Hirdetés
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor 200 Pro - mobilportré
- DIGI Mobil
- Vodafone mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
Hirdetés
-
Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
lo Az elmúlt években megjelentek az edzett üvegfóliák mellett a a regenerálódó fóliák is.Sokan dilemmáznak, de a kínálat...
-
Gyorsít az egyes Zen 5 dizájnokon a legfrisebb AMD AGESA
ph Az 1.2.0.2-es mikrokód csökkenti a chipletek közötti késleltetést, illetve új fogyasztási paramétert kínál.
-
Jövő hónap végén érkezik az Awaken - Astral Blade
gp A dark fantasy metroidvania PC mellett PlayStation 5-re jelenik meg.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz chipesz #67010 üzenetére
és Vodar: Köszi.
Régebben a Mix Radio-t használtam, ott volt olyan, hogy időnként be kellett lépni és frissítani a lementett listákat, először arra gondoltam itt is valami ilyesmi van, de nem találtam erről infót. Amúgy a Magic Whip és a Matter of Life ... maradt rajta, a Parklife esetében még az Offline elérhető is kikapcsolódot...
Csak ami extrán idegesítő, hogy ezért a szolgáltatásért még fizetek is.
A Slime draws near! Command?
-
-
törölt tag
válasz chipesz #67865 üzenetére
Én úgy tudom hogy új telefon vásárlása esetén mindig ingyenesen cserélik. Akkor kell fizetni hogy ha elvesztetted és újat kérsz. Vagy csak simán ki akarod cserélni a kártyát 2 évnél korábban. De általában ilyenkor bemennek a szolgáltatóhoz és megmonják hogy rossz a kártya nincs térerő vagy nem jön meg minden sms.
-
D1L1ZS
őstag
válasz chipesz #67891 üzenetére
Oks!
Azért akarom átköltöztetni US vagy UK régióra az MS fiókomat, h elérhető legyen a PayPal fizetés az áruházban. Annó mikor belaktam a telefont sajna még nem tudtam, h PayPal fizetés nem elérhető magyar MS fiókkal... :S Persze h ha ezt tudom, akkor alapból US accot csinálok.
Lehet h az lenne a legegyszerűbb, hogy ha csinálnék egy US accountot, de akkor újra be kellene laknom a telót, mivel nem lehet csak gyári beállítás után megadni egy másik MS fiókot.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
Tybee21
aktív tag
válasz chipesz #68305 üzenetére
Nálam így néz ki a beállítások... nem sikerül.
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
szimi57
őstag
-
NoOne1976
őstag
válasz chipesz #69258 üzenetére
Köszi! Kipróbáltam, de azt írja, hogy hozzáférést kér nem csak az e-mailek megtekintéséhez és kezeléséhez, hanem alatta ott van a naptárak kezelése és a névjegyzék kezelése is. Utóbbi kettőre nincs szükségem. Hogyan kell beállítani, hogy csak az e-mail kezelés legyen, semmi több?
-
BiP
nagyúr
válasz chipesz #69479 üzenetére
Félek tőle, hogy nem. Elvégre céges levelek, dokumentumok simán lehetnek a telón, ezért a full reset indokoltabb. Sosem próbáltam.
Nekem egyszer dobta fel, (bezavarodhatott a Win10, mert az asztalon volt, hozzá sem nyúltam), hogy elrontottam csomószor a kódot, üssem be jól, különben reset. Izgultam rendesen.Bár ahogy olvasom, sokaknak "csak" lockolta magát a telefon, viszont elég hosszú ideig. (több nap)
[ Szerkesztve ]
-
no1r
őstag
válasz chipesz #69697 üzenetére
soha a büdös életben nem lenne szükségem arra, hogy "megszokjam" ha lenne lehetőségem olyat választani amilyen kényelmes
ettől függetlenül már nézegettem 5" 930at is, biztos meg lehet vele tanulni élni, de nagy. nagyon a kávák, nagy a ház, és kényelmetlen hordani, zsebbe tenni, fogás váltás nélkül egy kézzel navigálni.
persze játéknál meg képnézegetésnél jobb. ettől függetlenül sem kellene erőltetni. akkor inkább már legyen normális screen mirroring minden kisebb méretű eszközben is.persze, a felhasználói igények úgy változnak, ahogy azt a cégek kigondolják és ránk erőltetik.
milyen érdekes, hogy a Sony elkezdte kiadni a Compact szériát, és arra is van kereslet. véletlen?
és 5 év múlva sem fogok kézitáskával vagy homártasival rohangálni azért, mert a telefonomat már csak az alsógatyámba vagy a seggembe dugva tudom másképp magammal vinni... ez nonszensz[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
MrCsiT
addikt
válasz chipesz #69703 üzenetére
Nem látom jól, ez egy 635 vagy egy 930? 1520-nak talán kicsi?!
az azért valós igény, hogy legyenek 5 col alatti telók is, de azt meg el kell fogadni, hogy gyűszűnyi méretben egy e-mail sem annyira szép, a böngészés sem élmény, és a nagyobb telón többet is lehet kaszálni, így hát, lehet venni nagy telókat. Majd a W10-el jönnek az új modellek, azok között lehet még törpeméret.
Nekem a Note 2 mérete a maga kis 5,5"-es kijelzőjével optimális volt.
(Farmerből meg BŐŐŐŐt kell venni, olyan trottyosat, tudjátok, annak elfér a zsebében még a 7" is. )"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
dane
senior tag
válasz chipesz #69962 üzenetére
Igen már látom. Most pl 37%-ot mutat de a valós érték 35%. Ráadásul a lock screenre Lockmix-el kitettem szintén az akku állapotát ott meg 39%-ot mutat .
#csacsi67 - Tudom, hogy hihetetlen de Akkumulátor az app neve.
#Gabesz77 - Weather View az app neve. Jó cucc.
#Peathee - Tök poén ez a DOS for Mobile. Lehet pl parancssorral sms-t küldeni meg van rajta valami játék is de azt nem sikerült elinditani. Jó lenne norton commandert futtatni rajta valahogy
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Érdemben megoldódik a zajos Noctua NH-D15 G2 léghűtők problémája
- Állvány topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Itt az új LOGOUT!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 256GB natur titán, gyári független, garis
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Samsung Galaxy ZFold 6 12/512GB kék színű, vadonatúj, bontatlan 36 hó gari!
- Új, bontatlan Nubia Z60S Pro 12/256GB Fekete színben
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen