Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomacko

őstag

Üdv !

Ma volt kis ingerem és lélekben is kicsit rá készültem, be vittem a telefont a T-hez, mondom hasonlítsuk össze legalább ha más nem egy másik GXI-vel, meg is tettük..... sajnos :( Tehát a következő amit le tudtunk szűrni mint eredmény a kamerával kapcsolatban. Jeleztem itt a fórumon is anno, hogy videónál náalm eléggé gyatra hangot vesz fel, iszonyatosan halk az anyag még akkor is ha a kamera túl felén akit veszek 70-80 centire sincs a mikrofontól, azt mondhatni, hogy nem hallani, de azt aki a telefont tartja, tehát aki a felvételt készítí nagyon szépen lehet hallani. Ki hozott egy null kilóméteres darabot a szervizes a raktárból be kapcsoltuk ment két kört a képviseleten és az ügyintéző hölgyeket kérte meg, hogy beszéljenek kicst, na azon a telefonon se volt értékelhetően hallható amit felvett. Attila is itt feltett ugye anno szintén az én kérésemre pár videot azon se fergeteg a hang.

Ezekből a tapasztalatokból egyértelmű lett számomra, hogy ez sajnos ennyire gyenge, kár érte, mert tudom, hogy pár helyen jól jött volna néhány örömködést hanggal együtt megörökíteni amik spontának a baráti körben. Nyilván ha tudatosan akarok videózni nem evvel fogok :)

Kelzsoca: ha tartjátok a kis kínai csapattal (ZTE) a kapcsolatot akkor jelezzetek nekik, hogy evvel is ha egyeáltalán lehet, próbáljanak kezdeni valamit.

Új hozzászólás Aktív témák