-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
devpetx
csendes tag
Sziasztok,
Vettem egy mikrofonos fülhallgatót, kínai, szóval nem egy nagy szám. De nem működik rendesen a telefonnal.
Van ugye a mikrofonon egy gomb, amit megnyomva felveszi ha hívnak, na ez nem működik. Ha zenét hallgatok, akkor ahhoz, hogy tisztán hallhassam a zenét akkor nyomva kell tartani a gombot, különben a basszus eltűnik és lehalkul.
Androidhoz van, de nem megy a telóval.
Valami ötlet esetleg? Vagy teljesen reménytelen hogy használatra bírom? -
devpetx
csendes tag
Real Racing 3 úgy befagyasztja a telót, hogy csak kényszerített újraindítás után tudok bármit is csinálni vele.
Kár érte, jó kis játék. -
devpetx
csendes tag
Meglehet oldani a telefonon, hogy adott időtől időig rezgőn legyen vagy lenémítva legyen?
-
devpetx
csendes tag
Ma volt alkalmam kipróbálni a GPS-t éles használattal.
Itthonról mivel 10 emeletes házak vesznek körül soká 1-2 perc alatt találja csak meg a jelet, viszont nyíltabb terepen(ez most a tesco parkoló volt) hamarabb befogta a műholdat mint a program betöltött.
Szóval egész jó. -
devpetx
csendes tag
Sziasztok,
Kedd óta én is telefon tulajdonos vagyok.
Viszont ma előjött egy olyan, hogy hiába akartam volna feléleszteni a telefont, nem sikerült, csak akkor ha kivettem az aksit és visszatettem. Máskor pedig nyomtam és késve(olyan 10mp) jött elő a képernyő.
Egy másik problémám, hogy az micro sd kártyát nem fogja meg rendesen? vagy valami miatt úgy érzékeli mintha én kihúztam volna, pedig nem is.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Vigyem vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged