- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
aszti75 #75556 üzenetére
Olyanokra gondolok itt mint például a menetrend. Droidon van a helyi busztársaságnak menetrend alkalmazása, ami nem csak sima menetrend, hanem azt is lehet követni éppen hol tart az adott járat.
Win mobilra offline menetrendet sem találtam.
Vagy például ott a fényképezőgépem.
Wifi képes. Mindössze el kell indítani a telefonon az adott appot, és már mehet is rá a kép közvetlenül a fényképezőről wifin keresztül. Néha jól jön ez a lehetőség.
Egyik sem létfontosságú de ilyen "apróságok" sokat dobnának a rendszer megítélésén.Ilyenekre gondolok amikor azt mondom, hogy a cégek nem gondolkodnak a win telefonokban.
Remélhetőleg ez változni fog.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
aszti75 #75498 üzenetére
Konkrétan, az első lépés, mert (sajnos) az emberek vagy 90%-ka FB agymosott droid lett.
A WP facebook app szinte használhatatlan, gyakran, vagy egyáltalán nem is frissít. Ezért jobb inkább böngészőből használni, de...De egy fapados valami egyébként az egész.
Az átlag, ami a jelentős többség ezt az applikációt használja. Ha az nen működik, akkor vesz olyat, amin megy és androidon megy, ha zabálja is a memóriát, de ég és föld a kettő. Tehát, azt a kicseszett áruházat rakják rendbe, működő, minőségi applikációkkal. Többször nem írom le, ígérem, de ez lehet az egyik megoldás a népszerűsítésre, mi az ami jobban terjed az FB-nál, szinte semmi, de ha azt a programot és az áruházat fullosra megcsinálnák, nagyot lépnének előre.
-
válasz
aszti75 #75461 üzenetére
A W10 igenis kész, csak nem akarják leosztania többi telefonra... és amit írtál az egy plusz feature, hogy tudd, hogy mit kell újratelepíteni a store-ból, ha mégis meggondolnád magad
Komolyra fordítva... Egyébként minden tiszteletem a W10-es önjelölt béta tesztelőké
Nélkülük én -mint a hivatalos, biztos és késve telepítő user- sem léteznék.
De sajnos még így is lassan halad a W10 véglegesítése... pedig az L950-en látszik a számos huatOS rész és az ember azt gondolná, hogy lassan készen lesz.
De nem.
Nekem L925-re nem is hiányzik semmi... tökéletes a 8.1, de amíg nincs kész az W10, addig értelemszerűen nem veszek L950et. Tehát csak ennyiben érdekel és követem a témát.
-
Partyface007
őstag
-
Gery1987
őstag
válasz
aszti75 #75182 üzenetére
Áhá!
Már értem. Ott a hotspot esetén sok múlik az adott telefon által nyújtott sebességtől. Ha azon épp elfogyott a keret de böngészhet akkor WiFi-n is rohadt lassú lesz. Lehet ez a baj, hogy ott elfogyott a keret. De ha nem akkor épp a telefon ennyit adott a tiednek.
Amit tettél az nem gáz. Sőt. Jól csináltad, szóval attól nem lehet. Ha van vezetékes neted akkor inkább vennék egy WiFi-s router-t. Stabilabb és korlátlanul adja a net sebességét. Le lehet védeni, ha meg nem kell akkor ki kell kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Battlefield 6
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest