Hirdetés
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
IFA 2024: Maradtak a gombok, búcsúzott az Android
ma Az AGM elhozta az M7 mellett az M6-ot váltó M6 SE-t is a kiállításra. Mondjuk ránzésére ember legyen a talpán, aki megkülönbözteti őket.
-
Akciófigyelő 2024: PlayStation - Bolygónyi kedvezmények
gp Számos játék szerezhető be az eredeti áránál olcsóbban, érdemes lehet a teljes listát átböngészni.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Hát ha megelégszel a WP7 szolgáltatás kínálatával, akkor vegyél WP7-et.
De szerintem ne.Most még nem zsákutca. Fél év múlva meg kaparod majd magad, hogy WP8-ra megint kijött egy fain app, ami neked kéne, WP7 pedig nem kapja meg... :/
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Gabesz77
senior tag
A 820 ráadásul még Gorilla Glass-t sem kap, ehhez képest az ára elég húzós lesz. Ha bejönnek a WP7-es Lumiák, és tényleg jó áron tudsz hozzájutni, akkor azért érdemes elgondolkozni rajta. Mérlegelni kell, hogy mire is használnád. Korai még talán, de számomra egy WP8-as telefon nem hiszem, hogy többet adna, mint a mostani L800. Nem használnám ki a tudását, ahhoz, hogy nagyobb képernyőn olvassam este a híreket, inkább veszek egy Nexus 7-est, féláron a telefonokhoz képest.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Gabesz77
senior tag
Hasonlóan látjuk. Tetszenek a WP8-as telefonok, főleg a L920 és az Ativ S, de persze a HTC-t sem vetném meg. Viszont ahogy írtam, a L800 teljesen kiszolgál (email, net, telefon, gps, alkalmanként facebook), a képeit se találom rossznak, így én is egy normális tabletben gondolkozom.
A HTC-s lcd kijelzőket nagyon dicsérik, még nem találkoztam ilyennel, de biztos jó lehet. Bár az amoled feketéje nekem is nagyon bejön.Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
pushalias
addikt
Úristen, 7 grammal nehezebb! Az majdnem egy deka, vagyis szinte fél kiló, ami azért mégis csak kevés híján egy tonna! Le fog szakadni az emberek keze! Ha egy év múlva sok gerincsérült lesz a világon, nem is kell keresgélni az okokat!
Ráadásul ízléstelen műanyag vacak, ellentétben a tiszta aranyból, drágakő betétekkel készült Galaxy Note-tal.
[ Szerkesztve ]
-
Murphistic
aktív tag
A Windows 2,89GB-ot ír ki teljes tárterületnek, ennyit használhatsz a saját cuccaidnak. Hotspotként elméletileg működik, van internetmegosztás menüpont, de még nem próbáltam.
A telefonálás hangminőségében nem vettem észre nagy különbséget a Nokia 6300-hoz képest, bár inkább csak kipróbáltam. A kihangosítón nincsenek mélyek és kicsit halk is a videólejátszás (viszont a zene az hangos). Ami kicsit zavaró, hogy a fülhallgatóba apró pattogás hallatszik ha a lock screen beugrik és nem szól semmilyen zene. Valamint egy kis zaj is hallatszik ha aktiválódik a hangmodul és nem szól semmilyen zene. ( Például ha valamilyen rendszerhang megszólalt ) Ez a zaj nem feltűnő ha csinálsz is a telefonon valamit.
Az anyagminőség nekem jónak tűnik, talán a hátlap rögzítése furcsa egy kicsit, hogy feszegetni kell a levételhez ( ha valaki durvábban nekiugrik szerintem könnyen eltörhet ).
A Windows viszont folyamatosan fut rajta . Például az Adobe Reader egy 1100 oldalas PDF-et is simán görget. Játékok közül valamilyen NFS-t próbáltam és azzal se volt gond. Egyedül a videólejátszásnál van döccenés, bár lehet a PC-s hotspot miatt. Amikor megnyitok egy Youtube videót, akkor az elején meg-megáll a videó, pedig a töltést jelző sáv már el is hagyta a lejátszott részt. Ez a hiba nincs a telefonra mentett videófájloknál és ezeknél a tekerés is szinte azonnali. ( Na jó, a saját videóinál kicsit gondolkozik, de ezek valami miatt 14 megabites H.264 videók )
Az akksi még maximum 1 napot bírt nálam. Ez azonban nem valami releváns, mert mindig nyúzom, hiszen új telefon . Most a legutolsó feltöltéssel kb. ha 4 órát ment, viszont folyamatosan használva ( 1,5 - 2 óra videó és fényképezés, a maradék GPS, Bing Maps meg egy kicsi wifin netezés ) és ebben benne volt egy éjszakai kikapcsolás, tehát folyamatos használat, de mégse. Viszont szerintem még írok az üzemidőről, mert most csak emlékezetből írtam ezt.
Köszönöm a gratulációt!
Szerk.: A telefonon, amúgy a tiszta Windows van. Semmi saját app.
[ Szerkesztve ]
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
MODERÁTOR
Én nem a ZTE Taniát venném. Ennyi pénzért tonnaszámra elérhetők használt 1stgen készülékek. Ezeknek nagyobb a tárkapacitása, nincsenek korlátaik, viszont legalább fut rajtuk minden alkalmazás.
Ha meg tetszik a WP, ezt is el tudod adni, és WP8-at venni helyette.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
catroot
veterán
Őszintén szólva nem tudom. Csábít a 8S külseje/mérete és az ára. Viszont belegondolva abba, hogy azért nem olyan durva vas van alatta, félek attól, hogy a későbbiekben az a félgiga ram kevés lesz.
Esélyes, hogy majd megvenném év elején és szeretném, ha másfél-két évig meglenne. Ha pedig így kalkulálok, lehet hosszabb távon jobban megérné a 8X.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
catroot
veterán
"Viszont vannak szamomra bosszanto dolgok, amik nagyon megnehezitik a hasznalatot: peldaul egy swype-szeru billentyuzet hianya, a korabban emlitett wifi kikapcs lezart kepernyonel, a whatsapp-fb-kakaotalk-skype-stb hatterben futasanak furcsasaga ill. hianya vagy egyaltalan mukodnek-e megbizhatoan? Engem ezek tartanak vissza, illetve a draga wp8 arak."
Azért a wifire elvileg jön javítás, skype is alakul majd, persze ezek mind-mind wp8-ra várhatóak (viber ugye Nokia only).
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
MODERÁTOR
Meg ne vedd a 900-at, ha lesz pénz a 820-ra is! Minden szempontból jobb készülék a 820, és ennek megkötései sem lesznek, ellentétben a 8s-el!
Egyetlen nyomora a 800x480-as kijelző, de ennél jobb felbontást a 900-as sem ad...
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Воланд
titán
skype mar van, de mivel meg csak preview, ezert ugy gondoltak, hogy felesleges kiprobalni... a tobbi voip programnak pedig meg nincs wp8-as verzioja.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
a hivasrol pl megerkezik az ertesites a kijelzo felso savjaba, arra raboksz es akkor elindul az alkalmazas, aztan ha meg mindig hivnak, akkor fel tudod venni. na, wp8-on ilyen bohockodas mar nem kell, mivel a hivasjelzes ugyan ugy mukodik, mintha egy masik telefonrol hivnanak. es meg egyelore csak a skype preview verziojaban mukodik igy.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
btudos
veterán
Időm amúgy is lenne, ma csak 11-ig van dolgom, inkább választottam volna a - 3 órát a tüdőgyuszi és a doki helyett
A Huawei szerintem borzalmasan ronda. Oké, az előlap rendben van, de az oldal, meg az a hátlap...
natran és crey kérdéseit máris nézem és megválaszolom őket (a régiófüggő dolgokat háromféleképpen: magyar régió+magyar keresési nyelv, magyar régió+angol keresési nyelv, angol régi+angol keresési nyelv) mindezt egy US Live ID-val, de ez rohadtul semmit nem számít WP8-nál (meg is lepődtem) Csak a készülék régiós beállítása az ami fontos (most épp magyar, hiába US a Live ID-m, forintban vannak az árak és a valós címemet tudtam megadni a kártyaregisztráláskor ), úgy tűnik azt nézi a Store is.
Amúgy meg rohadt jó fej vagyok, elrontom az egy hetes vásárlás óta élő uptime-omat (meg akartam nézni mit bír a belakással a rendszer, de annyira stabil hogy végülis mindegy, nem kellett még egyszer sem újraindítanom a 8X-et, nem hiszem hogy ez változni fog ), csak hogy régiókat állítgassak nektek, egy virtuális sörre meghívhatnátok
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
félisten
-
legiaap
nagyúr
-
Oppenheimer
veterán
Még a végén nekem is S3 lesz a 8X helyett, ha még sok ilyen szarság kiderül. Mostmár nem akarok kompromisszumokat 2012 végén, 120k forintért.
Vagy remélem, hogy tényleg csak a Nokia ilyen szar!
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen