- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
válasz
ZTE_luky #19537 üzenetére
Próbáld meg a Next V3-at felrakni. Más tippem nincs.
Volt nekem is egy hasonló hibával, azt csinálta, hogy össze-vissza mutatta az aksi töltést, és kikapcsolva is teljesen leszívta az aksit. Pl 60-70%-os aksit kikapcsolva, 1 éjjel alatt teljesen lemerített, be se kapcsolt a teló. -
szbazsi123
csendes tag
válasz
ZTE_luky #19418 üzenetére
szerintem a cserélgetés egyáltalán nem használ a hátlapnak. sokkal jobb egy külső akksi. van a tesco-s 2-4000 mAh-s, meg a kínás 10000-50000 mAh-ás. Tok: kínás beszerzésből van egy pont ehhez a telefonhoz készült barna (van más színű is) tok, ilyen kihúzható füles. nem flip-es. direkt megnéztem: 1232 ft-ot vont le a bankom a fizetés során.
-
heidricha
őstag
válasz
ZTE_luky #18252 üzenetére
A töltős dolgokkal kapcsolatban kellene cserélgetni dolgokat, elsősorban a kábelt, a rendelt kábelekkel nekem nagyon vegyes a tapasztalatom. A gyári teljesen jó, még ha szét is mállott a nagyobbik oldalán a műanyag keret.
Az akksi... nekem ugyanezt a köpönyeg widget okozza, pont repülő módban - végtelenségig próbálja a GPS helymeghatározást, hálózat híjján a rendes GPS-szel, ami meg a hálószobában sosem jön össze. Ilyenkor meg kellene nézni az akku statisztikákat, szerintem valami csak beszorul. Az e-mail is csinált már ilyet nekem.
Rádióval sajnos nincs mit tenni.
Zseblámpa app van hozzá (gondolom ehhez kellene a vaku, nem a fényképezéshez, mert ott felteszem, hogy működik), az általánosak nem szoktak rendesen működni, mert nem tudják, hogy kapcsolgatni kell. Azért a hűtés hiánya miatt csak óvatosan vele!
Lilulás valamennyi nekem is van, de ahogy tanult kollégám már megjegyezte, olyan helyzetben, amikor a fény miatt amúgy sem látnék szinte semmit, vagyis nem zavaró.
Nyomásra nekem épp nem történik semmi, de többen jelezték, hogy van ilyen jelenség.
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ZTE_luky #11756 üzenetére
@ (#11725) B-A-B: Ja... kivéve a másik 3000 darabot, amiben mégsem...
----------------------------------------------------------------------------Menü gomb >> Launcher Settings >> Use MiHome Locker >> Locker Style. Az online fül alatt vannak a letölthetőek, utána ha lejött, vissza a Local-ra, Katt. Apply. Kész.
Nekem most ilyen éppen:
-
-
-
counterbill
senior tag
válasz
ZTE_luky #10101 üzenetére
Nekem mikor megjött hibátlan volt
aztán beraktam a simet meg az sd-t és többször nem is kaptam szét...erre pár napja elkezdett recsegni a bal alja...nem vészes meg akkor érezhető halható h ha direkt nyomkodom csak irritál a tudat h ilyen
Pedig úgy örültem neki blade után h végre nem recseg a telefon...(kiderült h a blade-nek felpúposodott az aksija azért nem feküdt fel rendesen a hátlap )
-
andikaaa
aktív tag
-
andikaaa
aktív tag
válasz
ZTE_luky #10109 üzenetére
Nem tudom, ez nem recseg még, pedig már leszedtem ezt is párszor, de igyekszem szakszerűen, úgy ahogy a könyvecskében is benne van. Nem feszegetve, hanem óvatosan végighúzom a körmöm először egyik irányba, majd a másikba...
A Nillkint még nehezebb rátenni, ha még új lenne a telefon, biztos nem is merném, nehogy megkopjon a keret: Innen van... -
Winchester95
őstag
válasz
ZTE_luky #10104 üzenetére
Én pont fordítva mondtam.Alapból recseg....Ha rárakom a tokot akkor nem.
Kezdettől fogva.Viszont nekem csak minimálisan.Ez még a live with walkmanomnál is így volt.
Ott az aksi alá egy papírt raktam és nem recsegett többet.Itt is erről lehet szó.Illetve lehet hogy fölé kellene.
Nem nem lesz semmi melegedésprobléma. -
kelekyle
őstag
válasz
ZTE_luky #9576 üzenetére
Szia!
A képernyőhöz csak épp, hogy hozzá kell érni! Nekem csak akkor színeződik el, hogyha " izombó' " nyomom.
FM rádió valóban nem megy még (talán később lesz szoftver frissítés mely elérhetővé teszi). Flashlight-ra a Strobe Light nevű appot ajánlom, nem hibátlan de megteszi amíg nincs normális megoldás.
A recsegés, nyikorgás nem túl normális, nekem egyáltalán nem nyikorog.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Egyedi ékszerdobozka
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest