Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Az eddigi legnagyobb kijelzős Apple Watch lett a Series 10
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
ma Apple A18-ra épül, az Apple Intelligence-re tervezték.
-
Mégis a chipgyártás humánerőforrását vágná meg az Intel?
ph A Ctee szerint a vállalat a saját dizájnjait tekintve már a TSMC-ben gondolkodik.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mazsi70
senior tag
válasz SOAD19 #52169 üzenetére
Én ezt használom
Tudom ,hogy fél megoldás ,de jobb mint a semmi .Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
mazsi70
senior tag
-
spider80
őstag
válasz SOAD19 #52188 üzenetére
A mappák programot ne tűzd ki. azt elindítva a plusz jellel hozz létre egy pl gps mappát,amibe a telefonon lévő programokból pakold bele,amit bele szeretnél. majd ha megvan mind,akkor ezt tűzd ki a kezdőképernyőre. Majd ezután újból belépve a mappák programba a plusz jellel hozz létre egy "fotós" mappát is beválogatva a fotós cuccokat,és végül kitűzöd ezt is. Így gondoltad?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Zsoltika11
tag
válasz SOAD19 #53262 üzenetére
Én az Itt található oldalon lejjebb görgetve látható QR kódot olvastattam be a telefonommal, majd a megjelenő linkre rámentem, és egyből az áruházba vitt a frissítéshez. Csak rá kellett nyomnom h frissítés. Frissített, aztán a beállításokban rámentem a gyorsnézetre, kért egy újraindítást, utána már az új glance fogadott.
Szerk: Hopp, nem jó a link
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz SOAD19 #53328 üzenetére
Lumia 925-ömből kiindulva teljesen normális.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Dave™
nagyúr
válasz SOAD19 #53342 üzenetére
Próbálok rájönni mi volt a háttérben, szerintem valami fasza kis Samsungot ajánlott volna helyette, gyanítom azokon mérik őket vagy valami... De a szomorú az egészben, hogy erélyesen kellett kérnie, hogy márpedig neki csak ez kell, mert ezt ajánlották, mert nagyon nem akaródzott a kiscsajnak kiadni...
-
gabber01
addikt
válasz SOAD19 #54267 üzenetére
Erre vonatkozóan én annyit találtam, hogy ilyen elvileg van, de nem egyből működik így, hanem ha többször beírod a szót ugyanúgy, vagyis ha gyakrabban előkerül a beszélgetéseidben. De manuálisan nem jön fel az opció, és ez eléggé zavar. Az meg különösen, hogy olaszra állítva, miért működik...
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
moleculez
veterán
válasz SOAD19 #54840 üzenetére
Minden akksi figyelo eszi az akksit, hiszen igy működik, már tesztelték többen, hogy az akksit eszik, de legalább megbízhatatlanok. A Weather App-ok csak hatterben szinkronizalnak, nem nagy fogyasztók. A kijelző, meg az gsm/adat modul a 2 legnagyobb fogyasztó.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
blakey
titán
válasz SOAD19 #54838 üzenetére
Akksi figyelőnek ezt használom, ennél jobb nem kell ill. nem zabálja az akksit.
(#54840) SOAD19
Időjárás appnak ezt ajánlom, a legjobb, szerintem, beállíthatod, hogy milyen időközönként frissítsen, pontos, stb.[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Воланд
titán
válasz SOAD19 #55347 üzenetére
a pfd elott egy par hettel mar az oem-eknel volt a rendszer. szoval nem, nem azert adjak ki, hogy a userek tovabb teszteljek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
spider80
őstag
válasz SOAD19 #56995 üzenetére
A dolog szépséghibája,hogy nálam wp 8.0-án is éppúgy csinálta néha.
-
confuser
senior tag
válasz SOAD19 #57156 üzenetére
Én 1500-ért rendeltem a hunyorgószeműektől postaköltséggel együtt. Megjött, működik. Majd beleroskadok ezekbe a hatalmas költségekbe, amikbe önként verem magam.
@Baltofarkas
Nem is értem, hogy tudsz ilyen hangosan szenvedni, amikor csak olvaslak.Nem lett jó az átalakítód, vagy rossz irányba rakod bele a SIM-et. Egyébként általában a régi SIM maradványa az átalakító, ilyen házilagos megoldással még nem találkoztam, de annak is működnie kéne.
Bluetooth fájlküldés van, nem kell hozzá semmi app. Illetve de, valami, amivel a küldendő appot meg tudod nyitni. Lehet az fájlkezelő, zenelejátszó, képnézegető, videólejátszó, adobe reader, akármi. A Bluetooth-nak is be kell lennie kapcsolva (nem atomfizika ez, ha nincs bekapcsolva, akkor nem tudsz rajta keresztül küldeni semmit). A fájlodra hosszan nyomsz pl. majd share -> bluetooth
Gépre semmi "progi" nem kell USB-hez. Bedugod, win7+ megkeresi a drivereit, és külön meghajtóként látod a sajátgépben. XP-hez úgy rémlik SP3 és/vagy WMP11 kell. De mivel nem tudjuk milyen oprendszered van, nem fogok bele további találgatásba.
-
csabi94
őstag
válasz SOAD19 #57838 üzenetére
Én meg is reptettem, és mivel vízálló volt, úgy halt meg, hogy miután kint felejtettem a napon, beb@sztam a hordóba. Kicsit elegem volt már a rendszerből. Nem rossz az, de ahhoz, hogy megbízhatóan működjön, kell 4 mag, meg legalább 1, de inkább 2 gb ram. Nekem egy mag volt, és fél gb ram.
-
BobTail
őstag
válasz SOAD19 #58333 üzenetére
Ez az ún. Living Images funkció, 735-től felfele tudják a Lumiák (volt, amikor a régebbi PureView modellek is tudták egy korábbi Nokia Camera BETA-val, ma már nem megy rajtuk), ami lényegében rögzít egy 1 másodperces HD felbontású videót közvetlen a fénykép készítése előtt. Ezt a sima galériából nem lehet elérni, mivel nem egy rendszer szintű funkcióról van szó, hanem a Lumia Camera extrája, tehát csak úgy kel életre a galéra, ha azt a Lumia Camerából nézed vissza. Egyébként a Story Tellerrel lehet ezekből a szösszenetekből egy rövidke videót is összeilleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- iPhone 16 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- Honor Magic 5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen