Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
Hirdetés
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Fókuszban a karakterek
gp A legújabb videóban a Majin Buu saga szereplői kerülnek a középpontba.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Létezik arra valamilyen megoldás, hogy magyar live fiókkal manuálisan tudjak borítóképet adni a zenéimhez? Mert csúnya a szürkeség mikor rárakok gépről egy albumot a telefonra
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz hülyegyerek #32115 üzenetére
Szuper. Sikerült is felrakni és remekül működik. Köszönöm a segítséget
-
tomboy0013
veterán
Lenne egy gondom amit nem tudok orvosolni és már WP7-en is jelen volt. Ha fényképezés után azonnal meg akarom osztani az elkészült képet facebookon, vagy a galériából akarom megosztani(a lényeg, hogy nem a facebook alkalmazáson keresztül) akkor úgy állítja be a feltöltött képet, hogy csak én láthatom facebookon. Tehát ha azt akarom, hogy az ismerősök is lássák akkor fel kell mennem a facebook oldalára explorerrel és külön be kell állítani a képnél, ami nem kicsit bosszantó. Hogy lehet ezt úgy beállítani, hogy azonnal láthassák a közzétett képet?
-
tomboy0013
veterán
válasz Jamby18 #32138 üzenetére
Csengőhangot tudsz beállítani, a gépről mikor másolod fel a zenéket akkor a csengőhang mappába kell rakni amit annak szeretnél berakni. Vannak 1-2 kompromisszum de hirtelen nem tudom mik azok google-ba megtalálod. Illetve szerkeszteni tudod a zenéidet a Ringtone maker alkalmazással, azokat be tudod csengőhangnak rakni.
Az értesítési sávot nem lehet folyamatosra állítani.
A Wifi-nél pedig a beállításokban menj a speciális részbe és ott tudod állandóra kapcsolni a kapcsolatot.
A facebook alkalmazás meg olyan amilyen előbb utóbb javítják a hibákat. -
tomboy0013
veterán
válasz sereeff #32141 üzenetére
Először is amint sejtettem a mobilon semmit nem kell állítani. A böngészős facebooknál bemész a beállításokba. Ott baloldalt vannak a menüpontok. Azon belül rámész az Alkalmazások menüpontra és ott a Facebook mobil régebbi verziói résznél kiválasztod, hogy kikkel szeretnéd megosztani a dolgaid. Csak tudnám, hogy ezt eddig miért nem találtam meg
-
-
tomboy0013
veterán
válasz rgeorge #32236 üzenetére
De miért ne lehetne ráhúzni egy alkalmazásra? Aztán meg vissza lökni ha már nem kell.
BobTail: A menüben meg alkalmazásokon belüli jobbról balról való navigáláshoz nem kell a képernyő széléig kinyúlni és szerintem senki sem úgy használja ezt a lehetőséget, hogy átnyúl teljesen a bal oldalra és onnan húzza be a következő képernyőt, ugyanis elég ha rányomsz a képernyő közepére és onnan húzod el balra vagy jobbra az ujjad úgyis elmozdul a kép. Én arra gondoltam, hogy teljesen át kellene nyúlni a notification centerhez balra ugyanúgy mint most az aksi töltöttség meg térerő stb. jelzések mutatásához fent(nekem ez speciel rohadtul kényelmetlen és gyanítom akinek nincs nagy lapát keze annak is). Szerintem sokkal jobban kézre állna mint a fentről való behúzás és kisebb a valószínűsége, hogy elejtjük a telefont ebben az esetben és a teljes átnyúlás miatt a mozdulatok sem keverednének össze. Próbáld ki, gyakorlatban látszik amit mondtam nem elméletben.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Ha e-mail címen belüle megyek rá arra a menüpontra, hogy e-mail fiók hozzáadása akkor azt hogy a fenébe tudom törölni? Csinál külön egy csempét annak is de nem lehet törölni sehogy sem. Van egyáltalán rá lehetőség, mert céges fiókot akartam beállítani de nem is lehetett simán a beállításokon belül hozzáadni új fiókot hanem beléptem az egyik csempén belül meglévő fiókhoz és csak úgy lehetett beállítani dolgokat. Kezdi felkefélni az agyam, hogy 1 órája szerencsétlenkedek és nem lehet arra se rávenni, hogy szinkronizálja le a céges e-maileimet meg törölni se lehet az egészet. WP7-nél nem ez volt. Ott a beállításokon beül is lehetett exchange fiókon kívül mást is hozzáadni. Itt meg csak azt lehet de nulla beállítási lehetőséggel.
Jah meg valamiért csinált egy hotmail2 nevű fiókot is még múltkorában mikor állítgattam be a telefont a nulláról. Az mondjuk akkor keletkezett mikor Nokia fiókot csináltam tehát gyanítom ahhoz lehet köze de nem vagyok benne biztos.
Nah megoldottam a törlést végre, most már csak normálisan be kellene állítani de lövésem sincs, hogy kell
[ Szerkesztve ]
-
-
tomboy0013
veterán
Létezik még a Nokia Music nevű alkalmazás? Csak azért mert átállítottam a telefonom nyelvét meg a területet is angolra de nem találom a Store-ban.
-
tomboy0013
veterán
Ez nem rossz vétel: [link]
-
tomboy0013
veterán
Szerintem nagyon szar, hogy nem lesz facebook integráció... Már úgy megszoktam, hogy minden kontaktomnál fénykép van, majd most manuálisan adogatni kell hozzá képet vagy mi? Valahogy remélem bele lehet vinni a people-be a facebookos kapcsolataimat is mert ha nem az elég gáz lesz...
-
tomboy0013
veterán
válasz Bogyó bá' #32501 üzenetére
Szerintem is ronda Lehet, hogy unalmas az N9-es vonal de legalább szép és ízléses Mondjuk nekem még az sem unalmas, mindig gyönyörködve tekintek a saját Lumiámra Kitalálhatnának valami hasonlóan letisztult és ízléses külsőt egy 41 megapixeles fényképezővel rendelkező új Nokiának 5 collos méretben és már meg is lenne a következő telefonom
-
tomboy0013
veterán
Én kipróbáltam egy pár aksi figyelő programot, drasztikus merüléseim nem voltak, de most, hogy nincs fent egy sem szemmel láthatóan jobb. Például amikor fent volt 1-1 ilyen program 20-30%-ot merült 1 este alatt állandóra állított wifi-vel. Most ez a szám 10% alatt van így, hogy letöröltem az ilyen programokat. Amúgy is tök felesleges, csak folyamatosan azt figyeli az ember és idegesíti magát. Ha mutatja a szívecskét az aksijelzőnél akkor rárakom töltőre és nem foglalkozom azzal mikor mennyit merül.A legutóbbi töltésem előtt kíváncsi voltam 20% alatt takarékos üzemmódban mennyit bír. Hát nem csalódtam az biztos, kb 16 óriág ment még a telefon úgyhogy nagyon minimálisan facebook chateltem meg telefonáltam. Egyébként takarékos üzemmódban nem merül egy éjszaka alatt csak 2-3%-ot nálam.
-
tomboy0013
veterán
Az mitől van, hogy Lock Screen-en meg Glance-en a facebook értesítésnél tökmindegy mennyi különböző dolog érkezik(értesítés vagy üzenet vagy meghívó..) mindig csak 1-es szám szerepel a facebook jel mellett? Ha 6 különböző ember ír akkor is 1 van ott. Egyébként ma reggeltől megint pöpecül működik az értesítés. Hamarabb jelez mint ahogy gépen megjelenik
-
tomboy0013
veterán
Mi van ezzel a szájbatekert Viber-rel? Ma felraktam mondom hátha változott valamit a minősége mióta legutóbb kb másfél éve felraktam WP7-re. Írok barátnőmnek, látom később hogy van egy egyes a csempén. Belépek és nincs semmi üzenet, de közbe írt... és azóta is semmi nem érkezett, továbbá már amit én írok is csak küldi és küldi és küldi, de valójában nem küldi el. Nem hiszem el, hogy megállt ugyanazon a szinten ahol másfél éve tartott ez a
szarViber...[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Én meg pont ma telepítettem fel mert úgy gondoltam végre működőképes lesz, erre pont ma jön ez a hiba Hát ez egy ilyen nap.
-
tomboy0013
veterán
A Smallville-ben is volt WP-s telefon, de ott még WP7-es ha jól emlékszem =)
-
tomboy0013
veterán
Melyikre szeretnéd, hogy rábeszéljünk?
Én is a 2 telefon között töprengtem egy ideig, de én a külsőségek alapján szoktam sokszor meghozni a döntést mert nekem számít a külleme a tárgyaknak amiket birtokolok. Régebb óta tetszett a 920 és végül is amellett tettem le a voksom. Ha te is ilyen típus vagy akkor a 925-öt javaslom hiszen azt írtad, hogy az jobban tetszik. A tárhelyet bővítheted netes megoldással, szóval ha ez a megoldás nem okoz gondot akkor a tárhely ne legyen előny a 920-nál. A 920 kijelzője viszont szerintem jobb mint a 925 amoled kijelzője és ezt úgy mondom, hogy amoledre esküdtem eddig, mert azt használtam a 920 előtt. Éjszaka kicsapja a retinám az Amoled hiába veszem le a fényerőt -
tomboy0013
veterán
Én zenét nem szoktam hangszórón hallgatni csak fülessel, de amikor próbálgattam akkor nekem nem volt gond a hangzással. Én használtan vettem a 920-am 60-ért kicsit több mint 1 hónapja és az szerintem jó vétel volt. Hajszálkarcos a hátulja amit csak erős fényben lehet látni és kb ennyi külső problémája van. Jah és garancia is van rá még több mint 1 év. Ilyesmi áron találsz szerintem használtba is jót. De ha érdekel van egy ismerősöm aki még a múltkorában árulta a fehér 920-asát, rákérdezhetek megvan-e még ha érdekel mert annak sem sok problémája van és arra is több mint 1 év Nokia garancia van.
-
tomboy0013
veterán
Nem teljesen tiszta ez a dolog, de mi ez a Developer Program? Hamarabb meg lehet kapni a 8.1-et? Ha igen akkor hogyan lehet ebbe bekerülni?
-
tomboy0013
veterán
válasz Alexios #34453 üzenetére
Esetleg egy egyszerű magyar leírás? Én is kerestem google-ba de értelmes magyar dolgot nem találtam csak angolt, annyira nem vagyok pro angolból, hogy megértsem. Röviden tömören nem lehetne elmondani? Nekem van esélyem hamarabb megkapni a 8.1-et igazából csak ez érdekel és ha igen akkor hogyan?
-
tomboy0013
veterán
De mi az az appstudio? Hogy lehet dev accot csinálni?
-
tomboy0013
veterán
Na megoldottam, elvileg most mar majd tudom frissíteni 8.1-re ha jön. Egyébként rá mentem utána a telefon frissítése a menüben de azt írta napra kész és szolgáltatói telefonom van. Egyébként áprilisban így mar esélyes hogy fent lehet a 8.1 a telómon ?
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz zsamiatt #34468 üzenetére
Az durva lenne ha áprilisban kezdenék el tesztelni.... Akkor év végére lenne kb elérhető, szerintem ez baromság... Mar tesztelik egy ideje. Csak hogy tudd a 8.1-es appok nem fognak 8 alatt működni ahogy mar előttem is leírták, bár ez szerintem elég logikus is nemtudom honnan gondoltad a fordítottját.
-
tomboy0013
veterán
-
tomboy0013
veterán
válasz Rambovits #34708 üzenetére
Én Nokián kívül mást biztos, hogy nem vennék. Nagyon sok hasznos alkalmazás van ami csak Nokiákra elérhető. Már a WP7 korszakban is hatalmas hátrányom volt a Samsung Omniámmal például egy Lumia 800-hoz képest, addig amíg rá nem raktam egy Lumia 800-as szoftvert Ha WP akkor csak Nokia.
Jah és még annyi, hogy a Nokia mobilrészlege már a Microsoft-é, szóval azok a telefonok még egy ideig biztosan támogatva lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Na beírom ide is mert a 920 topikban senki sem válaszol.
Lenne egy kérdésem: Ha fent van a Preview for Developers alkalmazás akkor elvileg hozzáférhető a WP8.1 RTM viszonylag hamar. Na már most ha T-mobilos vagyok az nem akadályoz meg abban hogy frissíteni tudjak? Csak azért mert a szolgáltató miatt folyton csúsznak a frissítések. Vagy ez most kikerüli a szolgáltatót, vagy hogy van ez pontosan?
-
tomboy0013
veterán
Remelem nem ez a külső lesz a 930-nál mert ez annyira semmitmondó az új lumiáknál mindegyiknél ez a dizájn, inkább maradjon a 920 szép letisztult formája ha mar nem képesek újat kitalálni a tervezők.
-
tomboy0013
veterán
A Channel 9-en kezdtem el nézni a BUILD-et, de minden percben tölt és baromi idegesítő, meg ugrál a felbontás is meg másodperceket ugrál át a kép is a hang is. Nincs valami értelmes oldal ahol nézni is lehet normálisan?
-
tomboy0013
veterán
válasz Pttypang #36314 üzenetére
Nézhetetlen... Fel is kúrta az agyam, úgyhogy majd megnézem ha felrakják youtube-ra, pedig ezt vártam egész nap... Nem igaz, hogy nem tud normálisan működni ez a fos.
A 930-at meg jól elcsesszintették külsőre... Minden újabb Lumiának ugyanilyen a külseje. Azt hittem lesz eszük és a 920 dizájnja marad csak finomítanak rajta egy picit, de sajnos nem
-
tomboy0013
veterán
válasz btudos #36325 üzenetére
Inkább azt lőjék negyedjére, mint ezt a dizájnt már vagy tizedjére... Az legalább egyedi volt mobilfronton, más gyártónál hasonló sem volt hozzá, de ez a dizájn már elég sok HTC-nek is megvolt, Szerintem unalmas és túl egyszerű. Számomra csalódás, pedig a 930-at terveztem a 920 utódnak de így kevés az esélye, hogy azt veszek, bízok még majd az 1820-ban, hogy annak valami szép külsőt csinálnak.
-
tomboy0013
veterán
Múltkor olvastam valahol hogy a Word Flow WP8.1-en magyar nyelvnél nem is használható egyelőre. Ez igaz?
-
tomboy0013
veterán
válasz x1port #37181 üzenetére
Elhiszem, hogy szarul érint, hogy nem működik rendesen a telód. Ezek a termékek sorozatgyártásban készülnek ahol előfordulnak rossz darabok. De ugyanígy megvan ez az Apple-nél is meg minden gyártónál. Én sem tapasztaltam az általad írt hibát ahogyan a legtöbben itt. Ha képes vagy félretenni a gyerekes sértődést és felháborodást talán te magad is beláthatod hogy nem a WP az oka. A rendszernek vannak hiányosságai, de amit tud az rendesen működik. Lassan 3 éve használok WP telót és nálam probléma nem igazán volt a szoftverrel. Vidd el szervizbe ott valószínűleg segítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen