- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Kin Tan Te #95758 üzenetére
Bőven elég android főverzió-váltáskor csinálni visszaállítást. Én a majd' ket év alatt egyetlen egyszer húztam újra, amikor Mashmallowról Nougat-ra frissült a telóm.
Azért ez nem ugyan az, mint wp-n.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
#86952448 #93157 üzenetére
Én egy éve váltottam 925-ről s7e-re. Pedig nagyon szerettem. 8.1en volt a teló, és talán nem is váltottam volna, ha két éves korára nem kezd el leválni a kijelzője. Amúgy semmi bajom nem volt vele. De amikor valtottam, akkor esett le, hogy basszus...az ms alkalmazások jobban működnek droidon, mint wp-n. Here Maps, Outlook, Office csomag. Anno ezek is szempontok voltak, amikot l800at vettem. Most pedig szempont, hogy aki ms szoftvert akar használni, azt ne ms hardveren tegye, legalábbis a mobilokat nézve.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
this is life #89098 üzenetére
Én meg a 7.8-at sírom vissza messenger szempontból, mert ott fainul be volt ágyazva az üzenetek, emailek közé.
-
Rigormortiis
veterán
Hát, ha böngeszőből fb-zel, nem jönnek az értesítések.
Amennyire képben vagyok, a havi ms frissítésekben sokszor nincs köszönet.
A droidos biztonsagi malőrök rendszerint a régi verziójú ost futtató keszüléjekkel vannak.
Nem kötelező minden engedélyt megadni egy alkalmazásnak, többségük fut azok nélkül is. Ha nem, akkor törlöm.
Az a baj, hogy sokakban még a régi, KitKat előtti (azért ezt mondom, mert a tabom a mai napig ezen van) droidok élnek. De ma mar nagyon más a helyzet.
Felreértes ne essék, tök jó a wp a mai napig annak, aki hót alap dolgokra használja.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
zsoltzsolt #89086 üzenetére
Dehogy nincs, van pár több mint 1 éves fain modell
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Dalai Láma #88813 üzenetére
Cortanával nekem az volt a legnagyobb bajom, hogy nem kommunikál magyarul. Viszont irtó jó volt, hogy mélyen a rendszerbe volt integrálva.
Nagyon vagany volt, amikor azt mondtam neki, hogy "take me home" akkor megnyitotta a Here-t, és elkezdett navigálni a beállított lakcímhez. Vagy ha azt mondtam neki, hogy "Play Limp Bizkit", akkor megnyitotta a zenelejátszót, bemondta, amit kértem majd elkezdte játszani. Még pár smst is küldtem haveroknak, persze angolul, felmondás alapján.
Nagyon hasznos lenne, csak nem angolul. Kocsiban is jó, hogy elég mondani, kit hívjon, de rohadtul nem érti meg a magyar neveket.
De ami a legnagyobb bajom: nagyon gáz, amikor emberek között a telefonjához beszél az ember. Otthon oké, kocsiban oké, de ez nekem is kb addig tartott, amíg a neten található példamodatokból elcseveresztem kicsit vele, végighallgattam a vicceit, párszor bemondattam az időjárást és ennyi.
-
Rigormortiis
veterán
Várható mostanában új wp-s telefon?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
KunEmber #84214 üzenetére
Melyik kijelentése nem igaz? Maga az MS temeti a rendszert, tényleg nem értem, miért baj, ha valaki ezt megemlíti.
3 év Lumia 800 majd 925özés után egy hónapja váltottam s7e-re. Huhh, nagyon élvezem, hogy minden működik. Pedig mindkét Lumiát imádtam, szó se róla, de mindenképp flagshipet szerettem volna venni és a 950xl labdába nem rúg mások mellett. Szóval a wpt hagyjuk meg az olcsón stabilat vásárlóknak (bár annak idején sem a 800 sem a 925 nem voltak olcsók), minden másra találni jobb alternatívát.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Mr. Nimbus #74182 üzenetére
Mivel tud többet a 640 mondjuk a 925nél pláne, ha ugyanazért a pénzért tud hozzá jutni? Oké, fiatalabb, erősebb proci van a 640ben, és itt vége is az előnyeinek. Anyaghasználat, külső, kamera, kijelző...
Persze ha fontos a w10, akkor 640, én tuti nem engedem rá a 925ömre.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
zsoltzsolt #72827 üzenetére
Wp-t akartam irni
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis #72824 üzenetére
Az is érdekes, hogy ha thumbnai nézetben vagyok a wp-s onedrive appban, akkor pár mappában vab egy kis winlive.mobile.sk... négyzet köztük, mintha kép lenne, pedig nem az, és nem is tudom elérni. Mi lehet ez?
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, amire nem sikerült megoldást találnom a neten. Múltkor nagytakarítást végeztem az onedrive fiókomban a képeim között, webes felületen. Pár dolgot kitöröltem, párat áthelyeztem. Ami a furcsa, hogy most ránéztem a telefonos alkalmazáson belülről, és pár törölt kép visszapofátlankodott. Ami a legérdekesebb, az a sp-s onedrive appból nem engedi törölni, azt írja, hogy már törölték vagy áthelyezték a képet, de még mindig ott látom, és meg tudom nyitni. Webes felületen viszont nem látom őket. Mi okozhatja ezt? Hogyan lehet a wps appból is szanálnő őket?
-
Rigormortiis
veterán
Lumia 630asban (dual sim) hogyan lehet kikapcsolni a hívásátirányítást? Ismerösömnek kéne, de nem ott van, mint a 925ben...
-
Rigormortiis
veterán
Az mitől van, hogy ha mobilnetről jelentkezek be fb-ra, akkor a belépési visszaigazolásban miskolcot ír helyként, holott Pesten vagyok? Ha wifit használok, akkor eltalálja Pestet.
Más: Miért nem tudok egyszerre több képet (10+)feltölteni onedrivera? Nagy részüknél valami hibát ír, de egyesével felmennek.
-
Rigormortiis
veterán
Na csak visszakaptam a 925ömet, azaz nem a régit, hanem egy újat
Viszont meglepődtem, hogy az Árkádos Telenorban van Lumiás promóter. Eddig csak Samsungossal találkoztam.
-
Rigormortiis
veterán
Mi a tapasztalat, Telenornál jaításra leadott készüléket mikor kapom vissza?
Úgy emlékeztem, hogy az Árkádban is van Care, de szembesülnöm kellett vele, hogy nincs, úgyhogy idegből otthagytam a Telenornál már egy hete.
-
Rigormortiis
veterán
Budapesten melyik szervízt ajánljátok? A telenorhoz vigyem, vagy gyorsabb, ha valamelyik Nokia Careba adom be?
-
Rigormortiis
veterán
Megadta magát az alig több mint egy éves 925öm
Gari már nincs rá sajna, most a régi 800asomat használom. Melyik most a legjobb ár-érték arányú lumia?
Van értelme bepróbálkoznom vele a szervíznél? Telenornál vettem, azt hiszem 1 év gari van rá, ami két hete járt le.
-
Rigormortiis
veterán
Köszi! Hol tudok rákeresni, hogy a telefonon mentett névjegyeimet szinkronizálta-e a hotmailes accountommal? Nézegetem a kitekintő gyorsvonatot, de a fenének nem sikerül megtalálnom
Emlékszem, hogy ez már többször is téma volt itt, de nem vágom, hogyan lehet topicon belül szövegrészre keresni, ha van egyáltalán ilyen lehetőség.
-
Rigormortiis
veterán
Ismerosom 530 asa duplikálja a memoriakartyara masolt zeneket, es igy egy hibakoddal nem jatssza le oket. Mit tud tenni az ugy erdekeben, mi okozza a hibat?
-
Rigormortiis
veterán
Ha nem akarok a jövőben pfd frissitéseket kapni, elég, ha letörlöm a progit?
-
Rigormortiis
veterán
Nem akar felmászni a 925re a Denim. Biztonsági mentést töröltem, majd újra csináltam de semmi, mindig kidob egy hibával telepités közben. Megnéztem a hibakódhoz való súgót, de az alapján is mennie kéne (akku fullon, töltőn, van 6 giga hely). Eddig minden más update rendesen felment. Mi lehet a baj?
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok? Egy ismerősöm nemrég vett egy lumia 530as telefont, T-s, kártyás csomagban. Hogyan tudja függetleniteni a készüléket? A T-pontban 15 ezerért csinálják, ami vicc, nem került sokkal többe a telefon.
-
Rigormortiis
veterán
Kollégám vett egy 530-as telót. Két kérdés is felmerült: Hogyan lehet google-s fiókból beszinkronizálni a névjegyeket? A másik: Hogyan lehet megszűntetni a teló t-s függőségét? Priviben is jöhet a válasz
-
Rigormortiis
veterán
Játékoknál nincs gebasz, a nagyobb címek itt is elérhetőek, többségük xbox live támogatással (ez nálam előny xbox tulajként). Van pár cim, ami droidon ingyenes, és itt elkérnek érte pár százast, de cserébe a fullos verzát kapjuk, reklámok nélkül. De ott van pl a Badlands, itt 900 ft, de ha azt nézzük, a droidos full változat még így is drágább.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
King Unique #47639 üzenetére
Beállítások -> Alkalmazások -> Internet Explorer -> Webhely megjelenítési mód.
-
Rigormortiis
veterán
Miután frissítettem cyanra, letörölhetem a PD appot? Meg fogom kapni az esetleges jövöbeni frissitéseket így is?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
hülyegyerek #45901 üzenetére
Az Order and Chaos is ingyen van ott, még jó, hogy két hónapja megvettem ezer hatszázért. Amúgy ajánlom mindenkinek, aki mobilon szeretne wowozni.
-
Rigormortiis
veterán
Állandóan visít a telo, hogy frissítsek, de ahány rossz tapasztalatot itt olvasok, eszemben sincs feltenni
-
Rigormortiis
veterán
Előre is elnézést az offért, de nem találtam megfelelő és aktív fórumtémát, ezért ide írok: Win 8.1es tabletet szeretnék venni. Melyiket ajánljátok? Legfontosabb, hogy legyen rajta hdmi-out, de az ár sem mindegy (ezért nem játszanak a surfacek).
-
Rigormortiis
veterán
Az mennyire normális, hogy alacsony töltöttségnél össze-vissza állítgatja a fényerőt, akár böngészés közben is úgy, hogy fix kicsire van állítva? 925
-
Rigormortiis
veterán
válasz
|DavidWoody| #43594 üzenetére
Nálam ami fontos volt: a méret és az amoled kijelző. Ezért vettem 925öt a 1320 helyett (mondjuk ezek a telenorban kb egy árban voltak). A te esetedben szerintem nem éri meg a plusz 60 ropit a 1520, ha a kamera és a felbontás nem szempont.
-
Rigormortiis
veterán
Meg lehet valahogy oldani, hogy a nokia és 3rd party appok csempéi is áttetszőek legyenek?
-
Rigormortiis
veterán
Valaki dobna egy linket, ahol leirják, milyen parancsokat ért meg?
-
Rigormortiis
veterán
Nem értem, miért kellett buzerálni 8.1ben a games hubot. Lassu, de legalabb kib.szta a játékokat az alkalmazáslistába, hogy még többet lehessen görgetni. Remélem a jövőben majd visszapakolják úgy ahogy eddig volt.
+ Cortana jó volna, ha magyarul is kommunikálna, mert így számomra csak egy érdekes, de haszontalan feature. Konkrétan végigkérdeztem a Halo univerzumról, aztán ment is vissza a magyar nyelvi beállítás. Viszont -állítólag- a szeptemberi one megjelenéssel együtt a Kinect érteni fog magyarul is. Remélem Cortanát is meg fogják tanítani.
-
Rigormortiis
veterán
Ez a windows app studio, Ami kell az aktiváláshoz, ugye ingyenes ?!
-
Rigormortiis
veterán
Mit kell tennem, hogy a Prewiev for Developers progival 8.1et tudjak varázsolni a 925ömre? Azt írja, hogy valamit regisztrálnom kéne...
-
Rigormortiis
veterán
Nekem csak 2g megy folyamatosan, sőt, éjszakára az sem, csak akkor kapcsolok wifit\3g-t ha nagyon kell. Fényerő alapból kicsire van állítva, és úgy elmegy egy napot, hogy nyúzom rendesen. Viszont tényleg szedd le az akksimonitotozót, nálam is merítette, amióta töröltem, semmi bajom az üzemidővel.
-
Rigormortiis
veterán
Én is beleszaladtam ilyenekbe, amíg fent volt az 'akkumulátor' app.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Vadászmenyét #42765 üzenetére
Töröld le! Nálam bevált.
-
Rigormortiis
veterán
Előtte sokkal gyorsabban merült.
-
Rigormortiis
veterán
Amióta leszedtem az akkufigyelő appot, vígan el megy egy teljes napot úgy, hogy nem keveset játszom\netezek is rajta.
-
Rigormortiis
veterán
Oks, köszi.
-
Rigormortiis
veterán
Hard Reset után minden programot visszaállít a felhőbe mentés időpontjának állapotába?
-
Rigormortiis
veterán
A gyorsan merülő akksim miatt resetelni akarom a Lumia 925ömet. Ezt a menüből tehetem meg (gyári helyzetbe visszaállítás) vagy a nyomógombokkal? Olvastam, hogy a hangerőszabályzókat kell nyomogatni. Mi a különbség a két eljárás között? Pontosan mit nyomjak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest