Hirdetés
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNPetya
újonc
Sziasztok!
Köszönöm szépen az infókat! -
n.heben
újonc
válasz
GhanBuri Ghan #8737 üzenetére
Nekem 65U7NQ van. Tökéletes a feketéje, a kép nagyon pazar. Vettem hozzá egy hankprojektort, teljes a moziélmény. PS5 pro is nagyon jó, igazán ettől nagyobb minőségi ugrást reális értékarányban nem tudok.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
HUNPetya #8735 üzenetére
Az E7 nem micro-ledes, tehát nem tudja olyan finoman szabályozni a zónánkénti háttérvilágítás mértékét, és a max fényereje is jóval alacsonyabb. Ha szeretnél HDR tartalmakat nézni a tévé élettartama alatt, akkor ajánlott az U7 széria.
Nekem 65U7KQ-m van, és jobb a feketéje, mint a korábbi Panasonic plazmának. -
plaszy
őstag
válasz
HUNPetya #8735 üzenetére
Szia!
65U7KQ-m van. Január óta használom. Csak TV adás és filmezés megy rajta. Konzol és PC nem. Néha YT meg Netflix esetleg. Pár nap volt, mire a megfelelő képi beállítást megtaláltam, ami a saját szememnek kell. Optikán megy át a hang nálam egy Samsung MX-HS 8000-be. Elégedett vagyok vele, sőt, lassan a 85 colos változata felé váltanék. Elférne
-
HUNPetya
újonc
Tisztelt fórumtársak. Ebben a topikban új vagyok és infókat, tapasztalatokat szeretnék begyűjteni 2 típusú Hisense TV-ről.
U7KQ
E7NQPROMelyik a jobb, melyiket érdemes megvenni? Főleg film+ PS5 lenne a használat! Papíron az U7KQ a jobb. A kettő közül lenne majd az egyik. Sok tesztet olvastam róluk, de az a tuti információ, ha személyes tapasztalata van valaki(k)nek!
Köszönöm előre is ha megtiszteltek infókkal!
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy 55u6nq tv-t. Kikapcsoltam a bekapcsolást jelző ledet és többször kelltem fel éjszaka arra, hogy villog a led. Olyan, mintha valamit frissítene vagy ilyesmi, egy idő után abbahagyja. Más is tapasztalt ilyet? Hogy lehetne ezt a funkciót kikapcsolni?
-
Raga
senior tag
Üdv
Hisense 55U7NQ
HDMI 1-2 4K60Hz
HDMI 3 4K144Hz eARC
HDMI4 4K144 HzPS5 HDMI 4-ben van az alap…a soundbart a Hdmi 3-ra kell tenni?
Vagy a másik kettő közül valamelyikbe? -
Rick4
félisten
válasz
akaszajanos #8725 üzenetére
Szüntesd meg a gyerekzárat a 0532-es feloldó kóddal.
-
Cipas
tag
Ha nem működik vagy nincs hátul reset gomb, akkor a távirányítón, tv bekapcsolt állapotában, 20-30 mpig az exit gombot nyomjad, aztán vmi megerősítést kér, OK gomb és elméletileg resetel.
-
Cipas
tag
válasz
akaszajanos #8725 üzenetére
Hdmi portoknál elméletileg van egy reset gomb...azt 3
30-40 másodpercig nyomod, aztan visszaáll gyarira minden... előtte jegyezd meg ami fontos beállítás volt utána próbáld ki
Utána vagy 4 db 0 vagy 4 db 1-es a pin code -
akaszajanos
tag
Sziasztok,
Egy 50A7KQ-val van egy furcsa problémám. Vagyis, a típus nem is annyira lényeges, de valamiért PIN-t kér olyan alap dolgokhoz is, mint a hangolás. Amit 1000%, hogy nem állítottam be beüzemeléskor, és más sem használta még a tévét, valamint nem is volt kiállított darab.
A klasszikus kódokat (0000/1234/9999 stb.) már próbáltam, de egyik sem működik, és ami külön komikus, hogy a gyári visszaállításra szolgáló menüpontot is védi.
A neten nem találtam működő megoldást, elég tanácstalan vagyok. Miért zár ki a saját tévém?Soha nem kértem, és nincs is demó módban.
Lassan másfél éve használom már egyébként, csak eddig a saját rendszerével nem foglalkoztam; Apple TV és PlayStation volt rákötve.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Csaby25 #8717 üzenetére
Nekem egy 75ös c805 van ---hang az nem nagy szám ,de elmegy --- gyári médialejátszója amiket eddig letöltöttem 4Kban mindent vitt akadásmentesen (a 110-120Gb- os Gyűrűk Ura sorozat akasztja meg csak) ,így nem is használom a VLC-t és a Kodi-t .Kép nagyon jó.Nagyon jó feketéje van, nagy fényerővel. Akadások lejátszásban a Netflixen fordultak elő-- én szerintem az se volt vészes .Igaz én inkább csak mozizásra használom ,tehát igazán nincs gyűrve a kábeltévével
Arra ott a Hisense 55u8qf ,arról csak jót tudok mondani ----az u6nq az ugye alacsonyabb osztály,igaz újjabb típus .
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Csaby25 #8717 üzenetére
Én is a TCL és a Hisense között vaciláltam, nálam a Google TV hátrány (ne gyűjtsön rólam még több adatot a Google, így is többet tud, mint illene) - és eleve a Vidaa is Android alapú.
Viszont ez egyszerre mini led és 144 Hz - ha mindkettő fontos, akkor válaszd ezt.
(de TCL-t még nem láttam, nem tudom, hogy a fentebb említett gyors mozgásokat mennyire kezeli le jól, vagy lesz elmosódott/darabos. A Hisense-nél nem tűnt fel, hogy ezzel gond lenne) -
Csaby25
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #8716 üzenetére
TCL 55C805 - 203k, 5 év garancia
A TCL-nél vonzz a Google TV, a 120 Hz de Judder, de Blur, 240 Hz Mozgásgyorsulás illetve az 5 év garancia, megérnek ezek +20k-t?Ezt írtam fentebb, de bocsi tudom hogy ez Hisense topik.
-
Csaby25
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #8714 üzenetére
Köszi!
Romániában vagyok és nálunk ezek a legjobb árak jelenleg 200k körül:
55A6N - 124k
55A7NQ - 138k
55E7NQ - 152k
55E7NQ Pro - 166k
55U6NQ - 184k -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Csaby25 #8709 üzenetére
Ha van valamilyen telekomos előfizetésed, akkor érdemes megnézni az ő oldalukat is - nekem azt mondja, hogy Hisense 55E7NQ 125k, 55U7KQ 156k, 55U7NQ 195k. (Teljes áron náluk ezek 160k, 190k, 230k)
Illetve ott van még a kamatmentes részletfizetés is, ami szintén nem egy rossz dolog.
Nem vagyok Matáv alkalmazott, viszont én is tőlük vettem a tévét, átrágtam ezt a vonalat is, és ez érte meg a legjobban.#8712 se000
65U7KQ-m van - szerintem elég jó a képminőség, plazma után mondom, hogy jobbak a feketéi (viszont SD forrásnál túlélesít, amit jó lenne letekerni végre). A tesztek szerint a gyári színkalibrálás egész jó, ami sajnos az utódjáról (U7NQ) már nem elmondható - viszont sokkal nagyobb a max fényereje, ami HDR forrásoknál jön jól. -
se000
tag
Sziasztok. A Hisense 55U7KQ tv van esetleg valakinek? Képminőség érdekelne, illetve van e valami nyügje.Telekom 190 ért árulja elég jónak tűnik.
-
Rick4
félisten
válasz
spiritex #8695 üzenetére
Erre a milyen panel dologra a displayspoecifications.com oldalon rá tudsz keresni, amúgy meg elémész egy MM-ba, és megkocogtatod ujjal a kijelzőt. Amennyiben a szokősos fehéresedés látszik a kockgtatás helye körül a kocc hatására, akkor az VA panel, ha nem látszik, akkor IPS.
-
Cipas
tag
válasz
Csaby25 #8709 üzenetére
U8 az már magasabb kategóriás, így neked az nem fér bele ahogy írtad az árakat.
A google tévé nem tudom miért vonz, eddig az előnye az volt a hisense Vidaa rendszerével szemben, hogy sokkal több streaming applikáció volt, de már a hisense orvosolta, így minden streaming van a hisense palettaján is.
Ha a fenti 2 tévé maradt választás szempontjából, akkor meg próbáld meg a tcl tévéjét, ha neten veszed meg legrosszabb esetben vissza küldöd, esetleg bukva a szállítási költséget, de nem gondolnám hogy mellé fogsz, sokan dicsérik, játékra is alkalmas tévének tűnik, 5 év garancia az extra, 20k meg nem áldozat egy nem csak papíron többet tudó tévére.
Ahogy irtad a kép frissítése a tcl nek 120 hz, a hisense u6nq pedig ha jól tudom 60 hz. -
Csaby25
őstag
Most akkor U7 vagy U8
?
Amúgy ár miatt csak ez a kettő maradt versenyben:HISENSE 55U6NQ - 184k, 2 év garancia
TCL 55C805 - 203k, 5 év garanciaA TCL-nél vonzz a Google TV, a 120 Hz de Judder, de Blur, 240 Hz Mozgásgyorsulás illetve az 5 év garancia, megérnek ezek +20k-t?
Illetve van jelentős hátránya a HISENSE 55U6NQ-hez hasonlítva?
-
Cipas
tag
válasz
Csaby25 #8707 üzenetére
Na, mész szépen felfelé
U8ra szavazok
Viccet félretéve, pont ismerősnek egy tcl 805 van, amit megnéztem, nem rossz, ár érték arányban is megérős, ,DE (hisene en.. annó még skyshowtime és HBO max sem volt, mostanra nincs hiány semmiben szinte...)
A Tcl nekem az a mozgásoknal előjövő tesze toszaság amit a tv processzor csinál, a kép vezérlő mintha elfelejtett volna dolgozni... elmosódott, lassabá válik a gyors mozgás...de így a én hisensem után, lehet valakinek annyira nem tűnik fel és nem annyira zavaró...
Hajrá U7NQ!!
Várom hogy mi lesz a vége, és mik lesznek a tapasztalataid majd a megvásárolt tévével kapcsolatban. -
Cipas
tag
válasz
Csaby25 #8704 üzenetére
A tcl hez képest a Hisensenek azt tapasztaltam hogy jobb a mozgókép kezelése, menüje átláthatóbb, de a feketeje jobbnak tűnik a tcl nek...a hisense hdr kezelése és megjelenítése élénk, gyönyörű szint mutat, habár az én tévém a 300.000 kategória volt..hisense u8
Tcl c655 vs Hisense e7NQ pro:
A fényerő mindkét tévénél ugyanaz, nagyjából a tulajdonságok is, hisense kicsivel drágább, én azt venném a 2 tévé közül, de nem hiszem hogy a tcl c655 mellé fogás lenne.
Lg, vagy samsungt én azért nem vennék, mert ebben az ár kategóriában ezért az árért a hisense vagy tcl sokkal több mindent belerak, jobbnak hat a képük a a két régi nagy tévé márkához képest. Kihangsulyozom magam, ebben az ár sávba. -
Cartmenn
aktív tag
válasz
Csaby25 #8704 üzenetére
Hát én csak a magyar árakat látom
az árukeresőn.Nem egyszerű tanácsot adni --150k alatt (alsó kategória) én pld maradnék a samsung- LG vonalon
Ajánlották itt a TCL c655 Qled ,VA panel 120Hz (jobb fekete ---rosszabb betekintési szög) direkt ledes, 450max fényerő,hangját jónak mondják -------aztán ami szerintem említésre méltó a Hisense u6nq mini led 60Hz 600fényerő qled VA panel (200 felett van ami jó lenne TCL c805 ---vagy Hisense u7 sorozat) Nekem épp a hisense kellene a mini led miatt -----de ott a tcl googleTV--több app, 2.1 hang ---na így nehéz a választás
amúgy van egy c805öm és egy u8qf
-
Csaby25
őstag
Végül úgy döntöttem, hogy helyet csinálok az 55 inch-nek
55A6N - 124k
55A7NQ - 138k
55E7NQ - 152k
55E7NQ Pro - 166k
55U6NQ - 184kSzerintetek melyik lehet a bestbuy(vagy más gyártót is nézzek meg)? 200k fölé nem mennék csak ha tényleg megéri
Köszi! -
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Jelenleg Chromecast-ra küldök filmet PC-ről Plex-el. Illetve Chrome böngészővel szoktam megosztani a képernyőmet(ha bluetooth fejhalgatót hasnználok). Ez lehetséges a Hisense 50U6NQ-val?
Köszi! -
Cipas
tag
válasz
Csaby25 #8698 üzenetére
Ha esetleg van E7NQ pro, akkor azt venném a helyedben, 15-20k forinttal drágább mint a kereted, de 55 colos, és 120 hz a frissítés, én már 2025-ben, főleg Playstation mellé nem vennék 60 hz-es kijelzőt...de ez csak én véleményem, ha mégsem fér bele akkor a legolcsóbbat venném
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
165k a max keret, 50"-es TV-t szeretnék.
Vegyes használat: filmezés PC-ről, youtube, playstation, sima TV-zés
Mivel a Hisense kedvezményes áron van most Romániaban segítsetek választani:
50A6N - 109k
50A7NQ - 117k
50E7NQ - 124k
50U6NQ - 152k
Csapjak le a 50U6NQ-ra szerintetek?
Köszi! -
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
A Hisense 75E7NQ egy TCL 75C655-el szemben jobb, vagy nem jobb?
Illetve mennyire vállalható a 43A6N 1080p gamingre, nagy igények nélkül, elfogadható képminőség illetve hanggal társulva? -
yanna
addikt
válasz
spiritex #8685 üzenetére
A típust nem ismerem, én egy 40A5KQ-t használok a belépő kategóriából. Nem nagy durranás, de a célnak megfelel. Hang beállítással tököltem kicsit, mert vagy bödön, vagy Sokol hangja volt, de sikerült elfogadhatóvá tenni. A betekintési szög viszont rettentő gagyi, 15° elmozdulásnál eltűnnek a színek. Engem különösebben nem zavar, szemből nézem, meg ennyi pénzért nem is vártam többet.
-
spiritex
veterán
Sziasztok, erről a TV-ről van valami vélemény? Kép- és hangminőség, betekintési szög elfogadható?
Idős anyukámnak venném:
[link] -
Cartmenn
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #8681 üzenetére
A TV-n kikapcsolva az aut frissítés --- amúgy a TV találta, csak így én indítottam a keresést
---amúgy pár hete valaki írta hogy talált erre a típusra a TVje, akkor még az enyém nem
-
Cartmenn
aktív tag
Ma találtam frissítést a 2020as 55" U8QF-re 530 helyett a 219 lett ---nem vettem észre semmi újat ---az előzővel se volt gondom
-
Milike96
újonc
Sziasztok! Érdeklődnék hogy másnál is lefagy a Plex használat közben? Ha igen van megoldása valakinek?
-
Raga
senior tag
Üdv.
Nemrég boldog tulajdonosa lettem egy 55U7NQ- nak.
Minden szép és jó kérdésem az lenne hogy hogyan tudom frissíteni az appokat?
A rendszer frissítés egyértelmű de az appok frissítésére nem jövök rá -
peanar
senior tag
válasz
gborisz #8672 üzenetére
és grafnet
Nekem másfajta Hisense tv-m van valamint más márkájú házimozi (tudom, az ax5125h az soundbar), de mindkettő kábele adapter nélküli "sima villás dugós"!
Ez mindenféle tudomány nélkül azt jelenti, hogy ha bedugod a konnektorba (220V) akkor a kábel másik végén (tv-be, soundbarba menő) is 220V lesz, magyarán a konverter/transzformátor/adapter/tápegység az eszközökön belül található.
(mint pl az asztali pc, 220V megy a tápegységbe, az meg előállítja azt a feszültségszintet és áramerősségét ami a komponenseknek szükséges)
Ha a kábelek keresztmetszetében van különbség, akkor a vastagabb kábelt dugd a nagyobb áramfelvétellel bíró eszközbe (én a Tv-re tippelek de a leírásban meg tudod nézni).
-
gborisz
tag
Sziasztok!
Szekrénytologatás miatt kihúztam a tápot a tévéből (Hisense 55u7nq) és a soundbarból (Hisense ax5125h) is, és most rájöttem, nem tudom, melyik melyikben volt. Számít? És ha igen, honnan tudom meg, melybe melyiket dugjam vissza
-
GhanBuri Ghan
őstag
Tudtok tippet adni a túlhúzott élesség csökkentésére? Alacsony felbontású forrásnál (azaz lényegében bármilyen tévé adásnál) megfigyelhető, hogy túlélesít, találtam egy erre utaló opciót a menüben, de semmilyen érdemi hatását nem láttam.
(U7KQ -
Rick4
félisten
válasz
n.heben #8663 üzenetére
Én ugyanezt tapasztalom, gyakorlatilag 89°ból kell nézni, hogy lássak olyan érdemi változást, amire rá lehet mondani, hogy az zavaró, vagy azt mondjam, nem olyan, mint szemből. Nerkem december óta megvan ennek a nagytestvére, igaz én 2 hónapig álligattam, mire véglegessé vált az, hogy minden műsortípusnál rendben van a kép a saját szememnek, de azóta öröm nézni.
-
n.heben
újonc
Sziasztok!
Tegnap jött meg Hisense 65U7NQ. Ez egy nagyon gyönyörű TV, elképesztő képpel.
Korábbi teszteknél írták, hogy oldalról szögben nézve romlik a minőség. Élőben kipróbálva elég lapos szögből kell ránézni ahhoz, hogy tényleg így legyen, de úgy már senki nem néz tv-t. Eddig az elvárásokon felül szerepel. -
Raga
senior tag
Sziasztok.
Mai nap érkezett meg az 55U7NQ ami hamar meg is tetszett szerintem nagyon jó vétel.
A kérdésem az lenne mivel eddig LG volt otthon hogy hogyan tudom egyszerűen rendezni a beállított csatornákat?
Láttam hogy van olyan opció hogy csatorna lista másolása pendrive…chan sort itt is működik vagy más program van?
Esetleg tv-n belül egyszerűbb? -
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy a Hisense 55U6NQ vagy 50E7NQ tud-e külső vinyóra tv adást rögzíteni?
-
Rick4
félisten
Ha megy a távirányítás a takaró alól is, akkor kapocsold ki benne a BT részt, és csak sima infrával csinálja. Nálam hibátlan, igaz az első egy órában volt csak elővéve, utána feltanítottam a megszokott Logitech Harmony Touch-ot, és azóta is azt használom. A tévé gyors, mindenre azonnal reagál, bár ugyanezt csinálja az eredeti távval is.
-
ggurga
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy 75U7NQ tv-t, ami ma jött meg. A távirányító egy rakás . . ., a navigációs gomb egy ugyanolyan rövid lenyomásra random 1-3 lépést csinál, azt is kb 1 másodperc késéssel. A wifi jelszót kb háromszor írtam be, mire sikerült hibátlanul.
Ez másnál is ilyen? Lehet vele valamit kezdeni?
-
ben11
őstag
Meglepett, most jött egy frissítés a már kicsit koros 50A6BG-re, vagy 800MB.
Kíváncsi vagyok mit fog hozni, egyelőre települ. -
csucsu54
tag
65U7KQ,a Browser és a többi app tegnap óta nem működik,valakinél van ilyen,ja a 65U8QF-nél szintén nem!?
-
creedszl
senior tag
Sziasztok
Nemrég vettem egy Hisense 50U6NQ tv-t és a kövi kérdésem lenne. [link] A videón látható problémával lehet e valamit kezdeni, a mozgás közbeni durva elmosódással? A tv játék üzemmódban, HDR-ben, mindenféle mozgással kapcsolatos beállítás a tv-n ki van kapcsolva. Nem minden játéknál ilyen látványos de pl itt már üti a zavaró szintet. Egy 4070 Super kártyát használok, lehetséges valami beállítás szükséges az Nvidia vezérlőpultban?
Köszönöm a segítséget.
-
rainman72
nagyúr
válasz
dennis.nol #8642 üzenetére
Ha nincs CEC akkor szerintem nem fog menni.
Egyedül Samsungot tudtam rábírni a régi beltérire ami Cisco volt(nem volt CEC)
Igy is ugy is lecserélik a régi beltériket hamarosan mindenkinél.
Nálam pár hete voltak,nem akartam én se,de betöltési hiba volt náluk,utólag meg nem bánom.
Így most perfect az U7NQ-val 1 távval. -
rainman72
nagyúr
válasz
dennis.nol #8640 üzenetére
Cseréltesd ki androidos boxra utána fog menni.
-
dennis.nol
tag
Sziasztok!
Lett egy U7NQ-m. Az lenne a kérdésem, hogy a távját össze lehet hangolni a telekomos set top box-al (technicolor), hogy csak a tv távja legyen használva?
A hdmi-cec vezérlést megtaláltam, de ott azt írja, hogy nincs eszköz... Nem vagyok biztos benne, hogy a telekomos cucc az hdmi-cec képes.../egyelőre a neten sem találtam a cec-en kívül más megoldást/.
Az előző LG-n ez könnyű volt...ott volt külön menü az univ.táv. beállításnak -
Deniel84
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja lettem boldog tulaja egy 65U7NQ-nak.
Főleg PS5 és SD adások mennek.
Két kérdésem lenne hozzátok:
- A menüben az e-kèziköny angol marad, de korábban magyarra váltott, most nem teszi.
- A HDR beállításokra szívesen veszek tanácsokat.
Köszönöm! -
Croa
csendes tag
válasz
creedszl #8629 üzenetére
Próbáld meg így.Képmód dinamikus vagy sport.Itt nem avatkozik be az energiatakarékosság de a fogyasztás megnő.Élesség 35 vagy amíg nem lesz zavaróan csipkés a betűk széle.Dinamikus hátterfény vezérlő ki.Fényérzékelő ki.HDMI dinamikis jelnagyság teljes.Zajcsökkentés ki.Digitális zajcsökkentés ki.Javított árnyékrészletek ki.Ultra smooth motion ki vagy egyéniJáték mód auto.AI képoptimalizálás ki.Nézet atány 16:9.HDMI formátum megújult formátum.Ha a játék mód be van kapcsolva nem auton van bizonyos beállításokat letilt és nem állítható.
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy az mitől lehet, ha nézek egy filmet hdd-ről, akkor néha jeleneteknél hirtelen világosodik a kép, majd új jelenet és visszaáll. HDR lenne?
-
Zizi123
senior tag
válasz
Gabesz87 #8632 üzenetére
Mondjuk ami nekem rohadt idegesítő volt, hogy nincs rajta MAX, mert állítólag a MAX-nak a minimális szoftver igénye a Vidaa 6.0, és ezen csak 4.4 (vagy 4.5???) van.
Azt sem vágom, hogy a MAX miért igényli a 6.0-t, amikor kb az összes többi stream szolgáltatónak van már erre is kliense. Ugyan milyen igényük van, amit a 4.4 nem tud, csak a 6.0. -
creedszl
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy Hisense 50U6NQ tv-t. A problémám a következő: gépen használom csak is kizárólag. 4k felbontásnál a betűk mosottak, messze van az élestől illetve a képeknél is, pl a háttérképnél is banding van a színeknél. Játéknál abban a pillanatban hogy megmozdul a kép, egyhén elhomályosít, ami a feketébb színekre is kihatással van. Egy RTX 4070 Supert használok a gépben. Ha bekapcsolom a G-Syncet akkor az asztalon és amúgy a betűk rendesen kiélesednek, de a játékokban a mozgásnál ugyan úgy behomályosít. Egy 6 éves Samsung tv-ről váltottam ahol ezen problémák egyike se volt jelen. Milyen beállítás a probléma, lehet e orvosolni vagy ez a tv egyszerűen ennyit tud?
-
Gabesz87
veterán
Ma bekapcsoltam a TV-t (65U8QF) és azzal fogadott hogy van új frissítés. P2019 ment fel ha jól emlékszem. De lehet hogy P0219, most fejből nem tudom. Másnál is megjelent?
-
VMatteo
őstag
Sziasztok,
Hisense tévére RTL+-t lehet telepíteni? Nem találtam rá appot.
-
Rick4
félisten
Directnow appon nézd meg a minőségi beállítást, nekem az egyik autóban androidos fejegységen is fut, ott tudom állítani a minőséget, ezáltal a ki 9"-os kijelzőn nem számottevően rosszabb a kép, viszont az adatforgalom sokat csökken.
A tévén még nem néztem, de teljesen korrekt a képe. -
-
tibibi
őstag
Két nap alatt már másodszor kapcsol ki és vissza a tv ez normális ? Nincs áram kimaradás. direct now programon keresztül megy a tv ami viszont katasztrófális minőség néha.
85u7kq
-
Kiskutya
veterán
válasz
bikerfun #8614 üzenetére
Pl dolby vision és DTS nincs a Samsungban. Tegnap este bontottam ki a 65s90fd tvt-t és szerintem a Vidaa rendszer gyorsabb és átláthatóbb. Pl elindítok egy hdr tartalmat és semmit nem ír ki infónak a kijelzőre. A hisense szépen kiírta hogy hdr10 vagy 10+ vagy dv. Nézek egy filmet fogalmam sincs milyen formátumban megy. Pl a max appban ahogy lépkedtem a borítók között volt hogy néha megakadt kicsit na ilyet a hisense max appban nem tapasztaltam. Kevés idő volt még tesztelni de szerintem ha jobb áron meg tudod venni a hisense tvt akkor én azt venném.
-
bikerfun
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lg oled G2 ami a hálóba menne. Valami hasonlót szeretnék ezért néztem a Hisense 65U8NQ tv-t.
Ez nagyobb és nappaliba menne, így jól jön a plusz fény.
ellenben e között illetve a samsung qn90d között agyalok.
Főleg stream és Hdd van használatban sdr adás napi 30p híradó kb... de az is Hd.. .
Szóval ezek alapján mit tudtok mondani , esetleg van valakinek ilyen tv?köszönöm!
-
klaca1978
tag
Sziasztok!
Hisense 55A85N valakinek van esetleg? Vélemények, tapasztalatok érdekelnének. -
zzola
titán
Sziasztok!
Egy Synology NAS -om van, SMB Service-s fut rajta. Egy új VIDAA rendszerű TV-vel hogy a francba kell felcsatlakozni rá? Még a menüpontot sem találom a TV-ben.
Köszi! -
Croa
csendes tag
válasz
MolGabi #8605 üzenetére
Kettő Hisense is van már a családban.Egy VA és egy IPS paneles.Ezzel a problémával én is megküzdöttem az elsőnél.A képbeállításoknál az összes forrás legyen beállítva. Az automatikus fényerőszabályozót kapcsold ki.Az adaptív kontrasztot kapcsold ki.Az AI képoptimalizációt kapcsold ki.Mind a három variál az arányokkal.Ezután húzd ki 5 percre a TV-t.Ezek ha nem segítenek akkor gyári visszaállítás de úgy hogy minden pipa legyen bent a felhasználási feltételeknél és a fiokba is lépj be.Nekem az első TV-nél csak ez segített.
-
joydrv
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #8597 üzenetére
Biztosan eléri a tévén lévő bármelyik videólejátszó. A lemezeket külön meghajtónak fogja érzékelni. Egy ehhez hasonló Orico dokkolót használtam régebben és minden eszköz (pc, laptop, tv) azonnal felismerte.
-
peanar
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #8597 üzenetére
Szia.
Gyorsan ránézve a leírására, nem valószínű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux felhasználók OFF topikja
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Politika
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest