Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BYD Atto 3 menetpróba
Hirdetés
-
Megjelenési dátumot kapott a DROVA: Forsaken Kin
gp A PC-re és konzolokra szánt pixel-RPG a tervek szerint október közepén debütál.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Bődületesen nagy piaci rést talált az emberi leleményesség
ph A GPU Purses indíthatja el az új évezred vezető divathullámját.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
Üdv mindenkinek
Most ismerkedem egy Nokia Lumia 800-as telefonnal.
És akadt egy kis gondom a Marketplaccel.
Történt ugyanis hogy letöltöttem egy angry birds játékot.
Amit kipróbálás után meg akartam venni.
A Marketplace-ben rámentem a vásárlásra ott azt írta hogy nincs hitelesített bankkártyám.
Ezért telefonról regisztráltam a bankkártyám.
Ami után levont 230 ft-ot a számlámról de a játékot nem vettem meg.
Sőt ha rámegyek a vásárlásra újra azt írja ki nincs hitelesített bankkártyám pedig neten a microsoft fiókban láttam hogy meg van a kártya.Mit ronthattam el mit tehetek?
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #15987 üzenetére
És azt honnan tudom hogy sikerült e kártya regisztrálása?
Elvileg sikerült mert a pénz levette meg a microsoft fiókban meg látom a kártyát.
Más az érdekelne még hogy ezt a 320 ft-ot visszautalja nekem a microsoft vagy le kell vásárolnom vagy ez az övék?
És egyébként mikor fogom meg hogyan megtudni hogy a számlát a kártyát ellenőrizték és vásárolhatok vele?Bocs a sok kérdésért de most ismerkedek csak a marketplaccel.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #15990 üzenetére
Igen itt kiírja a kártya s az én adataimat.
Akkor ezek szerint jól regisztráltam a kártyát.
Na és akkor a következő kérdés ezt a pénzt automatikusan visszaküldi a microsoft vagy megjelenik a fiókomban valahol ahol láthatom hogy ennyi pénzem van?
Másik kérdés még mindíg hogy mikor tudok vásárolni majd?
Jelez a microsoft?Az eddigi válaszokat köszönöm szépen
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #15992 üzenetére
Értem
Megnéztem és tényleg nem vette le a pénzt a számlámról.adjam hozzá a hitelkártyám.
Ilyenkor mi a teendő?
MErt ha egyszer fent van a hitelkártya akkor minek kéri mégegyszer?
Továbbléptem a marketplace-ben telefonon keresztül a nevem címem telefonszám beírta hitelkártya regisztrlásnál de semmi több nem folytattam tovább a regisztrálást[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #15996 üzenetére
Webes marketplace-nél ha rámegyek a vásárlásra majd belépek a windows fiókba ezt írja ki:
Nincs regisztrált eszközMielőtt alkalmazásokat tölthetne le vagy vásárolhatna az Áruházból, össze kell kapcsolnia Windows Phone-telefonját egy Microsoft-fiókkal.
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #15998 üzenetére
Nyitottam fiókot pár napja ahhoz regisztráltam telefonon keresztül a bankkártyát mit kelett volna még tennem webes felületen miért látja azt hogy nincs semmi regisztrálva hozzá?
-
mirci18
addikt
Fórumozók két kérdésem lenne a nokia lumia 800 telefonnal kapcsolatban hátha ti okosabbak vagytok:
Az eggyik:
Miért van az hogy a Zune bemásolja a zenéket és filmeket atelefonba minden gond nélkül.
De a fényképalbumoknak csak egy részét másolja be.
Pontosabban nem másolta be a nokia n 95-tel fotózott képeimet.Másik kérdés:
Töltéssel kapcsolatban:
Van egy utángyártott töltőm amihez usb kábel kell.
Bedugom a telefon érzékeli de nem tölti a telefont.
Az érdekelne hogy utángyártott töltővel lehet e a telefont menteni vagy csak eredetivel?
Ha igen milyet vegyek?A válaszokat előre is köszönöm.
-
mirci18
addikt
válasz Psychonaut #16129 üzenetére
Nem akarom cserélni csak feltelepíteni egy normális zenelejátszót.
Mert vagy én vagyok a hülye vagy a telefon.
De én még olyan beállítást sem találtam benne hogy az összes zeneszámot lejátsza.
Jelenleg előadónként külön hallgatok zenéket ez pedig minden csak nem jó.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #16132 üzenetére
És az összes zeneszám lejátszását hogy találom meg benne?
Másik kérdésem:
Tudok lejátszási listát a feltett számokról létrehozni a számítógépes zune programmal?
Amúgy köszi a választ.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz Psychonaut #16137 üzenetére
Köszi a választ ez elég elszomorító hogy ennyire zárt ez a rendszer hogy még egy valamire való mp3 lejátszót sem enged telepíteni.
Ha már itt tartunk filmlejátszót sem enged feltelepíteni?
Azért kérdem mert filmlejátszót meg mp3 lejátszót is láttam a marketplace-ben.
Pl: VLC playerNincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #16140 üzenetére
Az a bajom a beépítettel hogy nem tudsz playlistet csinálni nincs bene equalézer stb kis okosság amiket már 2007 környékén is használtak.
Sajnos azt kell látnom hogy a Redmondiak nem gondolták annó végig hogy ők a win 7-el telefont csinálnak és nem pda-t..
Ugyanis elszomorító nekem hogy a telefon csengéséhez nem lehet hangerőszintet beálltani hanem amilyen hangosan lett hagyva úgy marad.
Hogy olyan egyszerű dolgokról ne is beszéljek mint az mp 3 csengőhang és az usb mass storage mód..Maga a telefon szoftver felépítése jó tetszik is csak ha ezt tudom a vásárláskor nem veszem meg hanem veszek egy win 8-at amiben jó pár hiba ki lett javítva.
-
mirci18
addikt
válasz saiyajin #16143 üzenetére
Ez a pc remote program érdekelne.
Hogy kommunikálsz a számítógéppel?
Wifin keresztül vagy bluetooth?Egyébként a kérdéseim még mindíg adottak:
Két kérdésem lenne a nokia lumia 800 telefonnal kapcsolatban hátha ti okosabbak vagytok:
Az eggyik:
Miért van az hogy a Zune bemásolja a zenéket és filmeket atelefonba minden gond nélkül.
Pontosabban nem másolta be a nokia n 95-tel fotózott képeimet.Másik kérdés:
Töltéssel kapcsolatban:
Az érdekelne hogy utángyártott töltővel lehet e a telefont menteni vagy csak eredetivel?
Ha igen milyet vegyek?A válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Fórumozók lenne egy pár kérdésem a lumia 800-mal kapcsolatban:
1-Itt olvastam hogy a nokia autó szoftverben be lehet állítani hogy autópályára ne vigyem fel.
De nekem ilyen beállítási lehetőség nincs a programban vagyis nem tudom kiválasztani hogy gyors vagy éppen rövid legyen az útvonal vagy hogy menjek e fizetős utakra.2-Miért van az hogy a Zune bemásolja a zenéket és filmeket a telefonba minden gond nélkül.
Pontosabban nem másolta be a nokia n 95-tel fotózott képeimet.3-Töltéssel kapcsolatban:
Kocsiban a szivargyújtós töltőm érdekes módon tudja tölteni ami ugyanúgy utángyártott.
Az érdekelne hogy utángyártott töltővel milyennel lehet tölteni gondolom az amperszám a lényeg.
Milyen amperszámút vegyek?A válaszokat előre is köszönöm.
-
mirci18
addikt
Lenne még két kérdésem a windows phone telefonokkal kapcsolatban:
1-Sms érdekelne hogy honnan tudom sms írás közben hogy amit írok az hány sms-be fér bele ugyanis ha írom nem tudom hány karakter van még hátra.
2-Most van elősször érintőképernyős telefonom így sok dolog újdonság.
Többek között az is hogyha telefonálás közben elveszem a telefont a fülemtől akkor automatikusan bontja a vonalat.
Érdekelne hogy ezt valahogy ki lehet kapcsolni?
Másik kérdés hogyha nem akkor mire figyeljek milyen messze lehet a telefon a fülemtől.
Azért érdekelne mert így nehézkesen tudom csak kihangosítani van hogy közben szétbontja a vonalat.Válaszokat előre is köszi.
-
mirci18
addikt
-
mirci18
addikt
válasz Psychonaut #16235 üzenetére
Akkor elég gyorsan átvált a kijelző mert az egész dolog nem volt több 1 másodpercnél míg elvettem a fülemtől és ránéztem.
Bocsi hogyha láma vagyok de mint mondtam most ismerkedem ezzel az érintőképernyős világgal.Most akkor probléma hogyha a telefon a fülemtől elvéve automatikusan bontja a vonalat vagy nem?
Elvigyem a szervízbe megnézetni?A többi kérdésemre is tudna esetleg válaszolni valaki amiket ma tettem fel nagyon megköszönném mert a telefonommal kapcsolatban most még sok a nyitott kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz Psychonaut #16238 üzenetére
És esetleg ti nem tudtok erről többet hogy miért teheti másnál nem volt ilyen probléma?
Akkor sajnos irány a szervíz.Köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz Psychonaut #16240 üzenetére
Nem baj azért köszi
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #16247 üzenetére
Áhhh minden tisztelet a tiéd a talány megoldódott.
Tényleg a fülem nyomta ki a telefont.
Köszi a segítséget.
A gps-re ma véletlenül rájöttem.Már csak egy kérdésem, maradt windows phone témakörben:
A zune programmal gond nélkül másolom a videókat zenéket.
Egyedül a képekkel van gond mert a fényképek egy részét küldi csak át.
Mi lehet a gond miért nem ment át képeket?
A kiterjesztés jpeg lenne nokia n 95-tel készített képek.[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #16251 üzenetére
Jpeg formatum amit altalanosan hasznal ninden telefon es fenykepezo.
Vagy nem kezeli a lumia 800 a jpeg-ket?
Hogyan tudnek ra kepet rakni ugy hogy mind lassam mert jelenleg csak keveset rak a telefonra.[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #16253 üzenetére
Manuálisnál látszik a számítógépen az összes kép de majd holnap megnézem hogy manuálisan hány képet tol át.
-
mirci18
addikt
Érdekelne a véleményetek nokia lumia 800 telefon üzemidejével kapcsolatban.
Ugyanis két hete vagyok a gazdája.
És meghökkent hogy 2-3 óra netezés játszás telefonálás miatt amit összesen 10 óra alatt csináltam 100%-ról lement az aksi 40%-ra.
Ez normális ilyen kevés használat után?
Azért kérdem mert előtte egy nokia n95 8b-om volt és neki legalább duplája volt az üzemidőnek.Másik kérdésem hogy mit kapcsoljak ki a telefonon üzemidő javítás miatt.
Mobilnetet már kikapcsoltam.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #16274 üzenetére
Köszi kikapcsoltam.
-
mirci18
addikt
Köszi a választ akkor megnyugodtam.
Sajnálattal kell hallanom hogy a töltő még mindíg kell naponta.
Bocsi a láma kérdésekért is de még csak most ismerkedem az érintőképernyős világgal.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Fórumozók kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Lumia 800-at használok amivel kezdek már egészen jól megbarátkozni.
És egy kérdés van jelenleg bennem képmásolással kapcsolatban.
Kérdésem:
Miért van az hogy a zune szoftver nem az összes képet másolja át ha ki van jelölve.
Tegnap több képalbumot töltöttem fel és mindeggyiknél voltak hiányzó képek.
Általában mappánként 5-10 kép hiányzik.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Fórumozók:
Kérdésem lenne a lumia 800-mal kapcsolatban.
Miért van az hogy ha kilépek valamelyik programból a telefonon és közben nem a főképernyőn vagyok hanem a nagyképenyőn ahol az összes menüpont szóval ott el szokott a telefon sötétülni.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Üdv
Érdekelne hogy van e olyan program ami kirakja az órát a telefon zárolási képernyőjére.
Ugyanis nekem egy éjszakai órára lenne szükségem találtam már programot erre a célra de csak olyat ami nem rakható zárolási képernyőre.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Január elején szeretnék új telefont venni.
Eddig lumia 800-am volt.
Szerettem de sok tervezési hiba volt benne a zárt rendszer miatt.
Ahogy olvastam elvileg az összes hibát javították a 8.1-es oprendszerrel.
Tatát elvileg érdemes lenne rá beruháznom egy lumia 830-ra egy galaxy s4 helyett (mert az is tetszett.)
Egy hiányosság maradt bennem kérdésben.
Van e valami normális geocaching program a telefonra?
Mert a 7.8-ra elég kezdetlegesek voltak.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Szerintetek rossz a memóriakártyám?
A telefonban működik.
Képeket tárolja.
De gépre rádugva megvan a mappa szerkezet de mikor belépek a képek mappába 10 képet mutat csak és le is fagy a gép tőle.
Mi lehet a gond?
A telefon egy Nokia Lumia 830.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz kovacsroli #69835 üzenetére
Nekem szabadban soha nem kell de ha kocsiban vagyok akkor kéri.
Te hol próbáltad?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz kovacsroli #69839 üzenetére
Akkor telepítsd újra a programot mert nekem működik normálisan a rendszer még csökkentett mobilnettel is kiír egyből minden lehetőséget a környékben.
Ritka az mikor kalibrálni kell de szabadban talán egyszer kellett.
-
mirci18
addikt
válasz wargar #69847 üzenetére
Én sokkal jobbnak tartom ezt az oprendszert mert nekem ez sokkal kézenfekvőbb és felhasználóbarátabb mint az android.
Szerintem az hogy a letöltés megszakad a térképeknél az logikus mivel programon belül frissítesz.
De ha csak töltesz le programokat rá akkor közben bármit tehetsz a telefonon.Az otg funkció nem csak win 10-től van hanem win 8.2-es frissítéstől a telefonokon.
-
mirci18
addikt
-
mirci18
addikt
válasz gyurkikrisz #69858 üzenetére
Próbáltam több usb kábellal telefonnal stb a kártya a hibás.
Egy dolgot áruljatok el.
Ha nem enged nézegetni vagy menteni a számítógép telefonról akkor vajon miért működik a kártya több telefonban is.
Próbáltam androidos telefonnal ott tudtam böngészni de lementeni nem.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Szevasztok lenne még egy problémám.
Adott egy Lumia 610 ami 805a0193 hibakódot jelez minden programban a marketplace-ben.
Miért van ez?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz confuser #69863 üzenetére
Tippedet megfogadva megcsináltam így működik szépen. A másolás.
Viszont még mindíg nem jó a telefon.
4 féle kábellal próbáltam róla böngészni és másolni plussz próbáltam memóriakártya olvasóval plussz próbáltam egy androidos telefonnal használni a kártyát.
De ha másolni akarok folyton megáll a gép nem kezd el másolni.Pedig itt a telefonról minden adat leolvasható nem értem miért nem tudok másolni számítógépre kábellal.:
Esetleg driver gond nem lehet mert mikor telepítettem akkor 3xor kiírta lumia 830 driverre hogy nem tudta telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
-
mirci18
addikt
-
-
mirci18
addikt
válasz Zsoleszhun #70289 üzenetére
Megoldódott ezzel a problémám köszönöm szépen.
(#70290) woland_y2k
Csakis fotós alkalmazások frissítéseit telepítettem.(#70292) gyurkikrisz
Általában weboldalakról akart valamit letölteni ami nem windows phone formátum.
Ezután lépett át valami teljesen más oldalra ahol online játékok és kamu cuccok vannak.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Valaki próbálta már a speedtest.net appját?
Meglepődve tapasztaltam hogy míg a laptopomon a honlap 24-27 megás netet ír addig a telón levő app csak 11-12 megát.
Lumia 830 telefonom van.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- iPhone 16 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- Honor Magic 5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen