- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Így van, pont nálam is ez a helyzet!
Nekem sem változtak a felhasználói szokásaim, és már jó ideje küszködök ezzel a problémával én is.
Pedig több FR és a V3 is megvolt de semmi változás, még magára az aksira is gondoltam már, de akkor nem lenne ilyen magas az Android OS ill a kernel részaránya elvileg...
Pedig a V3 elég jól bírta még belakatkanul, nem tudom lehet megérne egy Factory Reset úgy hogy utána az appokat visszarakni de nem frissíteni semmi google cuccot, vagy inkább az összes google rendszer appnak eltávolítani a frissítését és utána restart, mit gondoltok?
-
heidricha
őstag
Volt azóta rengeteg Google app frissítés! Nem változtatott valami alapértelmezést?
Nálam a helymegosztás mellett pl. egy napot is csak akkor bír, ha hozzá se érek. Amúgy sem hiszem, hogy 3 nap alatt 50%-ot hozná valaha, de egy munkanap (10 óra mindenestül) 15%, az létezhet.
Ha a hálózati helymeghatározást sem használnám, még nyerhetnék - kivéve, ha valami appnak kell hely-adat, mert akkor az GPS-t fog használni, így meg csak az 1mp-es GSM/WiFi helyet kéri, ha az is elég - és időjáráshoz pl. elég kell legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Lexus, Toyota topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest