Hirdetés
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor 200 Pro - mobilportré
- DIGI Mobil
- Vodafone mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
Hirdetés
-
Keveset árultak el Donald Trump új kriptoüzletéről
it Nem sokkal a választások előtt új kriptoüzletet indított Donald Trump, pedig korábban meglehetősen rossz véleménnyel volt a kriptopénzekről.
-
Vissza a jövőbe film Peabody fészere baki.
lo Kutakodtam a neten hátha valaki már rátalált, de még nem olvastam erről bejegyzést.Amikor Marty a DeLorean-el átlépi a...
-
Igazán kecses lehet a Galaxy S25 család
ma Nem csak a ház, a kamerapúp is vékonynak ígérkezik.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
Ilyet már nekem is csinált, fogalmam sincs miért.
Eleve az egész Spotify app trágya szerintem használhatóság szempontjából, hamburger menü hol jobb, hol bal fent, logikátlan az egész. Legalábbis nem felhasználóbarát.
Meg nekem azt szokta még csinálni, hogy egy idő után elhallgat és kilép magától, pedig hozzá sem nyúlok, bluetooth hangszórón hallgatom a zenét.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
chipesz
őstag
válasz y300fire #67131 üzenetére
Ilyen program nincs, viszont Cortana Quiet Hours funkciója tudja ezt, ott beállíthatod, hogy kik azok, akiktől a hívásokat/sms-eket fogadni szeretnéd akkor is, ha a Quiet Hours be van kapcsolva.
Ehhez viszont US (vagy mondjuk UK) régió kell, és US English vagy UK English telefonnyelv. (A US verziónak jelenleg még több funkciója van, ami Cortana-t illeti.)Itt van egy súgó is, magyar nyelven.
-
chipesz
őstag
Szerintem senki sem fog lebeszélni a Redmi2-ről, természetesen azt veszed meg, amelyik számodra megfelelőbb.
Ebben a topikban valószínűleg a 640-et ajánlanák többen, mivel főleg Windows felhasználók vannak itt.
A magam nevében annyit tudok neked mondani, hogy androidra semmiképp sem váltanék, nekem a felület is ocsmány (ízlések és pofonok persze), meg az egész rendszer sosem vonzott. Jómagam egy 640XL-t készülök venni amint pénztárcám megengedi (bár addigra valószínűleg már lesznek gyárilag Win10-zel kijött mobilok is). Ha egyszer nagyon olyan irányba fog elmenni a rendszer, amit nem vesz be a gyomrom akkor is csak az iOS jöhetne szóba.
WP-t használok a 7.5 óta, azóta végignéztem a különböző generációkat, használtam őket - s bár tisztában vagyok a hibáival/hiányosságaival - ezek után is Windows-os mobilt vennék.
Remélem valamennyire tudtam segíteni.[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz ZavaBalazs #67389 üzenetére
Tényleg, azt tudja valaki, hogy a Live lockscreen projekttel mi lett?
Nem jött frissítés, nincsenek alkalmazások. Pedig XDA-n voltak kezdeti stádiumban lévő programok.
Elkaszálták volna?Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
chipesz
őstag
válasz tatararpad #67422 üzenetére
Ez a téma engem is érdekelne. Valaki?
-
chipesz
őstag
válasz v.attis #67458 üzenetére
Ez fura én is IE11-et használok, s nekem fürge, nem "fos". Előtte Chrome volt. Pont az előzmény-, könyvjelző- és jelszószinkronizálás miatt váltottam, no meg untam a Chrome gyökérségeit.
Esetleg próbáld meg a modern változatot használni, sokkal kevesebb memóriával beéri.(#67459) tacsi89:
MoliPlayert próbáld ki. Nem ingyenes, de van trial.Vagy megpróbálhatod a feliratfájl karakterkódolását átállítani.
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz kukulec #67864 üzenetére
2 évnél régebbit díjmentesen cserélnek, egyébként 3825 Ft (a Telenornál). Gondolom a többi szolgáltatónál is hasonlóan működik.
Most utánanézve a Telekomnál állítólag ingyenes a méret váltás miatti csere, a Vodafone-nál meg 7000.
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz Pttypang #67877 üzenetére
Nővérem kapott egy Lumia 735-öt a párjától. A SIM kártyája házilag körbe lett vágva, viszont aztán mobilinternetelőfizetése is lett, és a régi kártyája nem tudta a 4G-t.
Aztán bement az üzletbe, hogy kicserélteti újabbra, de a nő mondta, hogy fizetni kellene, mert otthon "barkácsolt". Szóval bevizsgáltatta a kártyát, viszont mondta, hogy megpróbálja elintézni hogy ne kelljen fizetni. Végül nem kellett.Igen, ez jó ötlet lehet, hogy nem elérhető a hálózat.
-
chipesz
őstag
válasz Zoli-bácsi #68094 üzenetére
Szia!
Telefon alkalmazás-...-beállítások-hívóazonosító elküldése
-
chipesz
őstag
válasz Zoli-bácsi #68102 üzenetére
A Telefon alkalmazás az alkalmazáslistában (Minden alkalmazás), a T betű alatt. Vagy ha ki van rakva a Kezdőképernyőre, akkor egy telefont ábrázoló csempe, s a szolgáltatód neve van rajta (Telenor/Telekom/Vodafone).
-
chipesz
őstag
válasz Zoli-bácsi #68106 üzenetére
Ez fura, mert nekem is Update 2 van fent, s mégis ott van az opció. :/
-
chipesz
őstag
-
chipesz
őstag
válasz INTELligent #68255 üzenetére
A Fájlok alkalmazáson belül (ha még nem tetted meg az áruházból telepítheted) hosszan nyomod a kívánt fájlt, majd megosztás és ott ki tudod választani a Bluetooth-t.
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz Reinkz #68664 üzenetére
Szia!
625-ön eddig minden Build-et kipróbáltam, a jelenlegit is, de rögtön ment vissza a 8.1, mert használhatatlan. Rosszabb, mint az előző Build.
Bluetooth-on nem működik az EQ (Bár mintha azt olvastam volna, hogy valaki írta, hogy neki megy 640-en, de ez nem tuti.)
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz ZsoltG60 #68769 üzenetére
Nem. Van egy telefon, amivel csatlakozol egy hálózathoz (akár jelszóvédett is). Kiválasztod, hogy kikkel szeretnéd megosztani a hálózat adatait (Facebook ismerősök, Skype ismerősök, Outlook ismerősök...) Így ők anélkül is tudnak a Windows telefonjukkal csatlakozni az általad ismert hálózatokhoz, hogy tudnák a jelszót (internetelérésük lesz, de a jelszavak nem kerülnek a tudomásukra.) Nekik is csak akkor működik ha engedélyezték.
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz janos666 #68859 üzenetére
A Project My Screen appal, ha USB-n keresztül összekötöd a PC-vel. Gépen el kell indítani a programot. Viszont most esik le, hogy mobilon is el kell fogadni. :/
Annyit tehetsz, hogy megvárod a Win10 Mobile-t, abban már lesz OTG támogatás és akkor egérrel irányíthatod majd.Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
-
chipesz
őstag
Nekem is furán működik. Ha mobilon a Windows 10-es Outlook Mail-ben megjelölök egy üzenetet, akkor az nem látszik sem böngészőből, sem más kliensből. Illetve, ha PC-n a Kedvencek sávról nyitom meg az Outlook.com-ot, akkor ezt írja ki:
"Bejelentkezési hiba
A(z) Outlook.com nem tudta bejelentkeztetni fiókjába. Próbálkozzon újra később."
Ha újra rákattintok, működik.
-
chipesz
őstag
válasz ecology_83 #69143 üzenetére
Micsoda "szakmai" cikk. Főleg a cím. Nem csalódtam a HVG-ben.
-
chipesz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Steam Deck
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Érdemben megoldódik a zajos Noctua NH-D15 G2 léghűtők problémája
- Állvány topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Itt az új LOGOUT!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 256GB natur titán, gyári független, garis
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Samsung Galaxy ZFold 6 12/512GB kék színű, vadonatúj, bontatlan 36 hó gari!
- Új, bontatlan Nubia Z60S Pro 12/256GB Fekete színben
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen