53056 üzenetére
Bip és kolosanyi
Köszönöm szépen a véleményeket. OTP-s vagyok én is úgyhogy szerencsém van akkor. Körbe nézek majd a WP-s áruházban. Igazából Szókeresőnek amit én használok az se valami nagy eresztés. Teljesen fapados az is. Nem hiszem hogy olyan gáz lenne.
Darabos működés alatt mit értesz kolosanyi? Hardver szinten ugyanez van a nagytesójában a 8500-ban és ott a lassú görgetésnél van némi szaggatás. Ha rendesen van görgetve nem akad meg. És az HD kijelző ez messze nem az. Annyi a kettő között a különbség, hogy a nagytesó 1 GB RAM-os a kicsi meg 512. A többi annyira nem lényeges kategória. Most lehet hülyének fogsz nézni, de nekem fontos a LED villanó, ha máshoz nem akkor zseblámpának. Annak többet használom Ezért is esett ki a Nokia. És a másik hogy nem nagyon szeretnék 50 körül költeni egy telefonra. A Nokia meg már nem Nokia sajnos. És ez fontos szempont nekem.
[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Gery1987
őstag
válasz Bukk900 #53066 üzenetére
Köszönöm az utána nézést!
A fülhallgataó hiánya nem gond. Van sajátom. Ráadásul headset. TDK LoR IP150.
A mostanim is műanyag ház. Ha olyan mint tesóm Samsung Galaxy Young-ja akkor nekem elég.
Nem ez lesz a fő kamerám. Van digitális gépem. Mondjuk autófókuszt több helyen olvastam én is.
A videó dettó. Ugyanaz mint kamera. Nem ez lesz elsődleges. Másrészt nem zavar ha gyengébb de az legyen jó. Kategóriához mérten.De mivel több a pozitív jel Így elég sanszos hogy ez lesz.
Ha jobban menne ez mint a mostanim már elégedett leszek mert az S Advance csak gyári 2.3.6-os Android alatt működik jól. A 4.1.2 nagyon el lett tolva. Szeretnék végre nem idegropit kapni és nem várni arra míg felépül a vonal. Ha hívnak kb 2 mp mire hallanak.
-
Gery1987
őstag
válasz kolosanyi #53070 üzenetére
Mindenképpen megpróbálom élőben is megnézni. Főleg ha működik is mert mostanában belefutok olyanba hogy csak kint van. Külföldi teszt dícséri, egyedül a kamerát írja pocséknak. De ez relatív. Ha jók a viszonyok szép képet csinál. De mivel digitálisom van nem hoz lázba.
Nem igazán zavar az 512 MB RAM sem. Nem akarom szét gyilkolni meg agyon használni. A mostanit sem szoktam ehhez képest. Kiábrándultam belőle.
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Ismét hozzátok fordulok pár WP-s kérdéssel. Mielőtt váltanék körbe járnám alaposan. Az egyik kérdése az lenne, hogy működik itt a RAM kezelés? Mármint lehetséges hogy adott mennyiségű RAM-ból többet lát a WP mint egy Android?
A következő az, hogy a legújabb WP-ben is benne van a fehér háttérszín? Rohadtúl unom az Android fekete színét. Tök sötét. És ezt utálom.
-
Gery1987
őstag
válasz Gery1987 #53103 üzenetére
Tehát nincs itt arra sansz hogy magától beragadjon egy app? Mert még a régi gyári rendszeremmel is előfordul simán hogy beragad akármi és leszívja az akksit mint állat. Ezt utálom a lehető legjobban.
-
Gery1987
őstag
válasz Morris #53109 üzenetére
Köszönöm!
Ez igaz. Na jól van. Elég esélyes hogy erre a rendszerre váltok. Remélem nem bánom meg. A nekem feltétlenül kellő alkalmazások megvannak. Ez biztos. Megtaláltam őket az áruházban. A többit az idő dönti el.
-
Gery1987
őstag
De remélem csak ritkábban mint android alatt mert ott szinte menetrend szerű hogy beakad akármi vagy magától indul el és úgy marad. De nem is lehet kinyomozni mi a túró ragad be csak a rendszer eszik sokat.
-
Gery1987
őstag
válasz bostone #53112 üzenetére
Ahogy Buk900 is írta Nokia szinten nincs nagy felhozatal. 8.1es a 630, 635, 530. Vagy Prestigio Multipgone Duo 8400 és 8500. Én most tervezem az előbbit venni, androidról váltva. Nézd meg. A nagytesó sem rossz.
-
Gery1987
őstag
válasz Lacus_84 #53130 üzenetére
Lehet. De számomra a Nokia megszűnt ráadásul nekem fontos a LED vaku ha mádnak nem akkor zseblámpábak jobb mint a kijelzőt szénné égetni vele. Tudom hülye elvárás de ezt a Nokia elég drágán adja.
-
Gery1987
őstag
válasz margithid #53139 üzenetére
Mi a bajod a Prestigio-val? Pont most járom körbe a márkát és semmi negatívat nem hallottam róluk. Eddig mindenki dícsérte főleg már csak azért is mert a WP alá meghatározott hardver mehet. Nem holmi MTK meg ilyen szarok. A két WP-sben Qualcomm Snapi 200 van 4 maggal. Az azért nem gáz. Szerintem.
-
Gery1987
őstag
Hát lehet, hogy nem nyomatják. De lehet hogy a száj hagyomány útján terjedő vélemény jobb mint az amit úton-útfélen az arcodba tolnak. Sok értelme annak sincs főleg ha kiderül, hogy szar.
Magam is Androidról akarok váltani, mert meguntam. Van pár jelöltem, remélem el tudom dönteni melyiket válasszam. De mindenképpen a WP mert olyan telefont szeretnék amit itt van mellettem és nem lep meg olyannal hogy 30%-ot merül a semmitől, aztán kiderül hogy mégis megy a háttérben mert úgy döntött hogy elindítja.
-
Gery1987
őstag
válasz tomboy0013 #53402 üzenetére
Állítólag a kisebb méretű testvére sokkal jobbra sikeredett mint a nagyobb. Amiben gyenge a nagy abban a kicsi sokkal jobb...pl kijelző érzékenység, tempó, stb. Én dilemmában vagyok hogy milyen vegyek mert 30-ért vehetek Prestigio 8400 DUO-t vagy 36-ért Telekom listaáron Nokia Lumia 530-at vagy 40-ért Lumia 630-at. A legutolsónál bele kell kalkulálnom a SIM csere díját, mert nem a Telekomnál venném ami így +4.000 asszem de még így is messze lenne a Telekomos 61-től. Előfizetésem van és nem várnék a cseréig azért nézem a független lehetőséget v listaárat. Meg eleve előfizetést tervezek cserélni. És nincs humorom használni a mostanit (S Advance).
-
Gery1987
őstag
Ügyintézője válogatja. Anno bementem mert szar volt a térerőm. Először bevittem a telefont, de azzal nem volt baj. Nem mindig jött elő a SIM baj. A faszi azt mondta hogy be kell vizsgálni és ha jogos akkor ingyen, ha nem akkor 4.000.- Két héttel később egy aranyos ügyintéző hölgy ingyen kicserélte. Ergó ezt nem tudom kiszámolni mikor van olyan h ingyen és hogy pénzes.
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne bár lehet hülye kérdés, hogy a WP zenelejátszója támogatja a .flac kiterjesztés lejátszását vagy sem? A sajátomnál sem tűntették fel és mégis tudja. Tegnap megnéztem a kisebbik Prestigiot de valamelyik állat vevő lekódolta így csak kivülről láttam. Jónak tűnik bár újlenyomat gyűjtő. De kegalább közelség szenzor van nem úgy az újabb Lumiakban (530, 630, 635)
Nekem bejött külsőre kérdés a Nokia appok mennyit jelentenek pluszban"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Gery1987
őstag
válasz MasterMark #53701 üzenetére
Sehogy. Olvad el a 630 tesztjét. Pedig röhej mert az 520ban van. Én is néztem dr fura koncepció lett az 530.
-
Gery1987
őstag
válasz BobTail #53714 üzenetére
Van értelme. De mivel az AMOLED egy speckós technika oda mindenképp kell. Ott a pixelek adják a színt és fényerőt. Azért éghet be könnyebben. Míg a TFT és IPS külön LED megvilágítást kap. Azért nem tud beégni okyan hamar max ha sokáig van kijelezve ugyanaz. Vagy a pixelhiba. Ezért az utolsó kettőhöz nem fontos a fényerő szabalyzása.
-
Gery1987
őstag
válasz MasterMark #53717 üzenetére
Barom megoldás...ennyit jelent. Meg bosszantó hogy az előd széria legalább közelség érzékelőt kapott. Az újak még azt sem.
-
Gery1987
őstag
Megmondom az őszintét fogalmam nincs mi a különbség az IPS és a TFT között a illetve az amit te említettél. Csak az AMOLED-et ismerem mert jelenleg ezt használom de megörülök az automata fényerőtől. Folyamat ugrik
Egyre inkább hajlok amúgy a Prestigio felé. A kisebbet tervezem megvenni. Jól néz ki, és úgy tűnik jól is össze van rakva és ez nem akadozik mint a nagytesó, ergó a kijelző is jól sikerült...illetve az érintő is. Tudásban vastagon megéri szerintem a 30k-t. A navigáció ami nekem meg néha kellhet azt meg rá lehet rakni némi trükkel.
-
Gery1987
őstag
Nos, úgy döntöttem holnaptól e rendszer használói között leszek. Lehet sok kérdésem lesz, szóval fogok sokat idejönni, de megpróbálok mindent egyszerre leírni. Remélem Android után nem fogok csalódni.
-
Gery1987
őstag
Kis gonosz!
Remélem vehetem jó pofa viccelődésnek...
IPS kijelző lesz. És nem Nokia. Hanem Prestigio. A Nokia élőben nem jött. Az el kell ismernem hogy egy fokkal jobb anyagból volt. De a forma nem az én világom.
-
Gery1987
őstag
Az a 8500 duo volt. A nagy tesó. Én a 8400-át veszem meg. Megvenném a nagyot is...de túl nagy az árrés a kettő között. A köztük lévő különbség meg ezt nem indokolja. Ha engem kérdezel. Meg a Nokia is az szinte az összes modelljét 512 MB RAM-al adta ki...csak a 73x-től felfelé van 1 v 2 GB de azok meg rohadt drágák és nem is jönnek be.
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Na megvettem a Prestigio-t. Az első benyomások nagyon jók! A rendszer is tetszik. Egy dologra nem jöttem most rá hirtelen, hogy az érintő gombok rezgését ki lehet kapcsolni valahogy? Hirtelen nem találtam meg.
Köszönöm!
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
24 órája vettettem bele magam egy Prestigio 8400 duo-ba ami WP8.1. Eddig abszolút pozitív a véleményem a rendszerről is és a telefonról is. Gyorsabb mint az előző (Samsung Galaxy S Advance), a weboldalak gyorsabban jönnek be. Sok alkalmazás ami nekem kell elérhető, le is szedtem. A fülesemet is rendesen kezeli (TDK LoR IP150). Szóval eddig megérte.
-
Gery1987
őstag
válasz csabi94 #53867 üzenetére
Remélem. És az akksi üzemidő is jónak tűnik. Tegnap raktam bele. ahogy volt kb félig feltöltve és kicsit használtam. Estére kikapcsoltam meg ma fent van a WiFi-n mióta hazajöttem kb 2 órája. Talán estére lemerül.
-
Gery1987
őstag
2.000 mAh-s akksi...szerintem ez tovább bírja. Főleg hogy én csak akkor használom ha szükségem van rá.
-
-
Gery1987
őstag
válasz bepken #54039 üzenetére
Biztos hogy itthon nem. Itthon nincs hivatalos forgalomban. Pont ugyanaz a helyzet mint az 525-el. Jó lenne de mégsem hozták be mert az 520 túl jó eladásokat produkált még itthon (ami érthető is hisz nem rossz gép).
-
-
Gery1987
őstag
válasz karldergroße #54051 üzenetére
Ha nagyon gonosz akarok lenni én is S Adcance-ről váltottam. Kialakul lassan a véleményem a rendszerről. Az tény hogy nekem nem Nokia van, de fikarcnyi hátrányt nem érzek ez miatt. BKV menetrend van, MÁV is és busz is. Bár utóbbit nem merem fixre mondani. Nekem bejön a csempe kinézet is. Pont ez adja a varázsát, hogy tök egyszerű kezelni. Nem kell attól félni mint Androidnál hogy a kinézet elviszi a fele RAM-ot a fenébe. Ez teszi a dolgát és hozzá lehet szokni.
De ha gondolod privátban is beszélhetünk. Nem akarok Nokia ellen reklámot csinálni mert nekem nem jöttek be formára. A sajátom viszont igen és bátran merem ajánlani. Rohadt jó gép.
-
Gery1987
őstag
válasz Bukk900 #54070 üzenetére
Mindjárt megnézem. Rávarázsolom a telómra.
Jah. Öcsém! Nem véletlen. Ezek speckós karatkerek nem képek. Nem véletlenül nem tudja megnyitni mert a mobilos appban nincsenek benne. Egyet lehet csinálni pdf-be menteni és akkor működni fog. Megnéztem gépen is a problémát. Akkor jöttem rá.
Nekem is szarul tördeli amúgy. Ez is a dok hibája. Eléggé durván van megcsinálva mobilhoz képest. Gondolom fapad megoldás kissé.
[ Szerkesztve ]
-
Gery1987
őstag
válasz Bukk900 #54081 üzenetére
flac/wma konvertálás: Format Factory. Gyakorlatilag bármit bármibe megcsinál PDF-hez pedig valami olyasmi kellene ami a wordbe épül be és ott csinál pdf-et. Úgy kéne működnie mintha nyomtatni akarnál.
-
Gery1987
őstag
válasz csabi94 #54177 üzenetére
Hát azért nem annyira gáz az az 512 MB RAM, sok cucc elfut rajta. Az igaz hogy 50 ezerig nincs olyan Nokia ami 1 GB lenne. 1 GB RAM és 50k az a Prestigio 8500 duo. Nekem a kisebb verzió van, brutál a cucc. Nekem nagyon bejött.
-
Gery1987
őstag
válasz karldergroße #54259 üzenetére
Hogy őszinte legyek nálam pont azért nyert a WP mert nincs annyira túl cicomázva sokszor mint az Android. És appok sem szarok. Biztos van rá olyan is de én még nem találtam. Én biztos belevágnék a helyedben. Nem fogsz hátrányt szenvedni. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Metal topik
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: ASUS TUF VG249Q Gaming monitor 144 Hz-ről ASUS TUF Gaming VG27AQ 165 Hz-re
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robogó, kismotor
- Nintendo Switch
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen