Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
scyllarus
üzenetére
Ha esetleg valaki nem látta még a videót: [link]
Ez a csávó a stan up-hoz biztosan jobban értett volna mint egy cég vezetéséhez. Nagyjából minden piaci szereplőnek világos volt(aki akkoriban mobilt gyártott), hogy mekkora slamasztikában vannak az iPhone miatt, de ő lazán kinevette
És még tudta fokozni. A "Developers" meg hasonló videókban is mint valami hülye úgy viselkedett. Látszik is mit értek el eddig mobil fronton: Semmit. Kb. 20 évnyi mobil platformon való részvétel után is olyanok mint valami amatőr pénz nélküli garázscég ahol hobbiból néha összeülnek csinálni valamit a tagok, de legtöbbször csak söröznek. -
tomboy0013
veterán
válasz
üzenetére
Az alsó kategóriás újabb droidos telók is jól használhatók, de a középkategóriával már biztosan nem lőhetsz mellé. Nagyjából bármelyiket veheted mind használható.
(#93758) this is life: Ezek is ikonok, csak négyzet alakúak. Van ezer féle ikon pack úgyhogy nem mind "mézes mázos".
-
tomboy0013
veterán
válasz
robcsekwow
üzenetére
Nincs, de minek is herélnél ki egy androidos telót?
-
tomboy0013
veterán
válasz
Sjkolrd
üzenetére
Értelme sem lenne, a mobil platformnak annyi, az asztali Windows-zal meg nem fogják tudni pótolni a mobilok hiányosságait még akkor sem ha azt feltételezzük, hogy nem lesz nyolcszor olyan bug-os mint a jelenlegi gyöngyszemük. Márpedig erre elég kicsi az esély az elmúlt 2 évben történtek után. Ergo mobiltelefonként ugyanannyira lesz haszontalan mint az eddigi próbálkozások.
-
tomboy0013
veterán
Valószínűleg azért nyomogatja az ország 90? (Szerintem több) %-a "ugyan azt a sz@rt" mert nem akarják magukat szopatni. De mivel úgy látom nagy szaki vagy ezért elárulom, hogy pl 2 különböző droid gyártónál jóval több eltérés van funkciókban a rendszernél mint a Win-es telefonoknál és ott még az app-ok is működnek amellett, hogy a rendszer funkciói is teszik a dolgukat. Ezzel szemben a W10 ugyanúgy néz ki és 1-2 funkciót kivéve ugyanazt is tudják alsó és felső kategóriában (na persze manapság azt már nem mondhatjuk el, hogy ez pozitív az alsó kategóriára nézve mint a 8.1 esetén, inkább hogy gáz a felső kategóriának), bugos a rendszer és még app sincs rá. Tehát akik "ugyan azt a sz@rt" nyomogatják azok a Win felhasználók. Evvan. A piaci részesedés megmutatja mennyire szüksége van a piacnak erre a tákolmányra. A MS mobil fronton sose tudta mi kell a népnek, ez máig nem változott (közel 20 év alatt eddig sikerült eljutniuk). Jöhetnek új telefonokkal, de ameddig ennyire fosnak a saját felhasználóikra is addig kiadhatnak bármit úgyse veszik az emberek. Amúgy is már többször elásta magát a felhasználók szemében a MS (csak az elmúlt 7 évben legalább 3 alkalommal és ebbe csak a rendszerrel kapcsolatos dolgok tartoznak bele a megszüntetett app támogatásokról még nem is beszéltem). Biztos lesz 1-2 madár aki még ez után is fizet nekik de az nem lesz mérhető mennyiség piaci részesedés szempontjából az biztos.
-
tomboy0013
veterán
-
tomboy0013
veterán
válasz
betegphiu
üzenetére
Ha nem használsz Messengert meg Skype-ot meg úgy nagyjából semmit akkor tökéletes a 8.1
Faternak átpasszoltam a 930-am még tavaly úgy, hogy visszatettem rá a 8.1-et és ő imádja. Igaz, hogy telefonáláson, e-mail nézegetésen és fényképezésen kívül semmi másra nem használja
De ez legalább stabil és gyors. A 10 az kuka a 930-on is, de ami mégjobb a 950-en is 
-
tomboy0013
veterán
válasz
Partyface007
üzenetére
Túl, na de ebben a topikban túlárazott készülékről beszélni mókás, amikor a snapi 210-es 650-es 75 ezren indított, meg ettől régebben a 830 100 ezer fölött snapi 400-zal...
de voltak még hasonló jó ajánlatok. -
tomboy0013
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nem értem miért annyira lényeges ez a legújabb rendszer fétis androidos körökben... Már a 4-es androidból is jóval többet ki lehetett hozni mint bármelyik Windows verzióból és a G3-on bőven újabb android verzió fut és az appok is naprakészek. Akkor mi a gond? Attól, hogy átírják a verziószámot meg kicsit másképp néz ki többet nagyon nem fog nyújtani. A Windows-t hiába frissíted havonta az alól csak kifelé megy a támogatás és ahelyett, hogy javulna ha helyzet csak romlik. Persze ha téged csak a verziószám átírás érdekel akkor nem szóltam

-
tomboy0013
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Maradjon a G3, jobban jársz.
-
tomboy0013
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Már egy éve se volt jó ötlet 950-et venni.
-
tomboy0013
veterán
Látom a win topik lassan off topikká változik, ahogy szépen lassan a platform is eltűnik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tomboy0013
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ballag már a WP fan tovább,tovább
Isten véletek cimborák tovább,tovább
Ez út google-ékhez odaavisz
Vagy talán Apple fan leszek magam is
Tovább,tovább,tovább
Húzzunk innen a ..csába cimborák! -
tomboy0013
veterán
válasz
bluemirage
üzenetére
"Most éppen egy Sony Xperia P-ről írok. Jelly Bean 4.1.2
Legújabb chrome alól. Jobbnál jobb alkalmazások stb...
Nem az baj ha nem jön több biztonsági patch egy OS-re."Hónapok óta erről beszélek mikor valaki jön azzal, hogy az android-os telók nem frissülnek sokáig mint a Win-esek. Kit érdekel mikor a legújabb app-okat futtatom az 4 éves főverzión is, amik minősége köszönőviszonyban sincs azzal amik a legújabb Windows verzión vannak (mert annyira elmaradottak Win-en) ?

-
tomboy0013
veterán
Nekem se jött össze, pedig kismillió app-ot használtam már, de még a környezetemben sem hallottam senkitől, hogy vírusos lett volna valaha is android-os telefon. Olyat hallottam, hogy reklámokkal bebombázta a készüléket valamelyik app, de az ugyebár nem vírus, ráadásul a böngészős reklám hadjáratot Windows Mobile-on is ugyanúgy be lehet szívni, itt is természetesen az okos user szokta megszivatni magát vele mikor gondolkodás nélkül okéz le felugró ablakokat. Ezek az emberek is csak olvasnak szökőévente egy HVG-s cikket a dologról és indulhat is a fröcsögés évekig ugyanarról a baromságról, természetesen tapasztalat nélkül egy másik platfromot használva
Aranyos. -
tomboy0013
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Azért az elmúlt 1 évben már elég nyilvánvaló volt, hogy elkezdett gyors ütemben kivérezni a rendszer, aki ebben a periódusban csúcs Win telóra költött el 200 ezret az vagy marhára nincs képbe a dolgokkal kapcsolatban, vagy sok volt a felesleges pénze vagy szimplán idióta. Így nagyon sajnálni egyik esetben sem lehet őket.
-
tomboy0013
veterán
válasz
szürke
üzenetére
Eszedbe ne jusson Win-es telót venni. Legalábbis, ha hosszú távra tervezel semmiféleképpen nem ajánlom. Sosem lehet tudni mikor szüntetik be ezen is a Messengert vagy bármi mást (vagy úgy konkrétan a rendszer támogatást). Itt már semmire sincs garancia. Nem érdemes már pénzt áldozni erre a platformra, pláne nem egy 640-re. A piaci részesedés a nullához redukál és ez önmagáért beszél.
-
tomboy0013
veterán
+1
Zoger: "Azt kéne itt egy pár embernek megértenie, hogy vannak sokan akik így vannak vele és elégedetten használják a telefonjukat"
Jah ezt mutatja ez a topik is hónapok óta meg a piaci részesedés is, hogy milyen sok az elégedett user.
Érdekes, hogy kb 3 hónapja teszteltem 60 darab LG Leon-t és egyikkel sem volt ilyen, hogy 10 másodperc kellett, hogy megnyíljon a telefonkönyv. Talán ha a felesleges app-okat leszeded róla akkor normálisan fog futni, azért mégis csak egy 2 éves alsó kategóriás modellről van szó. -
tomboy0013
veterán
"Nejem lg-jére 2 év alatt 1-szer jött android frissítés)"
Hasonlítsd már össze a nejed telóban lévő app-ok verziószámát egy legújabb Androidon lévő app-ok verziószámával. Aztán tedd meg ugyanezt egy 8.1-es meg egy 10-es win-nel rendelkező telónál. Visszább leírtam a lényeget. Azért mert a Windows-on szopatják az embert azzal, hogy elkaszalják az előző főverziót, ez máshol nincs így... Még a 4-5 éves rendszeren is naprakész az app-ok zöme, de a populárisabbak mindenképp. A WP8.1-en meg nem hogy nem frissítik őket hanem meg is szüntetik... A Windows nem ok nélkül tart ott ahol. A régi felhasználóik folytonos pofánköpése ezt eredményezi. Elképesztő hogy valaki ennyi szívatás után sem látja ezt át. Nézzük már meg pl. egy CU támogatás is mennyire van korrekten megoldva. A 640 támogatott de a többi azonos hardverrel rendelkező ugyanúgy 8.1-el kezdő teló meg nem. Sőt még a hardveresen dupla erős 930 sem
Úgy hogy itt senki máson nem múlik a dolog csak rajtuk. Itt nincsen más gyártó terméke módosított rendszerrel Lumia vonalon belül... Ez a magatartás sokmindent elárul a MS-ról.
Arról meg ne vegyél mérget, hogy a 735 ugyanúgy fog működni mint eddig. Bár ha nem használsz app-okat akkor van rá esély, de arra egy butatelefon is jó. -
tomboy0013
veterán
Attól biztos több mint amekkora a Win piaci részesedése
"Azzal meg megint ne gyertek mar, hogy mennyi hasznos droid app van mert mindenkinek az a hasznos amit es amennyit hasznal ebbol kifolyolag tok mindegy mennyi van osszessegeben.... Tehat ha nekem nem kell 500 app akkor hiaba van annyi mert nem kell"
Ezért írtam oda a minőség jelzőt is mert nem mindegy, hogy mondjuk a Messenger 10 vagy 1 mp alatt nyílik meg vagy az, hogy tudok rajta hanghívást indítani vagy sem... És ez csak egy példa volt a sok közül.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
De azt tudod gondolom, hogy másnak lehetnek ilyen igényei?

-
tomboy0013
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
Azt az akku szint mutatja mikor kell tölteni.... Ha viszont képernyő időre vagy az appok használati idejére vagy kíváncsi akkor milyen lehetőségeid is vannak?
-
tomboy0013
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
Ha tisztában akarsz lenni azzal mennyit bír az akku akkor igen, az egy "kibaxott fontos feature".

-
tomboy0013
veterán
Könnyű azt mondani, hogy ugyanúgy bírja mikor még egy szaros gyári kijelző idő mérő sincs a rendszerbe építve...
Ha a droidos appok harmadát kukázod még akkor is jóval több a hasznos és minőségi appok száma mint az egész Win Store-ban lévő appok száma
A populáris appok szinte mind gyenge leképződései a konkurencia alkalmazásainak. Harmat gyengék. -
tomboy0013
veterán
válasz
Sjkolrd
üzenetére
Nem értem ezt a támogatós mizériát továbbra sem. A Win-en fontos az OS frissítés mert előszeretettel kaszálják el az előző generációs oprendszert, lásd 8.1.
De ez csak itt van ám így, se androidon se iOS-en nem ez a helyzet. Attól, hogy nem jön OS frissítés még naprakészek az app-ok a 4 éves rendszeren is azaz ugyanúgy használható, nem úgy mint itt ahol a 2 éves 630-at lehet a kukába hajítani mert lassan mindent kinyírnak rajta és még frissíteni se lehet 10-re...
Az OS frissítés tök jó meg minden de azért bőven lehet nélküle élni android-on, pláne, hogy tudásban pl egy 6-os android jóval jobb mint bármelyik Win vagy iOS verzió. Az OS frissítéssel amúgy is kb annyit érsz el, hogy lassul a telefon meg gyengül az akku idő. Az I5S szerintem már frusztrálóan lassan működik sok esetben iOS 10-zel plusz az akku harmatgyenge. Mi értelme ennek a támogatásnak? Tudom tudom, nyugtatja az embereket, hogy van stb. de tényleges haszna nem sok van azért lássuk be, hátulütője már annál inkább. De droidon is ugyanez. 1 év alatt kb 25-30%-kal let gyengébb a telóm akksija a szoftverfrissítéseknek hála ami elég sok és érzem is, hogy nem jó ez így. Kijött 6-os droiddal, aztán 6.0.1, 7.0, 7.1.1, most pedig 7.1.2-n van és közbe havi szintű biztonsági frissítések is jöttek. Mikor átmentem droidra kikötés volt a hosszú támogatás ezért vettem Nexus-t. De ma már nem látom sok értelmét frissítgetni hiszen alapból sokkal jobban használható mint a másik 2 OS (számomra), a frissítésekkel meg akku időt vesztettem elég sokat és ez mindenhol így van, Windows-on, droidon és iOS-en is.
A biztonságot meg hagyjuk, aki nem rootol-ja a telóját és csak play-ből telepít olyan app-ot amiről már az ellenőrzésnél nem rí le hogy kémprogram, ott gond nem lehet. De egyébként is az esetek 99 százalékában a felhasználó a gyenge láncszem nem a rendszer. -
tomboy0013
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem kell aggódnod, ha az alaplapnak vége akkor az adatoknak is.
-
tomboy0013
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ha meghalt az alaplap akkor ezek már rég nincsenek rajta.
-
tomboy0013
veterán
válasz
hattrickuser
üzenetére
Ez biztosan memória hiba lesz
-
tomboy0013
veterán
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Örülj neki
-
tomboy0013
veterán
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Gondolom nem akar idegbajt kapni a 920-on a 10-től. Van 920-am meg 930-am is de még a 930-ra sem ajánlom, a 920-on meg egyszerűen idegtépő.
-
tomboy0013
veterán
Relax, mondom hogy nem hardveres a hiba, ezen mit nem lehet megérteni? Egyik elkezdte aztán a többi okos fújja tovább. Ha hardveres lenne akkor más gond is lenne aminek köze lenne a memóriához, de nincs. A leálló csempék meg a fényképező mentéses faszsága is szoftveres mivel kismillió embernél volt már ilyen gond. Fénykép pl átment. De ne pörögjünk ezen tovább, a megoldás a WDRT lesz(mint kb minden gondra), azt meg többet nem csinálok(nincs kedvem órákig szerencsétlenkedni megint ezzel a felhasználóbarát megoldással....). Majd vesz haver másik telót és megoldódnak ezek a gondok, már úgyis rosszul van a Windows-tól.
-
tomboy0013
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Mint említettem mindent átnéztem hatszor...
-
tomboy0013
veterán
Na ismét megpróbálkoztam a Bluetooth zeneküldéssel. Sehol nincs a telefonon amit küldtem rá. A memória hibás butaságot meg hagyjuk mert képet meg fogadja...
Valaki egy értelmes ötletet tud a megoldásra? Átnyálaztam a beállításokat is, minden beállítás az alapon van. -
tomboy0013
veterán
válasz
zsamiatt
üzenetére
UWP-be? Minek? Halott az egész UWP dolog. Másfél év alatt nagyjából senkivel nem tudta lenyeletni a dolgot a MS.
Ennyire: szoftveres bug-okkal sokmindent nem tudnak kezdeni a szervizbe. Az egész kukába való. Szerencsére nem az enyém a teló.
Zsamiatt: Ha egy elavult rendszerbe nem löknek pénzt meg energiát hogy életbe tartsák akkor mégis miféle támogatásról beszélünk?
kijön egy új verzió és aki az eggyel régebbit használja meg kapja be vagy hogy gondolod? Bár eddig mindig ez történt az MS mobil rendszereivel....
A Google alkalmazásai meg a 4.3-as droidon is naprakészek. Holott ők aztán megtehetnek hogy szarnak a régi rendszerek alkalmazásaira, de mégsem teszik. Ez is sokmindent elárul a MS hozzáállásáról. -
tomboy0013
veterán
válasz
zsamiatt
üzenetére
És a MS csak értetlenkedve állt gondolom a dolog előtt hogy a legnépszerűbb csevegő app hirtelen eltűnt a platformjukról

Sjkolrd: Ha nem facebookozol akkor honnan tudod hogy működik? Könnyű beköpni ekkora baromságot úgy hogy nem is használod. Érdekes minden droid-os és iOS ismerősömmel normálisan tudok rajta kommunikálni, a hívás funkció is működik normálisan. Az utóbbi 1 évben egy app leállás se volt. Lassult egy picit a Facebook app megnyitása de még mindig villámgyors egy 950-hez képest.
De a Skype-ot is említettem azt kire fogjátok rá hogy nincs 8.1 alatt?

-
tomboy0013
veterán
válasz
Sjkolrd
üzenetére
Szépen elkanyarodtunk a témától de akkor menjünk bele ebbe a szuper támogatásba is amit a Windows nyújt. Lépj be a 8.1-es messenger app-ba és küldj egy üzenetet. Addig én bekapcsolom a 4 éves Huawei G6-ot és megcsinálom ugyanazt a 4.3-as droiddal. De akár a Skype hívást is kipróbálhatjuk. Kapizsgálod már?
Amellett hogy a 10 is egy bugos rettenet már a 8.1-et is kivéreztették és ha félig okostelefonként akarom használni a 930-am akkor muszáj telepíteni a 10-et amit persze borzalom használni rajta már csak az 1 órás kijelző idők meg a forrósodásáról miatt is. A bugokrol meg ne beszéljünk. Rá akarják erőltetni az emberre a korlátolt bughalmazukat. Ez aztán a jó kis támogatás
-
tomboy0013
veterán
Teljesen mindegy mit tudsz nehezen elképzelni ez történt. Az sem értem, hogy tud csak úgy random eltűnni akár egy névjegy is úgy, hogy csak telón van beállítva a fiók egyébként máshol használva sincs és telóról meg biztos, hogy nem töröltem. Gondolom az ilyen "apróságok" is memória hibát jelentenek mint az, hogy az Edge-nél is legutóbb 4 nap kellett mire átszinkronizalta a kedvenceket. Hagyjuk már ezt a memória hibás baromságot, egyértelműen a szoftver a szar. Ha elolvastad volna amit írok akkor azt is láttad volna hogy az SD kártyát is kivettem... Tehát az sem lehet gond.
Mellesleg nekem se szövegel állandóan hanem rezzen az órám ha utinfó jön amit meg is tudok rajta nézni ami igen jó dolog. Mint említettem nem kellett egy órát rostokolnom a dugóba mert időbe jelezte a Google úgy hogy navi sem ment. A MS-tól ilyet ne is várjunk. -
tomboy0013
veterán
válasz
zsamiatt
üzenetére
2-3 ember győzködi itt a többieket hogy tökéletesen működik a rendszer, a többiek meg leírják a tapasztalatokat ami igencsak hasonló ahhoz amit én is tapasztaltam, nem is tudom te melyik topikot olvashatod ha szerinted mindenki happy és nincs gondjuk... Nyílván nem a rendszer a gáz. A piaci részesedés is teljesen érthetetlen okokból van közel a nullán mióta jött a W10

-
tomboy0013
veterán
válasz
Ennyike
üzenetére
Jah, persze. Nyílván nem a W10 egy bugtenger... Mert eddig senki nem panaszkodott, nem erről szól ez a topik is meg úgy általában a többi is... Meséld már el milyen hardveres hiba folytán tűnik el a zenék egy része? Vagy törlődnek kontaktok a MS fiókból, vagy nem mentődnök el screenshot-ok néha. Vagy milyen hardveres hiba folytán kezdi el írni a végtelen "mentés" feliratot a kamera app ami egy újraindítás után helyreáll egy időre. Ne vicceljünk már...
Spiderpig820: Több mint 1 éve csináltam fene se emlékszik már rá pontosan
De azt hiszem exportáltam az MS fiókból majd a fájlt importáltam a google-be. -
tomboy0013
veterán
Hiába ajánlasz bármit ez a szerencsétlenség nem ment oda semmit. Vicc az egész. A gépről felmásolt zenék fele is csak úgy hipsz hopsz eltűnt. Ma csinált haver egy screenshotot az sincs sehol. Nem rég csináltam neki egy WDRT-s visszaállítást is, az is órákba telt mire a legfrissebb rendszert meg appokat rávarázsoltam. Az app-ok működése is kritikán aluli. Egy megbízhatatlan nulla ez már nem rendszer. A említett lehaló csempék csak a jéghegy csúcsa. Mondtam már haveromnak tavaly is, hogy ne vegye meg, de erősködött hogy milyen jó lesz, ma meg minden napra van valami ami felkúrja az agyát. Nemsokára valószínűleg lesz róla egy szétzúzós videó is Youtube-on
Kényelmi funkciókból is egy nagy nulla a rendszer. Rengeteget autózunk együtt és ma is egy jó példa az okosság teljes hiányára: Jöttünk hazafelé az M3-on az én telóm (és órám) fosta az útinfókat úgy, hogy hozzá se nyúltam, nem navigáltam meg semmi. 1 órás dugót kerültünk ki a segítségével. A 950 csak némán hallgatott ez idő alatt.
A csempék is csak forognak de minek... Vagy aktuális az infó vagy nem, vagy látod a teljes infót vagy csak egy részét. Tök mindegy ha bármit akarsz kezdeni vele úgyis be kell lépni az app-ba ami egy Messenger esetén piszkosul idegesítően lassan történik meg.
Jah a másik dolog, hogy a barátnőjének meg 640 van ami egy gyári visszaállítás után a MS fiókból likvidálta az összes kontaktját. Mondjuk ez sem annyira meglepő, nálam is előfordult párszor hogy törlődtek kontaktok csak úgy... Átköltöztem Google fiókba és milyen érdekes, hogy azóta ez is normálisan működik...
Vannak gondok MS-éknál, nem is kicsik.A 950-es kaland után elő kellett kapnom a 920-am hogy emlékezzek rá miért szerettem ezt a rendszert. Komolyan mondom minőségre és kezelhetőségre szétalázza a 950-et a 920 8.1-gyel. Csak hát sajnos ugyanazon cég szellemi terméke ami azt jelenti, hogy az új főverzió érkezésével elpatkolt ahogyan az elődje és annak az elődje és annak az elődje stb.
-
tomboy0013
veterán
Háromnegyed órát próbálkoztam Bluetooth-on zene átküldéssel. Egy Lumia 950 volt a cél eszköz, természetesen nem jött össze a dolog. Háromszor küldtem át a kiválasztott zenét, de sehol nem találni a telefonon. Volt újraindítás, SD kártya kiszedés, minden. Szánalmas
-
tomboy0013
veterán
A csempéket nem lehet überelni? Valóban nem annyira értelmetlen lett 2017-re. Közöl némi információ töredéket ami vagy aktuális vagy nem (W10 óta előszeretettel ragadnak be) amivel semmit se lehet kezdeni mert mindenhez meg kell nyitni az adott app-ot. 2010-ben jó ötlet volt a csempe de mivel szart se fejlesztettek rajta így nem sokkal ér többet mint egy ikon max jobban néz ki de ez is szubjektív.
A Widgetek ezzel szemben aktuális infót is közölhetnek amire azonnal lehet reagálni az app megnyitása nélkül. Ez vajsima kezelhetőséget eredményez a mindennapok során. -
tomboy0013
veterán
válasz
Sjkolrd
üzenetére
Nem, az átlag felhasználó a szép külsőért, marha jó kijelző káva arányért és a Samsung márkanév miatt fog kiadni érte annyi pénzt, a DEX csak plusz lesz

(#91201) Sjkolrd: Hát még jó,hogy nem volt pofájuk többet elkérni. A Win platform részesedése miatt ez is elég pofátlan ár volt anno. A Samu egy igen jól menő márka, ott kifizetik érte a 275-öt + dokkolót a vásárlóik. És Samuéknál még bétateszterkedni sem kell vásárlás után egy évig mint itt.
-
tomboy0013
veterán
válasz
zsamiatt
üzenetére
Nem tökmindegy amúgy ki lőtte le a Messengert? Mintha a MS csak meghökkenve figyelné mi folyik a rendszere körül úgy írogatsz te is... Megszűnt mert hagyták megszűnni, pont úgy leépült mint ahogy az egész mobilplatformjuk. Elindítottak valami jót 2010-ben amit utána szépen átszabtak egy android és iOS korcsra ami mindkét platform negatív tulajdonságait ötvözte, mert szerintük ez kellett nekünk. Emellett a konkurencia állva hagyta őket azokban a dolgokban is amiben jó volt a rendszer. Pl stabilitás, használhatóság, gördülékeny működés. Ezeknek a 10-zel lőttek.
(#91151) ΞΔGLΞ: A MS agymosása épphogy nem működik jól és mi sem mutatja jobban mint a piaci részesedés

-
tomboy0013
veterán
Te valahol igencsak lemaradhattál: a Windows-on is vannak statikus csempék ahogy az androidon is élő Widget-ek(amik tényleg használhatóak is), a mai telók javarészt üveg hátlappal vannak szerelve nem fémmel(USB csati is 10000-ből 1 csesződik el az is a bénaságból szokott előfordulni mikor az okos tulaj kitépkedi a kábelt a telefonból, de egyébként is filléres a cseréje ha nincs rá garancia). Prémium telefont nem 200 körül van hanem bőven száz körül is van nem kevés. Egyébként a 950 is 200-230-on kezdett szóval ne a legfrissebb telókat hasonlítsd árban hozzá. Tudom hogy a 950 ettől is olcsóbb, de annak oka van mégpedig a gagyi anyaghasználat, a W10 és az app-ok(szóval nagyjából minden kritikán aluli) Na meg a MS megbízhatatlanságát se hagyjuk ki, a felhasználóik arconköpésében a top-pon vannak. 5 év alatt megtapasztaltam én is párszor.
-
tomboy0013
veterán
Nyilván az MS nem is tudott róla és nem is tudott volna tenni az ellen, hogy leállítsák a Messenger-t... Mint tudjuk ő csak értetlenül áll minden előtt ami a platformjával történik. A felhasználók egy része meg mint a gyerekek mindenkire mutogat mint vétkesre csak a MS-ra nem.
A 8.1-es Skype elhalálozásáról is biztos valaki más tehet. -
tomboy0013
veterán
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Nem a legújabb szoftver megy rá WDRT-vel, az megy vissza tá amivel a telót vetted, utána frissít a legújabbra. Tehát értelmetlen újrahúzni.
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Most frissítettél mindent aztán vissza akarsz tenni egy régi verziót? Ennek mi értelme lenne?
-
tomboy0013
veterán
válasz
hroberto
üzenetére
Van még néhány gyártó akinek választhatsz a telefonjai közül. 1 gyártó 1 telefonjának 1 példányából aligha vonnék le messzemenő következtetéseket, ráadásul pont egy Samsung készülék után ami csutkán van blootware-el...
Nekem az S7 Edge-hez képest egy elég gyenge telóm van, de ilyen stabil telefonom talán az Omnia 7 volt utoljára. Egyszer indult újra pár hete és ennyi volt az össz instabilitás 1 év alatt. Még a Lumia 930-am is többször indult újra random, bár az sem vitte túlzásba 8.1-gyel. Szóval a lényeg, hogy android vonalon van választásii lehetősége az embernek és választhat jobb szoftverrel is telefont, nem csak táccsviz létezik. -
tomboy0013
veterán
válasz
Partyface007
üzenetére
Én 1 éve váltottam, várok a bosszantó hibákra, meg a lassulásra, de csak nem akar előjönni ezen a fránya telefonon. Pedig havi szinten jönnek a frissítések, meg már új főverzió is jött tavaly nyáron. Remélem az Android 8-cal végre jön a lassulás mert ettől a k.csög 7-től csak fürgébb lett

-
tomboy0013
veterán
válasz
Kin Tan Te
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Spórolós topik
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
És még tudta fokozni. A "Developers" meg hasonló videókban is mint valami hülye úgy viselkedett. Látszik is mit értek el eddig mobil fronton: Semmit. Kb. 20 évnyi mobil platformon való részvétel után is olyanok mint valami amatőr pénz nélküli garázscég ahol hobbiból néha összeülnek csinálni valamit a tagok, de legtöbbször csak söröznek.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Van egy pár féle gyártói módosítás amin jobban optimalizált a rendszer. Én eddig Stock droid-ot használtam/használok ami elég jó, de most pl. LG UX-re megyek tovább a héten egy G6-tal.

A 8.1-es Skype elhalálozásáról is biztos valaki más tehet.