Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
ph A prémiumkategóriás Predatorokat is elérte a fogyókúra, és a Triton Neo 16 képében egy jól sikerült, bár drága gépet kínálnak.
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
IM+: frissítés óta nincs hangjelzés ha üzenet jön (gtalk), csempén megjelenik az üzenetek száma, de hang nincs. Frissítés után mindent elfelejtett ezért be kellett állítani, valamit nem állítottam be, vagy ez az új "feature"? Előtte tökéletesen működött, másnál is ilyen?
[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Nowhere #53598 üzenetére
Hm, gyárin van beállítva a gmail? Nekem olvasottnak jelöli amit elovasok telefonon, lehet, hogy valami szinkronizációs dolog lehet.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
1,5 hónapja vagyok WP-s, írtam már, hogy biztos van olyan alkalmazás ami nincs WP-re, de ez egyre kevesebb lesz, amiket én használtam droidon, egytől-egyig tudom használni WP-n, elég sok alkalmazásom van és csak úgy váltottam, hogy előtte mindent megtaláltam, szóval nekem nagyon bejött és még soha nem fagyott semmi az IE-n kívü (de azt nem használom, nálam UC browser a nyerő), igaz nekem Lumia 1320-am van.
(#53704) Hunork
Nekem gmail-es fiókon vannak, onnan pillanatok alatt leszinkronizálta.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Minden fizetős progit 3 napig tesztelhetsz, nem kell kifizetned, amennyiben tetszik, megveheted, ez pl. egy nagyon jó és hasznos dolog.
-
blakey
titán
Lehet, hogy van olyan, elég sok alkalmazást telepítettem, ebből pár fizetős és nem találkoztam olyannal, hogy nem lehet kipróbálni. Szóval ha van, akkor nem az összesre vonatkozik, de azért gondolom van igyenes verziója ami ua. csak reklámokkal.
-
blakey
titán
Amiket én megvettem mind olyan volt, 3 napig próbálhattam és elég sokat próbáltam, de ha már belefutottál másmilyenbe is akkor oké. Ettől függetlenül ez a szemlélet a legszimpatikusabb, hiszen élesben tudod tesztelni a full verziót, korlátozás nélkül.
-
-
-
blakey
titán
Az miért jó ha egyfolytában be van kapcsolva?
Nekem aktív és ha közel megyek meg ilyenek, akkor kapcsol be, kettőt koppintok aztán megyek tovább, nagyon minimális így a fogyaszás.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Egy "suhintás" és én is látom. Cserébe nekem 0,3%-ot merül óránként.
-
blakey
titán
válasz spider23 #54000 üzenetére
Nem tudom, átlagol az insider pro (szóval egyelőre csak rá tudok hagyatkozni), pedig használom rendesen a telefont, de nem telefonálok meg játszom rajta napi 8 órát. Átlagban napi 40 perc beszélgetés és 2-3 óra játék, böngészés, 5 levél folyamatos szinkronizáció és időjárás frissítés 2 óránként. (1320)
(#54001) Integrale
Vagy csak ki tudom hozni a legjobbakat..(#54003) Pietro 22
Indítsd újra a telefont, működik az áruház. Esetleg nincs neted.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz karldergroße #54051 üzenetére
1 kérdésedre a válaszom, igen, tud. Google Maps-re nem lesz szükséged, azt nem szinkronizál, a "here" sokkal jobb, szerintem.
2. Létezik, egyrészt az új BKK app ill. a beépített Nokiás alkalmazás teljesen korrekt és pontos, Máv menetrend is van.
3. Belső lejátszóját nem próbáltam de a Moliplayer le tudja játszani. Hangminőség rendben van, legalábbis nálam (L1320)
4. Megfelelő
5. Nagyon régen használtam még OVI-s koromba, de szerintem nagyon is használható az új, GMaps szerintem a nyomába sem ér.
6. Törölhetsz csempéket, nem kell mindnek kint lennie, de megszűntetni nem tudod, minimalizálni igen.Lassan 2 hónapja váltottam (androidról), nagyon nem bántam meg, egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz karldergroße #54105 üzenetére
Van hotspot, megoszthatod a netet.
-
blakey
titán
válasz karldergroße #54115 üzenetére
Egyelőre csak a gyári használható, én nem érzem szükségèt màsik billentyűzetnek, mondom úgy, hogy swype-ot használtam. Előre jelzi a szavakat, hogy mennyire tanul azt sajnos nem tudom, még nem volt rá szükségem.
-
blakey
titán
válasz karldergroße #54122 üzenetére
Olyan speciális szavakat használsz?
-
blakey
titán
válasz karldergroße #54136 üzenetére
Semmit nem erőltet rád, mindkét meghajtó megjelenik, oda-vissza másolhatsz.
-
blakey
titán
válasz karldergroße #54255 üzenetére
Nem tudom honnan vetted, de a névjegyzékkel tökéletesen szinkronizál, sőt, az ősszes gmail-em is időben megjön.
-
blakey
titán
válasz karldergroße #54284 üzenetére
Mindezeket mire alapozod? Naptár proginak használd ezt, videólejátszónak ezt ami részben zenelejátszónak is jó.
-
blakey
titán
válasz T0rnad0 #54328 üzenetére
Hangouts-ra én IM+-t használok, az utolsó frissítésnél eltűntek a hangjelzések, addig volt, egyébként mindig időben megjön az üzenet, a többit nem használom, uh. nem tudom a választ.
-
blakey
titán
válasz shunter #54334 üzenetére
Ha nincs beállítva semmilyen kártya akkor megoldás lehet, hogy az előfizetéshez adja. Igen, ez androidosoknak új lehet, azért vannak jó megoldások WP-n is.
-
blakey
titán
válasz SsPL711 #54336 üzenetére
Lehet, mivel csak telenoros kártyáim vannak így nem tudom megnézni. Ettől még droidnál ilyet nem ajánlott fel.
-
blakey
titán
Minden attól függ, hogy milyen programokat használsz. Droidról jöttem, kezdetek óta az volt, de meguntam, egyszerűen nincsenek optimalizálva a dolgok, van egy jó hardverre alapuló telefon de rossz az optimalizáltság ill. fordítva.
Mielőtt váltottam volna, párhuzamosan tudtam használni egy WP-s telefont, minden általam használt alkalmazást megtaláltam akár gyári akár más változatban, az árak meg nagyon hasonlóak, legalábbis 300-500Ft-okért vásároltam, mondjuk 3 alkalmazást vettem, a többi ingyenes.
Mielőtt belevágtam volna, számomra sem volt túl bíztató, hogy nem tudok billentyűzetet cserélni, vagy csak áruházból tudok telepíteni, stb, de használat közben ezek a hiányosságok már nem voltak, billentyűzet számomra tökéletesen használható, áruházból minden egyszerűen telepíthető, levelezések, telefonszámok, egytől-egyig működnek mindenféle hókuszpókusz nélkül. Egyelőre nem tudok olyan kompromisszumról ami zavaró lenne, sőt semmilyenről nem tudok, minden úgy működik ahogy kell, nem laggol a rendszer, jók az alkalmazások, legalábbis amiket használok. Nem tudok rosszat mondani így 2 hónap használat után (Lumia 1320). Mobilnet kapcsolós dolgot nem értem, mondjuk nem foglakoztam vele, mert én nem kapcsolom, de szerintem kirakható valamelyik helyére, de megnézem.
-
blakey
titán
Szerintem emiatt nem kell kapcsolgatni. Ezeket beállítod, hogy mi történjen roaming esetén, ki lehet kapcsolni csak roamingra vonatkozóan, beállítod a limitet, stb, aztán hagyod, hogy tegye a dolgát, de ugye mindenki másképp csinálja.
-
blakey
titán
válasz tibike8 #54781 üzenetére
IM+-al mi a gond? - mert én használom és azon kívül hogy az új frissítéssel nincs hangjelzés, minden üzenet rendesen megjön (hangouts).
A gyári (értsd beépített) levelező meg kezeli a gmailes leveleket, igaz nem tesz különbséget, hogy elsöbbségi, promociós, stb, de ez legyen a legkevesebb. Egyébként ha lenne gmail-es kliens akkor valóban átláthatóbb lenne.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz SOAD19 #54838 üzenetére
Akksi figyelőnek ezt használom, ennél jobb nem kell ill. nem zabálja az akksit.
(#54840) SOAD19
Időjárás appnak ezt ajánlom, a legjobb, szerintem, beállíthatod, hogy milyen időközönként frissítsen, pontos, stb.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz dpetibane #54846 üzenetére
A visszagombot hosszan nyomva megtudod, hogy aktív-e az alkalmazás vagy sem. Tudtommal ilyenkor aktív, ha bezárod akkor csak az engedlyezett app-ok csinálnak valamit.
-
blakey
titán
válasz eszgabor #54945 üzenetére
A helyzet az, hogy abból a szempontból igazad van, hogy 512MB RAM nem minden esetben elég egy WP-s telefonnál, droidnál meg végképp, de azt is be kéne látnod, hogy WP-s telefonokból kevesebb típus van, mint droidból és emiatt sokkal szembetünőbb lehet egy-egy kevésbé jól működő típus. 2 hónapja váltottam droidról wp-re, droidból közép és felsőkategóriás telefonjaim voltak, "nevesebb" gyártóktól. Az a helyzet, hogy a droidot nagyon rosszul optimalizálják, egyelőre, ill. túlságosan is nyított. Mielőtt váltottam volna, hozzám került pár hétre egy L520-as 8.0-as rendszerrel és nagyon tetszett, hogy mindent csinál amire megkérem, nem akad, stb. Nem voltak nagy elvárásaim főleg az 512MB RAM miatt sem, mellette egy Xperia SP volt, CM11-el, gyári ill egy gyárira alapuló ROM-mal. Az lett a vége, hogy a gyári wp egész jól optimalizált, tette a dolgát és a gyári droidnál mindenképp jobban teljesített.
Ezek után úgy gondoltam, hogy beruházok egy "nagyobb" wp-re, egy L1320-ra ami nagyon hasonló hardverrel rendelkezik mint az SP és nagyon gyors mellette, az SP sehol nincs, pedig szerettem azt a telefont is, ahogy a HTC OneX-e, SGS-t, stb.
Ha nem vagyok elégedett valamivel, legyen az droid, ios, wp akkor attól meg kell vállni és nem szapulni, mert nem feltétlenül a telefon tehet mindenről, ott lehet még a "user error" is ami, tapasztalatom szerint elég gyakori, sőt talán az a leggyakoribb.Amúgy nekem mindhárom rendszerem van, tudom, mindegyiknek a korlátját és, hogy mire képes, arra és úgy használom amire képes, ezáltal "harmóniában élek".
-
blakey
titán
válasz egykori #54998 üzenetére
Szerintem a képernyőzáron lévő képet láttad ill. azon van óra, stb, egy fekete képpel simán félre lehet vezetni az embereket. Egyik videón sem látom a Glance screent.
-
blakey
titán
válasz gabber01 #55006 üzenetére
Várjuk meg, hogy miként jelenik meg. Lehet, hogy a Nokiákhoz képest butított lesz, feltéve, hogy szeretnék még életben tartani a wp-t.
-
blakey
titán
válasz MasterMark #55037 üzenetére
Téli időszámítás miatt lehetett (váltás volt), valamit a hálózatod, telefonod, rosszul kezelt.
-
blakey
titán
Valami nem jó nálatok, mert ha ez így működne akkor már rég kivágtam volna az ablakon. Lehet, hogy a SIM-kártyával van valami gond, de akár beállítási hiba is lehet. Ez a működés nem normális.
-
blakey
titán
válasz peti395 #55285 üzenetére
Ez nem telefon gond, a routerhez csatlakoztatott eszközöknek fix ip-t adjál és akkor jó lesz. IP ütközés lép fel és a router nem tudja normálisan kiszolgálni.
-
blakey
titán
válasz Gery1987 #55384 üzenetére
"Hangouts az nincs, ez ugye a gyári Google SMS kezelő. Ehhez van gyári a WP-ben."
Ne egészen, a hangouts amolyan csevegő (skype), de újabban SMS-eket is támogat, kiváltására tökéletes az IM+.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Mivel ua. a telefonom van és UC-t használok így azt javaslom, hogy nyomj egy HR-et, nekem nem lép ki az UC, van, hogy 1 órát is netezek és semmi gondot nem okoz neki.
-
blakey
titán
válasz kisgabor87 #56062 üzenetére
Nyomj egy Hard resetet, valami nem kerek. Nyilván van benne user error is. Nyáron váltottam 1320-ra, minden hibátlan, semmi fagyásom nem volt.
Mindenképp érdemes egy hr-t nyomni, hátha megoldja.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Egyébként meg ott van? Előfordulhat, hogy egy-egy fájl nem jelenik meg ilynekor letöltöm és mindjárt jó lesz. Lehet, hogy a fájl nem felel meg minden paraméterében ahhoz, hogy csengőhang legyen.
Egyébként Zedge app-al töltők le hangokat és háttérképeket.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Rambovits #56124 üzenetére
Miért, a Moli Playerrel mi a baj? azt használom és mindent visz. Igaz nem igyenes.
VLC-t sehol nem használok.(#56129) Rambovits
Gondolom hazavág az a 700Ft.
Nem várom a vlc-t, mert nem minőségi lejátszó, ettől függetlenül van akinek bejöhet.
Ez az alkalmazás benne van a kötelezők között, ha mást nem is, de ezt érdemes megvenni.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
De ha igazán jó alkalmazást akar, akkor szerintem a tubesast a legjobb, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Miért nem használtok UC browsert? Messze a legjobb, legalábbis nekem jobban bejön.
-
blakey
titán
válasz Integrale #56443 üzenetére
Engem nem zavar ha többet zabál, cserébe nem felejti el a beírt jelszavakat, sokkal gyorsabb. A szépség meg szubjektív.
-
blakey
titán
-
blakey
titán
Örülök, hogy nektek nem felejti el. Mivel ez mindenkinél más ezért nekem egyelőre az UC a megoldás. Pl. belépek egy jelszavas oldalra, mondjuk PH, majd kilépek, máshol vagyok, megint vissza az előzőhöz és már nem tölti ki a mezőket, be kell írnom, kilépek majd vissza és szintén üresen hagyja, ez az IE nálam, legalábbis 1 hónappal ezelőtt ez volt, azóta nem használtam. Emiatt használom az UC-t.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen