- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Apukam 532-ese miert torli a naptarbol a már elmúlt eseményeket? Outlookba mnet. Nagyon zavarja, nem tudtam neki segiteni... Win8 van rajta. -
akos3
addikt
Sziasztok!
Továbbra sem működik egy tracker program sem a telómon (win10, lumia 550).
Probáltam szinten mindent (Run the map, Runtastic, Fitbit...)
Ötlet, h miért van ez, és mit lehetne csinálni?[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Mi történ a futós alkalmazásokkal??
Hosszú ideje a Run the Map nevű alkalmazást használom, de egyik napről a másikra nem indul. Vagyis egyből kiugrik a program. Újratelepítés se segit. Gondoltam próbálkozom más programokkal (Runtastic, Caledos Runner), de mindegyik bezárja magát mihelyt el akarnám indítani a trackert.
Találkozott valaki ilyennel?
Van most működő program, mert én ezek után meguntam a próbálgatást, de hiányzik azért...köszi
-
akos3
addikt
válasz this is life #94607 üzenetére
hát nem tudom, én külön leszedtem egyet, de lehet h win10-hez volt, bár gond nélkül felment...nah mindegy remélem nem okoz galibát, hogy most fenn van valahol...
zsoltzsolt
-
akos3
addikt
válasz this is life #94603 üzenetére
a kábel tuti jo
Mi az az mtp szerver? Tudsz ebben segíteni?
Én nem telepítetem eddig semmit se külön, mert egyből felismerteszerk:
feltelepítettem az mtp szervert (itt is ezt ajánlották), újraindult a pc, de semmi változást nem látok.
Egyátalán mit kéne észlelni? Gépen win7 van.[ Szerkesztve ]
-
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Az miért van, hogy mikor csatlakoztatotm a telót a géphez akkor csak tölteni kezd el, de meghajtóként nem látja a gép? Ugyanaz a kábel, mint régen amikor jó volt.
Tudtammal nem állítottam el semmit.
Kérlek segítsetek, mert nem tudom levarázsolni róla a nyaralós képeket -
akos3
addikt
válasz this is life #93655 üzenetére
most ideiglenesen rátettem a céges androidos telpre a here-t, így az talán kihuz a csávából, de hogy utána mi lesz az jokérdés...
Amugy az a furi h most ezredik probálkozásra volt h kiadta az utvonalat, de tauplitzra 23 órát irt. pedig a km és az utvonal az jo volt. szal telejsen meg van hülyülve de amilyen az én formám ugyse fog pont akkor működni mikor indulok majd... -
akos3
addikt
Sziasztok!
Here navigacioval (vagyis az utodjaval) van egy kis gondom. Ausztriába kell mennem, le is töltöttem aznosztrak térképet is, de egyszerűen nem akar navigalni. Pedig MO-on jol működik, akármilyen cimet beírom jol navigal. De ha Ausztriába irok be bármilyen cimet akkor azt írja h nincs autos útvonal..
SOSKoszi
-
akos3
addikt
Köszi a válaszokat!
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Ébresztőhang hangerejét lehet valahol állítani. Csengetés és értesítések maxon van de olyan halkan szol reggel, hogy félek hoigy egyszer emiatt alszom el...
Valamint, az miért van, hogy a kezdőképernyőn kinn maradt az óra mellett egy ksi vekker ikon mintha még mindig be lenne állítva csengés, pedig nincs.Végül erre valaki: [link]
köszi!
-
akos3
addikt
Sziasztok!
win 10 nem tesz ki ikont, ha fülest dugna a készülékbe?
vagy ez is csak 550-es hiányosság? -
akos3
addikt
Igazából azt se tudom mi az a WDRT. Úgy hogy nem vagyok benne biztos, hogy nekiállok bármit is csinálni, főleg, ha már így beharangoztad, hogy mennyi ideig tart.
Egyébként nem értem, hogy miért csináltam rosszul? Nem erre van a gyári visszaállítás? A biztosnásgi mentésből való visszaállítás után meg az összes programot lefrissítette (kb 1,5 óráig tartott), ami meg már nincs win 10-re (pl. Here, vagy a 8.1 zenelejátszója) azt frissítette 10-nek megfelelően. Nem értem, hogy mit rontottam el ebben, és pláne nem értem, h mi összefüggés van abban, hogy ott van e a dupla kopp v sem.szerk: Nem 735, hanem 550-es!
(#89350) Sjkolrd
Most ez azt jelenti, hogy akkor az 550_ben nincs ilyen funkció?
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Sajnos nincs a zárolási kepernyonel ilyen feloldási lehetőség nálam (8.1-ben volt még)
Elég idegesítő..Kártyát nem formaztam mert elég sok kép is van rajta es nem mentegettem le. Azokat be is rakta szepen, csak a zenét nem/pedig az is music mappában van.. Ezek szerint csak formazas után hoz létre olyan Music mappat amit lát is? Lehet egyszerűbb akkor atrakni a belső memoriaba..
-
akos3
addikt
ja és még egy:
_amikor feljön a qwerty billentyőzet akkor mi az a "pötty" amire ha rányomok előjön egy nyíl? mit lehet vele navigálni? -
akos3
addikt
Sziasztok!
Most ismerkedem a win10-el, lenne pár kérdésem (meg még biztso lesz is )
_nem találom, hogy dubpla koppintásra feléledje a telefon. (csak elalvást találok) ezt kiszefték volna?
_feltelepölt a zenelejátszó progi, de valahogy nem olvassa be a memkarirol a számkat. azt irja, nincsenek számok. Hogy kell befrissíteni?
koszi -
akos3
addikt
válasz zsoltzsolt #83414 üzenetére
+ (#83415) pikszel
Köszönöm, ismerkedem velük
-
akos3
addikt
És ott hol? mert csak "életlen hatás a háttérhez" van, de az kicsit macerásabb meg nem teljesen az. Vagy rossz helyen keresgélek?
(#83401) Plazmacucci
nem, nincs instám
(#83400) zsoltzsolt
Ezzel a legtobbel nem sokra meygek konkrétabban? nekem creativ studio van, de azon nem találtam ilyet csak amit fentebb írtam..
-
akos3
addikt
sziasztok, mi az a (képszerkesztő) alkalmazás ami a képnek a két oldalát tetszőleges mértékben elhomályosítja?
-
akos3
addikt
válasz Plazmacucci #76075 üzenetére
Egy picit részletesebben ki tudnád fejteni?
-
akos3
addikt
Sziasztok. hangutasításra hogy lehet rábírni a telót?
Egészen pontosan azt szeretném hogy egy hangutasításra képes BT autós kihangosítóval meg lehessen azt csinálni, hogy kimondom a hivott nevét és tárcsáz is... Ez lehetséges? -
akos3
addikt
Ujra visszakerült az aruhazba a Here Drive+ !!
[link] -
akos3
addikt
Hát nem értem tényleg a dolgot...
Csináltam egy HR-t...Minde progit ujra feltett, így a Here-t is. Újra le kellett töltenem a térképeket a magyar hangot, tökre reménykedtem hogy végre lesz hangos navigációm és erre ugyanolyan néma süket mint volt
szerintetek ezzel érdemes visszavinnem a szervízbe?
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz Plazmacucci #74655 üzenetére
én nem tudok róla. legalábbis én még nem találtma emg ezt a funkciót. valószínű nem véletlen...
-
akos3
addikt
Ha mindenről van biztonsági mentésem és csinálok egy gyári visszaállitást akkor a következő bekapcsoláskor megkérdezi h belépés után visszaállítson e mindent? vagy pontosan h működik ez?
szerk. elvben felküldtem most mindent az éterbe, beléptem pc-n a one drive-ra, de nem látok ott semmit...
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz Aethelstone #74639 üzenetére
jól tudod Sztem jól teszed az átállást!
-
akos3
addikt
Sziasztok. Tudom h mar tobbszor is volt rola szo, de a biztonság kedvéért ujra felteszem.
Ha egy használt mobilt veszek es gyari visszaallitast (hard reset) csinálok mielott használatba vennem, megtörténhet h a Here drive törlődik róla? Csak mert tudjatok van vele ez a mizéria, hogy nincs mar fenn az áruházban. Mert azt nagyon nem.akarom h megveszem a telót es utana ne tudjak a Here-rel navigálni...Egyebkent 925-rol.lenne szo. Tudom h páran nem ajanlottatok de most talaltam egy garisat mé szep allopotut...Nagyon elgondolkoztam. Persze nem tudom h a 720at valoban megérne e lecserélni azzal a hibajaval egyutt h néha a pokolba kívánom bongeszeskor...
-
akos3
addikt
válasz Aeroglobus #74589 üzenetére
5,5"-os kijelzőig olvastam. Vigye akinek egy tepsi kell
-
akos3
addikt
válasz sesshou #74513 üzenetére
Szia.
Nekem egy 720-asom van ami megfelelne az igényeidnek 512-es rammal. Sajnos ez a probléma. böngészés halál vele, foylton kidob, de van hogy csak ugy belassul amúgy is..
Ha teheted most már ne vegyél 512-es rammal semmiképp. (pedig abból lenne 620, 720 stb..)
Marad a 820 és a 925. Én is ezeket nézegettem (inkább utóbbit), de valóban megoszlanak a vélemények itt :S Nem tudom, hogy mire használná feleséged, lehet Neki bőven elég egy több éves, jól működő típus is.
Igatzából nekem is, csak lebeszéltek kicsit róla. Meg sajnos szinte alig kapni garanciásat ezekból. Én pedig oylat szeretnék..De tudom most nem rólam van szó -
akos3
addikt
Azért egy tv-t ne hasonlítsunk már egy telefonhoz...Pláne az a vicc hogy sms-t küldenek Legalábbis régen igy volt), hogy elkészült a telefon, lehet érte menni. ja, hogy ha nem tod min elolvasni az sms-t az nem baj...
Szerintem ha már egy alapkészüléket felajánlanának akkor az is jo. a lényeg h hívni és/vagy üzenetet írni lehessen. Valóban nem a szervíz ideje alatt kell HD videót leforgatni a haverokkal...
Senki nem bízza az életét a telefonra, de azért vicces, hogy kell egyet tartalékban a fiókban pihentetni, ha egy utcaseprőnél komolyabb melót végez az ember...
Ez az én véleményem, nem szeretnék vitát elindítani, amugy is lapul a fiókomban egy alcatel 556-os -
akos3
addikt
válasz this is life #74415 üzenetére
Ha jól látom akkor végülis is ez majdnem h 925. Mármint amiket elmondtatok hátránynak a 925-nél az erre is igaz akkor..
Amugy lehet láma kérdés, de ez vmi limited edition, vagy mi? (verizon miatt kérdem)
szerk: amugy az egész neten egyetlen 1 db-ot találtam 40ért. ugy, h ha még is ez a vonal lenne akkor gondolom inkább a 925 ...
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz tomboy0013 #74412 üzenetére
jó mondjuk engem összességében nem érdekel most a wp10. bőven jó nekem a 720-on is 8.1, nem azzal van a bajom..Így sztem ki lennék békülve egy másik telón is 8.1-el...
Áh nem tudom...lehet megpróbálok egyeütt élni még egy darabig ezzel....bár igazából kisebb méretű komolyabb tudású teló nem várható, hogy kijön, így nem biztos hogy érdemes várni...(már csak azért sem mert később már garantáltan nem kapok 925-ött...) -
akos3
addikt
válasz btudos #74409 üzenetére
Kicsit elbizonytalanítottál most, annak ellenére, hogy csak a 2/3-át értettem meg annak amit írtál
(#74407) HKorn
Köszön a véleményed neked is.
(#74408) MC Pite
Éppenséggel 640-es van a családban, igazából semmi bajom vele, tény, hogy full műanyag, de ami belül van az kárpótól. Ezért is kérdeztem, hogy ahhoz viszonyítva milyen lenne egy régebbi 925-ös...
-
akos3
addikt
Es egy jo állapotú 925-ot mennyire eri meg megvenni? Az enyemnel biztos gyorsabb mert dupla annyi a ram, de pl egy 640-hez képest milyen gyorsasagban (leginkabb a böngészés erdekel). Fsak mert ez meg két magos a mostaniak meg mar negy magosak...
Csak mert a 925 kicsit megfogta a fantáziám, csak nem Tom h megerie most venni.. (szoval nem tul regie..) -
akos3
addikt
válasz ZavaBalazs #74383 üzenetére
ja értem. és akkor az értesítési sávot már a kijelző közepéről kell lehúzni ezesetben?
Mondjuk nem hallottam eddig túl jókat a wp10-ről, jól elvagyok 8.1-el...Csak ez a fránya 512 mb ram :/(#74387) Ringman Igen valóban nagy a kerete a telefon méretéhez kéepst. De még igy is egy hajszálnyival kisebb, mint a többi társai (550, 640, 930). Igaz azok mind 5"-ak. De nekem nem kell nagy kijelző. Nekem csak nagy tudás kell Nem igaz h régen amit a 820-ba vagy esetleg 925-be bele tudtak tenni tudást azt most már nem rakják bele
-
akos3
addikt
válasz this is life #74380 üzenetére
Áh, ezt nem tudtam. Mondjuk attól még a felső gombokat nem fogom elérni
Nah jó annyira nem sürgős a csere, csak gondoltam, ha lenne egy olyan teló ami minden szempontból megfelelne akkor lecserélném...720 tökletes lenne, de a ram miatt előbb-utóbb betelik a pohár...
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Igen ahogy én is sejtettem a 735 van legközelebb az igényeimhez, de reményekdtem benne, hogy van kisebb. Mert pont amivel hosszabb, már nem érném el egy kézzel az értesítési sávot felül...
Amúgy vaku alatt egy sima led villanó is elegendő.550 sajnos még nagyobb pár mm-el mint a 735 (cserébe szebb).
925 valóban jó lenne, csak már kicsit öregecske...
Amúgy nekem most egy 720-am van csak megőrülök az 512-es ramtól, folyton ledob böngészés közben. Nem is tudom miért nem 820-at vettem anno....Már bánom...Azért is kérdeztem, hogy olyan tudásban nicns e hasonló méret...De ezek szerint nem igazán, csak 4,7"-es.
szerk. Amugy vicces hogy a 735 szemmel láthatóan alig kisebb, mint az 5"-os 930...
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan lumia most ami megfelel ezeknek a paramétereknek?
min. 1 GB ram
vakuval ellátott min. 6,7 MP-es kamera
kijelzője 4,5"-nál nem nagyobb (szóval nem egy tepsi)Régen a 820-as tök jó volt, csak hát már régi...nagyon jó lenne ha lenne most is ekkora méretben ilyen tudású. Nem annyira figyelem már a kínálatot. A 640 jó lenne, de nekem batár nagy...
-
akos3
addikt
válasz this is life #74288 üzenetére
A Here nem Sd karin karin van. De amugy is minden Ok vele...Kar h nem.lehet törölni hangot, felesleges helyfoglalás :/ Sygic a memkarin van, nem Tom miert tolt be nehezen...De jobban idegesít h a Here drive-nak sehogyse tudok navigációs hangot varázsolni...
-
akos3
addikt
Sziasztok.
En vtam az aki par napja amiatt irt ide mert nem volt hang a Here drive-nak navigalas kozben. Nos hang azota sincs, pedig többet letöltöttem. Pont ezert irok...Nem tudjatok megmondani h hol tudom törölni a letöltött navigációs hangokat h legalabb feleslegesen ne foglaljanak helyet?Amugy kipróbáltam a Sygicet. Annak van hangja, csak eppen minden harmadik elindulasra hajlando betölteni a program..nem Tom ennek lehet oka a relativan keves ram..?
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Ket kerdesem lenne:Lumia 532-es telefonnak az also három gombjanak kellene vilagitania? Zsir új a telefon es furcsállom hogy nem világítanak...
Lumia 720-ason egyszeruen nincs hangja a Here navigacionak. Le van töltve a magyar, max hangerőn meg se nyikkan. Letöltöttem a masik amagyart (férfit), de az se akar dumálni...Amugy minden jol mukodik a programon, még a sebessegkorlatozas átlépésekor is pityog...Valaki tudja a megoldast?
-
akos3
addikt
válasz zsoltzsolt #74010 üzenetére
nah jo, hát ez elég gagyi megoldás. ennek pont az volt a lényege, hogy akármi kell azonnal meg tudom nézni. Bármikor bárhol...
-
akos3
addikt
válasz zsoltzsolt #74008 üzenetére
nincs mobilnetem így eddig tökéletes megoldás volt a sima menetrend. De már egy ideje nem frissül és anélkül nem engedi használni magát..
-
akos3
addikt
Másnál sem frissül a BKV menetrend, vagy csak nálam használhatatlan? Ünnepekhez közeledve még gázabb a szitu :S
-
akos3
addikt
Sziasztok.
A kezdőképernyő háttere módosításakor van egy olyan album h Háttér. Itt gyári képek vannak. Ezeket hol tudom megtalálni a telefonban (galériában sincs)? mármint ugy értem, hogy ha bármit karok velük csinálni. (másolni, törölni..) -
akos3
addikt
válasz Yahhher #72599 üzenetére
Igen így kéne. De nálam sincs az Áruházban, gondolom azért mert annyira alap cucc. Iylet még nem láttam h alapból nincs a telon fenn
(#72601) Yahhher
Micsoda képernyófotózási mód uzgye tudod h erre van bill. kombináció ?! (hangerő felfele gomb + lezáró gomb) Nem piszkálásnak mondtam csak hogy hátha a jövőre nézve hasznos lesz Nekde is
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
nah már választ is kaptam a kérdésemre. Azóta 2 fő ellenségen is tul vagyok
Sztem azt ronthattam el, hogy nem folyamatosan lőttem amíg villogot, hanem csak ugy lövöldöztem bizva abba h a támadások összeadódva fokozatosan gyengítik..de ezekszerint nem.
foxymaci Bocsi nem láttma a hsz-ed, de már tul vagyok rajta köszi Most már valami bohócos szörnyek vannak
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz lugosi #72586 üzenetére
Eltalálja alapzaton keresztül nem az a baj. Olyankor kristályok potyognak "belőle". De nem történik semmi.
foxymaci AHA! Nah de mégis mennyit kell már lőne? Folyamatosan lövöm és csak "villog" de nem tűnik el...nah jo akkor ezekszerint még többet kell
És ha eltűnik akkor amugy hogy tudok majd felmenni oda ahol ő áll? vagy akkor az egész "terep" meg fog változni? -
akos3
addikt
DOODLE JUMP DC
Aki játszik ezzela játékkal, kérem segitsen
A képen látható helyen elakadtam és nem tudom hogyan lehetne továbbmenni. Sem a bumeránggal, sem a visszapattintott "homokos"zsákkal nem lehet megölni a kis szörnyet. mi a teendő? Értelemszerűen olyan magasra nem tudok ugorni, hogy feljussak hozzá. Egyszerűen megállt a tudományom
-
akos3
addikt
Ez nagyon furcsa. látszólag "befagyott" a zárolási képernyő a szombati napra, hisz még mindig azt irja ha Holnap Mindenszentek. Ha kiszedema naptárat akkor eltűnik, de ha visszateszem újra kiírja. és furcsa mód azt hogy holnap lesz. Nem értem ezt...Pedig a dátum jó.
Ráadásul pont szombat óta a bing háttérkép sem módosul, pedig kap netet...Mondjuk olyan már korábban is volt, hogy több napra, akár egy hétig is ott maradt azt utána módosult csak. furi. De ezt a naptár témát nem értem... -
akos3
addikt
Más is már egy hete nézi a záróképernyőn az 1956-os nemzeti ünnepre vonatkozó kiírást? Mikor akar eltűnni? Vagy majd holnaptól felváltja a Mindenszentek és az lesz karácsonyig?
-
akos3
addikt
válasz confuser #72109 üzenetére
Csak egy embert találtam itt akinek összeakadta z outlook a skype-pal, de megoldást ő sem kapott
ne máár h ekkora fos legyen ez a rendszerazért is furcsa mert a telo skype-jában valamiért az összes telefonszámot beraktam a pc-n meg csak a valodi partnereket!
szerk
jé most ujra betettem a pipát a névjegyalbum szűrésénél majd ki szedtem a skype mellől majd újra be ( ) és most mintha jól mutatná. Eltűntek a "törölt" nevek. hm..jo lenne ha igy maradna, de ugyanakkor aggodalommal tölt el, hogy bármikor összekavarhatja az outlookot a skype-pal..[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz confuser #72105 üzenetére
Köszönöm!
Azt hiszem rájöttem, hogy mért csinálja ezt cska még midnig nem tudom kitörölni őket.Valahogy átkerültek az Outlook-ból a skype-ba. Illetve ez nem is pontos megfogalmazás mert a skype partnereknél nincs fenn, viszont még is mikor rámeygek a részletekre a profil adatoknál az van h skype és nem az h outlook. (holott oda menti mindig, ugy h tuti h valahogy a "törlés"-nél zavarodott meg..)
Ötlet valakinek?Szerk: Ideiglenesen azt csináltam most, hogy kiszedtem a pipát a névjegyablak megjelnitése opciónál a skype mellől, de ez mégsem jó megoldás mert igy viszont eltűntek azok akik valóban skype-ként voltak elmentve? Komolyan nem lehet kötörölni? nem hiszem el. A gépen megnéztem ott nicnsenek a skype-nál fenn...nem is értem
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Lenne a telefonkönyvvel egy kis problémám.
Néhány nevet törölni szeretnék, de sehogy sem tűnik el. Először a telefonon töröltem, rányomok h törlés ok, és nem tűnik el. Újra rámennék, h törlés, de már nem él az a szöveg, nem lehet rákattintani, holott a név még ott van. Gondoltam kicselezem és a gépről belépve az outlook-ban törlöm öket. nah ott törlődtek is, de a telefonon még mindig ott csücsülnek.
Egy, miért nem lehet kitörölni ezeket a neveket már a fenébe??
Kettő, ha a gépen töröltem az outlookból akkor miért nem szinkronizálja már magát és törli úgy ki őket??Légyszi segitsetek mert kezdek ideges lenni
-
akos3
addikt
válasz hroberto #71248 üzenetére
De nincs is ilyen opció!
Azt írja, h az egyéb file-ok kezeléséért csatlakoztassam PC-hez. De ott se mutat semmit a mappáknál...tomboy0013
Én nem az ideiglenes file-okról beszéltem! Azzal nicns is gond. 0 bájt. sajnos az Egyéb file-oknál nincs törlési lehetőség..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest