Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
ma A Samsung új fülhallgatója kicsit olyan, mint a Tesla kettős megítélésű pickupja: nagyon harsány, de biztosan lesz, akinek majd tetszik.
-
Zseniális!
lo Online is meghosszabbíthatod jogosítványod, ideiglenes lakcímed és át is jelentkezhetsz. Végigküzdöd magad az mo.hu...
-
Súlyos büntetést kaphat a Meta az apróhirdetések miatt
it Miközben a Google sikeresen fellebbezett egy 1,49 milliárd eurós EU-s büntetés ellen, a Qualcomm bírságát pedig csökkentették, épp most róhatnak ki a Metára egy gigantikus büntetést.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
-
Dave™
veterán
válasz AMD Power #7427 üzenetére
Miért vennél 710-et amikor kártyásan 60k a 800?
bocso112: Akkor nem értem miért csodálkozol. Az intelligens mosóport meg a többit elhiszed? A zenében is igénytelen a többség, hányan hallgatnak pl. youtube-ról zenét. Na most nekik tökre megfelel a mobil is az esetek többségében, aki meg nyaraláson is azt használja emlékek megörökítésére úgy, hogy nincs tisztában a korlátaival, az meg is érdemli szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
veterán
-
amanoba
őstag
válasz AMD Power #7436 üzenetére
Ugyanezen dilemmáztam én is.
710-et vettem 38,5-ért, éppen kibontottat, garanciával, hibátlan, fóliás, független.
800-lett volna az igazi, de mindenki t-s készüléket árul, ha meg független vagy nem hibátlan, vagy pedig bőven 50+ -os az ára, az pedig nem fért bele nálam..Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
félisten
válasz AMD Power #7537 üzenetére
Egyet kell, hogy értsek. Nekem egyáltalán nem hátrány az azonnali értesítések hiánya, vagy a háttérben futó voip szolgáltatások. Bátran merem ajánlani bárkinek a 7.5 telókat, mert aki tanácsot kér tőlem az nem, hogy nem Viberezik, de még azt sem tudja, hogy a Skype létezik telefonra. Aki használja ezeket a szolgáltatásokat, azoknak általában megvan a maguk kis választott csodája.
Azt tudom mondni, hogy amire használom a telefont, tehát levelezés, internet, fényképezés, játék, azokat megbízhatóan tudja. Nem fagy, nem szarja össze magát, nincs telep bug. 7.8 óta mintha az akku idő is jobb lenne. Általában olyan emberekkel találkozok akik azért akarnak droidos mobilt, mert azt hallották, hogy az a legjobb. De mikor megnézik a telefonomat, beájulnak tőle, hogy ilyen jó képet csinál, meg olyan jó program van rajta. Nekik általában Ace kategóriás telefonjuk van. Nem egyet közülük már a mi oldalunkra állítottam. Anyósom is új telefont vett. Megnézett egy droidosat, aztán vett egy Lumiát. Nem is kellett rábeszélni Aszonta ezt könnyebb használni.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
legiaap
nagyúr
-
catroot
veterán
válasz AMD Power #7685 üzenetére
Én a 4"-al voltam így, mostmár azt a 4.3-at is bevállalnám.
Más:
Holnap indulunk Egerbe kocsival és kipróbáltam a Navigont és a Nokia Vezess-t, hogy milyen útvonalat ajánl.
Hát a Nokia elég visszamaradott még mindig. Hiába állítom be, hogy menjen fizetős útra, mindenféleképpen a főútvonalakat tervezi be (és attól függetlenül, hogy gyors-, gazdaságos, rövid útvonaltervezést állítok be), a Navigon meg gyönyörűen felkínál egyből három alternatívát.
Szóval van hova fejlődni még mindig.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
-
mbale
tag
válasz AMD Power #8185 üzenetére
Don't be evil, mi
Mellesleg nem túl meglepő ez a bánásmód a Google részéről... túl sok vesztenivalója van. Ha a wp/w8 elterjed, azzal veszélybe kerül a tablet/mobil piaca, és ezzel együtt a keresőóriás monopóliuma is.
Már pedig el tud, mert az Android elsősorban csak az iOS mögött, hátszélben, mint az "olcsó okostelefon" volt képes elterjedni. Jókor volt jó helyen, ellenben alternatíva nélkül, ami most változni látszik.AMD Power: ez azért tudható volt, legalábbis szerintem.
[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
pushalias
őstag
válasz AMD Power #8200 üzenetére
Sajnos a kínálat hiánya miatt el nem adott 920-akkal nem mindenhol érdemes számolni. Amelyik piacon átlagon felül népszerű a WP, mint például Olaszországban, ott valószínűleg nem rettenti vissza az áttérni szándékozó rajongókat a sok kisebb-nagyobb hiba. Ahol viszont még az észzrevehető részesedésért küzd a rendszer, ott sok vásárló elretten, aki az első hullámban lendületből még megvette volna, és nagy eséllyel a hibái ellenére megszerette volna, mint nálunk is páran.
Kapásból ugye a Skype béta állapota (miközben félreértésből ugyan, de sokan a teljes integrációját várták), és az abból következő súlyos hibák nem éppen csalogatóak az új vásárlóknak. Pedig ha van megfelelő kínálat, és mostanra már a kezükben lenne a saját készülékük, a többségük türelmesen várt volna a megoldásra. Ami egyébként információim szerint dettó elég bosszantóra sikerült. Lehet, hogy holnapra lesz róla bővebb infó nálunk, de inkább nem igérek semmit. . Lényeg a lényeg, hogy sokan mondanak le emiatt a rendszerről.
Ráadásul az a negyedévi 7+ millió sem olyan sok ám, hiába madjnem duplája az előző negyedévinek.
-
consono
nagyúr
válasz AMD Power #8593 üzenetére
Nálam is sokkal jobb lett az aksiidő, a nagy csempék is mennek,itt, ott. A weather Flow-t most próbáltam, nincs széles csempe (vagy csak én vagyok béna ).
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
HawerKing
őstag
válasz AMD Power #8639 üzenetére
JÓ és hogy vegyem ki az aksit ? Egybevan az egész nemlehet megbontani... Méghogy egyszerü a frissités....
vagyis a telo aljan ir valamit lehet ez lessz az de igy irja FCC ID: s egy 5 jegyu betusor aminek a vegen RM-823 van .. de vajon mind az 5 betut bekell irjam vagy eleg csak az RM s a szam ?
zsírsámán sehol nemirtak magyarul hogy kell lepesrol lepesre... egy angol videot nezek amit lennebb linkeltek s azutan haladok de erteni nemsokat ertek a dumabol.
[ Szerkesztve ]
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
HawerKing
őstag
válasz AMD Power #8645 üzenetére
Na rendbe vagyok akkora egy rohadt hosszu listat talalt hogy eszem megall... Na most mit valasszak? a jelenlegi szolgaltatomet vagy azt amit a telefon nevjegyzekben irt? Amugy kartyafuggetlen a telo nemvagyok konnyueset mi? De inkabb kerdezek minthogy elszarozzam.
Jaj Lall vajon hol lehetTalaltam egy Orange Romania Matt Blacket Orange a szolgaltatom s a telom is fekete. De mivan ha nem ezt kell valasszam hanem az ITEAMest ? ilyen is van s a telefon nevjegyzekben ITEAM et ir. OOOO mi legyen? Nincs egy olyan ami biztosan jo mindre s magyar is ??? Kartyafuggetlen kellene
[ Szerkesztve ]
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
félisten
-
félisten
-
catroot
veterán
válasz AMD Power #8795 üzenetére
Engem sem. Valahogy a méretén kívül nem nyújt számomra semmit ez a készülék.
Egyszerűen egy 0. Nem akarok ezzel senkit sem megsérteni, de pl. a Nokia szoftverezettségéhez képest biztosan az.
@Plazmacucci
Nekem még megvan rá a gari, hívom is a futárt, hogy van egy kis hajszálrepedés ( ) a kijelzőn, egyszer csak ott lett telefonálás közben...
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
btudos
veterán
válasz AMD Power #8804 üzenetére
Én se dédelgetek hamis álmokat, de nem az én gondom, én szóltam neki előre hogy lehet átkozni fogja a Samsung-ot, aztán majd kiderül, az Omnia 7-ből kiindulva sok jóra nem számítok
kvarc: Még a függetlenekre se adta ki a MS, még ráérsz
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
pushalias
őstag
válasz AMD Power #8804 üzenetére
A CES-en ma Rudder mutatta a Samu flexi kijelzős telefonját amin W8 ment, tehát a jövő érdekes lesz.
Ugyanakkor a Nokia stratégiai szerződést írt rá egy nagy vállalati szolgáltatóval, ami speciel a WP-s kapcsolat nélkül a büdös életben nem jött volna össze, tehát még a végén jól jönnek ki a dologból.
(#8807) AMD Power Ld. feljebb. Ráadásul a Sprintnél nyárra új HTC-t és Samut rebesgetnek. Plusz én hallok olyan hangokat, hogy a Samu kicsit fosik, hogy az Android rovábbra sem az a jogilag kimondottan támadhatatlan rendszer, tehát igyekszik minél több vasat tartani a tűzben.
(#8810) Plazmacucci Persze, hogy alu hátlappal vártad, az első híradásokban még szálcsiszolt alu hátlappal emlegették. Ha még valaki emlékszik az októberi sajnálatos eseményekre.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Politika
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Subaru topik
- Most jöhet el a VR-headsetek kora?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Elterelik a sofőrök figyelmét a vezetéstámogató rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen