- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Doky1988 #4377 üzenetére
A háttérben lévő (nem futó!) alkalmazások néhány kivételtől eltekintve (mint faszbukk, egyéb video/voice/text-chat, és automatikus frissítésre beállított app-ok) nem használnak cpu-t, így extra fogyasztást sem generálnak. És ugyan nincs (még) ilyen telefonom, de feltételezem/merem remélni, hogy 1 gb ram esetén nem telik meg a memória 10 alkalmazástól és lassul be a rendszer.
-
Peter_Pan
tag
válasz
Doky1988 #4369 üzenetére
Párszor már volt szó erről. Röviden: ne foglalkozz ezzel, mert a rendszer maga kezeli a dolgot. Nagyon el kell bénázni egy appot ahhoz, hogy az android memória kezelésébe bezavarjon. Ha telepítesz egy ilyen semmire való placebó appot, az szintén eszi az erőforrást. Azt persze nem sajnálod. Amúgy ha nem elég neked a RAM, akkor a gyári feladatkezelővel bármikor leállíthatod.
-
-
HuMarc
veterán
válasz
Doky1988 #3889 üzenetére
3.4.7. Zseblámpa funkció
Jelenlegi tudásunk szerint ez a funkció nem kivitelezhető. A készülékbe épített magas fényű led extra hűtés nélkül csak igen rövid ideig maradna üzemképes, ezért ezt a lehetőséget -papíron- kizárja a gyártó. Később esetlegesen születhetnek rész, vagy teljes megoldások, érdemes ezért követni a topikot.
Ez van az első hozzászólásban.
... ezt a lehetőséget -papíron- kizárja a gyártó.
A fenti mondat egyenlő azzal, hogy a gyártó nem is fog próbálkozni a probléma megoldásával, tehát megoldásra csak közösségi support-tal számíthatunk...
-
Peter_Pan
tag
válasz
Doky1988 #3460 üzenetére
5letem: factory reset + rögtön utána teljes B04 ROM visszaállítás sd-ről. Ha utána sem jó, akkor valószínű még mindig maradt valami hiba a legfrissebb facebook app-ban is, és a jelenség nem függ össze a rootolással.
Bár szerintem valami kedvezőbb és egyértelműbb dolgot akartál hallani -
ko9
addikt
válasz
Doky1988 #3368 üzenetére
Leírtam újra, és pár sort átírtam a Windowsos szkriptben, a régebbi csomag nem működik, ezért töröltetem is majd azt.
Íme a root:
A csomag Bin4ry restore funkciós rootja alapján készült. Én "csak" a szkripten módosítottam, cseréltem a Superuser.apk-t és a su bint, írtam hozzá Linuxosoknak is egy telepítő szkriptet, és adtam hozzá UnRoot lehetőséget is.
Letöltés: [link]
Telepítés:
0.: Bekapcsolod az Ismeretlen forrásokat és az USB hibakeresést a készüléken
1.: Csatlakoztatod az USB kábelt
2.: Letöltöd és kicsomagolod a ZIPet, Linux esetén kell egy chmod a+x RunMe.sh
3.: Futtatod az oprendszerednek megfelelő RunMe szkriptet
4.: Választhatsz, hogy Rootolni akarsz, vagy eltávolítani a Rootot (Unroot)
4/1.: Root esetén: 1-es opciót választod
/1-1.: Be fog jönni a készüléken egy Teljes visszaállítás alkalmazás. Semmilyen jelszót nem kell megadni, csak alul a jobb oldali Adatok visszaállítása gombra nyomni. Ne várj, AZONNAL nyomj rá, különben megakad a szkript. Ha nem írja ki, hogy Helyreállítás indítása, akkor lépj ki Home gombbal, és zárd be a szkriptet, majd kezd a 2. ponttol.
/1-2.: Ha sikerül, akkor 2szer újra fog indulni a készülék, erről a szkript is tájékoztat.4/2.: Unroot esetén: x opciót válaszd
/2-1.: Rákérdez, hogy Tényleg? Ez esetben Y a válasz
/2-2.: Készülék újraindul, és a Root eltünt.Tesztelve mindkét oprendszeren, természetesen hiba előfordulhat, azt jelezzétek, és megpróbálok mihamarabb segíteni.
Előfordult egyszer a tesztelés során, hogy újraindítás után eltünt a Superuser app. Ez esetben Playről újratelepítve újra használható volt a root.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Medence topik
- OTP Bank topic
- OLED TV topic
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest