Hirdetés
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- iPhone topik
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Az eddigi legnagyobb kijelzős Apple Watch lett a Series 10
- Yettel topik
Hirdetés
-
Bődületesen nagy piaci rést talált az emberi leleményesség
ph A GPU Purses indíthatja el az új évezred vezető divathullámját.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
ma 6,3”-es lett a Pro, 6,9”-es a Pro Max.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz mirci18 #16131 üzenetére
Ha az előadókra mész akkor nem játszik folyamatosan. Ha albumra lapozol, akkor az adott albumot játsza le, ha a "songs"-ra akkor játszik folyamatosan, de tudsz csinálni lejátszási listát Zune-ban, amit ha felszinkronizálsz, úgy és olyan sorrendbe játsza le a számokat, ahogy elkészítetted a listát.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz mirci18 #16135 üzenetére
Már leírtam, oldalra lapozol 2x. A zenék vagy angolul songs fülre. Lejátszási listát Zune-ban tudsz csinálni. Olvass fentebb egyet.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Psychonaut
addikt
válasz mirci18 #16144 üzenetére
Amiket felsorolsz, hogy nem tetszenek, mind közismert tények, ha kicsit utánanéztél volna a telefonnak és a rendszernek, mielőtt megveszed, most nem kellene panaszkodnod. Equalizer mondjuk úgyis teljesen felesleges, de hát olyanok is vannak, akik flacet hallgatnak telefonon.
-
polonic
félisten
-
MasterMark
titán
válasz mirci18 #16241 üzenetére
Rakd az ujjad a közelségérzékelő fölé telefonálás közben, lekapcsolja a kijelzőt?
Mert szerintem a füleddel kinyomod a hívást.A Nokia Autóban mikor megadod a célt, nem indításra nyomsz, hanem ott vannak ilyen kis ikonok a térképen alul, arra.
Lehet tölteni bármivel, szabvány 5 volt, 500 milliamper-el biztosan mennie kell.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Lall
veterán
válasz mirci18 #16273 üzenetére
Azert egy N95-ot nem hasonlitanek ezzel ossze. Kepernyomeret, felbontas, processzorteljesitmeny, hogy csak a legfontosabbakat es a leg eroforrasigenyesebbeket emlitsem. Leirtak alapjan teljesen normalis, hogy 40%-ra merul. Maga a kepernyo hasznalat eszmeletlenul szivja az akksit (ertheto modon) + jatszol az a procit dolgoztatja + netezel. Marpedig Te azt irtad, hogy 2-3 oran at hasznaltad igy, az pedig nem keves.
-
gyurkikrisz
őstag
-
-
chipesz
őstag
-
Kbali
nagyúr
válasz mirci18 #70624 üzenetére
Ha benézel a freemail fiókba a meg nem kapott levelek ott megvannak? Nincsenek véletlenül másik mappában automatikusan, esetleg spam-ben?
Az én első mailcímem is freemailes (lassan 20 éves), de simán át van lőve a gmailre, az van belőve nekem fiókként, eddig minden megjött, kivéve a spam mappások, de abból 1-2 van csak. -
mirci18
addikt
válasz mirci18 #70635 üzenetére
Javítom magam a freemail átküldi a leveleket a gamailos címre.
Ott véletlenszerűen a gmail berakja vagy a főládába vagy a spamba.
Értelemszerűen a spam leveleket nem küldi tovább sehova a gmail.
Az outlookban is véletlenszerűen rakja be a spamokba a leveleket.Szóval két lehetőségem maradt.
Az eggyik hogy az outlookban és a gmailban is eggyenként küldők alapján beállítom a megbízható leveleket.
Vagy kikapcsolom a spamszűrést a gmailon és az outlook-on is.
Ezt meg lehet valahogy tenni?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz mirci18 #70629 üzenetére
Azt nem néztem meg, hogy mekkora, csak arra gondoltam, hogy ha volt pénze legalább 1 db teherautót venni vagy bérelni, azt felmatricázni, annak a költsége mellett valószínűleg eltörpülne egy saját domaintes e-mail cím, vagy legalábbis nagyon minimum egy szolgáltatós e-mail cím, de nem ingyenes. De gmail-os címet is sokat látok teherautók oldalán, hátulján.
-
félisten
válasz mirci18 #70645 üzenetére
Ja ja. Bár félek, hogy azokon az új rendszer egy félkész foshalmaz lesz, mint amilyen most. Közel az a megjelenési dátum.
(#70646) csabi94
Igen világít az, éjszaka látni azért. Meg lehet szokni. Nekem van/volt 520, 820, 1520, 1320. Ezek közül csak ugye a 820 amoled, de az merül a legjobban. Szóval attól ne félj hogy a glance miatt kevesebb az üzemidő IPS kijelzőn.
925-ről csak annyit halottam, hogy melegedik, ratyi az üzemidő. Ezeket nem tudom igazolni, mert csak egyszer fogdostam, viszont nekem nem tetszett az összeszerelése. Túl sok kis rés van rajta körbe ami telement retekkel. Ilyen szempontból a 920 pl nagyon jó, az unibody.[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Narakh
senior tag
válasz mirci18 #70707 üzenetére
Természetesen nem a javításra várok tíz napot. Kitapasztalom, mennyire tudom így megszokni, aztán addig is sokat nyomott volna a latban, ha mégis volna valami fény az alagút végén. Egyéb hibákat valószínűleg tolerálnék, de ez pont az alapfunkcióba, a telefonos elérhetőségbe piszkít bele.
A tapasztalat szerint elég gyakran van szükségem rezgésre és csörgésre, hogy észrevegyek egy-egy hívást, szóval érzékenyen érint a dolog. Pedig ettől eltekintve egészen kezdem megkedvelni a telefont, úgyhogy nehéz szívvel vinném vissza.
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
Clemi
veterán
válasz mirci18 #70828 üzenetére
Ha rám hallgatsz, akkor a PC-n futó Explorerben csinálod meg a kedvencek rendezést mivel azt egy az egyben szinkronban tartja a telefon, vagyis kb olyan mint a Chrome az androidos táblagépen (csak ott még az asztali gépen megnyitott, nyitva lévő böngésző füleket is listázza).
-
chipesz
őstag
válasz mirci18 #70879 üzenetére
"Microsoft has announced that it is ending support for several Lumia apps from 30 October 2015. The company states that this move is being initiated in order to "streamline the photo experience on Windows" as Windows 10 Mobile nears. The affected apps include Lumia Storyteller, Lumia Beamer, Photobeamer, Lumia Refocus, Lumia Panorama and Video Uploader."
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
consono
nagyúr
válasz mirci18 #70960 üzenetére
A Lumia brandinget szüntetik meg, legalább is erre emlékszem valahonnan. Pl. a Lumia Camera helyett jön a Microsoft Camera, ami megy majd nem Lumia készülékeken is.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- iPhone 16 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- Honor Magic 5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen