Hirdetés
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
válasz
lorcsi
üzenetére
Ha azt mondod, hogy 50 ezer a határ, akkor a Xiaomi Mi A2 már kapható 50-52 ezerért, Android One-nal jó választás lehet ha fontosak a frissítések (nekem szintén Android One készülékem van egy Nokia 7 Plus személyében, nem vennék többet ilyet, annyira funkciószegény nekem a basic Android).
Egyébként Xiaomi-ból MIUI rendszerűt vennék legszívesebben, ha most telefont kellene váltanom. Xiaomi Redmi 5, vagy jobb speccel a MI Play (64GB ROM/4GB RAM verzió pont 50e). -
chipesz
őstag
Nyugodjon békében. : (
The Windows Phone community lost a hero developer in the Christchurch terorrist attack -
chipesz
őstag
válasz
üzenetére
Nem működik, nem is lehet működésre bírni. Ez 2015-ben volt, még a Win10 Mobile hajnalán. Korai buildek tartalmaztak egy android alrendszert, amivel lehetett emulálni az android appok futtatásához szükséges környezetet. Az android appok futtatását Windows 10 Mobile-on hivatalosan is elkaszálták (ez volt a Project Astoria).
-
chipesz
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Vírus nincs Windows Phone-on, mert teljesen izolált, szeparált környezetben fut. Tehát az kizárva.
Jó kérdés, lehet hardveres és szoftveres hiba is. -
chipesz
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Igen, elhiszem hogy szükséged van a képekre, de szerintem nincs lehetőség arra hogy lementsd, hisz nem bootol be. Nyilván eső után köpönyeg, de a jövőben célszerű mindent felhőbe menteni, nekem évek óta megy minden a OneDrive-ra automatikusan, mindegy hogy Windows, vagy Android mobilom volt, pont a képek miatt.
-
chipesz
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Szerintem ezt adatvesztés nélkül nem fogod tudni megoldani. Gombkombinációs hard reset kellene. (Vol- gombot nyomva tartod, hozzá a power gombot is. Amikor rezeg engedd el a power-t, de a vol- gombot tartsd továbbra is lenyomva. Megjelenik egy !, elengedheted a vol- gombot. Aztán ilyen sorrendben nyomd be a gombokat: vol+, vol-, power, vol-. Megjelenik a fogaskerék és legyalul mindent.)
Ezen kívül a Windows Device Recovery Tool-t is kipróbálhatod PC-n.
-
chipesz
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Jönnek a hacker támadások Windows 10 Mobile-ra. 😁
-
chipesz
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Biztonsági frissítések. Új funkciót már nem kap.
-
chipesz
őstag
válasz
turbulencia8
üzenetére
Röviden: kb. ugyanazt a rendszert kapod, mint amit az asztali gépeden használsz. Néhány funkcióval és szolgáltatással csökkentve.
-
chipesz
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Hú. 😂
-
chipesz
őstag
Ez nem fog működni. Nincs ilyen Windows 10 Mobile-ra. Nincsenek ilyen apphoz szükséges API-k. Wp 8 idejében volt egy Live Lockscreen Beta nevű app a Microsoft által, abban voltak extra feloldó képernyők, azon API-ra volt is próbálkozás ilyen kötögetős zárképernyőre, de végül ez az egész feledésbe merült, az MS nem tette nyílttá az API-t, így nem lett belőle semmi.
-
chipesz
őstag
-
chipesz
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Sajnos nem lehet Registry hackkel sem AFAIK. :/
-
chipesz
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nem lehet kikapcsolni az animációkat.
-
-
chipesz
őstag
válasz
boncser
üzenetére
Én sem segítek a statisztikának.

WP 7.5 óta jelen vagyok, előtte Symbian, előtte sima butateló. Ma megjött a Xiaomi Redmi 3S Prime-om, első androidos teló, úgyhogy búcsút intek a Windowsnak mobilfronton. Azért reménykedem, hogy egyszer még lesz miért visszatérnem (és lesz mire.)
Egyelőre tetszik, de fél nap még kevés volt, az Outlook app jobb, mint Windows-on azt már most látom.Követni fogom a topikot, de már csak inkább külső szemlélőként. Sajnálom, hogy így alakult a kettőnk viszonya, sosem gondoltam volna, hogy androidos telót veszek. Miattam elég sokan vettek Windows Phone-os készüléket az elmúlt években, meg is szóltak páran, hogy mi ez a nagy pálfordulás. Azt hiszem a Microsoft teljesen kiszámíthatatlan, nem úgy alakították a dolgokat, ahogy vártam, ahogy elvártam.

-
chipesz
őstag
A napokban vettem észre, hogy nekem is eltűntek a People-ből a kapcsolatokhoz rendelt profilképek.
Aztán felléptem outlook.com-ra és lám megkaptam az új felületet.
Szóval gondolom emiatt tűntek el. Van esély rá, hogy visszajönnek, vagy mindenkihez állíthatom be újra legnagyobb örömömre? -
chipesz
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Quiet hours. Én főleg amiatt használom.
-
chipesz
őstag
-
chipesz
őstag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Elég csak addig átállítanod a régiót amíg megveszed és feltelepíted, utána visszateheted US-re és működnie kell.
Jó kérdés.
-
chipesz
őstag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Sehogy. Hacsak nem UWP app, akkor a mobilis appokat nem tudod megvenni a PC-s Store-ból.
-
chipesz
őstag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Nextgen Reader. Talán jobb is, mint a Feedly.
-
chipesz
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Igen, totál megszűnt. A Project Astoria-t lelőtte a Microsoft - nagyon helyesen.
-
chipesz
őstag
válasz
this is life
üzenetére
Tesómnak is ez a gondja, PC-n és mobilon is. Nem tálaltam megoldást rá.
-
chipesz
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Jaja, annyira lesz hű, hogy ugyanaz a logó lesz rászitázva.
-
chipesz
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Oké.
-
chipesz
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Már nem azért, de ez teljesen Edge hiba, és egyáltalán nem user error. S nem szökőévente kell beírni, mert ha belépek PC-n, mobilon kidob, hiába van bepipálva a "maradjon bejelentkezve más böngészőben is".
-
chipesz
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
Ha PC és előlapi USB portról próbálod, akkor próbáld meg hátlapiról, közvetlen alaplapival jó szokott lenni. Van még egy "Telefon észlelése nem történt meg" opció is, nem tudom azt próbáltad-e.
-
chipesz
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
Szia, Windows Device Recovery Tool nevű programmal.
-
chipesz
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
"Later this year."
-
chipesz
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Hé, akkor ezek szerint nekem is. Múltkor hívogattak ketten is Viberen folyamatosan. Aztán amikor visszahívtam őket, hogy mi a fa*nak hívogatnak mondták, hogy én kerestem őket. Persze állítottam hogy nem igaz és biztos elnéztek valamit, ezek szerint nem.

-
chipesz
őstag
válasz
creedszl
üzenetére
Az M26 elvileg működik arra, amire neked kell:
"I recently purchased an RWatch M26 smartwatch and successfully connected it to my Nokia Lumia 1320 windows phone via bluetooth, unfortunately not all the functions work on my watch. Music playing and phone calls are ok but most other functions do not work. It does not seem to connect properly to allow all functions.
Does anybody know of any way that this can be remedied?"Ezt egy WC fórumon találtam.
-
chipesz
őstag
-
chipesz
őstag
Nem tudom volt-e már, de most vettem észre, hogy a TuneIn elérhető Win10 Mobile-ra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- DOOM - The Dark Ages
- BestBuy ruhás topik
- Xbox Series X|S
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Okos Otthon / Smart Home
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 3/32GB fehér megkímélt állapot
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- OnePlus 9 Pro 5G 12GB RAM, 256GB tárhely + töltő + kábel + 5 tok
- Honor Magic 7Lite / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)