- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuioch
aktív tag
"szifonon ráadásul még a fájlkezelő sem elég jó, csak itunes-al lehet átvinni."
Az már a múlt.
iTunes helyett is inkább használnak sokan iTools-ot, ahol gyakorlatilag a word-excel-pdf,mp3, videófájlokon át az atyaúristenig bármit csak megfogsz, és behúzod, a telefonon meg oda rakja ahová való.
-
zuioch
aktív tag
Mégegyszer köszönöm mindenkinek! Sikerült dűlőre jutnom.
-
zuioch
aktív tag
Természetesen a többieknek is!
-
zuioch
aktív tag
Szerintem érzékelhető hogy a 830-hoz húz a szívem, hiszen majdnem 2x annyit kifizetnék érte mint az A5-ért, de tényleg nem akarok "folytatás..."-t meg töltögetést.
-
zuioch
aktív tag
válasz
tybsen #66075 üzenetére
2 éve wp van, tehát nem a választékkal, nem is a rendszerrel van bajom. Az a gond, hogy szeretném elérni a vibert, az időjárást, az officet, a naptárat, egy jegyzettömböt, egy hangrögzítőt, a kedvenc kis pasziánszomat és a dropboxot úgy, hogy nem kell várnom rá, és emellett a topikok, híroldalak közötti váltogatás is azonnali. Gondoltam az 520 persze hogy kevés ehhez, de reménykedtem hogy 830 már elég.
-
zuioch
aktív tag
Urak/Hölgyek!
Készülékcsere közeledik (L520 megy nyugdíjba). következő készüléknél a legfőbb szempont hogy soha többet ne lássak "folytatás..."-t és "töltés..."-t
Szeretnék legalább 5-7 programot, és 5-7 weboldalt folyamatosan elérni az előbb említett kulcsszavak nélkül úgy is, hogy ha 1 óráig nem nyúlok a telefonhoz, akkor is azonnal, újratöltés nélkül elérjem ezeket.
Alkalmas lenne erre a 830, vagy inkább nézegessek android vonalon? (930 ára miatt kiesik)T-nél a 830 jelenleg 0 ft kezdővel havi 3690/hó, Teljes ár: 88 560 Ft
Samsung Galaxy A5 0 ft kezdővel havi 1990/hó, Teljes ár: 47 760 Ft
(Galaxy A5: Snapdragon 410, 2 GB RAM)Tudom hogy ez WP-s topik, mégis abban bízom hogy ésszerű és józan tanácsokkal láttok el, mert noha érzelmileg én is a Lumiákhoz kötődök, azért ott van az ÁR! és a legelején említett legfőbb szempont is.
Nagyon Köszönöm! -
zuioch
aktív tag
Ok, már nem aktuális.
-
zuioch
aktív tag
Valaki legyen olyan kedves és magyarázza el hogy ha zenét hallgatok, miért van az hogy egyes albumok képét megjeleníti a lejátszó, egyeseket nem. Minden borító JPEG-ben van, nincsen köztük különbség.
-
zuioch
aktív tag
Tegnap kaptunk egy e-mail ismerősömmel. Word dokumentum, megnyitottam, a szöveg oké is volt, de a beszúrt képeket nem jelenítette meg (Lumia520). Megnyitja ő is androidos készüléken, nála tökéletesen látszanak. Én leültem a padlóra, miközben röhög rajtam, mondván hogy telefont kell venni. 😒 Fel nem tudtam hirtelen fogni, hogy a Microsoftos telefonon ugyancsak Microsoft által készített irodai programja hogyan nem tud annyit, mint a droidos mit tudom én milyen Office. Gondolom megoldás nincs. Pedig imádom a lumiát, imádom a rendszert... De ez kicsit fájó pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Posta, csomagküldés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest