- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
devpetx
csendes tag
Sziasztok,
Vettem egy mikrofonos fülhallgatót, kínai, szóval nem egy nagy szám. De nem működik rendesen a telefonnal.
Van ugye a mikrofonon egy gomb, amit megnyomva felveszi ha hívnak, na ez nem működik. Ha zenét hallgatok, akkor ahhoz, hogy tisztán hallhassam a zenét akkor nyomva kell tartani a gombot, különben a basszus eltűnik és lehalkul.
Androidhoz van, de nem megy a telóval.
Valami ötlet esetleg? Vagy teljesen reménytelen hogy használatra bírom? -
devpetx
csendes tag
Real Racing 3 úgy befagyasztja a telót, hogy csak kényszerített újraindítás után tudok bármit is csinálni vele.
Kár érte, jó kis játék. -
devpetx
csendes tag
Meglehet oldani a telefonon, hogy adott időtől időig rezgőn legyen vagy lenémítva legyen?
-
devpetx
csendes tag
Ma volt alkalmam kipróbálni a GPS-t éles használattal.
Itthonról mivel 10 emeletes házak vesznek körül soká 1-2 perc alatt találja csak meg a jelet, viszont nyíltabb terepen(ez most a tesco parkoló volt) hamarabb befogta a műholdat mint a program betöltött.
Szóval egész jó. -
devpetx
csendes tag
Sziasztok,
Kedd óta én is telefon tulajdonos vagyok.
Viszont ma előjött egy olyan, hogy hiába akartam volna feléleszteni a telefont, nem sikerült, csak akkor ha kivettem az aksit és visszatettem. Máskor pedig nyomtam és késve(olyan 10mp) jött elő a képernyő.
Egy másik problémám, hogy az micro sd kártyát nem fogja meg rendesen? vagy valami miatt úgy érzékeli mintha én kihúztam volna, pedig nem is.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Vigyem vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest