- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
válasz
v.attis #67458 üzenetére
Ez fura én is IE11-et használok, s nekem fürge, nem "fos". Előtte Chrome volt. Pont az előzmény-, könyvjelző- és jelszószinkronizálás miatt váltottam, no meg untam a Chrome gyökérségeit.
Esetleg próbáld meg a modern változatot használni, sokkal kevesebb memóriával beéri.(#67459) tacsi89:
MoliPlayert próbáld ki. Nem ingyenes, de van trial.Vagy megpróbálhatod a feliratfájl karakterkódolását átállítani.
-
válasz
v.attis #62546 üzenetére
Elvileg es gyakorlatilag is eloszor push-ban jon az uzenet , latod az ertesitest , es csak skyp megnyitasa utan tolti le az uzenetet. Probald meg hogy kilepsz a skypebol az appot is zard be , majd eliditod belepsz es ha megfelelo a kapcsolat tempoja akkor le kell hogy toltse az uzenetet. Mobilneten nekem lassan jon meg az uzenet, wifin furgebben. Igaz azt se szereti ha mind a ketto adatkapcsolat aktiv gsm/wifi...
Nalam a telenor halozaton neha megakad az uzenetek letoltese, olyankor app kilovese, adatkapcsolat ki maj ujboli bekapcsolasa , skypeindit es megjavul. -
Gery1987
őstag
válasz
v.attis #57454 üzenetére
Helló!
Amennyire emlékszem, a PfD azt jelenti hogy fejlesztői előzetest kapsz a szoftverből, rendszerből. Ezt te teszteled és küldöd a visszajelzést az MS-nek. Hogy mekkora forgalmat generált, ezt nem tudom. De valamennyi pénzbe kerül csatlakozni. Alkalmazást nem kell írnod, az saját opció.
-
sentinel
aktív tag
válasz
v.attis #56569 üzenetére
Másodikra:
https://people.live.com/ -ra ha beregizel és a telefont belépteted, akkor lehet kontaktokat összekapcsolni más fiókokkal (pl facebook, Google) vagy pedig importálni. A telefon meg segít az Adatátvitel app az átköltözésben ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mobil flották
- Star Trek
- Battlefield 6
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest