- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batistuta10
csendes tag
válasz
namsdrowseht #57703 üzenetére
Settings Center nevű appban van stop music gomb és azzal eltűnteti. Mellesleg sok másra is jó az app.
-
batistuta10
csendes tag
Hali! Napok óta nem tudok biztonsági mentést csinálni... 96%-nál megáll aztán írja, hogy sikertelen próbáljam később..:/ Nem tudja valaki mi az oka? A másik dolog, belépek a telefon frissítésbe és írja, hogy nem sikerült a frissítés és egy hiba kódot kihoz wifi mellett (hálózati hiba elvileg). Nincs beállítva az automatikus frissítés ezért sem értem miért írja ki. Viszont ha új frissítést keresek akkor meg azt írja, hogy napra kész a telefon. (Lumia 735 WP Denim)
-
-
batistuta10
csendes tag
Hali! Tud valaki nekem abban segíteni, hogy milyen progival tudok telepíteni a telómra gépről mondjuk játékot progit? Igazából próbáltam több félét de nem tudtam még a gépre se feltenni mert nem volt jó neki a keretrendszer aztán más nem volt jó stb...:/ A gépen windows 7 professional 32 bit van és Lumia 735-re telepítenék (wp 8.1 Denim).
-
batistuta10
csendes tag
Hát igen
Valóban így van
Egyedül a Play Áruház kínálat ami "jobb", viszont rengeteg hasztalan alkalmazás van ami semmire sem jó, nem is az aminek le van írva...stb. Hiába sok az app egy fél óra kell, hogy átnézzek egy kategóriát, hogy találjak benne egy olyan appot ami működik és nem törlöm le pár használat után azért mert nem jön be. Annyit szeretnék tényleg, hogy több ember is azt mondja , hogy válaszd a WP-t! Akiktől kérdeztem a baráti körömbe mindenki droid felhasználó ugye nem kell mondanom, hogy mit javasoltak...(WP 8.1-t egyikőjük sem használt.....)
-
batistuta10
csendes tag
Köszi a hasznos tanácsot! Nagyon hajlok a Nokia felé.
Amit a játékokról írtál arra annyit tudok mondani, hogy amiket játszok droidon azok számomra megfelelően mennek a lumimon is (Asphalt 8, Carx Drift Racing)
Ráadásul az asphaltnak az út tükröződése szerintem szebb mint droidon.
-
batistuta10
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok az oldalon most regisztráltam. A segítségeteket szeretném kérni! Nem tudok dönteni két telefon közül. Előző mobilom összetört és készülékbiztosításba kaptam helyette egy HTC Desire 610-t kb másfél hónapja és nagyon megtetszett. Közben hosszabbíthattam szerződést (vodafone) és ezzel együtt új készüléket választhattam. Nokia Lumia 735 lett belőle, 3 napja használom(kötöttem rá biztosítást is) és ez is nagyon tetszik. Amikre használtam a HTC-t arra használnám a Lumia-t is(zene, internet, youtube, néha film, játék, facebook-ozni meg ugye telefonálni). Minden androidon használt programot vagy annak megfelelőjét megtaláltam WP 8.1-re is, játékokat ugyan azokat (Asphalt 8, Carx Drift Racing) és tökéletesen működik.Hardverileg full egyforma a 2 (Qualcomm Snapdragon 400, Quad-core 1,2 GHz Cortex-A7, Adreno 305, 1Gb Ram, 8Gb belső memória). A WP-re lehet sd-re is appokat telepíteni(pozitíum) míg androidon csak belső memóriára. A Lumian jobb a képminőség, színesebb, legalább is nekem jobban tetszik, nagyobb a felbontás a kijelző mind a 2-n 4,7". A HTC-n tetszik a sztereó hangszóró de igazából annyira nem lényeg. A nokia gorilla glass 3-al ellátva. (+pozitívum mert mélyépítésben dolgozom...) A 6,7MP hátlapi kamera a Lumian sokkal szebb képet csinál, mint a HTC-n a 8 ,az előlapi össze se hasonlítható a Nokia javára ismét. Igazából a OP rendszer miatt nem tudok dönteni tetszik ez is az is, de kezd nálam a mérleg a Lumia felé billenni. Szeretném ha többen megerősítenének az androidról wp-re váltásban vagy az ellenkezőjében. Gyakorlatilag 2 évig valamelyik készüléket fogom használni és nem akarom megbánni. Előre is Köszönöm a segítségeteket! (Ha írtam hülyeségeket azt nézzétek el, mivel említettem, hogy új vagyok)Üdv: batistuta10
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Posta, csomagküldés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest