- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykori
őstag
válasz SOAD19 #95922 üzenetére
"Én úgy vettem ki a fórumtárs szavából, hogy azért érdeklődött, mert lehet átjönne erre a rendszerre. Ami szerintem már nem jó ötlet."
Jómagam még mindig teljes megelégedéssel használom a WP telefonokat, de azért őszintén szólva, már senkit sem bátorítanék, hogy most ugorjon be a WP világába. Az igaz, hogy engem eddig nem különösebben érintettek a különféle appok leállásai, megszűnései, de azért ez a valóság. Ha nincs fejlesztés, csak lélegeztető gépen tartás, akkor ez a rendszer - jó esetben - csak a telefonjaink működőképességének idejére lesz elég.
Ezért én is azt mondom, nem jó túl ötlet beleugrani a WP világába, de lehet tenni egy próbát, mert lényegében és szerencsés esetben még elég jól használható.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz SOAD19 #94813 üzenetére
Hallo, én estére bekapcsolom a wifi-t(qi-s töltőlapon van a telefon), be van állítva az automatikus feltöltés NEM forgalmi díjas hálózaton, és feltöltődnek a képek, gond nélkül(kopp-kopp)
De ha már a gépen vannak a képek, akkor így csináld: jelöld ki őket(TC-ben, vagy Intézőben, mindegy), aztán húzd át őket egyszerűen a böngészőbe, és akkor feltöltődnek
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz SOAD19 #89549 üzenetére
Nem lehet, hogy akkor még nagyon preview 10-es volt fent, amikor 8 lett HR után?
Én a tegnap meghalt 532-esemen csináltam HR-t, 8.1-gyel jött ki, 10 volt fent és HR után is a 10 maradt.Kin Tan Te: sajnos nyelv- és régióváltással oldható meg a dolog. Ha működik a Cortana, megy a Quiet hours opció is.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Wildpath
tag
válasz SOAD19 #89544 üzenetére
Én is úgy gondoltam hogy az akksi a ludas a gyors merülésben, igazából sajnáltam rá a 10+k-t ezért visszatértem 8.1 re és normalizálódott az akkuidő. aztán vissza w10-re, azóta nincs semmi probléma vele 2 nap akkuidő megvan.
[ Szerkesztve ]
Lumia 1020 // https://www.flickr.com/photos/134271638@N08
-
turbulencia8
őstag
-
Pacee87
aktív tag
válasz SOAD19 #86737 üzenetére
Nálam ezt a Vipmailnél szokta írogatni! Nem találtam rá megoldást! Pop3 kapcsolatként van felvéve, időnként feldobja, de amúgy bejönnek a levelek! SMTP-re be van állítva a Telenor, mégis a múltkor sikerült úgy járnom, hogy elküldöttnek jelzett egy olyan levelet amit LTE-n küldtem, hogy valójában nem küldte ki! 4db téli gumit buktam miatta, ami jelen állás szerin 5 000/db pluszt fog jelenteni... A vipmailnek (indamail) egy speciális tulajdonsága a külön POP3 jelszó. Nem tudom mi lehet az összefüggés, mert Yahoom nincs, viszont emlékeim szerint ez az elavult beállítás üzenet már 620-on és BB10-en is volt.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz SOAD19 #85139 üzenetére
Én nagyon megbarátkoztam vele, a hosszabb ragozott szavaknál valóban bajban van, de alapvetően jó. Igazából az egyik fő ok, amiért visszatértem 8.1-ről, kínszenvedés volt utána egyesével pötyögni.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Ryoo
senior tag
válasz SOAD19 #80917 üzenetére
Már csak azért is, mert ha az alap appok rendesen működnek, akkor a felhasználói tábor is nőne, és akkor már megjelenhetne minden más is. És a reklámoknál nem csak az android és iosen elérhető lenne kirakva a plakátok alján...de még mindig úgy tűnik, hogy ez csak hiú ábránd csupán.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
Воланд
titán
válasz SOAD19 #79170 üzenetére
rovidtavon nem az a lenyeg, hogy a windows mobile mekkora reszesedest szerez, hanem az, hogy az ms minel tobb szolgaltatasa minel tobb platformja elerheto legyen es azt hasznaljak az emberek. aztan ha majd szepen mindenki hozzaszokott cortanahoz, az office alkalmazasokhoz, meg ilyenekhez, akkor talan a kovetkezo telefonvasarlasnal elgondolkodnak egy windows mobile megvetelen. az app gap-et meg ugy nem tudja bezarni az ms, hogy a mobil platfomra koncetnral, nyomatni kell mindenhol a w10-et, vele egyutt az uwp es meg kell gyozni a fejlesztoket, hogy minel tobb uwp appot fejlesszenek. igy sokkal tobb usert elernek, mint ha csak siman a mobilos fejlesztest nyomatnak.
szerk.: a zdnetes cikkben pl remekul fel van sorolva, hogy miert nem kell az ms-nek androidara valtania, csupan a vegkovetkeztetes rossz. ha ugyis egy csomo app elerheto, meg a droidos gyartok elotelepitik ezeket, akkor teljesen felesleges az ms-nek androidos telefont kihoznia.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
scyllarus
veterán
válasz SOAD19 #77060 üzenetére
Ha csak az élő csempe hiányozna, az megoldható. Ezt használtam én is sokáig, elég jó kis launcher.
[link]"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Francia91
veterán
válasz SOAD19 #77060 üzenetére
A Windows 10-re frissíthetőség lehetősége nem befolyásolta a megvételt, sokkal inkább a támogatás, kamera, GPS frissítések, Skype, és a modernebb platform az N8-ashoz képest. Csak furcsállom, hogy gyengébb hardverű Lumia megkapja, ez meg a Dual Core 1,5 GHz-es Krait maggal, meg 2 GB RAM-mal nem...
Nem dőlök kardomba, ha marad a 8.1, tökéletesen elégedett vagyok ezzel is, csak nah..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
iihorvath
tag
válasz SOAD19 #77035 üzenetére
A windows 7-et futtató telefonok esetében is annyi volt csak a "gesztus", hogy kiadták nekik a 7.8-at. De nem a 8-at. Aztán lehet itt mutogatni twitterre meg bármire, ha ennyi ember "félreérti" az üzenetüket mostmár sokadjára, akkor kijelenthető, hogy a kommunikációjuk pocsék.
-
őstag
válasz SOAD19 #76289 üzenetére
Neked mi kell a W10ből? Már megint ez a hisztéria...
Nekem a WiFi Analyzer hiányzik, mint app... Más előnye nekem pl. nem lenne... és az említett app a másod droidos telefonom úgyis van... De, ha az épp nincs nálam, akkor sincs hiányérzetem. Nektek van???
Az év végéig simán elvagyok a 8.1-el.... ha nem lenne még under construction állapotban a W10, akkor sem kellene. Majd váltok talán L950re, ha jó lesz a W10... majd egyszer nyár végén... ősz elején...
Magával a teljes ökoszisztémával vannak bajok. A W10re akkor sem fejlesztett volna senki, ha már pörögne kifele az új OS... mindenkinek, mint a trágyaszóró.Meliora sunt bono inimica
-
-
Nooeca
senior tag
válasz SOAD19 #75676 üzenetére
Attól függ, alapvetően ha állandóan lemerül az valóban nem tesz jót az aksinak.
Viszont furcsa vagy nem, én a laptopomat elvittem egy szervizbe, hogy gyorsan merül az aksi, vegyünk bele egy újat, mikor azt mondta a srác ott, hogy mikor merítettem le utoljára. Mondom soha. Hazavittem, lemerítettem teljesen, majd feltöltöttem újra és kb az üzemidő megnőtt a duplájára aksiról.
Eredetileg újonnan 5 óráig bírta, aztán szerviz előtt másfél óráig, mióta lemerítettem azóta pedig 2,5 óráig. Telefonnál is alkalmaztam ezt az elvet, ott is bejön.
De nem szabad így csinálni, csak ha drasztikusan lecsökken az üzemidő, és akkor is csak fél-1 évente.
-
Francia91
veterán
válasz SOAD19 #75676 üzenetére
Úgy más. Nekem eddig max 10%-ig merült az 1020-asom, ha ott tartok vele, akkor minden kikapcs, és a töltésig hozzá sem nyúlok . De nagy átlagban, mire hazaérek melóból, 30% körülire szokott merülni
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
kovacsroli
senior tag
válasz SOAD19 #75288 üzenetére
Ezt én is olvastam még az egyik fórumtárs aláírásaként is, de amikor anno tavaly februárban megvettem a 735-ömet és kifizettem érte ~65ezer forintot, egy kicsit sem éreztem magam szegény embernek. És még messze nem a Nokia-Microsoft legdrágább készülékéről beszélünk.
Persze értem a poént, de akkor is egy kicsit erős egy olyan embert szegénynek titulálni, akinek egy 70 ezer forintos telefon van a zsebében.
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Gordiann
őstag
válasz SOAD19 #75288 üzenetére
Ez a mondat kifejezetten tetszik, szerintem is találó.
A Windows Phone tetszik azért, iPhone után is. Van amiben fura, de használható azért, nincs sok zavaró dolga.
(Lumia 640)
Egyedül az appok, amiben egy-két hiányom van, pl. normális Napló/Diary alkalmazás. (OneNote lett egyelőre belőve)Hallottam erről az iPhone/Android app portolási bridge-ről, ettől mit várhatunk egyébként? Várható, hogy könnyen át fogják írni az appokat Windows Phone-ra?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz SOAD19 #75045 üzenetére
Ez csak feltételezés a részemről, de könnyen lehet, hogy nagyobb munka, mint elsőre gondolták, és nem akarnak csalódást okozni az usereknek, ezért tart ennyi ideig. Én most azt gondolom, hogy ha egy kb. április-májusig nem jön ki, akkor az már blama lesz.
Bár valójában engem már nem érdekel annyira, egy hónapja elhagytam ezt a platformot, már tényleg csak a kíváncsiság meg a "kár lenne elkótyavetyélni" érzés miatt tartottam meg a telefont. Jó lesz backupnak. De ténylegesen nagyon kíváncsi vagyok a w10-re. -
MC Pite
veterán
válasz SOAD19 #73985 üzenetére
-Igen, navigálás megkezdése előtt látom, de menetbe (mikor másfelé megyek vagy lezárás/elterelés van) csak kizoomolással látom az útvonalat, nem? Ilyenkor szokott igazán érdekes lenni, hogy na most merre viszel ebben ebben a lehetetlen matricás rendszerbe (én tudom mire van matricám és mire nincs, de nem tudom ő merre vinne)?
-Gyalogosra hogy váltom át?
-Két/több pont között (pl Vác és Zsámbok, úgy hogy én másutt vagyok most) hogy tudok tervezni?
-Hogy tudok a cél körül benzinkutat, automatát, parkolót keresni?Bocs a bénázásokért...
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz SOAD19 #73442 üzenetére
Viszont én alapból nem állítottam az időn. HR után elfeljtettem beállítani az órát, majd mikor felállt a rendszer utána automatikusra volt állítva az idő és be is állította. Lefrissítettem mindent és a mozgásadatok miatt újra is indult, de valahogy mégis a régi időt jegyezte meg... Mondjuk ez a harmadik lumia telefonom, de egyiknél se vettem még észre ezt a "fícsört".
@monosgeri21: Biztos a tiedben 330 A-es akksi van... 😁
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz SOAD19 #73305 üzenetére
Óh, köszi, sose találtam volna meg.
Az automatikus indítással mi a helyzet? Valahol be lehet állítani, hogy bekapcsoláskor induljon automatikusan pár app?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
mirci18
addikt
-
SOAD19
addikt
válasz SOAD19 #72566 üzenetére
Erre valaki?
Más: Most az Easy Transfer-rel próbálnám lementeni a képeimet. Elindítom a böngészőben, majd rákattintok a Picture mappára, de nem nyitja meg, rákattintok a letöltés, mondom, akkor letöltöm az egész mappát, de erre se reagál, csak tölt és tölt. Próbáltam ff-szal, edge-dzsel is.
Kezdem kicsit megutálni a telefont, ill. a wp-t. Tudnám lementeni a fontos dolgaimat a telefonról, aztán adnék neki egy hr-t. -
mirci18
addikt
válasz SOAD19 #72559 üzenetére
Aki nem akar váltani annak ideig óráig még működni fog a rendszere de előbb utóbb váltania kell mert csak az új rendszerre lessznek frissítések.Ugyanúgy mint a programok is csak a 10-esre lessz egy idő után írva,
Aki még jelenleg nem tud váltani wp 10-ra az meg vár.
Én se örülök ennek a fiaskónak.
Mint írtam komolyan elgondolkoztam hogy a következő telefonom nem wp-s lessz.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
ZavaBalazs
őstag
válasz SOAD19 #72167 üzenetére
Rakd fel a 10-et, lesz word flow, csinálj biztonsági mentést, állj vissza 8.1-re, mentést töltsd vissza.
Én is így használok WF-t kb a 10080 build megjelenése óta igaz nem olyan profi, mint az angol, de lehet használni.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
-
whited
addikt
-
Narakh
senior tag
válasz SOAD19 #70908 üzenetére
Az eddigi tapasztalataim:
Direkt feltöltés: úgy vettem észre, a OneDrive és a Dropbox is csak akkor hajlandó feltölteni a képeket, ha a megosztást követően külön megnyitom az appot. Előbbi ekkor is hibát jelez némelyiknél. Utóbbi a megosztást és az app indítását követően feltölti őket, de elég hosszú idő kell, mire ez a desktop mappájában is látszik (a két, nagyjából fél órája küldött kép mostanra jelent meg).
Automatikus feltöltés: OneDrive-ra a hatvanöt tesztfotó wifi-közelbe érve nagyjából azonnal felmászott, a később készített videó is, nem kellett külön elindítani. Dropboxra nagyon, nagyon sok idő elteltével ugyan végül mind a hatvanöt kép feltöltődött, de a nagy várakozás közben egyszer el is indítottam az appot, így nem derült ki, anélkül is felmentek volna-e. Fél órája lőttem pár újabb fotót, húsz perc malmozás után az appot megnyitva felmentek - végigment a kis feltöltésjelző -, ebből eddig egy darabot látok.
Na, ebben keresd a logikát.
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
ZavaBalazs
őstag
válasz SOAD19 #70804 üzenetére
Azért írtam, hogy "ha úgy nézed, hogy egy feltupírozott 920", ami 2012 őszi telefon, és a kisebb fényképezőt, meg a kevesebb ramot leszámítva kb ugyanaz. Mint pl a 930-ra is lehet mondani, hogy 2014 július, meg azt is, hogy a februári icon ugyanaz.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
consono
nagyúr
válasz SOAD19 #70719 üzenetére
Ami működik is, az csak a MS Band. Várom már a 2-t, jó lenne, ha lenne itthon is, hivatalosan, meg kicsit szebb designnal
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Narakh
senior tag
válasz SOAD19 #70710 üzenetére
Azzal meg az a bajom, hogy csak akkor ér valamit, ha a kütyü a zsebemben vagy közvetlenül előttem van. Aztán a fenének van esze állandóan felhangosítani-visszanémítani (bár úgyis az lesz a vége, ha nem akarok lemondani a Lumiáról).
Vagy akkor legalább a rezgőmotor lehetne combosabb, de az se valami acélos.
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
törölt tag
válasz SOAD19 #69916 üzenetére
Nekem is volt már iyen, sőt olyan is, hogy a vezeték nélküli töltőre téve egy éjszaka alatt nem volt képes feltölteni, és tűzforró volt a telefon. Szerintem ez a szobahőmérséklettől (is) függhet, mert mostanában ilyen 30 fok van a szobámban, ha nem kapcsolok légkondit.
-
BiP
nagyúr
válasz SOAD19 #69502 üzenetére
A Win10-ben mindenhol lecserélgetik a profilképeket ilyen kör alakúra, gondolom ezért jelenik meg így a kapcsolatok csempén is. Így "ömlesztve" viszont furán hat a sok karika. Engem speciel a baba szappanra emlékeztetett. És tényleg hülyén néz ki a sok négyezetes csempe között.
Böngésző: Edge: Most már használható, így, hogy alul van a címsor. Már kevesebbet fagy, egyre közelebb van a régi IE-hez, de nekem a régi valahogy jobban muzsikált, főleg oldaltördelésnél, linkek megnyitásánál. Az Edge-ben ezek valahogy nem az igaziak. Működik, de valahogy az IE ebben picit jobb volt.
Meg a lapkezelés - bár nagyon hasonló - ez is jobb volt az IE-ben. Szóval én visszasírom.
Hogy van-e előnye? Fene tudja, én nem érzem, ha van is. -
kolosanyi
veterán
válasz SOAD19 #68456 üzenetére
Elégedett voltam, de újabban meghülyült a 630. Olyanokat csinál, hogy az agyam eldobom, pedig ugyanúgy használom, mint eddig. Illetve elmúlt az újdonság varázsa, kezdem nem megbocsátani neki a hibáit. Most itt nem arra gondolok, hogy szar a kamerája, mert az ilyen és kész, de például, hogy egy IE állandóan kidobáljon, vagy egy Facebook üzenőfalat ne tudjak megnézni normálisan, mert egy gané az app, na ezek a dolgok kiakasztanak. Olyan dolgokkal küzd ez a szerencsétlen telefon, amikkel a 20-30 ezres tucatgagyi kínai droidok nem és ez bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Automata kávégépek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Exkluzív órák
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest