- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blakey #62858 üzenetére
Nem akarok offolni, de hátha tanulságos másoknak... mert gyakran vannak tévhitek az alap 5.1ről, ami térhatás oltárán feláldozza a hangminőséget. Ezért filmeknél ajánlott csak.
A DVD-ken eleve a 384es az elterjedt, a NET-en lévő 5.1-es HD-s tartalmaknál is még mindig ez gyakoribb. Amit írtál az a pl. a 448 kbps az technikai maximum, de a gyakorlatban alatta használják. A Blu-Ray tartalmaknál megy csak feljebb a bitráta. Akár addig is amit írtál.Most utána is néztem és annyiban más, hogy az 5.1 384kbps (rengeteg koncert DVD így jelen(t) meg sajnos) inkább mp3 v3 - v4 között van. Ami nagyjából 192 kbps-es mp3-mat jelent, amit írtam is. A halandók által használt PC-s downmix megoldás valóban nem vethető össze egy stúdió utómunkával... de ettől még igazabb, hogy nem illik a forrást lerontani 5.1-be, pláne nem gagyi módon.
És azt sem értem, hogy egy telefonba minek erőltetni az 5.1-es parasztvakítást, ami sosem lesz normális 5.1, de legalább rosszabb a hangminősége, mint a 2.0-ás alap beállítás és nem is fog tudni belőle normális 2.0-ás felvételt csinálni utólag belőle otthon a user. -
-
gabber01
addikt
válasz
blakey #55009 üzenetére
Már elérhető, igaz még csak béta, de elvileg ugyanazt tudja (amit mondjuk nem nehéz, mert sokat eleve nem tud). A Nokiának pedig már nem elemi érdeke fenntartani a wp-t, amennyiben az androidon meg tudja vetni a lábát (márpedig erre igen jó esélye van az ingyenes, offline funkcióval).
-
egykori
őstag
válasz
blakey #55001 üzenetére
Hát most zavarban vagyok, mert kettőt rákoppintott a fekete kijelzőre vagy gyorsnézet képernyőre, melyen látható volt ugyanaz az időpont, ugyanúgy, mint az enyémen, és előjött a zárolási képernyő, amit felfelé húzott (remélem jó megnevezéseket használok, a lényeg, hogy teljesen ugyanúgy működött, mint az enyém).
Most vette a vodánál a múlt héten.Amúgy, én is nagyon meglepődtem ezen.
-
-
tibike8
őstag
válasz
blakey #54783 üzenetére
Szerettem, hogy amit a webes felületen írok (hangouts), minden megjelent a kliensben is és fordítva. Így átlátható egy hosszú beszélgetés amit hol a telón, hol a weben folytatsz. Itt meg addig jó amíg csak a kliensben írogatsz és kapod a választ. Ez meg is jelenik a webes felületen, de fordítva nem igazán. Pl. írok valamit a webes felületen, aztán már mire a választ kapom, a a telón vagyok csak amiben csak a választ látom és zavaró, hogy nem látom, hogy mire jött a válasz.
Így vélhetőleg át kell állnom Skypera. -
MKLS
aktív tag
válasz
blakey #54695 üzenetére
Nálam fontos a könnyű gyors kényelmes mobilnet kikapcsolási lehetőség, egyrészt nagyon kicsi csomagom van amit szeretek ha csak akkor aktív amikor én akarom, másrészt sűrűn járok Ausztriába és ott meg rámenne még a roaming díj még akkor is ha elő sem veszem a telefont csak épp rápillant, hogy van-e új mail.
Szóval jó lenne ha nem a beállításokban kellene babrálni emiatt...
-
válasz
blakey #54069 üzenetére
3. Hiába próbáltad volna a gyári lejátszóval, hozzá se szagol a FLAC-hoz. A MoliPlayer tényleg lejátssza, de nagyon nem életképes mindennapi zenehallgatásra - egyszerűen nem arra való a program. Amit tehetsz helyette, hogy átkonvertálod WMA Lossless formátumba a zenét (minőséget nem vesztesz vele), azt viszi a gyári is.
5. Ezzel személy szerint nem értek egyet, de hát így jártam1520-at használok már jó ideje. Én iPhone-ról váltottam, és bár nem bántam meg ezt a telefont, nagyon vágyok vissza.
-
Dave™
nagyúr
válasz
blakey #53729 üzenetére
Nem, van jónéhány olyan alkalmazás, amiből egy darab fizetős verzió van csak, nem tudod kipróbálni sehogy, csak megvenni. Nem jellemző, de azért akad. Még a drágábbak közül is. Majd előbb-utóbb belefutsz ilyenbe te is. Olyan pedig nincs, hogy "3 napig ingyenesen kipróbálható", mert trialból is van sokféle, tehát nincs semmi ilyen általános szabály.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest