- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti75
senior tag
Azert dobja fel kesobb az uj jelszo kereset,mert gondolom akkor akar szinkronizalni a fiokkal es jon ra,hogy nem stimm a jelszo.Nekem a fiokokban az elemek erkezesekor van beallitva a szinkronizacional es mikor jelszot valtoztattam,ra 1-2 percre be is dobta,hogy valami nem stimmel a fiokokkal.Akkor kerte a jelszot ujbol.
-
aszti75
senior tag
Tubecast-ot hasznalok youtube alaklmazas alternativajakent.Tudja valaki,hogy amit letoltesz vele videot hova menti a telon?Vagy azt csak "igy" elerni nem lehet?
Arra gondoltam,hogy atmasolnam a letoltott videot gepre. -
aszti75
senior tag
válasz
zsoltzsolt #75638 üzenetére
Próbáld meg azt,hogy a képen a piros nyíllal jelölt,piros négyzetből vedd ki a pipát.Majd a felette lévő ablakban már tudod választani a fiókokat.Jelöld be az összes általad használt fióknál úgy,ahogy a képen van.
Megjelenítés a műveleti központba: Be=>Értesítési fejléc megjelenítése: Pipa=>Hangjelzés: Pipa
Ezt minden fióknál(mind a 4-nél,ami neked van),de utánna akkor ne pipáld vissza az alkalmazás az összes fiókra,mert akkor megint visszakerülsz oda,ahol most vagy.
Bocs,ha lámáknak szólóan írtam le és illusztráltam,de így könnyebb.Ettől még nem nézlek lámának
Mielőtt még azt hinnéd.(#75645) Partyface007::Lehet,mert ha jól emlékszem a 8.1-nél nem írta.
-
aszti75
senior tag
Bocs.Elkiabáltam
Most nekem is ezt írja a Viber-re.Elnézést
-
aszti75
senior tag
válasz
zsoltzsolt #75639 üzenetére
Ez jó.Egy nem gyenge Soc-al rendelkező telefontól mit hiányolhat a Skype és a Viber
Nekem a L635(1Gb) nem ír ilyeneket@ Akron99: Hát minden esetre elég érdekes megoldás.
Lényeg,hogy sikerült.
-
aszti75
senior tag
válasz
zsoltzsolt #75633 üzenetére
Nincs mit.Azt nem hinném,hogy fiókonként más-más hangot be lehetne állítani.A azért írtam,hogy fura,mert az Outlook-beállítások-értesítéseknél van olyan,hogy fiók kijelölése.Alatta,hogy alkalmazás az összes fiókra-megjelenítés a műveleti központban be-ki kapcsolható,illetve alatta két helyen kipipálható az értesítési fejléc megjelenítése-hang.Na ezek közül nekem az alkalmazás az összes fiókra és a hang volt csak kipipálva,valamint a megjelenítés a műveleti központban.Így ne volt értesítési hangom.
Ki kellett vennem a pipát az alkalmazás az összes fiókra és akkor a fiók kijelölésénél tudod kiválasztani a fiókjaid közül,melyiket szeretnéd(ha több fiókod van)és nekem ott a gmail-nél is be kellet,illetve ki kellett jelölnöm mindent,majd végül kipipáltam az alkalmazás az összes fiókra lehetőséget.Így végül lett értesítési hang az Outlook-hoz.
HúhhhKicsit hosszú,és lehet nem fogalmaztam megfelelően/érthetően,akkor bocs.Korán van még
-
aszti75
senior tag
válasz
zsoltzsolt #75631 üzenetére
Az outlook-beallitasok-ertesiteseknel kulon mindket fiokomnal be kellet pipalni a lehetosegeket,majd az alkalmazas az osszes fiokra is ki kellett pipalnom.Elotte pedig ki volt pipalva.Ezert irtam,hogy a WP hulyesegevel is megkuzdottem.Erthetetlen szamomra,hogy miert kell kulon kivalasztani minden fiokot,majd ott a lehetoseg,hogy alkalmazas az osszes fiokra.Ha nem teszed,ugy jarsz mint en.Keresed,hogy hol neztel el valamit.😐
Persze szimplan en is figyelmetlen voltam es nem kovetkeztettem 😁
-
aszti75
senior tag
Erdekes dolog ez a WP10M,de megbirkoztam a csalafintasagaival es 5helyrol elerheto ugyan azon beallitasaival.
Jelentem alasan,sikerult hangot krealni az Outlook-hoz.Egesz napos menet volt,de megerte. 😀 -
aszti75
senior tag
A megallapitas tokeletes ☺
Mar kiprobaltam mindent.Most epp a 63-as buildet szerettem volna feltolni,de a fast ring-ben mar csak a 71- est tolja fel 😕
Arra gondolok,hogy mivel frissiti az appokat is az aruhazbol,hogy nem-e az appal van valami gond egyes keszulekeknel.L635 1Gb van nekem. -
aszti75
senior tag
Urak!Halas vagyok mindannyiotoknak.Az altalatok ajanlottakat mar mind vegig zongoraztam.Tobbszor is.Meg rezegni sem rezeg,ha jon a mail,csak az ertesitesi savon mutatja meg a zarkepernyon.Nem tudom mi lohette😕
Ertesitesi hangnak a figyelmeztetes 3 van kivalasztva,de probaltam mar az alapertelmezettet is.Semmi. -
aszti75
senior tag
Problemam az Outlook postaval meg mindig fennal.Hiaba volt downgrade,utana update a 10-re,azon belul a 36-os buildre,az ertesitesi hang meg mindig nem jon.Ha valaki tudna a mar elozoleg emlitett hsz-ekben kivul mas infot,hogy mi lehet,ne kimeljen!Akar privatban is.
-
aszti75
senior tag
válasz
Partyface007 #75603 üzenetére
Semmi gond.Gondoltam,hogy nem azért irod/segitesz,mert lamanak nézel.Az ember tévedhet.Egyebkent csináltam mar az általad javasoltakat es mindenhol be volt kapcsolva.Illetve ki es be kapcsoltam újra.Semmi.A nagyobb gond a hálózattal volt,mint írtam is.Az a nagyobb gond.Mar visszatettem a 8.1-et,frissült .29-re es most frissíti.36-ra.
-
aszti75
senior tag
válasz
Sungoo #75588 üzenetére
Posta es naptar futhat a hatterben,az van beallitva.De van egyeb gondom is,ami ugy tunik nagyobb,miota a .71-es build van fent.
Estenkent az agyam melle teve toltore,reggelre nincs szolgaltatasom es ezen csak a restart segit.
Most mehetek vissza 8.1-re pc-n,aztan tolhatom vissza az Insiderrel a Slow verziot valasztva a .36-ot.Azt hiszem a Slown az az utolso build😖 -
aszti75
senior tag
válasz
Partyface007 #75580 üzenetére
Hat,nem tudom. En mar csinaltam egy HR-t is es akkor sem jelzi.Egyik fioknal sem.Ertesitesi savban megjelenik,de csendben.Hang semmi 😕
Mar nem tudom,hol kutakodjak,hogy esetleg valami user error van. -
aszti75
senior tag
válasz
Partyface007 #75573 üzenetére
Nem volt osszevonva,de most megtettem.Frissitett az Outlook es en nem neztem a beallitasokat.Proba megvolt.Nema.De most se a gmailes,se az outlookos nem jelez hanggal 😕
Nem akarok HR-t.4 oramba telt 1 megas nettel leszednem az Asphalt 8 Airborne-t😭 -
aszti75
senior tag
En ugy vagyok ezekkel az appokkal,hogy ami a win store-ban van,boven eleg.Kihangsulyoznam,hogy nekem.Ami szamomra meg a wp mellett szol,az az,hogy nem frissitgetik hetente 2-3x az appokat,mint pl droidnal es nem,hogy jobba tennek,hanem sokszor epp az ellenkezojet erik el.Ugy el*asszak,hogy el sem indul.Pelda erre asszony droidos teloja+fiaime.Playaruhaz+fb messenger frissites es a panaszaradat,hogy frissitettem es nem indul el.Nem egyedi eset!Ertekeleseknel ment a panaszaradat.Ebbol a szempontbol szamomra orom,hogy nem frissitgetik a winstore-ban az appokat allandoan.Hatranya meg az,hogy nem a legujabb funkciokkal bovelkedik az adott app.De inkabb mukodjon,mint ne.
Bocs telorol vagyok..Plazmacucci:Most en vagyok igy .71-es buildel.Outlook osszevonva gmail-el.Hol van ertesitesi hang,hol nincs.De mintha azt vettem volna eszre,hogy csak a gmail-es mailek erkezesekor ad hangot 😕
-
aszti75
senior tag
Aethelstone +1
Kozben
latom,rangot leptem.Ennyit pofaztam volna az utobbi idoben... 😀 -
aszti75
senior tag
válasz
Ricardo #75555 üzenetére
Akkor en meg toled is tavol allok appok hasznalatanak a teren.Az alap alkalmazasok vannak es extrakent a FB Messenger.Ennyi.Droidon is csak ezeket hasznaltam.Nem vagyok nagy okostelefon user appok teren 😁
Szeretem frissiteni,probalgatni smoot-abba tenni,rendszeren belul ujat probalni,de appok teren analfabeta vagyok. -
aszti75
senior tag
Egy kocsit is magara ado ceg irattat maganak appot WP-re is 😈
Nem tudom,hogy ez csak nalam megjeleno hiba a .71-es build rahuzasa utan,de leteve az agyam melle a telefont,elmegy a halozat es csak a restart hozza vissza.Se arp mod,se mas.
Gyanakszom,hogy a build telepitese utan kellett volna egy HR.
Mi a velemenyetek szakik?😷 -
aszti75
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele,de engem osszessegeben 3 dolog zavar a WP10-ben(nem emlekszem,hogy 8.1-en voltak-e ezek a "hibak").
Megpedig:1;Igazan megoldhatnak,hogy az Edge bongeszoben megnyitott uj lapot a vissza megerintesevel bezarja.Ilyen allapotban,ha 20 helyre kattintok nyitva is hagyja az ablakokat,terhelve ezze a bongeszot.Es idegesito is mellesleg.
2;Azt a .rva kek pottyot a billentyuzeten igazan kivehetnek.Allandoan arra tapicskolok,ha az y-ont akarom tapicskolni.Idegesito!
3; Navigacios savot eltuntethetne jatekok kozben.Mondjuk egy autos jatekban,mint ahogy par hsz-el elobb valaki irta is 😕
Hat roviden ennyi lenne.A tobbi,szerintem rendben van. -
aszti75
senior tag
Ahogy olvasom,rendesen leírják a WP-t
-
aszti75
senior tag
válasz
Ricardo #75465 üzenetére
Gondolkoztam es lehet(hangsulyozom)lehet megzavartam a windowst(ami koztudottan nem nehez 😁)azzal,hogy frissites kozben toroltem ezeket az appokat.Mivel volt egy HR-em,ezert frissitett mindent es en kozben mar elkezdtem torolgetni.Nekem,mivel Slow-n voltam insiderben csak .32 -es build van.De tobbektol olvastam,hogy eleg stabil es jo is a .63.Ezert ramentem a Fast-ra insiderben es most szedi le a .63-at.Istenem. Mire leer az 1 megas netemmel....😕
-
aszti75
senior tag
Ez is erdekes.Toroltem par szamomra felesleges appot es a mellekelt kepen lathato,hogy az ikonja bekekult,de viszont irja a progi nevet.Eltavolitani nem lehet,mert hiaba megyek ra az eltavolitasra.Marad ott es ugy ahogy a kepen lathato.Tobb ilyen alkalmazas is van.Restart volt mar 2x is.
L635 WP10 36 build. -
aszti75
senior tag
Üdv.
Meg tudna valaki mondani azt,hogy hol lehet azt beállítani,hogy frissítsen lezárt kijelzo melett is wifi-vel?Mert ha lezar a kijelzo,megszakad a frissites.Nincs bekapcsolva az energiatakarékos mod.L635 WP10.
Köszönöm -
aszti75
senior tag
válasz
Partyface007 #75434 üzenetére
635-om van.Gondoltam hatha....
Vegul is nem olvatam at a teljes cikket,nekiugrottam csak. -
aszti75
senior tag
Udv!
Insider app-al,minden egyes previwe alkalmaval az egesz rendszert ujra leszedi es frissiti vagy csak a javitasokat.A slow-t szoktam hasznalni.Esetleg van olyan lehetoseg,ahol megtalalod a kulon build-eket es azt szeded le amelyik neked bejon,illetve jobb a telodon?Ha igen hol es hogyan telepitheto,szedheto le?Koszonom
-
aszti75
senior tag
Sziasztok.
Azt arulja mar el nekem valaki legyen szives,hogy az ebresztesi hangerot hol lehet beallitani?
Ma reggel ebresztett,de olyan hangosan,hogy a szomszed is hallotta tuti😀
A media es csengetesi hangero is le volt veve 1-es re.Valahol lehet meg allitani?
Wp10M L635.
Koszonom -
aszti75
senior tag
Urak!
Csak b@sztatja a fantaziamat a WP10M.Feltennem az Insider-el.L635 1gb ram.Akinek van tapasztalata,irja mar meg legyen szives,hogy erdemes-e feltenni(nem probara,ugy mindennapos hasznalatra)es ha igen,melyik verziot?
Koszonom -
aszti75
senior tag
Nem ertem,mi a feneert "vitaztok" azon,hogy droid,ios vagy a wp jobb.
Az osszes rendszernek megvannak az elonyei epp ugy mint a hatranyai.Kinek a pap,kinek a papne.Esetleg mind2 😁
Nekem volt mar szerencsem min3-hoz.
Ezeken rugozni... -
aszti75
senior tag
válasz
Gery1987 #75184 üzenetére
Volt routerem,de bedoglott.Veszek majd masikat.A fiam teloja 4G-s es mint irtam 50Mb/s netet mertem.Adatkerete valoban elfogyott,de Telenornal most olyan csomagban van,hogy 1 honapig korlatlan Fb,bongeszes.Es neki a play aruhazbol is full sebesseggel tolt le.Ezert irtam,hogy a paromnak is droidos a twloja es neki is full sebesseggel toltott a play aruhazbol.Csak nekem szarakodott a windows aruhaz.Na mind 1.Megyek veszek egy routert😊
-
aszti75
senior tag
válasz
Gery1987 #75181 üzenetére
Leszedtem az Insidert,de kozben meggondoltam magamat es nem toltottem a Win 10-et le.Mivel hiaba toroltem az Insidert a frissitest Win 10-re meg mindig eroltette volna,ha wi-fi-re engedem.Ezert csinaltam egy HR-t,majd ujrahuztam.Mig nem toltottem le az Insidert semmi gondom nem volt,de azota.....
Hiaba raktam ujra,mobiladattal allandoan "Koppintson ide,stb"
hotspottal meg csiga lassusaggal frissit le.Egyenkent is.
Wi-Fi-m nincs,ezert hasznalom a fiam droidos telojarol a hotspot-ot.
Majd kiprobalom valahol Wi-Fi kapcsolattal is.Hatha ott gyorsabb lesz. -
aszti75
senior tag
válasz
Gery1987 #75177 üzenetére
Szia!Kosz a valaszt
Hat,mivel ujra raktam,ezert szinte minden programot.Beallitottam,hogy csak kezzel frissitsen,egyenkent,de akkor is kozel 20 percbe telett,mire pl leszedte a FB appot 😒
A mobilnetrol meg ne is beszeljunk.Egy rohadt kepet nem tudok FB-ra feltolteni telefonrol a lassu magentas nettel.Chhh -
aszti75
senior tag
Sziasztok!
L635 1Gb-ram,Telekom.
Kerdesem:Mi a szent sz@rert frissit b*szott lassan az aruhazbol,mikor a bongeszo (IE) gyorsan betolt es a FB app is.
Mertem sebesseget,50Mb/s. Ugyan ezzel a Hotspottal asszony droidos teloja full speed-el tolt a play aruhazbol.😒
Van valami rejtett beallitas vagy azert,mert (lehet hulyeseg) droidos hotspot es lassabban engedi a win aruhazat,mint a play aruhazat😒
Mobilnet felejtos,mert azzal meg rosszabb,folyamatosan megszakad.Igaz,adatkeretem mar elfogyott. -
aszti75
senior tag
válasz
csabyka666 #75116 üzenetére
Szia.
Nálam minden rendben.Lumia 635 WP 8.1
-
aszti75
senior tag
Üdv!
3. kérdésemet tenném fel.Hátha valaki számára látható,amit írok.
Kérdésem a következő:A Windows Device Recovery Tool által leszedett ROM-ot hová menti a pc-n?Mappa vagy valami.Mert nem találom hol van.Egy esetleges pc összeomlás alkalmával nem szeretném újból leszedni az egy megás netemmel és a folyamatos szakadozással.Ezért arra gondoltam kimenteném,de nem találom hova töltötte leVálaszokat előre is köszönöm
-
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Lumia 635-öt szeretnék WDRT-al frissíteni,de állandóan megszakad a letöltés.Többször próbálkoztam már,de sajnos nem jön össze.Tűzfal,vírusirtó kikapcsolva.Automatán a proxy beállítások a pc-n(Win10).WDRT-ben nem állítottam semmit,ott ki is van kapcsolva a proxy.
Valaki valami infót tudna nekem mondani,hogy mi lehet?KöszönömOTA felejtős,mert nincs wi-fi-m
-
aszti75
senior tag
Sziasztok!
635-re pc-rol fel lehet valahogy tolni a progikat?
Kerdezem mindezt azert,mert elfogyott adatkerettel nem tolt le nagyobb jatekokat vagy programokat.Wi-Fi-m nincs.Ezert letoltenem pc-re es onnan telepitenem,csak nem tudom hogy.Win10 van a pc-n es 8.1 a telon.
Koszonom a valaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OpenWRT topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest